Kobo Elipsa, eReader ukuranana folio énggal

Gambar Kobo Elipsa kalayan Kobo Stylus sareng kasus Salami sababaraha minggu dipikanyaho yén Kobo aya di tukangeun peluncuran alat anyar, hal anu kuring sacara pribadi nyandak sakumaha lumrahna saprak tanggal Day Book caket.

Salaku tambahan, alat anu nganggo layar warna nembé sumping kana pasar, anu saur kuring ogé bakal sumping tina panangan anu ageung di pasar, ieu Amazon sareng Kobo. Sadayana ngahiji, seueur (kuring anu pangheulana) nganggap enteng peluncuran alat anyar ku Kobo pikeun Poé Buku.

Tapi, sigana alatna parantos sababaraha reureuh anu sanés na dina tungtungna, minggu ieu parantos dipasihkeun kenal ka Kobo Elipsa. Alat ieu rada bénten sareng eReader tradisional, janten anu dianggap seueur siga buku catetan digital.

Kobo Elipsa menonjol, priori, pikeun ukuranana ageung, ukuran anu asalna layar 10,3 "na anu, sakumaha anjeun terang, sanés pakewuh dina pasar eReader. Ukuranana saluyu sareng folio sareng téknologi anu dianggo layar ieu nyaéta E-Ink Letter 1200 kalayan résolusi 227 ppi.

Kobo Elipsa bakal dijual nganggo kotak pelindung sareng stilus

Kobo Elipsa ngajantenkeun Kobo Rakuten bagian tina perusahaan-perusahaan anu ngagaduhan produk pikeun konsumen akhir tapi ogé produk pikeun dunya bisnis (pasar anu sigana mah aranjeunna langkung seueur lebet). Janten, alat ieu hoyong ngumpulkeun sumanget dina SonyDPT-S1 sareng adaptasi kana filsafat Kobo supados pangguna ngagaduhan anu panginten seueur urang mangrupikeun buku catetan digital.

Kobo Elipsa henteu sumping nyalira sareng bakal disebarkeun sareng Kobo Stylus sareng Sleepcover pikeun alatna. Nyaéta, urang bakal ngagaduhan bungkus sahingga henteu ngan ukur tiasa maca ebook atanapi file pdf tapi urang ogé ngagaduhan notebook anu tiasa nyerat.

Kuring keuna pisan ku yén stilusa nampi namina nyalira. Sareng éta Kobo Stylus (anu disebatna patlot) bakal ngabantosan urang nyerat sareng ngadigitalkeun catetan kami. Tina inpormasi anu kami terang, henteu aya anu nunjukkeun yén urang peryogi Kobo Elipsa pikeun nyerat, tapi panginten aya kasalahan dina inpormasi. Naon waé ogé, Kobo Elipsa sareng Kobo Stylus na dianggo Téknologi misteri pikeun mikawanoh karakter tulisan leungeun sareng nyimpen inpormasi dina aplikasi anyar dina parangkat lunak anjeun anu disebut My Notebooks.

Kobo Ellipsa

Pembaruan parangkat lunak Kobo pikeun Kobo Elipsa ngajantenkeun langkung hadé ngahijikeun layanan Dropbox sareng alat Kobo. Ieu pikaresepeun pikeun nyimpen catetan, ngagurat garis handap sareng file anu sanés anu kami hoyong tiasa diaksés tina alat kami, tapi ogé pikaresepeun pisan tiasa nganggo layanan Dropbox salaku cadangan pikeun ebooks kami.

Kobo ngamimitian ngaluncurkeun USB-C kana alatna

Otonomi alat dirumuskeun ku batré 2.400 mah, jumlah anu lumayan tiasa ditarima pikeun alat sapertos kitu, sanaos urang kedah émut yén layarna 10,3 "sahingga panggunaan biasa anu urang lakukeun, dina alat ieu otonomi bakal dikirangan.

Prosesor na quadcore dina 1,8 Ghz. Dina siaran pers kami henteu terang nanaon tentang pabrikna, janten panginten sanés prosesor Freescale.

Tampilan ngagunakeun Téknologi Kobo ComfortLight, hal anu bakal ngabantuan pikeun ngarobih lingkungan anu béda-béda tempat kami nganggo alat na bakal ngagunakeun port USB-C pikeun komunikasi sareng alat-alat sanésna sareng pikeun ngeusi batre. Modul wifi + Bluetooth bakal ngajantenkeun Kobo Elipsa tiasa komunikasi sacara nirkabel.

Rarancang Kobo Elipsa mangrupikeun hal sanés anu parantos narik perhatian kuring. Pikeun sababaraha modél, perusahaan Kanada parantos nyobian niru lipatan gurat anu ngagaduhan buku nalika urang maca ku hiji panangan dina alatna. Nanging, ku Kobo Elipsa desainna henteu dilanjutkeun sareng nyandak gaya na Kobo Aura Hiji, gaya anu seueur dipénta ku pangguna Kobo, dugi ka modél anu urang carioskeun masih diperdagangkan di pasar kadua.

Nulis dina Kobo Elipsa

Harga alat ieu rada luhur tapi henteu mahal. Kobo Elipsa tiasa ditangtoskeun mulai dinten ayeuna sareng Éta tiasa dipésér pikeun 399,90 euro ti 24 Juni. Sareng kuring nyarios yén hargana mahal sareng henteu mahal sabab dina harga ieu anjeun kedah tumut-tumut kana akun yén kami ngagaduhan parabot saré sareng stilus salian ti alat éta. Upami urang ngirangan harga bisi sareng stilus, tétéla harga Kobo Elipsa tiasa sakedik langkung luhur tibatan alat-alat sanés sapertos anu Kindle Oasis, tapi urang nyarioskeun eReader kalayan layar 10,3 ".

Hanjakalna urang masih teu ngagaduhan alat dina panangan kami, tapi kusabab lambaran data téknis, inpormasi sareng jaminan Kobo, anu Kobo Elipsa sigana bakal langkung ti ngan ukur buku catetan digital, alat anu bakal nimbangkeun henteu ngan ukur pangguna anu resep kana ebook tapi ogé perusahaan. Pasti, urang henteu acan kedah nyobian alat ieu, tapi Éta katingalina saé, saur anjeun henteu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.