Kumaha carana ngadamel paramban wéb Kindle urang langkung gancang (sareng naha henteu)

Gambar Kindle lami kalayan panyungsi wéb na anu lami

Ayeuna-ayeuna parantos diterbitkeun dina halaman wéb anu penting pisan dina dunya ereader tutorial ngeunaan JavaScript na ereaders kami.

Gagasan tutorial ieu pikeun mareuman JavaScript dina ereader sahingga kumaha panyungsi wéb ereader urang jalan langkung gancang sareng lemes. Tapi henteu sadayana sa éndah atanapi sakumaha gampangna disada.

Ku nganonaktipkeun JavaScript dina ereader kami, anjeun ngan ukur ngalakukeun éta dina panyungsi wéb sareng, ebook bakal teras gaduh sareng nganggo bahasa pemrograman ieu. Janten upami aya anu ngagaduhan ide pikeun ningali éta pikeun ngajantenkeun ebook anu diunduh sacara haram langkung aman, kuring kedah nyarios henteu, anjeun moal tiasa.

Urang ogé kedah nyarios yén pikeun momen, ieu tutorial ngan ukur tiasa dianggo sareng Kindle ereaders. Sareng upami éta tiasa dianggo dina langkung seueur modél, éta bakal nganggo eReaders, henteu nganggo tablet. Upami anjeun nyobaan ngalakukeun éta dina Seuneu atanapi Kindle Fire, sabab éta modél anu langkung lami, hasilna tiasa ngabahayakeun.

Naha anjeun nyarioskeun ngeunaan ngaleungitkeun javascript dina Kindle kuring?

Browser anu dipimilik ku Kindle lahir tina proyék ékspérimén anu dilaksanakeun di 2009, langkung ti 12 taun ka pengker sareng ti saprak éta teu acan diénggalan atanapi ditingkatkeun, janten salian ti janten alat anu teu aman pikeun operasi anu pasti, henteu jalan saé kalayan halaman wéb anu paling modéren, anu ngandelkeun pisan kana JavaScript.

Javascript ngajadikeun pamaké éta tiasa berinteraksi sareng wéb dina cara anu gampang Tapi ku biaya kinerja alat, seueur anu nyebatkeun yén anu pangsaéna pikeun nganonaktifkeun javascript tina browser wéb Kindle.

Pro sareng kontra ngaleungitkeun javascript dina web browser

Upami urang ngagaduhan berita atanapi halaman wéb anu informatif, ku ngaleungitkeun javascript urang ngan ukur beban inpormasi, janten bebanna langkung gancang. Naon deui sadaya fungsi sanésna bakal tiasa dianggo langkung saé kumargi prosesor ereader gaduh langkung seueur operasi pikeun ngitung. Dina tablet Kindle trik ieu ogé bakal aya gunana, urang balik kana alat naon waé kalayan pangotéktak wéb anu ngamungkinkeun, tapi kami ogé bakal kaleungitan fungsionalitas dina alat ieu.

Titik négatip ngeunaan nganonaktifkeun JavaScript dina ereader kami nyaéta dina tren internét anu ayeuna. Abdi nerangkeun. Sanaos leres yén 40% sadaya halaman wéb Internét didamel nganggo WordPress sareng ngaleungitkeun Javascript moal mangaruhan pikeun kéngingkeun inpormasi, sésana halaman Internét henteu nganggo éta sareng tren di jero halaman wéb inpormasi nyaéta nganggo situs statik anu seuseueurna diwangun sareng nganggo javascript, janten nganonaktipkeun interpretasi tina basa ieu bakal nyababkeun situs-situs ieu gagal fungsi sareng henteu tiasa nampi inpormasi ieu.

Kumaha carana ngajantenkeun peramban ereader langkung saé?

