Boyue Likebook Mars marios

Tinjauan sareng analisa bukuna Boyue's Mars, ereader andorid de7,8 "

Éta dinten ayeuna Likebook Mars marios ku Boyue mérek Cina anu henteu seueur jalma terang di Spanyol. Sareng urang Cina gaduh kualitas rendah anu pakait sareng éta, tapi kuring tiasa mastikeun yén Likebook dina tingkat anu sami sareng Kindle sareng Kobo. Kuring resep pisan mendakan alat anu kualitasna hébat pisan, anu layar sareng fitur na sami tingkat sareng anu parantos namina Amazon sareng Kobo.

Saatos diuji sacara tuntas, henteu heran yén seueur média internasional anu nganggap éta anu pangsaéna atanapi salah sahiji pangarang anu pangsaéna di taun 2018 sareng éta panggunaan Android sareng sababaraha pilihan anu hartosna ieu sareng kalenturanana. padamelan ngajantenkeun pilihan pikeun ngémutan upami urang mikir mésér pamiarsa (Anjeun tiasa ngagaleuh éta ti toko Boyue di Aliexpress)

perbawa

SCREEN

  • 7,8 ″ E mangsi Surat HD.
  • Resolusi: HD / 300 dpi
  • X x 198 144 8,9 mm
  • 290 g

ELINGAN

  • Mémori internal 16 GB
  • SD mikro nepi ka 64GB

KONEKTIF

  • 802.11b, 802.11g atanapi 802.11n kalayan kaamanan WEP, WPA sareng WPA2
  • Bluetooth

BATERÍA

  • 3100 mah
  • Otonomi: sababaraha minggu

LAIN

  • Jack audio, anjeun tiasa ngupingkeun Audiobook
  • Processor Octa-core

Harga € 232 (Ayeuna dijual pikeun € 202)

bungkusan

Sakumaha kuring sering nyarios, kuring resep ningali bungkusanna sabab sigana kuring deklarasi maksud naon anu bakal urang lebetkeun sareng anu leres nyaéta yén Likebook Mars parantos disiapkeun pisan. Kalayan desain anu saé sareng kotak kaku. Abdi resep sentuhan konéng anu ngahirupkeun deui.

Dina gambar kuring ogé nyésakeun sampul resmi anu ngajagaan ogé tapi katingalina palastik teuing. Alatna langkung saé dicekel ku bisi tibatan tanpa éta. Sahenteuna éta anu janten perasaan kuring.

Logo Gutenberg Proyék
Tulisan anu aya hubunganana:
Project Gutenberg: e-buku dina domain publik

Imprési sareng penampilan

Erader android likebook mars

Mangrupikeun cut ereader klasik dina hal penampilan. Kalayan kecap séjén, éta sapertos ereaders anu biasa urang tapi ageung, lumayan ageung.

Beurat cekelan, titik lemah

Pakem sareng beurat eueur boyue

Éta panginten mangrupikeun salah sahiji titik lemah tina alat ieu dibandingkeun sareng persaingan. Sareng sigana urang nuju biasa kanyataan yén layar ageung sumping sareng cekelan tukang sapertos Oasis atanapi ku bezel Forma sareng éta sakali kami parantos nyobian jinis pangrojong sareng sono éta. Éta 7,8 ″ nyaéta seueur inci anu tiasa dicekel nalika anjeun maca sareng langkung seueur kalayan ampir 300 gram anu beuratna, anu ngajantenkeun rada teu raoseun dina posisi-posisi anu tangtu.

Bagian tukangna didamel tina palastik lemes sareng sanaos henteu dieunakeun, cekelan anu lasut tibatan anu aman. Sakumaha anu kuring carioskeun, sigana panutupna masihan anjeun kaamanan tambahan nalika nyandak.

