Kobo ngagaduhan peretas dina pikiran nalika ngadamel Kobo Aura H2O

Kobo ngagaduhan peretas dina pikiran nalika ngadamel Kobo Aura H2O Kami nembé ngocorkeun kabocoran eReaders énggal ku Kobo, sigana dina sababaraha minggu urang bakal ngagaduhan éta di jalan, janten seueur urang anu ngorondang sadayana wéb dina raraga milarian anu énggal. Pika sareng Alyssum. Salah sahiji pelacak ieu henteu mendakan nanaon tentang eReaders ieu tapi upami aya anu panasaran pisan ngeunaan Kobo Aura H2O, cara pikeun meretas eReader anu tiasa ngarobih minat eReader.

Upami anjeun émut dina ieu kalungguhan Dina cara ngarobih Kobo eReader kana tablet android, hiji hal anu penting nyaéta nyelapkeun gambar android kana kartu microsd anu kedah ngagentos gambar utami. Sistem anu sanésna mirip tapi janten urang kedah béak tina maca kartu microsd éksternal.

Anu nembe kapendak dina laporan ngeunaan Kobo Aura H2O nyaéta kartu microsd internal henteu dipasang kana motherboard sapertos modél samemehna tapi kartu microsd dilebetkeun kana slot. Ieu masihan seueur kabébasan pikeun, sareng teu kedah disebatkeun, peretas, sabab saha waé anu badé ngalebetkeun gambar Android atanapi Ubuntu tiasa ngalaksanakeunana tanpa ngarobah parangkat lunak eReader atanapi kaleungitan data atanapi garansi alat.

Alat panyimpenan Kobo Aura H2O disetél pikeun peretas

Ieu sigana konyol anu parantos dipopohokeun ku seueur jalma, saleresna hal anu penting kusabab éta henteu ngan ukur ngamungkinkeun para hacker ngadamel modifikasi dina pamaca tapi ogé nunjukkeun yén Kobo nyalira dina cara anu satuju kana kamajuan kitu.

Sakedik waktos ka pengker kuring cukup tuah tiasa ningali sareng mariksa Tagus Lux 2015 hiji eReader anu dumasar kana Android sareng upami anjeun ngagaduhan aksés root, anjeun tiasa masang aplikasi bacaan naon waé, ti Casa del Libro ka Amazon. Kuring pikir yén ku Kobo Aura H2o anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami, tapi Naon anu bakal Kobo kaluar tina éta?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Selédri cenahna

    Naha éta akal anu asup ka anjeunna sareng anjeunna parantos sadar yén nempatkeun panto ka lapangan mangrupikeun tingkah laku anu henteu dewasa sareng teu hormat ka klien anjeun? Naha éta upami anjeun damel naon anu anjeun pikahoyong, anjeun bakal meunang, sanaos ayeuna sigana mérekna ngalawan konsumén sanés pikeun konsumén? Naha éta anu dipénta konsumén ogé saé pikeun anjeunna? Naha urang henteu sadayana gélo? ...