Sakumaha urang parantos nyarioskeun sapanjang tulisan ieu, trik na yén panyungsi wéb tiasa dianggo langkung gancang nyaéta ku nganonaktifkeun javascript. Pikeun ngalakukeun ieu kami muka browser wéb Kindle sareng kami balik kana ikon setélan pangotéktak wéb anu mana éta ditampi ku tombol tina tilu titik. Dina konfigurasi urang buka pilihan pikeun "nganonaktipkeun JavaScript" sareng ngantepkeun éta dipariksa. Ayeuna anjeunna web browser bakal tiasa dianggo gancang, sakumaha anu parantos urang sebatkeun. Pikeun ngaktipkeun deui urang kedah ngulang léngkah-léngkah samemehna sareng tandana diaktipkeun. Tungtungna, pikeun nyebatkeun yén ieu henteu ngalarapkeun ka sadaya alat sareng javascript dina ebooks sareng éta bakal kami tetep jalanna, kalayan poin anu saé sareng anu goréng.

3 Pilihan pikeun trik ieu saé ogé

Untungna aya deui alternatip pikeun trik ieu anu bakal ngamungkinkeun urang maca halaman wéb urang dina cara anu langkung gancang, aman sareng tanpa kaleungitan fungsionalitas.

Anu mimiti tina alternatip ieu nyaéta anggo jasa baca engké, kamungkinan éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna sabab salian ti ningkatkeun bacaan dina Kindle urang, urang tiasa nerapkeun ka tukang maca anu sanés, ngarobih bacaan antara alat, atanapi ngahanca éta iraha waé sabab urang parantos maca dina mimitina tanpa hariwang naha parantos dipiceun atanapi dirobih.

Pikeun pangguna Kindle kami ngagaduhan pilihan SendtoKindle sareng pikeun pangguna alat sanés urang ngagaduhan pilihan kantong. Duanana saé pisan sareng sanés ngan ukur ngamungkinkeun urang maca halaman wéb dina ereader kami saolah-olah éta ebook tapi urang ogé tiasa nganggo kamus, ngagurat handap atanapi ngarobih warnana.

Alternatip anu kadua pikeun nganonaktipkeun JavaScript nyaéta pamakean AMP, téknologi Google anu seueur halaman wéb gaduh sareng éta ngajantenkeun pangguna gaduh versi wéb minimal, gancang sareng fungsional. Dina kaseueuran kasus ieu versi diala ku cara nempatkeun / AMP di tungtungna. Salaku conto, dina Todo eReaders anjeun gaduh versi ku ngadatangan https://todoereaders.com/amp. Hanjakalna henteu sadayana halaman wéb nganggo téknologi ieu tapi éta pikaresepeun pisan sareng alternatif anu saé.

Alternatif katilu nyaéta anu pangkolotna tapi sami fungsina. Éta bakal pikeun ngaunduh berita atanapi eupan tina halaman wéb ngalangkungan haliber sareng yén ieu kirimkeun salaku ebook ka ereader kami. Fungsi Kaliber ieu sepuh pisan tapi jalan pisan sareng hiji-hijina bédana anu aya hubunganana sareng anu sateuacanna nyaéta ngamungkinkeun urang pikeun gaduh kontrol anu hébat dina bacaan, langkung seueur tibatan sareng metode anu sateuacanna.

Pendapat pribadi

Kusabab sababaraha alesan pribadi, kapungkur, kapungkur nalika kuring ngirim halaman sareng Flash, kuring terang panggunaan nganonaktifkeun JavaScript. Leres waé peramban sapertos Kindle atanapi bahkan browser wéb Kobo atanapi PocketBook mangrupikeun panyungsi dasar sareng ku nganonaktifkeun javascript aranjeunna kéngingkeun sumberdaya sareng kirang kode anu dimuat, tapi leres ogé éta aya dina sadaya wéb halaman sareng unggal pamekar nganggona sakumaha anu dipikahoyongna, boh pikeun nyumputkeun hal, nunjukkeun ka batur, pikeun ngirim data, sareng sajabana ... sareng yén nganonaktifkeun JavaScript pikeun maca dua halaman wéb tiasa saé pisan tapi upami urang poho pikeun ngaktipkeunana, urang tiasa gaduh masalah serius nalika napigasi. Janten sacara pribadi Kuring condong ngagunakeun alternatip sapertos Pocket, Sendtokindle atanapi Caliber sateuacan nganonaktipkeun JavaScript naon anu anjeun pikirkeun? Dupi anjeun parantos nyobian? naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.