KloudNote, ereader anu ngiringan modél notebook digital

Kloudnote, gambar buku catetan digital anyar

Sanaos alat anu nganggo layar warna sareng prosesor anu langkung kuat parantos lami di pasar, pangguna ereaders sigana henteu lirén milih éta sareng pabrikna anu milih anu langkung konservatif.

Nalika teu lami Kobo nampilkeun alat énggalna na disebat Kobo Ellipsa, perusahaan Geniatech parantos nampilkeun modél anu sami tapi ku sababaraha fungsi sareng fitur tambahan anu katingalina pikaresepeun.

Geniatech mangrupikeun perusahaan anu asalna ti Cina anu didirikeun di Beijing 24 taun ka pengker sareng ayeuna aya di téknologi Daérah Shenzhen. Dina taun-taun ieu parantos prihatin kalayan ngaluncurkeun sababaraha produk téknologi pikeun konsumén akhir sareng ngiringan aranjeunna nganggo perangkat lunak anu stabil sareng pribadi. Dina sababaraha bulan ka pengker, Geniatech ogé parantos fokus kana pasar ereader patalina sareng aspek na salaku alat dina dunya bisnis, pasar anu sigana narik perhatian pasar wétan akhir-akhir ieu.

Geniatech sacara resmi nampilkeun alat KloudNote na anu tiasa dipésér sareng disimpen di bumi urang dina sababaraha dinten ka payun. The Kloudnote mangrupikeun ereader dina bentuk notebook digital, nyaéta layar berukuran A4 sareng dibarengan ku stylus pikeun ngabantosan kami nganggo alat salaku notebook digital.

Layar alat ieu gaduh ukuran 10,3 " atanapi naon anu sami pikeun pasar Spanyol, ukuran folio (di nagara sanés ukuran folio bénten sareng henteu saluyu sareng layar 10,3 inci), éta nganggo téknologi layar kapasitif sareng layar E. Ink Carta HD sareng resolusi 1872 x 1404 piksel sareng 216 ppi. Urang sono kana layar latar, tapi éta ogé leres upami urang ngagunakeun éta pikeun nyerat, lampu henteu kedah janten masalah dina skénario ieu.

Kloudnote, gambar buku catetan digital anyar

Kloudnote henteu ngagaduhan sistem operasi anu capped atanapi embedded tapi nganggo Android 8.1, versi anu cukup anyar anu bakal ngamungkinkeun urang ngagaduhan fungsi tambahan anu teu dipiboga ku alat sanés.

Prosesor KloudNote mangrupikeun prosesor panangan quadcore 1.2 GHz anu dibarengan ku 2 Gb ram ramé LPDDR4 anu bakal ngajantenkeun ngarobah halaman sareng fungsi sanés langkung cairan. Panyimpenan Kloudnote nyaéta 16 GB anu henteu tiasa dilegakeun, sahenteuna dina spésifikasi alat éta henteu nunjukkeun éta.

Ukuran KloudNote aya 250 x 175 x 7.6mm kalayan beurat 385 gr., lumayan munasabah pikeun anu hoyong ngagunakeunana salaku maca ebook sareng lumayan enteng pikeun anu hoyong ngagunakeunana salaku alat padamel.

Sajauh ieu, karakteristik KloudNote lumayan lumrah sareng malah langkung handap tina alat sanés dina pasaran. Tapi ieu sanés ngan ukur ngagaduhan KloudNote, aya deui.

KloudNote ngagunakeun Android 8.1 salaku sistem operasi eReader

Kloudnote gaduh batré 4.000 mAh anu masihan otonomi anu lega pisan. Batré ieu tiasa ditagih ngalangkungan port usb-c anu dipiboga anu ngamungkinkeun pikeun ngeusi langkung gancang sareng mindahkeun data. Otonomi Kloudnote sacara resmi saminggu ku panggunaan 2 jam per dinten. Nanging, ieu bakal gumantung kana panggunaan anu urang pasihkeun, naha urang nganggo sambungan Bluetooth, wifi atanapi 4G, otonomi bakal ningkat atanapi ngirangan, langkung ti saminggu atanapi bahkan kirang ti saminggu.

