Kobo Aura Hiji ulasan

Kobo Aura One ereader resensi

ieu Kobo Aura Hiji ulasan éta ogé mangrupikeun salah sahiji Kobo munggaran anu kuring nyobian. Kuring ngarepkeun éta ku sumanget sareng ekspektasi anu hébat sareng anu hariwang kuring sabab nalika anjeun ngarepkeun seueur hal anjeun tungtungna nguciwakeun diri. Tapi kuring kedah nyarios yén kuring henteu kuciwa.

Kuring parantos leres-leres nguji pamaca salami sababaraha sasih. Sareng kuring resep pisan. Pas anjeun nampi Hal kahiji anu matak resep kuring nyaéta ukuran na. Nyaéta ageung. Abdi nyarios ageung pisan. Anjeun anu milari ereader ageung bakal resep. Éta 7,8 ″ jauh pisan. Utamana lamun anjeun biasa 6 ″

Kuring tungtungna nyobian mérek dina tingkat anu sami sareng Kindle. Hayu urang sareng karakteristikna teras kuring nyaritakeun langkung seueur. Sareng upami anjeun hoyong mésér éta katingalina di dieu

Dina akhir analisis aya galeri poto Kobo Aura One

perbawa

SCREEN

  • Layar sentuh 7,8 ″
  • E mangsi Surat HD.
  • Resolusi: 872 x 1404 piksel (H x V) / 300 dpi
  • Disinaran. Sistem ProLightLight
  • X x 163 116 8 mm
  • 230 g

ELINGAN

  • Mémori internal 8 GB

KONEKTIF

  • Wi-Fi 802,11 b / g / n sareng mikro-USB

BATERÍA

  • Port MicroUSB dijalankeun
  • Otonomi: dugi ka 4 minggu

LAIN

  • Tahan cai 60 menit dina 2 méter jero IP8X
  • Ngadukung buku nganggo kontén anu dilindungi Adobe DRM

bungkusan

Éta sumping dina kotak semi-kaku kalayan bukaan samping. Éta dihapus saolah-olah éta kotak anu eusina kumpulan buku. Pisan nyaman sareng gampang diatur.

Bungkusan sareng presentasi pamaca éléktronik Kobo aura One

Di jero urang gaduh kotak kaku anu saé pisan sareng bukaan payun, sapertos anu hirupna. Sateuacan muka éta, urang parantos mendakan yén anu aya di jero badé ageung.

kasus kobo aura

Pondokna, bungkusan sareng presentasi na leres-leres direngsekeun.

Imprési sareng penampilan

Ngenalkeun kobo aura hiji

Nalika kuring nyorot sapanjang analisis, éta mangrupikeun alat ageung, aranjeunna 7,8 inci, hese dicekel ku hiji leungeun. Éta henteu ngagaduhan panel sisi pikeun giliran halaman, sadayana aya gunana, tapi dina konfigurasi urang tiasa ngahartikeun daérah anu béda pikeun ngaktipkeun ménu sareng halaman. Hijina tombol nyaéta tombol kakuatan dina tonggong.

Tulisan anu aya hubunganana:
Naon ari ISBN sareng kanggo naon?

Sasis didamel tina plastik, kalayan cekelan dina tonggong anu saur kuring mah pikaresepeun pisan. Boga cekelan anu saé sareng henteu leueur dina panangan.

cekelan sareng tukang ereader

Nalika kuring nyarios ageung, hartosna ageung. Di dieu anjeun tiasa ningali poto sareng 7 ″ Kindle Oasis énggal. Di dieu anjeun tiasa ningali babarengan permata makuta Kobo sareng Amazon Kindle

Babandingan anu sanés dibarengan ku 6 ″ Kobo Clara énggal, ukuran anu biasa urang sareng anu bakal langkung gampang pikeun urang ngabandingkeun.