Conectividad

Konéktipitas Likebook Mars

Likebook ngagaduhan WIFI, Bluetooth sareng maca kartu microSD dugi ka 64Gb. Éta ogé ngagaduhan alat anu dipasang pikeun mindahkeun file ngalangkungan Wi-Fi tina PC atanapi alat anu nyambung kana jaringan anu sami.

Salaku tambahan, sabab urang tiasa masang aplikasi sapertos Getpocket atanapi bahkan aplikasi Amazon sareng Kobo sareng dihubungkeun sareng akun kami, éta ngajantenkeun alat anu kuat pisan tanpa kedah ngagaduhan toko atanapi komunitas, atanapi ékosistem naon waé pikeun penjualan buku ka ngadukung eta.

Lampu sareng batréna

A2 Nyegerkeun anu ngamungkinkeun urang ningkatkeun kagancangan loading, éta cocog utamina pikeun ngagunakeun aplikasi ti pihak katilu, ngotéktak Internét, instagram, facebook, jsb.

Éta ngamungkinkeun kontras téks sareng gambar, jarang yén ngabédakeun unsur dina file.

Éta hadir sareng lampu wengi anu ngarobah layar oranyeu ngaganggu saré. Éta sami sareng Kobo Comfortlight tapi tanpa namina.

Batréna 3200 mah bakal masihan kabagjaan pikeun sababaraha minggu. Kuring ngan ukur nguji alat dina modeu maca sareng sababaraha aplikasi Android, upami urang ngadangukeun musik atanapi panggunaan layar sacara intensif nganggo aplikasi, kuring henteu terang kumaha résponna.

Android sareng kamungkinan na

Sadaya ereaders Android anu kuring parantos diuji dugi ka ayeuna teu aya kabiasaan. Anjeun moal tiasa ngararasakeun aranjeunna tina jalan teuing, ngagantung, jsb. Tapi sakumaha anu kuring parantos saurna henteu kajantenan ku Likebook Mars. Éta prosésor inti Octa ngahirupkeun sareng ngajantenkeun ngapung. Layar rampa jalan sampurna.

Anu maca kalayan ngaku kana hal anu leuwih. Sareng éta upami urang biasa ngébréhkeun ngahususkeun maca, anu ngagaduhan paling seueur fungsi pikeun dibagi dina jaringan sosial teras hiji wéb anu henteu saé jalanna. Sareng di dieu urang gaduh sakumna jagat raya Android sareng aplikasi pihak katilu dina dampal panangan urang. Anjeun tiasa masang peramban cahaya, pamiarsa pdf, getpocket, youtube (ogé youtube ogé) sareng hal-hal anu pikaresepeun sapertos ivoox, jst. Kusabab urang émut yén Likebook Mars disarengan ku sambungan audio jack anu tiasa ngadangukeun audiobooks sareng musik.

Dina akhir tinjauan kuring ogé nyéépkeun galéri sareng poto kalayan ménu supados anjeun tiasa ningali sakedik anu ditawarkeunana.

Meunteun

ereadrs ageung pangsaéna

Kuring leres-leres reuwas ku Likebook Mars sareng kuring henteu heran yén éta dianggap, sakumaha anu kuring parantos nyarioskeun dina mimiti dina seueur média, salaku salah sahiji anu pangsaéna atanapi pangéngé pangbébas taun 2018. Pamakéan Android ngajantenkeun éta multi- alat, sareng ngajantenkeun ngajantenkeun mangpaat pisan. Dilegakeun konsép ebook, lirén janten alat anu dipersonalisasi pikeun tiasa ngalakukeun anu sanés.

Sareng éta mangrupikeun alat Android kalayan pakakas anu cocog, tindakanana cair pisan, layar kualitas luhur sareng layar sentuh sakedapan. Hal-hal anu gagal dina ereaders sanés ku Android sareng anu ngajantenkeun anjeun gaduh pangalaman goréng dina panggunaanna.

Abdi hoyong ningali alat ieu kalayan desain cekelan anu langkung saé, sapertos anu Oasis sareng Kobo Forma.

