Likebook Mimas: eReader anyar Boyue

Likebook Mimas

Pasar eReader terus tumuh sacara global kalayan modél anyar. Boyue tanggung jawab nampilkeun ayeuna modél na anu anyar, Likebook Mimas. Éta mangrupikeun alat anu merekna ngaharepkeun ningkatkeun ayana internasionalna di pasar. Kami nyanghareupan pilihan anu ngagaduhan spésifikasi anu saé, ogé harga anu saé, sabab dimungkinkeun pikeun kéngingkeun diskon.

Kami ngawartosan anjeun di handap sadayana ngeunaan Mimiti Boyue Likebook ieu, Supados anjeun terang naon anu ditawarkeun eReader ieu ka konsumén anu resep kana éta. Naon anu urang tiasa ngarepkeun tina éta?

Dina hal desain, sungut éta henteu hoyong nyandak seueur résiko. Janten, nampilkeun eReader Palasik, kalayan layar ukuran anu saé. Salian ti gaduh pormat anu ngajantenkeun gampang dicekel, anu ngamungkinkeun ngagunakeunana langkung saé sepanjang waktos. Hal anu penting nalika milih eReader énggal.

Spésifikasi Boyue Likebook Mimas

Mimiti urang tinggalkeun anjeun ka spésifikasi anu ditepikeun ku Mimiti Boyue Likebook ieu. Teras kami nyebatkeun aspék anu paling penting pikeun diperhatoskeun ngeunaan eReader ieu, disebat janten salah sahiji andalan pabrik.

  • layar: 10,3 inci Mobius Ink kalayan résolusi 1872 × 1404 piksel
  • processor: Dalapan inti dina 1,5 GHz
  • Ram: 2 GB
  • Panyimpen internal: 16 GB (Dilegakeun ka 128 GB kalayan kartu SD)
  • sistem operasi: Android 6.0.1. Anjeun
  • batre: 4.700 mah
  • batur: Jack audio 3.5mm
  • Conectividad: Wi-Fi, Bluetooth 4.1, USB-C
  • Dukungan multi-format
  • barang-barang tambahan: Kabel USB-C, Wacon stylus, papayung layar

Tanpa aya ragu, layar mangrupikeun salah sahiji aspék konci modél ieu yén mérek nampilkeun. Di hiji sisi, éta ngagaduhan ukuran anu saé 10,3 inci, anu ngajantenkeun tiasa maca anu leres-leres raoseun, ogé gampang pisan pikeun sadaya jinis jalma. Komo upami anjeun gaduh masalah ningali jarak dekat, ukuran anu ageung ieu bakal ngajantenkeun maca pikaresepeun pikeun anjeun. Salaku tambahan, dimungkinkeun pikeun ngarobih ukuran font ku karesep anjeun, pikeun pangalaman anu langkung saé.

Likebook Mimas

Salaku tambahan, layar Boyue Likebook Mimas ieu ngagaduhan résolusi anu saé, anu ngamungkinkeun maca anu saé dina sagala jinis kaayaan. Aspék séjén anu penting pisan di jerona nyaéta WACOM. Kusabab éta sumping ku stylus Wacom, anu bakal ngamungkinkeun anjeun damel dina layar ku cara anu saderhana pisan. Anjeun tiasa nyerat atanapi ngagambar dina layar dina kanyamanan lengkep. Maka, upami anjeun kedah nyandak catetan dina PDF, upami anjeun marios dokumén, anjeun tiasa ngalaksanakeunana. Hal anu seueur pangguna bakal tiasa nganggona sareng nguntungkeun.

Nalika ngadalikeun merek ieu eReader, anjeun tiasa nganggo ramo sareng stilma tandatangan ieu. Janten anjeun tiasa milih pilihan anu ngamungkinkeun anjeun nganapigasi sareng dianggo ku cara anu pangsaéna sareng alat anjeun. Boyue Likebook Mimas ieu dipidangkeun salaku pilihan anu serbaguna pisan. Boh maca sareng ngagarap proyék, pilihan anu saé pikeun diperhatoskeun pikeun profesional. Salaku tambahan, batré awét na ngamungkinkeun anjeun pikeun nyandak éta sareng anjeun sepanjang waktos.

