Kindle Oasis VS Kindle Voyage, dua eReader pangsaéna di pasar langsung nyanghareup

Amazon

Kamari kamari Amazon sacara resmi nampilkeun anu anyar E-maca Kindle Oasis sareng ...Kindle Oasis»/], eReader high-end anyar anu menonjol pikeun desain na anu ditingkatkeun, kalayan hormat ka anu ngaheulaan na, éta E-maca Kindle Voyage, ...Ngumbara ngabahekeun»/] Sareng pikeun ngajaga fitur-fitur anu ditawarkeun ku Kindle sateuacana, anu mangrupikeun andalan perusahaan anu diarahkeun ku Jeff Bezos. Saatos dianalisis kamari, saatos tiasa ngetéskeunana sababaraha menit dina acara anu diondang ku Amazon Spanyol, dinten ieu urang moal sono kasempetan pikeun nyanghareupan éta sareng anu sateuacanna sareng ogé ngabandingkeunana sareng Kindle Paperwhite -...Kindle Paperwhite »/], anu urang tiasa nyarios téh lanceukna.

Dinten ieu sareng ngalangkungan tulisan ieu Urang badé ngabandingkeun Kindle Oasis énggal sareng Kindle Voyage kalayan jéntré pisan, Tanpa hilap sakumaha anu parantos urang nyarioskeun ngeunaan Kindle Paperwhite. Mungkin bédana henteu seueur teuing, tapi éta penting sareng sanaos dina pandangan heula katingalina aya tilu alat anu sami di tukangna aranjeunna rada bénten, dimimitian ku desain sareng ditungtungan ku harga na.

Upami anjeun hoyong terang kumaha Kindle Oasis anyar, Kindle Voyage sareng Kindle Paperwhite sami, teras-terasan maca kalayan ati-ati kumargi ngalangkungan tulisan ieu anjeun bakal mendakan, henteu ngan ukur éta, tapi seueur hal-hal sanés, anu kami yakin panginten anjeun leres-leres pikaresepeun upami anjeun mikir, contona, mésér eReader énggal, pikeun asup ka dunya maca digital atanapi ngarobih alat anu anjeun ayeuna gaduh.

Sateuacan ngabandingkeun layar na, harga atanapi manpaatna dina sababaraha aspek anu béda, urang badé ngalakukeun tinjauan lengkep ngeunaan ciri sareng spésipikasina, supados urang sadayana tiasa milarian diri sareng jelas terang naon anu ditawarkeun ku masing-masing Kindle ieu.

Fitur sareng Spésifikasi Kindle Voyage

Kindle

  • Layar: ngahijikeun layar 6 inci kalayan téknologi huruf e-papper, touch, kalayan résolusi 1440 x 1080 sareng 300 piksel per inci
  • Diménsi: 162 x 115 x 76 mm
  • Dijieunna tina magnésium hideung
  • Beurat: Vérsi WiFi 180 gram sareng 188 gram vérsi WiFi + 3G
  • Memori internal: 4 GB anu ngamungkinkeun anjeun nyimpen langkung ti 2.000 ebook, sanaos gumantung kana ukuran masing-masing buku
  • Konéktipitas: sambungan WiFi sareng 3G atanapi ngan WiFi
  • Format anu didukung: Format Kindle 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, MOBI sareng PRC anu teu dijagaan dina format aslina; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP ku konvérsi
  • Lampu terpadu
  • Kontras layar anu langkung luhur anu bakal ngamungkinkeun urang maca ku cara anu langkung raoseun sareng pikaresepeun
E-maca Kindle Voyage, ...
1.061 ulasan
E-maca Kindle Voyage, ...
  • Layar-resolusi luhur 300 dpi anu ngajentul: maca sapertos kertas, tanpa sorotan, bahkan dina sinar panonpoé anu caang.
  • Ngatur nyalira lampu hareup anu nyayogikeun tingkat idéal kacaangan siang sareng wengi; maca nyaman pikeun jam.
  • Fitur Ngahurungkeun Halaman ngamungkinkeun anjeun ngarobih halaman tanpa angkat ramo.
  • Maca sakahayang anjeun. Dina muatan tunggal, batréna tahan sababaraha minggu, henteu jam-jaman.
  • Katalog ékologis éksténsif dina harga murah: langkung ti 100 ebook dina basa Spanyol sareng harga kirang ti € 000.

