Kenalkeun Nubico Premium secara jero sareng mendakan kumaha coba éta gratis

Nubic

Nubic Ayeuna mangrupikeun salah sahiji platform bacaan anu paling terkenal sareng dianggo sacara umum, henteu ngan ukur di nagara urang, tapi di seueur batur di dunya. Seueur anu ngabandingkeun kana Spotify, layanan streaming musik, anu, sapertos sareng Nubico, nawiskeun kami seueur seueur eusi digital pikeun biaya bulanan alit.

Platform bacaan anu kawéntar ieu, dibaptis salaku Nubico, janten Nubico Premium pas urang ngalanggan sareng nguntungkeun tina sagala kamungkinan anu ditawarkeun ku jasa ka kami. Tangtosna, sateuacan mutuskeun mayar sajumlah euro unggal bulan Urang tiasa nyobian Nubico Premium gratis, anu sasarengan sareng sadaya inpormasi anu bakal kami nawiskeun anjeun dina tulisan ieu bakal ngabantosan anjeun nyandak kaputusan sareng nyandak léngkah pikeun ngalanggan jasa ieu.

Naon Nubico?

Didamel di 2013, Nubico mangrupikeun panaratas di pasar dina nawiskeun pangguna a platform bacaan digital, dimana pikeun mayar bulanan urang tiasa maca sacara praktis teu terbatas nganggo eReader, tablet atanapi alat sélulér urang, kanggo anu aya aplikasi khusus kanggo diunduh gratis.

Katalog anu sayogi pikeun pangguna Nubico Premium mangrupikeun paling éksténsif, sareng ngagaduhan kaunggulan éta multi-alat, anu ngamungkinkeun urang, contona, ngamimitian maca dina hiji alat, nuturkeun buku anu urang baca dina buku anu sanés, sareng bérés baca deui dina anu sanés. Ieu mangrupikeun kaunggulan anu hadé pikeun urang sadayana anu ngumbara nganggo angkutan umum sareng resep maca, atanapi sahenteuna henteu raoseun, dina smartphone kami.

Di dieu urang nunjukkeun ka anjeun Tautan unduhan aplikasi Nubico sahingga anjeun tiasa nguntungkeun ti aranjeunna;

ngalesotkeun IEUH Nubico Premium pikeun ios.

ngalesotkeun IEUH Nubico Premium pikeun Android.

Naon anu Nubico Premium nawiskeun ka kami?

Nubic

Mimiti, kami hoyong jelaskeun yén Nubico Premium ngagaduhan harga bulanan kalayan pajak kalebet 8.99 euro, sanaos kami tiasa nguntungkeun tina sasih sidang gratis, anu kami bakal ngajelaskeun di handap ieu kumaha cara kéngingkeun ku cara anu saderhana sareng gancang .

Ku ngalanggan jasa Premium tina platform populér ieu urang bakal ngagaduhan aksés ka langkung ti 15.000 buku dina format digital, diantarana urang bakal mendakan sajumlah ageung berita, sababaraha judul anu pangsaéna dina sajarah pustaka sareng di luhur sadayana katalog anu jembar pisan pikeun pamiarsa naon waé, naon waé jinisna sareng umurna.

Salaku tambahan, urang moal ngan ukur tiasa resep buku tapi ogé 40 majalah tina sagala rupa ogé sayogi sareng anu diperbaharui dina kaseueuran kasus dina dua minggu atanapi unggal bulan.

Nubian Premium

Salah sahiji kaunggulan anu saé ogé, sabab éta kajantenan dina jasa sanésna sapertos kieu, pamayaran langganan bulanan nyababkeun leungitna pengumuman sareng jinis publisitas anu sanés, hal anu teras-terasan dipiharep, langkung-langkung upami éta anu kami jalankeun eusina nyaéta maca rileks sareng tenang

Kumaha kéngingkeun Nubico Premium gratis salami 30 dinten

Nubian Premium

Ngaliwatan link ieu urang bisa cobian Nubico Premium gratis salami 30 dinten, sareng ngan ku ngadaptar ngeusian inpormasi ieu;

