Kumaha Ngunduh Ebook Gratis ti Kindle Library ka PC Anjeun

Ngumbara ngabahekeun

nu Amazon Kindle, dina versi anu béda, ayeuna mangrupikeun eReaders anu paling laris di panjuru dunya, hatur nuhun sabagéan tina harga na, tapi ogé kana kemungkinan anu hébat aranjeunna nawiskeun kami pikeun ngaksés sajumlah buku dina format digital, kalayan harga anu paling beragam.

Hanjakalna henteu sadayana tiasa atanapi hoyong nyéépkeun sajumlah euro anu saé pikeun salah sahiji alat Amazon, tapi éta moal ngahalangan kami tina mikaresep ebook. Sareng dinten ieu kami bade ngajelaskeun ku cara anu saderhana Kumaha Ngunduh Ebook Gratis tina Kindle Library ka PC Anjeun.

Upami anjeun hoyong ngaraosan rébuan ebook anu ditawarkeun ku Amazon, siapkeun komputer anjeun sareng kami badé masihan anjeun naséhat anu pang gunana upami anjeun henteu hoyong mésér eReader atanapi anjeun resep komputer langkung saé dibaca.

Unduh aplikasi Kindle

Hal anu mimiti urang kedah tiasa ngaunduh ebook ti perpustakaan Kindle kana komputer urang nyaéta Aplikasi Kindle anu sayogi pikeun Windows sareng OS X, sareng anjeun tiasa ngaunduh ti IEUH. Éta henteu nyarios yén éta gratis sareng, sakumaha anjeun pasti terang, éta ogé sayogi pikeun kaseueuran sistem operasi sélulér, sanaos dinten ayeuna urang ngan ukur bade fokus kana anu aya kanggo PC.

Sakali diunduh, anjeun kedah masang sareng ngaksésna, ngalebetkeun nami pangguna sareng kecap akses anjeun anu biasana anjeun anggo pikeun mésér di Amazon atanapi nganggo perpustakaan nyalira. Upami anjeun henteu ngagaduhan pangguna, henteu masalah, anjeun tiasa nyiptakeunana gratis. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar di handap ieu, anjeun kedah tingali anu sami, sanaos tiasa ditingalikeun dina cara anu rada béda gumantung kana koleksi anu anjeun parantos ciptakeun.

Kindle

Dina halaman utama urang tiasa ningali sadaya buku anu aya di perpustakaan urang, upami urang ngagaduhan. Urang tiasa mesen aranjeunna ka resep urang ku nyiptakeun kumpulan atanapi ngantepkeun sadayana dina kumpulan utama anu mangrupikeun anu dituduhkeun sacara standar. Pikeun maca salah sahiji buku anu tos anjeun gaduh di perpustakaan, cukup pencét dua kali..

Unduh buku anu anjeun pikahoyong terasrasakeun dina PC anjeun

Upami anjeun parantos mutuskeun yén anjeun henteu badé mésér Kindle atanapi buku éléktronik sanés, henteu janten masalah sareng éta ku cara ngaunduh aplikasi Kindle urang tiasa ngaunduh sareng nikmati buku digital dina PC kami, bahkan pikeun maca offline.

Upami anjeun pertama kali nganggo aplikasi Amazon's Kindle, anjeun gaduh pilihan pikeun ngamimitian balanja atanapi bahkan kéngingkeun buku gratis. Pikeun ngalakukeun ieu anjeun kedah aksés kana ikon anu aya di pojok kanan luhur anu dibaptis kalayan nami "Toko Kindle". Tingali seueur buku digital anu sayogi, sareng pilih salah sahiji anu anjeun paling resep. Bisi kami kami parantos mutuskeun "The gentian akalna Don Quixote de La Mancha" anu ayeuna tiasa diunduh di Amazon gratis.

Amazon

Upami anjeun mendakan buku anu anjeun badé baca, anjeun tiasa nganggo tombol na "Mésér dina hiji klik" teras pilih alat anu anjeun badé disimpen. Dina kasus kami, kami bakal milih pilihan Kindle pikeun PC-Pamaké Anjeun. Pas urang kéngingkeunana, urang tiasa gancang ningali éta di perpustakaan urang sareng mimiti maca. Upami ebook anu dimaksud henteu muncul dina perpustakaan anjeun, anjeun kedah ngamutahirkeunana sareng upami éta henteu némbongan anjeun kedah marios pamesaran anu parantos dilakukeun, sabab upami anjeun kedah mayar artos kanggo buku éta, éta pamayaran panginten parantos gagal sareng anjeun kedah ngonpigurasikeun deui cara mayar anjeun pikeun mayar buku anu dipésér kalayan leres sareng tiasa ngaunduh sareng ngalebetkeun kana perpustakaan anjeun.

Buku eunteung Kindle

Upami anjeun ngali dua kali kana buku anu dimaksud anjeun tiasa ngamimitian maca éta dina antar muka anu sami pisan sareng anu maca file PDF, sanaos ku sababaraha jalan pintas sareng pilihan anu bakal ngabantosan anjeun ngadamel pangalaman anjeun. Diantarana urang bakal mendakan kamungkinan ngatur ukuran font, typeface, kecap anu bakal muncul dina masing-masing garis, kacaangan layar atanapi mode warna.

Pikeun tiasa maca éta tanpa aya sambungan kana jaringan jaringan, éta bakal cekap naon anu anjeun unduh, kalayan anu buku digital khusus bakal disimpen, tiasa maca iraha waé sareng tempat. Kami ogé kedah ngawartosan anjeun yén upami anjeun nganggo aplikasi ieu dina alat sanés, sinkronisasi sampurna sabab upami anjeun mimiti maca buku dina komputer anjeun, anjeun tiasa neraskeun dina titik anu sami dina smartphone, tablet atanapi bahkan dina alat Kindle anjeun.

Pendapat sacara bébas

Komitmen Amazon pikeun maca digital henteu diragukeun sareng conto anu jelas ngeunaan ieu nyaéta aplikasi Kindle anu tiasa anjeun unduh sacara resmi dina smartphone, tablet atanapi bahkan PC. Upami taruhan perusahaan anu diarahkeun ku Jeff Bezos, satengah atanapi ngan ukur mikirkeun ngahasilkeun penghasilan, éta henteu bakal ngaluncurkeun aplikasi ieu, maksa pangguna kedah mésér Kindle, hal anu kabeneran henteu kajantenan.

Upami anjeun hoyong maca, anjeun moal aya alesan pikeun henteu ngalaksanakeunana sareng éta sabab Amazon ngajantenkeun gampang pisan pikeun kami, berkat aplikasi Kindle na sareng puluhan ratusan buku digital anu ditawarkeunana gratis sareng anjeun tiasa ngaunduh ayeuna.

Naha anjeun parantos tiasa ngaunduh sareng ngamimitian maca buku digital karesep anjeun dina komputer hatur nuhun kana aplikasi Amazon Kindle?. Caritakeun kami ngeunaan pangalaman anjeun dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar dina tulisan ieu, di forum kami atanapi ngalangkungan salah sahiji jaringan sosial tempat kami hadir. Ogé wartoskeun ka kami upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah dina prosés éta sareng kami bakal nyobian ngabantosan anjeun sabisa-bisa supados anjeun tiasa maca buku-buku di perpustakaan anjeun tina PC anjeun tanpa aya masalah.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   saturnus cenahna

    Dupi abdi tiasa ngaunduh buku tina amazon-kindle sareng mindahkeun kana folder dina komputer kuring teras mindahkeun kana ebbok kobo? atanapi lulus langsung kana ebook?