Fitur sareng Spesifikasi Oasis Kindle

Kindle Oasis

  • Tampilan: ngagabungkeun layar rampa 6 inci sareng téknologi Paperwhite sareng E Ink Carta ™ sareng lampu bacaan terpadu, 300 dpi, téknologi font anu dioptimalkeun sareng 16 skala abu
  • Diménsi: 143 x 122 x 3.4-8.5 mm
  • Didamel dina perumahan palastik, kalayan pigura polimér anu parantos dilakukeun dina prosés galvanis
  • Beurat: Vérsi WiFi 131/128 gram sareng 1133/240 gram vérsi WiFi + 3G (Beurat ditempokeun heula tanpa panutup sareng kadua kalayan dipasang)
  • Memori internal: 4 GB anu ngamungkinkeun anjeun nyimpen langkung ti 2.000 ebook, sanaos gumantung kana ukuran masing-masing buku
  • Konéktipitas: sambungan WiFi sareng 3G atanapi ngan WiFi
  • Format anu didukung: Format 8 Kindle (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, tanpa perlindungan MOBI, RRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP ku konvérsi
  • Lampu terpadu
E-maca Kindle Oasis sareng ...
204 ulasan
E-maca Kindle Oasis sareng ...
  • Kindle urang paling ipis sareng ringan; maca nyaman pikeun jam.
  • Desain tombol ergonomis pikeun ngarobah halaman anu teu upaya.
  • The Kindle kalayan otonomi langkung ageung. Kasus kulit nganggo batré terintegrasi tiasa manjangkeun umur batre alat ku sababaraha bulan.
  • Pilih warna tina panutup anu tiasa dicabut: hideung, burgundy atanapi kenari.
  • 300 dpi tampilan résolusi luhur - dibaca sapertos kertas cetak.

Fitur sareng Spésifikasi Kindle Paperwhite

Paperwhite Kindle

  • Tampilan: ngahijikeun layar 6 inci sareng téknologi Letter e-paper sareng lampu bacaan terpadu, 300 dpi, téknologi font anu dioptimalkeun sareng 16 skala abu
  • Diménsi: 169 x 117 x 9.1 mm
  • Beurat: Vérsi WiFi 205 gram sareng 217 gram vérsi WiFi + 3G
  • Memori internal: 4 GB anu ngamungkinkeun anjeun nyimpen langkung ti 2.000 ebook, sanaos gumantung kana ukuran masing-masing buku
  • Konéktipitas: sambungan WiFi sareng 3G atanapi ngan WiFi
  • Format anu didukung: Format Kindle 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, MOBI sareng PRC anu teu dijagaan dina format aslina; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP ku konvérsi
  • Lampu terpadu
  • Batré: Amazon mastikeun yén ku muatan alat tunggal urang tiasa resep maca salami 6 minggu.
Kindle Paperwhite -...
13.509 ulasan
Kindle Paperwhite -...
  • Layar-resolusi luhur 300 dpi anu ngajentul: maca sapertos kertas, tanpa sorotan, bahkan dina sinar panonpoé anu caang.
  • Ngatur nyalira cahaya bawaan: maca siang wengi.
  • Maca sakahayang anjeun. Dina muatan tunggal, batréna tahan sababaraha minggu, henteu jam-jaman.
  • Ngarasakeun karep anjeun pikeun maca tanpa peringatan email atanapi béwara.
  • Katalog ékologis éksténsif dina harga murah: langkung ti 100 ebook dina basa Spanyol sareng harga kirang ti € 000.