 

Cahaya sareng ménu

kobo aura hiji kacaangan cahaya sareng menu méwah alami

Cahaya na saé pisan sanaos layar ageung sapertos kitu. Datang sareng ComofortLight Pro pikeun ngirangan lampu biru

Tulisan anu aya hubunganana:
Boyue Likebook Mars marios

Urang tiasa milih Terang sareng cahaya alami sacara otomatis. Pikeun kacaangan nganggo sénsor lampu ambient. Kalayan cahaya alami netepkeun warna cahaya dina kisaran jeruk lilin dina wengi dugi ka cahaya panonpoe bodas anu jelas pisan siang.

Pisan merenah sareng gampang pikeun ngaléngkah ménu sareng ngarobih ciri anu béda tina ereader. Sanaos henteu kantos némpél Kobo, anjeun bakal biasa deui sareng ngahargaan sistem anu mantep sareng stabil.

Integrasi sareng Pocket

Integrasi saku dina Kobo

Abdi resep integrasi Pocket. Anjeun nambihan tulisan naon waé anu anjeun mendakan dina wéb sareng anu anjeun badé baca kana Pocket sareng nalika anjeun nyinkronkeun anjeun ngagaduhan éta dina ereader anjeun. Éta saderhana pisan sabab nambihan kana saku nyaéta mencét tombol dina pangotéktak atanapi ngabagi dina telepon sélulér sareng milih jasa ieu.

Hiji-hijina tapi kuring nempatkeun nyaéta Pocket digunakeun pikeun nyimpen seueur inpormasi anu ditandé sareng aranjeunna sanés hal anu anjeun hoyong baca. Sababaraha kali urang nyimpen sumber, halaman wéb, video atanapi gambar sareng Kuring henteu ningali aya titik pikeun nyingkronkeun sadayana. Anjeun kedah ngantep kami milih tag kanggo nyingkronkeun. Kuring atos milarian sakedik tapi henteu acan mendakan pilihan ieu.

Mikir kumaha carana sasak ieu, kuring ngan ukur tiasa mikir gaduh dua akun Saku, anu utami sareng sékundér, anjeun nganggo anu utami pikeun sagala hal sareng upami anjeun ngajantenkeun anu anjeun tag ku cara khusus dikirim ka rekening sékundér anu bakal janten anu anjeun nyingkronkeun sareng Kobo. Éta mangrupikeun «botch» sareng kuring janji bakal ngajelaskeun dina tutorial pikeun saatos kami nampi yén éta bakal nyingkronkeun sadayana. Kakurangannana langkung saé tibatan kaunggulan.

Tés tahan cai

Teu tiasa bérés dina analisis tanpa nguji résistansi cai. Éta bakal langkung warni ku pidéo, tapi hayu urang tanpa masalah. Kuring parantos nyerelep sababaraha menit sareng sadayana tetep jalan sampurna.

Minuhan éta Spésifikasi IP8X anu hartosna 60 menit dina jero dugi ka 2 m.

Meunteun

Kuring mendakan janten super ereader. Pangalamanna saé pisan. Operasi cairan pisan dina ngamimitian, ngarobah halaman, milarian, nyerat nganggo catetan, jst, sareng sajabana. Cahayaana ogé saé pisan sareng kagunaanna saé pisan, pas anjeun noél sakedik anjeun gancang dibiasakeun kana ménu Kobo.

Kuring sacara pribadi resep kana integrasi Kantong sanaos tiasa ningkatkeun sakedik sapertos anu kuring carioskeun. Sanaos Kobo ngagaduhan toko nyalira kanggo penjualan buku ebook, éta henteu kuat sakumaha integrasi Amazon sareng Kindle sareng katalog na.

Dina tingkat batré, pagelaran normal, sababaraha minggu anu urang teu kedah hariwang.

Hiji-hijina hal anu kuring pikir urang kedah émut nyaéta yén éta mangrupikeun alat anu ageung. Éta sanés anu ideal pikeun ngangkut éta unggal dinten atanapi maca dina ranjang. Tapi di dieu gumantung kana rasa masing-masing.

Anjeun tiasa mésér dieu.

Kobo Aura Hiji galéri poto

Sadaya poto dina galéri parantos dicandak di Teater Romawi di Sagunto sareng karya dina sampéan na Penenun ku Nina Allan diédit ku imah penerbitan Fata Libelli anu ayeuna nuju teu beres. Mangrupikeun adaptasi modéren ngeunaan mitos Arachne. Mangga sing raos!

