Ngaksés Perpustakaan ti Aldiko

périodik

Sanaos urang biasana nyarios seueur ngeunaan dunya ebooks sareng eReader, éta ngan ukur dua aspek tina kagiatan anu hébat sapertos maca digital. Kamajuan unggal dinten dilakukeun dina bidang ieu sareng sanaos kaseueuran na fokus kana ngembangkeun eReaders anu énggal sareng langkung kuat, aya ogé sababaraha anu fokus kana pamekaran parangkat lunak, sapertos tim Caliber anu sasarengan nyiptakeun manajer anu ebook pikeun ampir sadayana. eReader sareng pangguna. Tapi aya sababaraha proyek perangkat lunak anu nguntungkeun pisan pangalaman maca digital. Kasus sadayana ieu panggunaan standar OPDS sareng aplikasi pikeun smartphone atanapi tablet anu ngamungkinkeun kami pikeun ngaksés inpormasi tina ampir sadaya ebook atanapi buku anu ayaAnu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngatur aplikasi kami sareng alamat anu leres. Dina tutorial sakedik ieu urang ngagaduhan dipaké Aldiko sanaos anjeun tiasa nganggo aplikasi naon waé sapertos Purnama + Pamiarsa, FB Pamiarsa, Marvin atanapi anu sanésna. Patarosan dasarna nyaéta aplikasi ngadukung format OPDS.

Pasang fon OPDS dina Aldiko

Kami anggap yén anjeun parantos masang aplikasi maca sareng anjeun parantos ngausahakeun, Upami henteu, ngalakukeun éta sateuacan neraskeun maca. Urang muka Aldiko sareng angkat ka belah kénca luhur layar, dimana éta nempatkeun logo Aldiko, pencét sareng ménu bakal muncul sareng pilihan aplikasi. Atanapi urang henteu kana bagian «Kéngingkeun Buku»Sareng pencét«Katalog séjén".
Aldiko OPDS (1)
Layar bakal némbongan ku dua tab, hiji anu nyatakeun «Katalog anu Disarankeun»Sareng anu sanés anu nyarios«Katalog kuring«, Urang angkat ka anu terakhir teras pencét tombol di belah katuhu luhur anu nyatakeun«Katalog Anyar«. Kalayan ieu, layar sékundér bakal muncul anu bakal naros kami pikeun ngasupkeun nami sareng url katalog anu énggal.
ALdiko OPDS (2)
Dina gambar anjeun tiasa ningali kumaha kuring nganggo Internét Arsip tapi anjeun tiasa nempatkeun anu sanésna, asal anjeun ngagaduhan alamatna. Anjeun pencét Tarima upami anjeun parantos lengkep. Ayeuna anjeun bakal balik kana layar Katalog kuring dimana anjeun bakal mendakan katalog anu anjeun parantos nambihan. Ayeuna anjeun ngan ukur kedah milari ebook atanapi judul anu anjeun pikahoyong. Dina sababaraha kasus, judulna bakal dibarengan ku tautan unduhan pikeun anjeun ngaunduh sareng dianggo. Dina kasus anu sanés, ngan ukur inpormasi umum ngeunaan judul anu sumping.
Aldiko OPDS (5)
Poténsi pakakas ieu saé pisan sareng upami urang parantos ngalebetkeun katalog anu nawiskeun kamungkinan ngaunduh ebook tanpa ninggali aplikasi bacaan, hasilna sami sareng jam sareng jam maca. Anjeun bakal nyaritakeun naon anu anjeun pikirkeun sareng upami anjeun hoyong bagikeun sumber katalog OPDS, anjeun bébas, bari didieu kuring nunjuk sababaraha anu tiasa anjeun anggo bebas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mauro cenahna

    Ieu anu kuring pilari, tapi kuring henteu ningali katalog dina basa Spanyol