Desain; saléngkah deui pikeun teras ningkat

Kalayan kadatangan di pasar taun ka tukang tina Kindle Voyage, Amazon hoyong nawiskeun kami alat anu ngagaduhan kakuatan anu hébat, sababaraha spésifikasi anu pikaresepeun, tapi anu utami ku desain Premium sareng kaanggunan. Dijieunna tina bahan anu berkualitas, ngan ku nyepeng éta, anjeun tiasa sadar yén anjeun henteu nyanghareupan alat naon waé.

kumaha oge Kalayan datangna Kindle Oasis di pasar, perusahaan anu diarahkeun ku Jeff Bezos sigana parantos mutuskeun mundur, supados ngalih ka arah anu sanés., anu jelas-jelas langkung menarik. Dina Kindle anu anyar ieu, palastik kualitas luhur sakali deui janten protagonis utami, pikeun tiasa nawiskeun kami alat anu ukuranna langkung alit sareng di luhur sadayana kalayan beurat anu langkung handap.

Salaku tambahan, plastik anu ngawangun Kindle énggal ieu henteu masihan urang raos anu goréng sareng pangirangan beurat langkung ngaapresiasi. Sakumaha anu parantos anjeun tingali, kami parantos angkat ti 188 gram yén Kindle Voyage beuratna ngan 131 gram anu beuratna New Kindle Oasis.

Penggabungan kasus ieu, ku batré bawaan, mangrupikeun salah sahiji kakuatan tina Kindle Oasis, dimana bahan-bahan bermutu anu dianggo dina Kindle Voyage henteu acan dianggo, tapi anu parantos digentoskeun pikeun nawiskeun kami seueur hal-hal sanésna, anu langkung pikaresepeun, atanapi sahenteuna urang panginten kitu.

Ngeunaan desain, urang tiasa nyarios éta Kindle Paperwhite aya undak usukna dina dua Kindle Oasis sareng Kindle Voyage, sanaos kabeneran kalolobaan pamiarsa teu paduli kana desain éksternal alat sareng anu leres penting nyaéta ciri anu ditawarkeunana sacara internal.

Layar; tong milari aranjeunna sabab teu aya béntenna

Amazon

Upami urang nempatkeun tilu Kindle dina méja sareng ngahurungkeunana, dina layar na urang tiasa mendakan seueur kamiripan sareng saeutik pisan bédana. Sareng éta layar duanana Kindle Oasis, Kindle Voyage sareng Kindle Paperwhite sami ukuranana, nganggo téknologi anu sami sareng ogé ngagaduhan piksel anu sami per inci.

Salah sahiji tina sababaraha béda anu badé kami tingali nyaéta luminositas sareng éta nyaéta Kindle Oasis parantos dugi ka pasar sareng ngalamar kami cahaya anu langkung ageung, bahkan dina situasi anu hampang. Aspék anu ngabédakeun ieu seueur kaleungitan pentingna pikeun terang yén tilu alat éta parantos ngahijikeun lampu anu ngamungkinkeun urang maca, tanpa aya kasusah sareng tanpa ngantepkeun panon dina usaha, dina kaayaan gelap lengkep.

Henteu diragukeun, layar henteu janten salah sahiji bédana anu ngajantenkeun urang condong mésér hiji alat atanapi anu sanésna nyaéta yén tiluanana mirip pisan sareng bénten-bénten dina detail alit tanpa teuing pentingna.

 

Kasus Kindle Oasis énggal, diperyogikeun sareng cekap sakumaha énggal?

Kasus Oasis Kindle

Pikeun sababaraha dinten éta dikabarkan kamungkinan éta anu Kindle énggal bakal ngahijikeun kasus dimana batré éksternal mangrupikeun protagonis utama. Urang tiasa nyarios yén hal ieu mangrupikeun hiji bédana anu hébat ti Kindle Oasis anu anyar ngeunaan Kindloe Voyage sareng umumna ngeunaan eReader anu nganggo segel Amazon.

