Kobo Sage, bet nganggo buku audio sareng stylus [Analisis]

Urang nembe dianalisis salah sahiji tambahan panganyarna tina Kobo ka pasar buku éléktronik atanapi eReaders, Kobo Libra 2, Janten waktos ieu waktosna bet dina tambahan anu sanés, buku éléktronik pertengahan / luhur dimana Kobo badé nguatkeun pangguna alat perantarana ku nawiskeun aranjeunna alternatif anu béda.

Kami marios Kobo Sage, alat anu nganggo buku audio sareng dukungan Kobo Stylus pikeun layar ageung dalapan inci. Urang bade nyandak katingal leuwih di-jero dina produk Kobo anyar ieu tur tingal lamun éta sanggup badarat dina suku na di katalog Kobo.

Bahan sareng desain: ciri khas Rakuten Kobo

waktos Ieu urang bade difokuskeun naon differentiates Kobo Sage ieu, sarta yén dina momen euweuh alternatif bodas ditawarkeun, nyaeta, urang ngan bisa meuli eta hideung. Urang boga ukuran nonjol tina 160,5 x 181,4 x 7,6 milimeter pikeun beurat total 240,8 gram, urang bisa disebutkeun yen Kobo Sage teu leutik atawa lampu, jelas eta mangrupakeun alat nu leuwih lengkep fokus kana anu teu ngan neangan. maca dina kaayaan mundur-mudik, tapi milih anu langkung stabil.

Kobo Sage - Rear

  • Dimensi: 160,5 x 181,4 x 7,6 mm
  • beurat: 240,8 gram

Kami gaduh hasil Kobo anu saé sareng palastik anu lemes sareng karét. Dina tonggong urang boga jenis inohong geometric, tombol konci na logo brand dicitak dina eta. Di sisi anu langkung ageung kami gaduh tombol paging sareng dina salah sahiji bezels tempatna ditangtayungan pikeun port USB-C, ngan ukur sambungan fisikna. Sakali deui Kobo Sage ieu sigana parantos réngsé, éta mangrupikeun hal anu merek terang kumaha ngabédakeun diri tina anu sanés, parasaanna gancang yén produk premium. Pribadi kuring langkung resep alat anu langkung kompak sareng langkung hampang, tapi ieu kumaha Kobo mutuskeun pikeun ngabales tungtutan sareng tungtutan panggunana.

Ciri téknis

Rakuten Kobo geus hayang bet dina hardware dipikawanoh dina pertengahan / luhur-tungtung Libra 2 ieu, jadi mounts prosésor 1,8 GHz anu urang bayangkeun nyaéta inti tunggal. Komitmen pikeun kakuatan anu langkung ageung ieu kusabab kabutuhan kinerja anu diperyogikeun ku integrasi sareng Kobo Stylus sareng réspon anu kedah ditawaran ku antarbeungeut pangguna. Ayeuna heran yén sanaos gaduh hardware anu langkung saé, éta parantos masihan urang perasaan yén éta gerakna langkung laun tibatan Kobo Libra 2. Simkuring gaduh 32 GB gudang, sakali deui Kobo teu dosa sarta méré kami kamampuhan hard-to-pass pikeun pamiarsa eReader sarta leuwih ti cukup pikeun audiobooks anyar.

Kobo Sage - Sisi

  • Formatna: 15 format file anu dirojong asli (EPUB, EPUB3, FlePub, PDF, MOBI, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, TXT, HTML, RTF, CBZ, CBR)
  • Buku audio Kobo ayeuna diwatesan pikeun sababaraha nagara.
  • basa: Inggris, Perancis, Perancis (Kanada), Jerman, Spanyol, Spanyol (Méksiko), Italia, Catalan, Portugis, Portugis (Brazil), Walanda, Denmark, Swedia, Finlandia, Norwegia, Turki, Jepang, Cina Tradisional.

Dina tingkat konektipitas ayeuna urang gaduh tilu pilihan: Wifi 801.1 bgn anu bakal ngamungkinkeun urang ngaksés jaringan 2,4 sareng 5 GHz, modul énggal. Bluetooth versi nu urang teu acan tiasa uninga sarta tungtungna port geus Palasik jeung serbaguna USB-C Pikeun bagian na sareng sapertos anu kajantenan dina seuseueurna alat Kobo, Sage ieu ogé tahan cai, khususna urang gaduh IPX8 disertipikasi ka jero dua méter pikeun maksimal 60 menit.

