Kobo Aura Edition 2, kejutan anu teu disangka-sangka ti Kobo

Kobo Aura Édisi 2

Kamari penting pikeun budak di Kobo tapi ogé pikeun anu milari eReader énggal sabab dua eReader anu pikaresepeun dipidangkeun pikeun pasar, henteu ngan ukur pikeun desain atanapi ukuranana tapi ogé pikeun harga na. Urang sadayana ngarepkeun the Kobo Aura One, tapi kami henteu terang nanaon tentang Kobo Aura Édisi 2, eReader tradisional kalayan nami awon, atanapi sahenteuna anu ayeuna nuju dibahas.

Alat ieu ngagaduhan layar 6 inci, ukuran anu jauh tina 8 inci tapi éta saluyu sareng eReaders séjén sapertos Kindle Paperwhite 3, Cervantes 3 atanapi Kobo Glo HD éta sorangan. Salajengna, seueur anu nganggap éta Kobo Aura Edition 2 mangrupikeun paningkatan kana Kobo Glo HD.

El Kobo Aura N236-KU-BK-K-EP ...Kobo Aura Edition 2 ″ /] gaduh layar 6 inci kalayan Téknologi hurup, layar toél sareng panerangan, janten langkung pas sareng téknologi ComforLight sareng resolusi 1024 x 768 piksel; tapi dina hal ieu kami henteu ngagaduhan kapadetan piksel anu sami per inci sapertos dina Kobo Glo HD, éta Kobo Aura Édisi 2 ngagaduhan 212 ppi. Jauh pisan dibanding Kobo Glo HD.

Kobo Aura Edition 2 bakal ngabagi desain sareng Kobo Aura One

Desain Kobo Aura Edition 2 sami sareng Kobo Aura One, tapi dina diménsi anu ngirangan, ieu 159 x 113 x 8,5 mm sareng 180 gr. Ieu héran sabab ngagaduhan beurat anu hébat tapi ogé ngabagi desain sareng eReader anu sanés, hal anu henteu lami parantos lumangsung diantawis Kobo eReaders, anu masing-masing ngagaduhan desain anu béda.

Kobo Aura Édisi 2

Ngeunaan parangkat lunak sareng pormat, Kobo Aura Edition 2 bakal sami sareng lanceuk-lanceuk na, kalebet kamungkinan nginjeum ebook ngalangkungan Overdrive. Kobo Aura Edition 2 moal ngagaduhan slot pikeun kartu microsd, janten 4 Gb panyimpenan internal bakal penting.

Harga Kobo Aura Edition 2 bakal sami sareng Kobo Glo HD, tapi sakitar langkung sapuluh dolar langkung mirah, nyaéta, sakitar 119 dolar. Harga murah pikeun aranjeunna anu sugema sareng eReader sapertos kitu, tapi pikeun sapuluh dolar panginten tiasa dipilih pikeun Kobo Glo HD, anu ngagaduhan layar kalayan résolusi anu langkung saé.

Kumaha waé ogé, sanaos seueur anu milih Kobo Aura One, Kobo Aura Edition 2 mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun seueur, Boh pikeun anu milari harga anu murah sareng anu milari kakuatan dina eReader na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   alfredo gutierrez cenahna

    Kuring parantos mésér hiji di FNAC di Barcelona sareng kuring masih teu sanggup ngalakukeun nanaon. Jigana FNAC parantos ngalakukeun bisnis goréng ku ngarobah mérek sareng teu gaduh sorangan.

  2.   Isabel cenahna

    Abdi hoyong ngarobih maca sareng kuring ragu antara dua, ieu kobo aura édisi 2 atanapi Tagus Iris 2017, mamang kuring sanés kusabab format anu tiasa dibaca, éta langkung kusabab masalah jaminan, kuring ngartos yén kobo kedah ngaluarkeun aranjeunna ti Spanyol upami éta kalepatan, tapi kuring henteu terang naha éta leres-leres sapertos kitu. Naon era anjeun bakal mamatahan kuring pikeun mésér ti dua?

  3.   Seb cenahna

    Halo isbael,
    Henteu, ku Kobo, upami aya anu ngaganggu anjeun, aranjeunna langsung ngarobahna di toko, éta saderhana ... Di antara dua, tanpa ragu Kobo, langkung seueur pikeun konténna tibatan alatna. Sagala anu aya dina digital gaduh Kobo, teu aya hubunganana sareng Tagus atanapi BQ, hanjakalna ...

  4.   jurig cenahna

    Dupi abdi tiasa nyalin sareng nempelkeun buku tina komputer kuring?

    1.    bukuXfree cenahna

      Kuring henteu acan nyobian sareng modél éta, tapi ku Aura anu baheula, henteu aya masalah. Kuring nganggo Kaliber kanggo éta (caliber-ebook.com) sareng éta tiasa dianggo sampurna.

  5.   Martin cenahna

    Ebook ieu katingalina sami sareng kobo Glo 2012 dina nami sanés. Bahkan téknologi touch infra red, anu mangrupikeun undak deui ti kapasitif, leres?

  6.   Isaac cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah sareng Aura, kuring nyandak kana fnac, aranjeunna dikirim ka jasa téknis sareng dina 1 minggu aranjeunna ngirimkeun kuring anu énggal. Jasa sampurna.

  7.   Pepe cenahna

    Abdi mésér kobo aura 2 sabab kuring badé ngumbara sareng numutkeun kuring mah kotona sacara harfiah, bakal hésé pikeun kuring resep maca ngeunaan hal ieu. Éta super laun, sapertos balik ka awal komputer sareng éta ngan ukur mindahkeun buku anu beuratna sakedik k. Tugas saderhana konsultasi buku naon anu anjeun gaduh atanapi nyusun éta lambat sareng rumit, operasi touch aya gunana, anjeun ngageser sareng milih hal-hal, éta lumangsung sareng reureuh anu luar biasa dibandingkeun nalika anjeun némpél layar. Halaman-halamanna, téksna, henteu otomatis adaptasi sareng lébar layar sareng anjeun kedah maénkeun zum anu ogé saé, mustahil pikeun nambahan perséntase alit, sareng éta mangrupikeun tugas anu kedah diulang deui kanggo unggal halaman. ! ayeuna bakal tétéla yén hiji saatos 20 taun nganggo gadget éléktronik mangrupikeun panyawad sateuacan maca kobo ieu. Éta ngan ukur tibalik tina hal anu cair, dugi ka titik kuring angkat ka google sareng milarian tempat-tempat kanggo ngantunkeun opini peringatan ieu ka pembeli anu bakal datang. Pikeun € 100 entong mésér sial ieu !!!!