Pelabuhan ieu dibarengan ku modul wifi-Bluetooth anu ngamungkinkeun urang nyambung ka internét sareng tiasa ngupingkeun buku audio ngalangkungan headphone nirkabel. Di handapeun alat kami bakal mendakan port minijack 3.5mm anu ogé bakal ngamungkinkeun kami nyambungkeun headphone ku kawat sareng kana dua cara ieu ngupingkeun format audio urang kedah nambihan pilihan spéker klasik anu ngagaduhan Kloudnote. Nyaéta, KloudNote salian ti Bluetooth ngagaduhan kartu sora sareng ogé ngadukung format sora.

Alatna ogé disertakeun slot pikeun konektipitas 4G, nyaéta, upami urang lebetkeun kartu sim urang tiasa nganggo internét dimana waé.

Kloudnote, gambar buku catetan digital anyar

Gaduh Android 8.1, kisaran format anu dirojong ku alat éta lega pisan sareng sanaos spésifikasi na, Geniatech nyarioskeun dasar-dasarna, urang tiasa mikir yén sadaya format ebook cocog sareng Android komo aplikasi perpustakaan anu paling terkenal pikeun Android tiasa dianggo dina alat ieu sanaos tong nyarios pisan ngeunaan Play Store.

Ngeunaan program, kami terang yén salian ti maca ebook, KloudNote parantos ngahijikeun program catetan sareng aplikasi pikeun unggah sadayana kana jasa awan anjeun nyalira anu cocog sareng alat sanés sareng bahkan aplikasi pikeun ngagaduhan alat salaku monitor kadua pc urang.

Di tukang ieu kami henteu terang langkung seueur tibatan inpormasi resmi sareng kami henteu terang naha éta bakal cocog sareng sadaya komputer atanapi urang peryogi kabel jinis USB-C pikeun sambungan na tapi hurungna pikaresepeun. Kami ogé henteu terang nanaon tentang jinis awan anu bakal kami anggo, naon pangwatesanna (sapertos harga pikeun panggunaan jasa ieu) atanapi upami éta cocog sareng jasa awan anu langkung populér anu ngamungkinkeun urang ngagaduhan sadayana tertib sareng konsentrat cara.

Tungtungna kuring bakal ngobrol ngeunaan Stylus. Stilus anu disertakeun sareng alatna nyaéta a stylus dasar cocog sareng KloudNote sareng éta bakal ngamungkinkeun kami nyerat, ngagurat garis handap sareng nyandak catetan dina layar alat tanpa aya masalah. Tapi ogé, Geniatech nyaritakeun ngeunaan cKasaluyuan alat Wacom. Sanaos urang henteu terang persis, panginten KloudNote sareng stilus ngagaduhan komponén Wacom sareng nambihan nilai salaku alat panarjamah anu menarik pikeun alat éta. WACOM mangrupikeun mérek grafis anu saé pisan sareng kasohor ku grafik sareng desain sareng alat digitalisasi. Ieu bakal ngajantenkeun hardware sareng téks KloudNote cocog sareng program WACOM sanés nambihan hiji nilai deui ka alat éta.

Kloudnote, gambar buku catetan digital anyar

Harga Kloudnote bakal $ 449 sareng tiasa disayogikeun ngalangkungan budakna ramatloka resmi. Nanging, kami tetep henteu terang iraha tanggal peluncuran sareng penjualan akhir tina alat ieu, ogé di nagara-nagara mana éta tiasa dijual.

Peunteun pribadi

Pabrikan Kloudnote parantos terang kumaha némpél kana aspék anu pikaresepeun sapertos sora, kasaluyuan sareng WACOM, Android 8.1 salaku sistem operasi atanapi konéktipitas 4G sareng naha henteu, ogé hargana. Unsur anu pikaresepeun anu ngajantenkeun alatna mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anu milari notebook digital langkung ti ereader. Tapi kami henteu terang tanggal peluncuran atanapi di pasar mana éta bakal sayogi, janten kuring masih nganggap yén alat ieu tiasa waé henteu dugi ka Éropa atanapi nalika sumping éta bakal dilakukeun ku cara anu luntur. Upami anjeun leres-leres milarian alat anu sami sareng anjeun gaduh waktos, kuring bakal ngantosan peluncuran KloudNote ieu, tapi upami anjeun leres-leres gaduh waktos, kuring bakal milih Kobo Ellipsa o Luar biasa 2. Sareng upami harga janten masalah, urang tiasa teras nganggo buku catetan kertas digital tradisional anu dipindai sareng telepon sélulérna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)