Kobo Clara HD, eReader anu bakal badé dijual dina 5 Juni

Kobo Clara HD

Kami parantos nguping berita sababaraha minggu ngeunaan Kobo eReader anyar diluncurkeun taun ayeuna, sakumaha anu diarahkeun ku FCC. Sareng urang henteu kedah ngantosan langkung lami kumargi masa depan Kobo Clara HD bakal janten kanyataan anu caket. Kobo sacara resmi nampilkeun alat anyar éta, sanaos éta moal dijual dugi ka 5 Juni di Spanyol.

El Kobo Clara HD mangrupikeun eReader kalayan layar 6 inci, layar leutik upami urang ngemutan trend alat-alat pangénggalna anu diluncurkeun taun ayeuna, tapi sapertos pesaing na, kalayan kualitas luhur sareng résolusi anu saé.

Kobo Clara HD ngagaduhan tampilan téknologi Carta HD kalayan 300 dpi, anu ngajantenkeun alatna henteu low-end. Layar rampa sareng tos aya Téknologi ComfortLight Pro anu ngaleungitkeun lampu biru di daérah poék atanapi rohangan. Ukuran Kobo Clara HD, kalayan wates kalebet, nyaéta 159,6 x 110 x 8,35 mm kalayan beurat 166 gr.

Kobo Clara HD bakal nyobian bersaing sareng Kindle Paperwhite

Panyimpenan internal alat nyaéta 8 Gb anu henteu tiasa dilegakeun ku cara slot kartu microsd sakumaha henteu. Anu dipiboga nyaéta sambungan Wi-Fi sareng port microsusb, pikeun komunikasi eReader sareng asesoris atanapi alat sanés.

Kobo Clara HD anyar sanggup maca 14 format file anu béda diantarana aya ebook, gambar sareng kode html. Otonomi alat nyaéta sababaraha minggu, numutkeun ka Kobo, hiji tren anu dijaga eReaders sanés.

Kobo Clara HD bakal ngagaduhan harga sakitar 129,99 euro sareng tiasa dipésér ti 5 Juni dugi ka halaman wéb resmi Kobo atanapi ngalangkungan Fnac, salah sahiji distributor resmi Kobo Rakuten. Aya sababaraha dinten deui kanggo pameseran anjeun sareng anjeun kedah parios kumaha alatna tétéla, tapi sadayana sigana nunjukkeun yén Kobo Clara HD bakal ngagantikeun Kobo Aura Edition 2 sareng saingan ti Kindle Paperwhite. Nanging Naha Amazon bakal ngabales eReader anyar ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pedro cenahna

    KOBO Clara HD = KOBO Glo HD + ComfortLight Pro?
    E-reader yén KOBO henteu pernah kedah ngagentos sareng KOBO aura 2 kumargi fiturna langkung saé, tapi tangtosna, saha anu bakal mésér aura 2 upami glo hd sayogi 10 euro langkung?
    Naon anu kedah dilakukeun KOBO nyaéta ngawangun KOBO Glo HD 2 kalayan ComfortLight Pro sareng upami éta ogé tahan cai pasti hebat pisan.

  2.   Joaquin Garcia cenahna

    Halo Pedro, sacara pribadi kuring panginten sami sareng anjeun nalika ningali gambarna. Sanaos kuring yakin yén niat Kobo sareng eReader ieu nyaéta pikeun ningkatkeun kinerja kisaran low-end, sanaos kuring henteu jelas pisan yén Kobo Clara HD mangrupikeun eReader low-end. Urang kedah ngantosan gaduh eReader énggal ieu. Hatur nuhun pisan kana komentarna.

  3.   Javi cenahna

    Kuring angkat ka Amazon sareng ningali yén ayeuna aya seueur buku "Perdana Bacaan" anu kalebet dina langganan Amazon Prime sareng bebas tina Kindle Unlimited ... ieu énggal, leres?

  4.   Patroclus58 cenahna

    Meureun Kobo kedah nanem modal sakedik deui dina parangkat lunakna, sapertos anu ditawarkeun ku KOReader, sabab pakakasna parantos unggulan sareng kagunaan format na daun Amazon pisan handap ogé