Upami anjeun mikir mésér ereader layar ageung, sigana anjeun kedah meunteun éta salaku salah sahiji tungtung luhur.

Ku jalan kitu, ayeuna aranjeunna gaduh basa Cina, Inggris, Perancis, Italia sareng sababaraha basa anu sanésna sareng aranjeunna mastikeun yén Spanyol bakal gancang sumping sareng sapertos fungsionalitas sanésna bakal dipasang dina sadaya alat salaku fungsionalitas parangkat lunak.

pangalusna

Naros

  • Android ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun kaajaiban
  • A2 Modeu nyegerkeun
  • Anjeun tiasa nganggo aplikasi Amazon sareng Kobo
  • Urang tiasa ngupingkeun musik sareng buku audio
  • Goréng

    Kontra

  • Ukuran upami naon anu anjeun pikahoyong nyaéta salawasna mawa éta sareng anjeun
  • beurat
  • harga
  • Bahasa Spanyol ditunda
  • Likebook mars
    • Peunteun éditor
    • Meunteun 5 bentang
    202 a 233
    • 100%

    • Likebook mars
    • Tinjauan ngeunaan:
    • Dipasang dina:
    • Modifikasi terakhir:
    • layar
      Penerbit: 90%
    • Portabilitas (ukuran / beurat)
      Penerbit: 60%
    • neundeun
      Penerbit: 95%
    • Hirup Batré
      Penerbit: 80%
    • Iluminación
      Penerbit: 85%
    • Format dirojong
      Penerbit: 90%
    • Conectividad
      Penerbit: 95%
    • harga
      Penerbit: 70%
    • usability
      Penerbit: 80%
    • Ékosistem

    Sakumaha biasana, upami anjeun badé naroskeun patarosan, anjeun tiasa ngantunkeun koméntar.

    Galeri gambar

    Kami ngantunkeun anjeun sababaraha poto deui dina galéri upami anjeun hoyong ningali éta langkung jéntré.

    Galéri poto Likebook Mars

    Galéri gambar sistem operasi

    Supados anjeun tiasa ningali sababaraha pilihan anu tiasa dikonfigurasi, sanaos kuring parantos nempatkeun sababaraha sabab ampir sadayana tiasa ngonpigurasi.


    Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

    14 koméntar, tinggalkeun anjeun

    Ninggalkeun koméntar anjeun

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    *

    *

    1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
    3. Legitimasi: idin anjeun
    4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
    5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

    1.   joanra cenahna

      Hatur nuhun pisan kanggo ulasan anjeun. Kuring gaduh dina paningali kuring. Abdi ayeuna gaduh Kobo Clara HD, Kobo Aura One, Kobo H2O, sareng Kindle Paperwhite. Upami kuring mésér maca anu sanésna anu kuring henteu peryogi pisan, éta bakal pikeun anu ngagaduhan Android, ningali anu béda. Tapi patarosan abdi beuratna, dibandingkeun sareng Kobo Aura One, naha karaos langkung beurat? Naha anjeun parantos tiasa nyobian anu maca Moonlight Pro epub?

    2.   Nacho Morato cenahna

      Hello.

      Hal ieu mirip pisan beuratna sareng Kobo Aura One, éta masihan kuring raos langkung beurat. Henteu seueur, tapi anu sanés. Sanaos kuring henteu terang naha éta kusabab kuring terang yén beuratna 60 gram langkung sareng sadayana psikologis.

      Ku desain kuring resep aura anu langkung saé, layar sareng pigura aya dina pesawat anu sami sareng dina likebook mars pigura aya di luhur layar. Pakem tukang, jsb.

      Tangtosna, bagian Androidna kerén pisan. Kalayan ieu anjeun kaluar tina konvensional.