Kobo Aura Hiji
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
a 229
  • 100%

  • Kobo Aura Hiji
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • layar
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
  • neundeun
  • Hirup Batré
  • Iluminación
  • Format dirojong
  • Conectividad
  • harga
  • usability
  • Ékosistem

Naros

Ukuran upami anjeun resep ka pamiarsa anu ageung pisan
Integrasi sareng saku
Lampu sareng tampilan
Usability saé pisan

Kontra

Harga anu tiasa kaleuleuwihi
Upami anjeun henteu resep ereaders ageung ieu sanés pikeun anjeun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javi cenahna

    Hatur nuhun kana pendapat anjeun Nacho. Kuring ngagaduhan Kindle Oasis anu anyar salami sasasih sareng katingalina endah pisan. Endah sabaraha anu nunjukkeun inci tambahan dibandingkeun sareng 6 ″ ... sareng anu langkung ageung ieu.
    Sacara pribadi, sareng tanpa nyobian Kobo, kuring bakal milih Oasis sabab kuring biasana maca ngagolér sareng ergonomis Kindle sigana cocog pikeun éta. Tangtosna, masalah cahaya sareng warna anu langkung lemes sigana sapertos kasuksésan anu kuring pikir Amazon butuh waktos pikeun nyonto.

    Sababaraha patarosan upami anjeun henteu kapikiran:

    - Naha sistem panyimpenan sapertos Kindle? Kalayan kecap séjén, naha éta dumasar kana "koléksi" atanapi anjeun tiasa nempatkeun folder langsung tina pc siga anu mémori USB?

    - Kumaha upami kamus? Naha anjeun parantos ngagaduhan integrasi? Inggris Spanyol?

    - Naha mungkin pikeun nempatkeun buku anu dipésér di Amazon atanapi nganggo Kindle Unlimited atanapi Kindle Prime anu nembé dileupaskeun?. Sigana mah henteu atanapi sahenteuna henteu gampang tapi ngan ukur naros ...

  2.   Nacho Morato cenahna

    Hai Hai Kuring ngajawab.

    - Kumpulan tiasa didamel pikeun ngempelkeun buku anu aya dina alat. éta dilakukeun tina ménu aranjeunna. Anjeun tiasa unggah polder atanapi file langsung ka ereder tina PC, éta ngakuan buku tapi sanés hirarki, nyaéta, upami anjeun nempatkeun 2 folder sareng 4 buku masing-masing, anjeun bakal ningali 8 buku sareng upami anjeun hoyong mesen éta anjeun ngagaduhan pikeun ngalakukeun éta tina ménu koléksi.

    - Bawa kamus sareng panarjamah, kuring parantos ngaktipkeun Spanyol, Inggris sareng Spanyol-Inggris sareng aya pilihan seueur basa tina menu konfigurasi

    - Leres, anjeun tiasa nempatkeun buku ti Amazon, anjeun unduh sareng éta aya di .azw3 anjeun unggah kana kaliber sareng mindahkeun éta kana kobo sareng langsung ngarobahna kana .epub, urang sami sareng nalika anjeun gaduh epub na rék nempatkeunana dina hurung. Tangtosna, azw3 henteu langsung maca éta sareng masalah Kindle teu terbatas sareng perdana Kuring henteu ningali éta tapi saur éta henteu tiasa dilakukeun, ogé henteu langsung, panginten upami aranjeunna ngamungkinkeun anjeun ngaunduh buku anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami, tapi abdi henteu terang.

    Naon waé anu anjeun tanyakeun ka kuring kuring masih gaduhna pikeun ditingali sareng dibuktikeun

  3.   javi cenahna

    Nuhun Nacho.
    Kaleresan kuring henteu bakal ngartos filsafat Kindle sareng Amazon henteu ngantepkeun alatna tiasa fungsina janten kenangan USB sareng folder tiasa nyeret tina pc. Kuring ngalakukeun ieu sareng Papyre 5.1 lami kuring sareng éta metode anu pangsaéna sareng paling nyaman tanpa ragu.
    Pasti aya alesan anu saé ... tapi kuring henteu terang.