Harga sareng kasadiaan

Likebook Mimas

Kituna, anjeun tiasa ningali yén Boyue Likebook Mimas ieu dipidangkeun salaku eReader lengkep sareng seueur poténsial. Peluncuranana bakal kajadian Januari ieu, tapi ayeuna, dimungkinkeun pikeun kéngingkeunana kalayan harga anu khusus. Harga peluncuran na 469 euro. Tapi, sateuacan rilis ieu resmi, anjeun tiasa kéngingkeun anjeun. Dina hal ieu, anjeun kéngingkeun harga khusus, sahingga anjeun ngahémat 20 euro dina harga na.

Sanaos éta mangrupikeun tindakan samentawis, éta bakal ngan ukur 9 dinten, dugi ka 31 Januari. Maka, kanggo anu minat, anjeun kedah buru-buru kéngingkeun Mimiti Boyue Likebook ieu ku harga anu pangsaéna. Kabetot dina merek eReader ieu? Ayeuna tiasa ngadamel reservasi sami link ieu.

Anjeun gaduh dugi ka 31 Januari dugi tiasa mésér kalayan harga 449 euro dina promosi ieu. Entong ngantep éta kabur!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   dagosalas cenahna

    449 euro ?? Kuring nambihan 50 euro deui sareng ngagaleuh dua oase. Awis teuing.

    1.    SRK cenahna

      Sareng pikeun € 20 langkung tina naon anu anjeun mésér dua Kindle Oasis Kuring mésér opat Kobo Clara HD, tapi naha anjeun parantos liren mikirkeun hal-hal anu tiasa dilakukeun ku Likebook Mimas? Anu anjeun henteu peryogi éta sanés hartosna jalma sanés moal ngalakukeun éta, éta biasana mangrupikeun tablet tinta éléktronik sareng, réréncangan abdi, hargana milik anjeun, atanapi upami henteu, tingali di pasar.

  2.   Javi cenahna

    Pikaresepeun. Kadatangan Onyx Book Note 10.3 anu anyar ogé diarepkeun dina bulan April, anu waktos ieu bakal caang. Éra pisan yén perusahaan sapertos Kobo atanapi Amazon henteu mutuskeun ngaleupaskeun modél dina ukuran-ukuran éta. Éta pikaresepeun pikeun ngagaduhan seueur pilihan.
    Di sisi séjén, sakumaha ceuk dagosalas, hargana lumayan tinggi pikeun jenis alat ieu. Upami urang ngabandingkeun fungsionalitasna sareng naon waé tablet anu sami ukuranana teras hargana ... éra yén alat-alat ieu mangrupikeun minoritas. Ku cara éta aranjeunna moal turun harga.

  3.   Francisco Diaz Montilla cenahna

    Kuring parantos ngagaleuh salah sahiji ti Amazon, sareng anu kuring reuwas, sistem operasi sadayana dina basa Cina. Kuring parantos nyobian ngarobih basa tina sétting tapi henteu mendakannana. Musibah!

  4.   Fransiskus Arce cenahna

    Halo, kuring parantos mésér hiji di Ali Express di 2019, tapi di pabean Lima-Peru, aranjeunna henteu ngantep éta dileupaskeun pikeun pangiriman kusabab DHL peryogi terang merekna, modélna sareng ogé upami produkna gaduh sertipikat persetujuan. Kuring parantos humandeuar kusabab kuring mésér DHL anu percanten, sareng aranjeunna ngawartosan yén lamun kuring henteu nyayogikeun aranjeunna inpormasi ieu, kuring bakal kaleungitan pameseran. Dina Ali Express nembongan salaku AS BOYUE LIKEBOOK MIMAS e-Book Reader 10.3 inci Android 6.0 e maca kalayan pulpén sareng tip. Kuring kedah ngarengsekeun masalah ieu kumargi beuli di 2019 sareng kuring henteu bahagia.