Gumantung kana kabutuhan unggal pangguna, éta tiasa janten berkah anu leres, sanaos kuring sieun pisan yén sababaraha pangguna bakal ngamangpaatkeun éta sareng éta batré eReader parantos nawiskeun otonomi anu gedé pisan sareng kuring yakin yén éta henteu perlu pikeun ieu Kindle anyar, atanapi cekap janten pembeda anu hébat perkawis anu sateuacanna.

Salaku tambahan, urang kedah ulah mopohokeun yén Kindle anyar ieu nawiskeun kami ngecas gancang, anu ngamungkinkeun batré alat na tiasa dieusi dina waktos anu singget. Naha aya anu leres-leres asup akal dina eReader kana hiji pasualan nganggo batré bawaan?.

Harga; bédana gedé

El Ngumbara ngabahekeun sumping ka pasar sareng harga anu kaget langkung ti hiji, kumargi seuseueurna urang gaduh eReaders salaku alat kalayan harga anu langkung atanapi kirang normal sareng dina jangkauan pangguna mana waé. Amazon menerkeun éta ku nyatakeun yén urang nyanghareupan buku éléktronik kelas luhur, didamel tina bahan Premium sareng éta nawiskeun kami fitur sareng fungsionalitas anu urang teu tiasa gaduh dina alat sanés jinis ieu. Dina waktos ayeuna Alat ieu tiasa dipésér kalayan harga 189.99 euro.

Perusahaan anu diarahkeun ku Jeff Bezos tetep ngajaga dina katalog na duanana Kindle Basic sareng Kindle Paperwhite, anu tiasa dipésér masing-masing 79.99 euro sareng 129.99 euro.

Peluncuran Kindle Voyage henteu parah pikeun toko online ageung sareng sanaos masalah saham awal, penjualan gancang janten inohong anu saé. The Kindle Oasis Éta hartosna ngaléngkah langkung jauh sareng éta harga na masih langkung luhur tibatan Kindle Voyage, tanpa, sakumaha parantos urang tingali, nawiskeun seueur teuing kabaruan. Ayeuna alat ieu tiasa dipésér di pasar pikeun 289.99 euro, harga anu leres-leres ngalarang pikeun sajumlah ageung pangguna anu henteu ngémutan kamungkinan nyéépkeun artos dina artos éléktronik, anu aranjeunna ngan ukur tiasa nganggo pikeun resep maca digital.

Ngumbara ngabahekeun

Beda harga antara tilu alat éta penting pisan sareng ayeuna hésé pikeun mendakan seueur teuing pangguna anu daék nanem modal ampir 300 euro dina eReader. Tangtosna, ngalakukeun kitu urang bakal gaduh Kindle kalayan desain premium sareng fitur sensasional sareng spésifikasi.

Upami urang condong nyéépkeun sakedik artos, pikeun euro 129.99 yén Kindle Paperwhite sia urang bakal ngagaduhan Kindle anu saé pisan anu ngamungkinkeun urang resep maca digital, anu saurna mangrupikeun tujuan sareng mésér eReader. Urang tiasa nyarios yén desainna sekundér.

Bédana harga luhur; Naha éta pisan tina segi desain sareng kinerja anu kedah mayar bédana éta?.

 

The Kidle Oasis, anu meunang tanding ieu tanpa teuing alesan

Leres pisan yén Amazon parantos tiasa ngajantenkeun Kindle Oasis ngagaduhan beurat anu langkung handap sareng desain anu langkung ningkat, ngahijikeun kasus anyar anu masihan kami dosis batré tambahan, tapi éta dimana urang tiasa nyarios yén berita parantos sumping. Upami Kindle Voyage mangrupikeun versi 1.0 tina hiji alat, Kindle Oasis ieu kuring pikir tiasa janten 1.2 tanpa masalah, nalika urang sadayana ngarepkeun éta mangrupikeun 2.0 kalayan berita penting.

