Kumaha kéngingkeun ebook gratis ngalangkungan Kaliber urang

haliber

Dina sababaraha bulan ka pengker Kaliber parantos ngembangkeun seueur, dugi ka nawiskeun koneksi sareng fungsi énggal pikeun ningkatkeun panggunaan eReader kami kalayan fungsi énggal sareng di luhur sadayana, bacaan anyar.

Sakumaha tingkat manajer ebook ieu diperbarui, yén vérsi anu pang anyarna kalebet kamungkinan kéngingkeun ebooks gratis tanpa kedah ngadaptar dimana waé atanapi henteu tinggaleun program kami. Hal anu rada manpaat pikeun seueur pangguna, henteu saur anjeun?

Kumaha kéngingkeun ebook gratis kanggo Kaliber

Mimiti urang kedah muka Kaliber urang teras dina layar utama pencét opsi «meunang Buku » (ikon anu bentukna siga dunya), tab anu pastina seueur anjeun parantos anggo. Saatos pencét tab kami milih «Milarian Buku Éléktronik» sareng layar ieu bakal nembongan:

Kéngingkeun buku

Dina layar ieu urang tiasa milih judul buku atanapi ebook anu urang hoyong milarian teras pencét dina "milarian" anu bakal nunjukkeun sadaya ebooks sareng judul anu mendakanana.

Di beulah kénca (kénca kami) urang bakal ningali daptar toko dimana Kaliber bakal milari ebookUpami urang hoyong judul bahasa tertentu, urang ngan ukur kedah milih toko atanapi gudang dimana tempatna.

Kéngingkeun buku ebook

Titik anu positip tapi anu kedah diperhatoskeun nyaéta kanyataan yén anjeun milari duanana ebook gratis sareng ebook anu mayar, dina kasus anu terakhir, Kaliber bakal muka halaman wéb kalayan ngagaleuh ebook tinangtu. Tapi seuseueurna hasilna bakal ebook gratis, ebook anu saatos diklik bakal ditambihan kana program urang dina raraga ngalih ka eReader tanpa aya masalah.

Sajaba ti éta, hasilna anu mimiti bakal janten ebook gratis atanapi anu harga paling handap, hal anu mangpaat pisan upami urang hoyong maca ebook gratis atanapi dina harga anu murah. Kumaha waé ogé, sakumaha anjeun tiasa tingali, sistem pikeun kéngingkeun ebook gratis pikeun eReaders urang gampang pisan Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.