  4.   Seb cenahna

    Hatur nuhun pikeun ulasan, éta pikaresepeun pisan sareng parantos beres. Hiji pamundut tapi: "Sanaos Kobo ngagaduhan toko nyalira kanggo penjualan buku ebook, éta henteu kuat sakumaha integrasi Amazon sareng Kindle sareng katalog na"
    Naon ieu hartosna ? Upami teu lepat, Kobo gaduh langkung ti 6 juta buku sareng Amazon henteu kantos ngumumkeun deui. Kaleresan?

    Ku jalan kitu, sigana kuring rada kuat yén aya omongan harga anu kaleuleuwihi nalika ieu henteu pernah nyarios sareng Oasis, anu langkung awis! Kuring miharep éta henteu komérsial sahingga henteu obyektif pisan.

  5.   Nacho Morato cenahna

    Hai Seb.

    Hanjakalna, henteu sadayana mangrupikeun jumlah buku. Sajauh "ékosistem", Amazon langkung kuat. Seueur jalma milih gaduh Kindle kusabab jumlah wawaran, buku anu diterbitkeun nyalira, sareng sajabana anu aya. Éta ogé ngagaduhan Kindle Unlimited, harga anu rata pikeun maca buku sareng Kindle Prime anu nembe diluncurkeun anu masihan anjeun buku gratis upami anjeun Perdana pikeun jasa aranjeunna. Dina pengertian ieu, kuring henteu ningali yén perusahaan mana waé tiasa ngatasi éta.

    Di sisi anu sanésna. Kuring ngobrol ngeunaan ereader anu mahal, kusabab € 229 pikeun ereader seueur artos tanpa ngabandingkeun sareng perusahaan mana waé. Aya ereaders sanés dina Kobo langkung mirah, sapertos Kobo Clara HD anu aranjeunna dileupaskeun dina 5 Juni. Upami kuring henteu nyarioskeun perkawis harga Oasis éta sabab éta mangrupikeun ulasan ngeunaan Aura One. Dina sababaraha minggu bakal aya analisa Kindle Oasis anu anyar sareng lami sareng anjeun bakal ningali yén pendapat kuring ngeunaan harga nyaéta yén éta luhur. Sanaos ieu parantos janten kaputusan masing-masing.

    Ah, ieu sanés tulisan komérsial. Éta mangrupikeun analisa atanapi ulasan, mérek ngantepkeun produkna pikeun urang pikeun urang tiasa nyarios perkawis bebas. Sareng éta anu urang lakukeun. Jelas yén éta subyektif. Éta sababna éta tinjauan.

    salam

  6.   Patroclus58 cenahna

    EReader alus teuing, sababaraha bulan saatos (langkung ti 7 buku dibaca) sareng jalanna saé. Sagala hal anu saé anu aranjeunna carioskeun ngeunaan anjeunna leres.

    Entong ngantep ukuranana nyingsieunan anjeun, kusabab kanyataan yén halaman putus tiasa dikonfigurasi, salami anjeun henteu gaduh tangan anu alit pisan, anjeun kedah tiasa maca sareng ngan ukur hiji.
    Atanapi éta anu 232gr na. (naon anu ditimbang ku tambang) nyaéta hal anu hébat.

    Nalika kuring resep maca nalika tuang nyalira (atanapi nganggo kopi) sareng kusabab éta alat "mantap" kuring pikeun ninggalkeun bumi, kuring parantos nambihan salah sahiji jinis "Origami" anu nutupan éta, salian ti méré panyalindungan tambahan, kéngingkeun éta pikeun nyalira. sumuhun, nambihan 116gr. beurat tambahan.

    Sedengkeun pikeun ékosistem ... éta, dina jamak; éta pikaresepeun gaduh pilihan.

    Hiji-hijina masalah anu kedah diperhatoskeun: Nalika anjeun ngantep layar 6 ″ sesah pikeun mulang ka aranjeunna.