      Kuring teu acan nyobian anu maca epub. Kuring nyobian Pocket sareng Adobe

      Upami anjeun hoyong nyobian anu béda, saur anjeun anjeun bakal resep pikeun sadayana anu ngamungkinkeun anjeun ngaco.

      salam

    3.   Aitor Gallego cenahna

      Halo alus, kuring gaduh buku likur Mars ieu dina pandangan kuring sareng Kobo Forma sareng Aura One sareng anu kuring pilari di luhur sadayana nyaéta umur batre anu luhur, sabab kuring tiasa tetep sési langkung ti 5 jam sadinten salami saminggu . Janten patarosan kuring: ti 3 ieu, anu mana anu ngagaduhan umur batre pangpanjangna? Nya jelas yén buku likuran anu 3200 mah ngagaduhan batréna anu pangageungna, tapi sigana mah android bakal ngonsumsi seueur.

      Tungtungna, upami anjeun terang ngeunaan ereader langkung ti 7 inci kalayan batréna langkung luhur tibatan anu disebatkeun, kuring bakal ngahargaan pisan upami anjeun ngantep kuring terang, kusabab kuring rada teu mutuskeun sareng iraha éta ngaleuwihan 7 inci, batréna janten prioritas pikeun kuring.

      Hatur nuhun sateuacana.

    4.   Patroclus58 cenahna

      Hatur nuhun pikeun ulasan, hiji deui anu kersa nyobian, patarosan na, kumaha sénsitipna layar anu tiasa nyerat anotasi?

    5.   Luz cenahna

      Halo. Kuring milarian pamiarsa énggal pikeun mundur salah sahiji anu kuring gaduh. Kritik-kritik anu anjeun damel sigana mangpaat pisan pikeun kuring, tapi kuring tetep teu tiasa ngémutan. Dupi anjeun masihan abdi?

      Mimiti, kuring resep pisan maca, tapi kuring resep ngalakukeunana cicingeun, di bumi, atanapi di tempat anu kuring henteu seueur teuing gangguan; nyaéta, kuring henteu badé maca di subway atanapi di pantai, janten anu leutik pikeun mamawa éta kuring henteu paduli. Naon deui, anu maca lami kuring 7 "sareng saur kuring anu 6" bakal leutik teuing pikeun kuring.
      Kaseueuran buku digital anu kuring gaduh dina format PDF, tapi kuring henteu kapikiran ngarobah formatna, milari epub, atanapi naon waé.
      Jigana penting pisan éta ngagaduhan lampu nyalira sareng batréna henteu maksakeun anjeun ngeusian deui unggal 3 dinten. Batré milik "maot" sareng maksa kuring ngeusian deui unggal waktos, sareng éta pikahoyong. Upami kuring henteu ngisi ulang sahenteuna 2 minggu, kuring bakal nganggap hal éta hiji prestasi.

      Ekstra:
      -Diksi.
      -Tombol, sabab kuring biasa aranjeunna, tapi éta sanés hal anu penting pisan.
      -Audio. Éta henteu penting ogé, tapi kuring hoyong terang anu mana anu ngamungkinkeun audio. Anu ieu (Likebrook Mars) ngamungkinkeun, tapi henteu dina basa Spanyol, contona.

      Sareng pamustunganana kuring hoyong janten investasi anu saé. Kuring parantos ningali kana Kindle Oasis, Kobo Aura One sareng Kobo Forma anu spektakuler, tapi kuring henteu yakin naha nyéépkeun 200-300 euro pikeun e-reader mangrupikeun investasi anu pangsaéna (upami saatos waktos anu pondok aranjeunna tiasa ngamimitian gagal, contona).

      Aya saran?

    6.   Nacho Morato cenahna

      Sigana kuring mah éta aya dina tingkatan Kobo sareng Kindle dina hal kapekaan

    7.   Nacho Morato cenahna

      Upami urang nyarioskeun Audio, mérek terkenal sareng layar ageung, sigana mah buku likur ngan ukur hiji-hijina.