A layar badag dipirig ku Kobo Stylus

Upami teu kitu, Kobo Sage boga a 8 inci E Ink Carta 1200 definisi luhur, ngahontal 300 piksel per inci kalayan resolusi 1449 x 1920. Seueur anu disebatkeun ngeunaan panel ieu anu kami parantos diuji dina alat-alat merek anu sanés sareng anu aya di luhur panél tinta éléktronik boh dina réspon sareng konsumsi. Laju refresh tetep tugas anu ditunda tapi teu tiasa dihindari.

Kobo Sage - Témbongkeun

The Kobo Stylus pikeun bagian na, Mibanda tip anu tiasa diganti sareng responsif tekanan, nganteurkeun hasil anu cukup akurat sanaos 'input lag' tina layar tinta éléktronik.Maka urang gaduh dua tombol langsung kalayan fungsionalitas anu béda dina stilus éta nyalira sareng éta ngamungkinkeun kami ngédit PDFs, nyiptakeun buku catetan pribadi urang sorangan sareng ogé nyerat langsung dina buku anu urang baca. Perlu disebatkeun yén éta tiasa dianggo dina batré sareng kami tiasa nguji éta dina ulasan Kobo Elipsa, dina édisi Kobo Sage ieu kami henteu acan tiasa pariksa operasina.

Kami ngucapkeun salam ka buku audio

Kami ngagaduhan sababaraha pilihan nalika nyambungkeun headphone kami Bluetooth, Boh maén buku audio anu bakal ngajantenkeun jandela pop-up konfigurasi pikeun headphone, atanapi angkat ka bagian sambungan Bluetooth énggal anu aya di bagian konfigurasi di pojok katuhu handap Kobo Sage dina antarmuka pangguna na. Jelas eta oge jalan kalawan speaker éksternal.

PowerKover Kobo

  • Robah polumeu headphone
  • Ngaropéa laju playback buku
  • Maju / Mundur 30 detik
  • Kéngingkeun inpormasi buku sareng indéks

Sistemna masih "héjo", Éta langkung saé upami urang tiasa teras-terasan ngupingkeun buku tina titik anu sami anu urang tinggalkeun maca sateuacana, teras neraskeun bacaan tradisional dimana urang tinggalkeun versi "audio" na. Nanging, éta mangrupikeun téknologi parangkat lunak anu masih dianggo Kobo anu parantos ngantunkeun madu dina biwir urang.

PowerCover ngajadikeun batréna ampir taya wates

Ieu Kobo PowerCover Éta ngagaduhan kasadiaan anu rendah, upami anjeun mikir pikeun nyandak éta, anjeun kedah antri atanapi angkat ka Fnac pangcaketna anjeun (euro 79,99). Nanging, éta sanés alat anu dimaksudkeun pikeun pangguna standar. Mibanda rojongan pikeun Kobo Stylus tur nyata ngaronjatkeun ketebalan sarta beurat buku sabab imah batré di jero.

Kobo Sage - Kasus

Pamasanganna otomatis ku magnét sareng kami henteu gaduh kanyaho pasti ngeunaan kapasitas mAh kasusna. Hal ieu kacida alusna réngsé sarta ngan ditawarkeun dina hideung, sajaba, alesan atra, kaasup fungsi Ngonci otomatis. Ieu mangrupakeun produk dirancang pikeun maranéhanana anu bakal terus berinteraksi sareng Kobo Styus, Kuring dibewarakeun sorangan a kipas tina SleepCover.

Pendapat editor

Sage
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
289,99
  • 80%

  • Sage
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • layar
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
  • neundeun
  • Hirup Batré
  • Iluminación
  • Format dirojong
  • Conectividad
  • harga
  • usability
  • Ékosistem

Pro sareng kontra

Naros

  • Kalayan Bluetooth sareng Stylus
  • Layar nu minuhan paménta populér pikeun ukuran
  • Laju refresh anu saé sareng fitur Menu 1200

Kontra

  • Éta ngajantenkeun kuring ageung (éta subjektif)
  • Abdi sono versi bodas
  • Aranjeunna kedah ngagosok UI pikeun mindahkeun langkung gancang

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.