Kumaha ngarobih file pdf kana epub nganggo Caliber

Kumaha ngarobih file pdf kana epub nganggo Caliber
Sababaraha dinten ka pengker babaturan urang ti LinuxAdictos diterbitkeun tutorial a ngeunaan cara ngarobih file pdf kana EPUB sacara otomatis atanapi ampir. Sanaos tutorialna dilakukeun saé pisan, panginten hésé pikeun anu énggal pikeun ngalaksanakeunana atanapi nuturkeunana, janten kami masihan anjeun versi kadua tutorial ieu, ningkat sareng ngajelaskeun dummy.

Mimiti, pikeun ngarobih file PDF kana Epub kami kedahna masang Kaliber dina komputer urang, upami anjeun henteu acan, anjeun tiasa parios ieu link dimana dijelaskeun kumaha ngalaksanakeunana. Sakali dipasang, urang kedah angkat ka «Tambihkeun Buku»(Anu aya di belah kénca luhur) sareng nambihan pdf anu urang badé ngarobih. Sakali kami parantos nambihan file PDF, kami cirian teras pencét tombol «Ngarobih buku»Saatos layar bakal muncul pikeun ngonpigurasikeun pilihan anu urang hoyong pasihkeun ka Epub.

Ngarobih PDF
Upami anjeun ningali layar éta di dua juru luhur aya dua tab, hiji anu nandaan format input sareng anu sanés anu nandaan format output. Dina format input urang angkat «PDF» sareng dina format output kami pastikeun yén «EPUB» nembongan.

Kaliber ngamungkinkeun urang ngarobih file PDF kana ampir format naon waé

Ayeuna, anjeun ngagaduhan pilihan mencét tombol "nampi" anu nembongan di handapeun atanapi anjeun tiasa ngarobih pilihan ku sababaraha ikon di gigirna. Pilihan ieu rupa-rupa sareng pikaresepeun pisan. Kuring pribadi bakal nyarankeun kaasup indéks, ngarobih font, sampul, sareng sajabana ... Salah sahiji pilihan anu paling penting anu aya nyaéta pilihan "Page Setup", pilihan ieu penting pisan kumargi ngamungkinkeun urang ngarobih ukuran standar Lambar EPUB. Janten urang tiasa milih upami urang hoyong Epub dioptimalkeun tablet, Kindle Paperwhite, Kobo, jst.

Format Kaluaran

Sareng tangtosna, ngarobih metadata (éta mangrupikeun pilihan kahiji ti luhur) anu bakal ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur mengklasifikasikeun ebook ku karesep urang tapi ogé tiasa diékspor ka perpustakaan anu sanés.

Sakali urang parantos ngarobih ngarobih data, klik nampi sareng Kaliber bakal ngadamel file Epub tina PDF kami. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta mangrupikeun alat anu saé pisan dianggo sareng gampang dianggo, ayeuna anjeun ngan ukur kedah turun damel sareng ngarobih file PDF.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yesus cenahna

    Ati-ati, saloba anjeun tiasa ngarobih tina PDF kana epub (atanapi txt, atanapi naon waé), konvérsi na lossy. Masalahna nyaéta PDF mangrupikeun format anu diperyogikeun pikeun nyetak, sareng anu disimpen na nyaéta sapasang hurup sareng simbul, kalayan posisi na dina halaman. Hayu, sadaya inpormasi ngeunaan garis, alinea sareng anu sanésna leungit nalika ngarobih kana PDF, janten upami urang hoyong ngémutan deui, urang kedah "nebak" éta. Sareng prosés éta henteu sepele, atanapi éta ogé pas. Seueur hal tiasa diwangun deui, tapi aya inpormasi anu henteu, janten perobihanana henteu sampurna ku naon waé.

    Analogi tiasa dilakukeun ku OCRing gambar. Leres, dimungkinkeun sareng aya seueur program anu ngajanjikeun ngahasilkeun DOC tina JPEG, tapi konvérsi na henteu sampurna. Janten, leres, urang tiasa ngarobih PDFs ka epub, tapi upami urang tiasa nyingkahanana sareng nganggo epub "asli" sacara langsung, langkung saé na langkung saé. Kami bakal nyingkahan paragraf anu dipotong, téks anu teu cocog sareng layar kusabab aya pangiriman deui tina gerbong, sareng seueur pangaruh samping anu sanés.

  2.   Telepunchy cenahna

    Abdi nyobian ngarobih pdf kamari. ka Epub tapi konvérsi na henteu saé ... alinéa kaluar sadayana salah!

    1.    fabio cenahna

      Sareng anu paling parah nyaéta teu aya anu nawiskeun solusi pikeun masalah éta.