Kindle Oasis anu anyar mangrupikeun juara tina tanding ieu dugi ka tilu, sanaos henteu seueur teuing alesan sareng ku harga anu parantos naék ku teu langkung teu kirang ti 100 euro dibandingkeun sareng Kindle Voyage. Urang sadayana ngarepkeun langkung seueur deui ti Kindle anu anyar sareng éta bakal ngahijikeun fitur-fitur anyar sanés ngan ukur kasus kalayan batré bawaan. Kasus ieu tiasa mangpaat pisan dina smartphone anu umur batre na pondok, tapi dina eReader anu batréna tiasa tahan sababaraha minggu kuring sacara jujur ​​henteu ningali logika atanapi kagunaanna.

Dina tanding anu ketat, juara bakal janten Kindle Oasis sakumaha anu parantos urang nyarioskeun, tapi upami urang ningali harga sareng khususna ningali naon anu urang pikahoyong dina eReader, panginten deui anu janten juara Kindle Paperwhite, Kindle anu paling saimbang dina sajarah kalayan harga anu ngan saukur spektakuler.

Saha anu juara tanding antara Kindle Oasis anyar, Kindle Voyage sareng Kindle Paperwhite pikeun anjeun?. Anjeun tiasa nyaritakeun pendapat anjeun dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar dina tulisan ieu, dina forum kami atanapi ngalangkungan jaringan sosial anu mana kami aya sareng siap ngabahas hal ieu atanapi topik anu sanés sareng anjeun.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juli cenahna

    Nya kuring kuciwa, ngantosan lami-lami tungtungna bakal ditarjamahkeun kana parobihan estetika anu saderhana, saur kuring mah henteu pikaresepeun sapertos perjalanan.
    harga sigana gélo pikeun kuring.
    teu aya prosesor énggal, teu layar ditingkatkeun, teu nganggo mangsi warna, jst.
    Kami masih dina Abad Pertengahan ereaders, naha aya perusahaan anu wani nyandak léngkah nuju jaman Renaisans sareng Modernitas?
    Dimana prosésor imx7 anu kasohor disumputkeun, dimana layar anu warna na, sanajan éta pareum, dimana éta dieusi ku tanaga surya, ...
    kabisat kualitatif kedah sumping ti perusahaan sanés, sanés ti Amazon

  2.   babi hutan cenahna

    Abdi hoyong nyobian Oasis. Kuring yakin éta pikaresepeun pisan pikeun dicekel ku hiji leungeun. Dina hubungan éta, kuring ngabagjakeun Amazon pikeun desain alatna. Kuring yakin kumaha raoseunana pikeun mencét tombol fisik, éta pasti gampang tapi kuring bakal teras-terasan naha teu aya anu niron kabayang alit anu dipiboga ku Papyre 5.1 anu lami. Kuring henteu kantos ningali nanaon anu langkung raoseun pikeun ngahurungkeun halaman anu nyepeng alat ku hiji panangan.

    Hargana naon anu kuring pissed. Mahal pisan. Kuring ngabayangkeun yén kanyataan kaasup panutup aya hubunganana (seueur) sareng éta. Patarosan na, naha aranjeunna ngalebetkeunana, sahingga inflating harga alat, tinimbang nawiskeun nyalira salaku pelengkap? Kuring henteu biasana nganggo bisi sabab alatna ngajantenkeun awon (henteu dina hal ieu, anu cukup anggun) sareng aranjeunna ningkatkeun beuratna janten kuring henteu ngartos didieu naha Amazon parantos mutuskeun pikeun ngahijikeunana. Alesanna bakal aya.