    =)

  7.   Mertxe cenahna

    Halo, kuring gaduh Kobo Aura One sareng kumargi kuring henteu pati jelas ngeunaan kumaha buku diunggah (kuring kantos gaduh papir sateuacanna) kuring langsung unggah. .tapi kuring henteu terang naon anu lumangsung nalika kuring hoyong ningali sampul pikeun milih buku ... saatos tilu halaman kuring diblokir. Kuring parantos maca ngeunaan unggah buku-buku sareng Kaliber. Naha anjeun tiasa ngajelaskeun ka kuring saléngkah-saléngkah kumaha kuring kedah ngalaksanakeunana? Hatur nuhun!!!

    1.    Patroclus58 cenahna

      Anjeun masang Kaliber (https://calibre-ebook.com/)
      Nalika anjeun ngajalankeun éta pertama kalina atanapi engké dina "Preferensi> Run Welcome wizard", anjeun nunjukkeun yén anjeun bakal nganggo Kobo Aura
      Baca manual upami anjeun tiasa atanapi buka https://calibre-ebook.com/help
      Pasang buku anjeun, anjeunna bakal ngatur pikeun anjeun.
      Kaliber parantos dijalankeun, sareng anu parantos nganggo buku, anjeun nyambungkeun Kobo anjeun (dieusi, dina, dina layar utama) ngalangkungan USB kana PC.
      Kobo kedahna nyarios ka anjeun "Komputer dideteksi" klik [Sambungkeun] sareng éta bakal nyarios "Nyambung sareng ngecas"
      Dina PC, folder root Kobo kedah dibuka sareng dina Kaliber kolom "Di alat" sareng sababaraha ikon "Kirim ka alat" sareng "Alat" kedah ditambihan.
      Milih buku, pencét ikon «Kirim ka alat», balikeun buku anu anjeun pikahoyong
      Upami anjeun mencét ikon "Alat", buku-buku anu parantos ditransper kedahna némbongan. Nyangkut kana katuhu ikon éta aya panah ka handap saeutik, nalika mencét éta masihan anjeun pilihan pikeun "Pegatkeun sambungan alat ieu", pencét pikeun ngalakukeunana.
      Kobo kedah geuwat balik ka layar utama, cabut USB.
      Butuh sakedik waktos pikeun ngamutahirkeun pamaca (maksimal 2 menit per buku), tinggalkeun nyalira sareng laksanakeun.
      Ayeuna anjeun kedah tiasa maca buku anjeun.

      Ati-ati, sampul anu henteu némbongan saé tiasa disababkeun ku teu hadé tata buku, upami masalahna tetep, buka https://www.epublibre.org/ unduh ePub sareng parios, upami henteu, wartoskeun ka dieu.

    2.    Nacho Morato cenahna

      Halo, didieu urang ngobrol ngeunaan Kaliber https://www.todoereaders.com/calibre-portable.html

  8.   Umar El Kadri cenahna

    Halo Nacho, tulisan anjeun parantos mangpaat pisan pikeun kuring. Tapi kuring milarian ereader anu tiasa maca PDF sacara merenah. Abdi naroskeun, naha Aura One cocog pikeun dibaca dina PDF? Upami henteu, mana ereader sigana pang éfisiénna kanggo dibaca dina PDF. Ti parantos hatur nuhun pisan. Omar

    1.    Nacho Morato cenahna

      Halo Omar. Hanjakalna kuring henteu acan nyobian nyobian maca naon waé anu ngatur PDF ogé. Leres, aranjeunna tiasa dibaca tapi kusabab dokuménna henteu pas sareng ukuran layar anjeun kedah teras-terasan ngalakukeun hal anu anéh sareng ngajantenkeun kuring gugup. Aura One ngagaduhan kaunggulan ukuran layar, tapi tetep kuring moal nyarankeun éta maca pdf, atanapi dina maca sareng android sareng pemirsa anu béda kuring ngagaduhan pangalaman anu saé

      Pikeun majalah, makalah sareng pdfs sanés anu kuring baca, anu sanés buku, kuring nganggo tablet. Sareng buku atanapi kuring kana format fisik atanapi epub, mobi jsb, format digital.

      salam

bool (leres)