Nubian Premium

Pas urang réngsé ngalengkepan data urang, kami bakal nampi email dimana aranjeunna nampi kami ka Nubico sareng ogé ngawartosan kami ngeunaan aktivasi periode uji coba Nubico Premium gratis, nunjukkeun tanggal dugi ka sidang bakal lumangsung. Urang ogé bakal ningali pesen ieu dina halaman wéb;

Nubian Premium

Kumaha carana langganan Nubico Premium

Upami anjeun henteu yakin kana pangalaman Nubico Premium atanapi anjeun ngan saukur mikir yén waktuna parantos kedah lirén, kusabab anjeun henteu tiasa mendakan naon anu kedah dibaca, anu dina sababaraha kasus tiasa kajantenan atanapi kusabab anjeun henteu hoyong méakkeun 8.99 euro unggal bulan, Kami ngagaduhan kawajiban pikeun ngajelaskeun kumaha carana langganan Nubico Premium.

Prosésna saleresna saderhana sareng urang tiasa ngabagi kana dua. Mimiti, urang bakal ngajelaskeun kumaha carana ngadaptar naha anjeun nyobian Nubico Premium, salami periode uji coba gratis. Pikeun éta Anjeun kedah buka "Akun abdi" sareng sakali aksés kana Nubico Premium dimana anjeun bakal mendakan pesen sapertos anu ditingalikeun dina gambar ieu;

Nubian Premium

Upami urang henteu pencét kana tombol "Mimitian ayeuna", nalika akhir bulan sidang Nubico Premium sumping, jasa bakal dibatalkeun sacara otomatis. Upami urang hoyong terasrasakeun jasa pembayaran, urang kedah ngaktipkeunana ku ngaklik tombol "Mimitian ayeuna".

Upami urang parantos pangguna Premium sareng kami hoyong ngabatalkeun jasa éta kami kedah aksés deui "Akun abdi" sareng aksés kana tab "Nubico Premium" dimana kami bakal ningali tombol dimana anjeun tiasa maca "Mikir teu langganan?". Ti waktos éta kami bakal tiasa ngalanggan, sanaos kami kedah nyarios yén ngalanggan henteu hartosna ngabalikeun duit tina jumlah anu parantos dibayar sareng kami bakal tiasa nampi katalog buku dugi ka dinten terakhir tina langganan kami. Upami anjeun hoyong langganan, perhatoskeun dinten anjeun ngadaptar saprak dugi ka dinten éta anjeun bakal mayar biaya.


4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   papayung 58 cenahna

    Abdi resep konsépna, komo deui, kuring ngantosan éta.
    Mudah-mudahan anjeun parantos sumping.

    1.    Villamandos cenahna

      Mudah-mudahan éta tetep salamina, sareng upami éta tiasa nganggo katalog anu langkung saé langkung saé tibatan langkung saé.

      Salam!

  2.   Yesus cenahna

    Ti Mexico sigana kuring henteu tiasa «Balanja di http://nubico.es aranjeunna henteu kénging ti luar Spanyol. »

  3.   Maria Sotes cenahna

    Abdi amarah. Saatos opat taun sareng Nubico kuring parantos dibébaskeun kusabab kartu kuring kadaluarsana sareng kuring hilap ngalebetkeun kartu énggal. Aranjeunna henteu ngijinkeun kuring pikeun ngabenerkeun kasalahan sareng mayar pikeun ngaktipkeun rekening deui, aranjeunna ngan ukur masihan dua pilihan ieu:
    1. Tungguan ditarikna janten pamungkas (tétéla henteu langsung). Samentawis éta kuring henteu tiasa ngaunduh buku-buku énggal.
    2. Ngadaptarkeun rekening anyar sareng kaleungitan perpustakaan kuring (saatos langkung ti opat taun dina rata-rata buku per minggu, anjeun tiasa ngabayangkeun, kuring hoyong nangis ...)
    Anu katilu ieu anu kuring parantos diterangkeun:
    3. Hilap ngeunaan aranjeunna sareng kontrak sareng platform anu sanés.
    Kanggo ayeuna éta anu kuring badé lakukeun, janten kuring badé nyobian hurung teu terbatas, hapunten tapi kuring henteu tiasa indit tanpa maca, éta terapi kuring! Janten kuring sieun aranjeunna kaleungitan palanggan anu saé sahenteuna sa bulan.
    Nuhun kana masukanana.