    Saé pisan panutup na nawiskeun langkung seueur otonomi tapi saur kuring sateuacanna anu sampurna bakal lumangsung dinten aranjeunna ngahijikeun panel surya nyalira nyalira sareng ngajantenkeun bebas tina arus listrik. Kalayan sakedik anu dikonsumsi ereaders panginten éta hal anu layak. Kuring anggap yén upami aranjeunna henteu ngalaksanakeunana, éta disababkeun ku sababaraha desain atanapi beurat atanapi masalah biaya. Teu terang.

    Sakumaha anjeun nyarioskeun dina tulisan, bédana nyaéta: torek alat sorangan, langkung otonomi (kalayan sampulna), kalebet panutup, desain anu langkung saé sareng pencahayaan anu langkung saé. Naha cekap pikeun menerkeun bédana harga? éta patarosan.

    Ayeuna kuring masih sareng KP2 "lami" kuring.

  3.   zencruzer cenahna

    Isu Kindle Oasis kalayan kasus éta nyaéta sigana tanpa batréna kasus auntonomy of Kindle henteu langkung ti sababaraha minggu. Sareng ieu kusabab Amazon parantos ngandelkeun kanyataan yén seuseueurna pamilik salah sahiji e-Pamiarsa ieu salawasna mawa éta ku hiji pasualan.

  4.   Juan cenahna

    Nya, ngan antara aranjeunna duaan pelayaran, sabab kuring henteu ningali aya pamutahiran anu nyata dina oasis. Tapi upami kuring kedah milih juara, kobo h2o jelas éléh ku longsor salaku pamaca kalayan performa pangsaéna di pasar sareng maca sareng konfigurasi anu panghadéna. Sanaos gaduh sababaraha dpi kirang. Upami éta patarosan DPis sareng tetep dina 6 "juara anu jelas nyaéta kobo hd tanpa soal kualitas harga.

    1.    photius cenahna

      Kuring gaduh Kindle 7 sareng Kobo Glo HD sareng hapunten anu kasebatkeun yén Glo rada kirang kinerja dibandingkeun sareng Kindle PaperWhite anu ogé ngagaduhan 300 dpi.

  5.   photius cenahna

    Harga anu saé pisan tanpa nyayogikeun inovasi anu penting. Éta mangrupikeun "langkung sami" tapi langkung awis. A total kuciwa. Kamajuan kedah sasarengan sareng kualitas layar. Kanyataan yén masalah latar tukang bodas sareng hurup hideung anu kontras sampurna henteu acan direngsekeun sacara jelas nunjukkeun yén teu aya komitmen anu mutuskeun pikeun inovasi. Sakumaha ceuk batur; Kami masih dina Abad Pertengahan para penghapus.

    1.    babi hutan cenahna

      Sapuk satuju sareng anjeun. Kuring kantos nyarios yén Eink kedah ngalaksanakeun éta, kontrasna. Latar tukang bodas (ayeuna disumputkeun ku lampu terpadu) sareng hurup hideung. Sigana mah aranjeunna badé nampilkeun téknologi anyar bulan payun ... kanggo ningali berita naon anu dikaluarkeun.

  6.   Richarr cenahna

    Anu meunang sanés pelayaran atanapi oasis. Éta kertas bodas.

    Abdi henteu hoyong panutupna ogé. Yén aranjeunna ngajual éta garing sareng urang ngobrol. Nanging, kuring henteu ningali paningkatan dina kertas bodas kuring.

