Kumaha carana Google Drive dina Kobo Glo anjeun

Kumaha carana Google Drive dina Kobo Glo anjeun
Sanaos dina sababaraha minggu ka pengker kami ningali peluncuran seueur eReaders, leres henteu sadayana urang teras-terasan ngarobih eReaders, leres upami urang damel saé, masih bakal aya anu nganggo Kindle nganggo keyboard atanapi éta Kobo Glo anu urang badé ngarujuk. Hal anu saé ngeunaan gaduh ereader anu rada lami sareng dijual pisan nyaéta aya komunitas anu hébat anu ngabantosan urang pikeun ningkatkeun alat sacara signifikan.

Dina hal ieu, tutorial anu kieu dilarapkeun ka Kobo Glo atanapi Kobo eReader anu gaduh firmware langkung handap tina 2.6 sareng di mana kami hoyong masang klien Google DriveUpami anjeun gaduh fimware 2.6 atanapi langkung luhur, tong dicobaan atanapi upami anjeun terang, terang yén eReader anjeun tiasa henteu tiasa dianggo atanapi rusak parah sareng dina kasus naon waé di Todo eReaders kami henteu tanggel waler pikeun naon anu tiasa kajantenan.

Naon anu urang peryogikeun pikeun Google Drive dina Kobo urang?

Pikeun ngagaduhan Google Drive dina eReader kami ngan ukur peryogi:

  • Batréna 95% atanapi langkung.
  • Kabel Usb / microusb pikeun nyambung ka pc urang.
  • Janten root dina eReader kami.
  • nu File GitHub ku softapalvelin.
  • Kobo kami gaduh firmware anu langkung handap tina 2.6.
  • Akun Google Drive anyar saprak nganggo anu lami tiasa ngaco file kami dina singkronisasi.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Sakali urang ngagaduhan ieu, urang ngalakukeun ieu: Urang sambungkeun eReader kana pc kami sareng kami bakal ningali kumaha drive anyar nembongan dina pc kami, kami nyalin Parangkat lunak Google Drive pikeun Kobo sareng urang témpélkeun kana unit anu ngagaduhan mémori eReader, dina alamat ieu: .kobo / KoboRoot.tgz. Sakali disalin, urang pegatkeun sambungan eReader tina pc sareng lakukeun hal-hal ieu:

  • Kami ngaktipkeun sambungan Wi-Fi tina ereader.
  • Urang sambungkeun eReader kana pc.
  • Kami nyalin file na  .grive-sync / README.txt tina eReader.
  • Urang témpélkeun kana pangotéktak pc sareng laksanakeun.
  • Kami nyalin otorisasina anu bakal muncul dina file eReader ieu di handap .grive-sync / auth.txt
  • Urang cabut eReader tina komputer.
  • Kami ngaktipkeun deui sambungan Wifi, (upami éta parantos diaktipkeun, urang pareuman sareng hurung)

Saatos ieu sareng upami urang parantos ngajalankeun operasi auténtikasi leres, ereader kami bakal mimiti nyingkronkeun sareng akun Google Drive urang. Kumaha anjeun tiasa ningali éta saderhana sareng salami saratna dicumponan teu aya résiko, sanaos kitu, pikeun anu paling diragukeun, kuring nyarankeun cadangan ebook anjeun. Anjeun moal terang dimana urang tiasa bingung atanapi aya kasalahan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.