  7.   Enric Renart cenahna

    Boh ti éta mangrupikeun "tukang maca pangsaéna." Upami aya, aranjeunna mangrupikeun Kindle anu pangsaéna, "puncak kisaran", tapi pikeun panggunaan éksklusif sareng Amazon. Leres, kuring terang, kuring ngalibrasi sareng ngarobih ... tapi ... kumaha upami Drm? Abdi teu tiasa nampi salaku pilihan anu sah "sacara standar" hal anu sacara téoritis haram. Ngalangkungan Drm henteu kedah, priori, janten pilihan. Iraha waé kuring sanggup, kuring mésér tanpa Drm, upami kuring hoyong Kindle, kuring bakal nyandak kertas atanapi bahkan anu paling dasar tanpa lampu, sabab dua cocooan ieu hargana mahal pisan pikeun tujuanana dimaksudkeun: maca Éndah kalayan dasarna atanapi nganggo Bq Cervantes, dina harga anu langkung lumayan lumayan).

  8.   Jerry ngepung cenahna

    Hatur nuhun pikeun tulisan anjeun, éta ngabantosan kuring pisan dina pilihan
    Ngagaleuh Lalayaran 'lami' di 2017?
    Nalika kuring mutuskeun badé mésér Kindle énggal, kuring katandangan Voyage ku tampilan minimalis sareng sadaya ulasan anu pikaresepeun pikeun Oasis.
    Kuring nyatakeun aspek MINIMALIS sareng kuring henteu hartosna Oasis, tina sudut pandang desain sareng kabersihan Voyage minimalis dina e-reader.
    Ayeuna, éta sanés ngan ukur éta. tina sudut pandang téknologi éta langkung unggul tibatan sadayana, éta ngagaduhan téknologi langkung seueur tibatan saha waé. Tombol lebu tinggaleun jaman. Éta jaman baheula. Upami éta sipatna operasional, éta, anjeun kedah lulusan tekanan sareng nahan ramo teras pencét pikeun ngahurungkeun halaman, sareng réspon taktil sapertos Apple Watch.
    Aranjeunna ngalakukeun fungsina sareng henteu menonjol !!!
    Éta desain anu bakal dilakukeun ku Jonathan Ive. Tombol teu katingali.
    Sareng bahan na !!!
    Tombol pérak sareng karbon, awak magnésium vs plastik galvanis.
    Oke, ku beuratna. Kalayan tutup éta kirang beurat. Sareng Origami, anu bakal langka, tapi tiasa dianggo sareng masihan sentuhan Jepang ka sadayana.
    Égonomis dina tiori anu pangsaéna tina oasis gumantung kana panangan anu anjeun gaduh, Oasis bahkan tiasa janten alit teuing sanaos ku jalan leyuran tiasa direngsekeun, tapi maksa anjeun pikeun teras maca ngan ku hiji panangan.
    Bisi naon waé éta mangrupikeun nilai anu paling saé hubunganana sareng Perjalanan segi opat.

    Pikeun muterkeunana ogé, kuring bakal nyarios yén Pelayaran pikeun panggunaan di luar papan sareng yén Oasis tiasa ngungkulan nalika maca bobo.
    Aya solusina, mésér SUV Voyage, sareng Oasis kanggo dibaca dina ranjang (ngan ukur olohok).
    -
    Naha éta téh Kindle anu pangsaéna?
    Kindle anu pangsaéna nyaéta Voyage - kalayan tombol anu henteu katingali - sareng ukuran sareng babandingan Oasis.
    Sirkuit sirkuit henteu nempatkeun anjeun saluhureun Voyage, éta estetika futuristik sareng perjalanan ka jaman baheula.
    Sareng hiji hal deui ... lampu otomatis mangrupikeun pikaresepeun anu kedah aya dina alat naon waé anu bakal datang.
    10 LED vs 6 tina Voyage henteu ngabédakeun, nol keluhan ngeunaan lampu sareng ogé kertas bodas caang.
    HARGA, Pelayaran sareng Origami ngan-50 € - langkung mirah. Janten ieu sanés masalah.
    Oasis kalayan téknologi Voyage mangrupikeun sanés anu tiasa ningkat.
    Nyarios sadayana ieu ti hormat 😉

  9.   Jerry ngepung cenahna

    Hatur nuhun pikeun tulisan anjeun, éta ngabantosan kuring pisan dina pilihan.
    Nalika kuring mutuskeun badé mésér Kindle énggal, kuring katandangan Voyage ku tampilan minimalis sareng sadaya ulasan anu pikaresepeun pikeun Oasis.
    Kuring nyatakeun aspek MINIMALIS sareng kuring henteu hartosna Oasis, tina sudut pandang desain sareng kabersihan Voyage minimalis dina e-reader.
    Ayeuna, éta sanés ngan ukur éta. tina sudut pandang téknologi éta langkung unggul tibatan sadayana, éta ngagaduhan téknologi langkung seueur tibatan saha waé. Tombol lebu tinggaleun jaman. Éta jaman baheula. Upami éta sipatna operasional, éta, anjeun kedah lulusan tekanan sareng nahan ramo teras pencét pikeun ngahurungkeun halaman, sareng réspon taktil sapertos Apple Watch.
    Aranjeunna ngalakukeun fungsina sareng henteu menonjol !!!
    Éta desain anu bakal dilakukeun ku Jonathan Ive. Tombol teu katingali.
    Sareng bahan na !!!
    Tombol pérak sareng karbon, awak magnésium vs plastik galvanis.
    Oke, ku beuratna. Kalayan tutup éta kirang beurat. Sareng Origami, anu bakal langka, tapi tiasa dianggo sareng masihan sentuhan Jepang ka sadayana.
    Égonomis dina tiori anu pangsaéna tina oasis gumantung kana panangan anu anjeun gaduh, Oasis bahkan tiasa janten alit teuing sanaos ku jalan leyuran tiasa direngsekeun, tapi maksa anjeun pikeun teras maca ngan ku hiji panangan.
    Bisi naon waé éta mangrupikeun nilai anu paling saé hubunganana sareng Perjalanan segi opat.

    Pikeun muterkeunana ogé, kuring bakal nyarios yén Pelayaran pikeun panggunaan di luar papan sareng yén Oasis tiasa ngungkulan nalika maca bobo.
    Aya solusina, mésér SUV Voyage, sareng Oasis kanggo dibaca dina ranjang (ngan ukur olohok).
    -
    Naha éta téh Kindle anu pangsaéna?
    Kindle anu pangsaéna nyaéta Voyage - kalayan tombol anu henteu katingali - sareng ukuran sareng babandingan Oasis.
    Sirkuit sirkuit henteu nempatkeun anjeun saluhureun Voyage, éta estetika futuristik sareng perjalanan ka jaman baheula.
    Sareng hiji hal deui ... lampu otomatis mangrupikeun pikaresepeun anu kedah aya dina alat naon waé anu bakal datang.
    10 LED vs 6 tina Voyage henteu ngabédakeun, nol keluhan ngeunaan lampu sareng ogé kertas bodas caang.
    HARGA, Pelayaran sareng Origami ngan-50 € - langkung mirah. Janten ieu sanés masalah.
    Oasis kalayan téknologi Voyage mangrupikeun sanés anu tiasa ningkat.
    Nyarios sadayana ieu ti hormat 😉
    Ergonomis.
    Éta gumantung kana panangan anu anjeun gaduh, Oasis bahkan tiasa janten alit teuing sanaos ku jalan leyuran tiasa direngsekeun, tapi éta maksa anjeun pikeun teras maca ku hiji panangan.

    Pikeun muterkeunana ogé, kuring bakal nyarios yén Pelayaran pikeun panggunaan di luar papan sareng yén Oasis tiasa ngungkulan nalika maca bobo.
    Aya solusina, mésér SUV Voyage, sareng Oasis kanggo dibaca dina ranjang.

  10.   Catherine cenahna

    Kuring kedah mésér hiji kanggo ulang taun ti pamaca kertas anu paling parah, naon anu anjeun nyarankeun? Abdi kedah katingali saé pisan