      Naon waé anu maca kedah aya mangtaun-taun. Kuring masih nganggo Kindle 4 abdi anu bakal umur 6 taun

    8.   Luz cenahna

      Halo Nacho. Hatur nuhun pisan kana résponna. Kuring naroskeun ka anjeun hiji patarosan terakhir, upami tiasa. Kuring ogé ningali kana Kobo Aura H2O Edition 2. Naha bédana dina résolusiana tiasa ditingali? Ti 300ppp tina Oasis sareng Aura One dugi ka 265 tina Aura H2O?
      Hatur nuhun.

    9.   Daphne cenahna

      pantun,

      Kuring milarian anu maca ku android, yén salian ti maca buku, ngamungkinkeun kuring diajar. Kalayan kuring milari anu maca anu ngamungkinkeun kuring maca sareng ngagurat garis handap. Mimiti kuring mikir layar 10,3 ″, tapi kumargi biasana kuring nyandak éta sareng kuring di subway, kuring mikir yén ku layar 7,8 it éta tiasa janten mahal. Saatos seueur dipilarian, sigana mah likebook mars sareng onyx boox nova tiasa cocog sareng anu kuring milari. Naon anu anjeun nyarankeun kuring? Dina duanana, naha anjeun tiasa ngaunduh aplikasi tina dokumén pikeun tiasa nyerat? Abdi henteu tiasa mutuskeun.

      hatur nuhun

    10.   Mr K cenahna

      Tinjauan anu saé, kuring kantos nganggo Kobo, sareng kuring salawasna ngaheulakeun mérek ieu pikeun singkronisasi sareng Pocket. Tiasa ngahemat tulisan atanapi berita sareng nyandak éta dimana waé tanpa kedah ngarobih kana epub (atanapi pdf atanapi naon waé) mangrupikeun hal anu narik pisan. Nanging, kuring teras-terasan kakurangan "sesuatu" dina ereaders, sareng anu langkung serbaguna (contona, Boox), dibanderol. Ieu, sanaos rada mahal, henteu ngaleuwihan (ayeuna) € 250 sareng sacara praktis tablet anu tiasa dibaca sareng dibaca tanpa kaserang paningal anjeun (kuring gaduh iPad sareng nunjukkeun, kuring henteu tiasa maca langkung ti satengah jam sabab kuring tetempoan béak sareng sirah kuring muter)

    11.   eustakio cenahna

      Hello sadayana. Kuring ngagaduhan Likebook Mars sareng kuring resep pisan, kuring diajar ngagunakeunana langkung saé, sanaos aya hiji aspék anu sanaos kuring parantos resep, kuring resep pisan terang: Kamus dina basa Spanyol. Kuring gaduh kamus RAE dimuat, kuring ngamuatna nyalira, sanaos kuring henteu yakin kumaha. Abdi hoyong ngamuat Wikipedia, contona, atanapi Encyclopedia anu sanés, tapi kuring henteu mendakan cara pikeun ngalaksanakeunana. Nuhun, sareng salam hormat. Tulungan abdi punteun

      1.    Nicolas cenahna

        Dinten ayeuna saatos gaduh sababaraha pembaruan (sigana) ieu ereader hargana? Mémangna, kuring mendakan ukuran layar anu sampurna pikeun buku téknis sareng kuring miharep kuring maca manga tapi kuring mendakan hargana tinggi, aya anu tiasa nyarioskeun upami éta hasil ogé atanapi aya alternatif anu langkung saé?

    12.   Christian Carzolio cenahna

      Halo, kuring ngagaleuh éta bungah pisan sareng kuring henteu nolak manpaatna tapi éta ngagaduhan masalah mendasar anu nyababkeun kuring henteu nyarankeun éta, upami anjeun badé maca dina panonpoé palastik di sisi layar mimiti lebur. Hal anu sami anu kajantenan kuring sareng ereader Argentina tapi éta murah pisan sareng kuring henteu nempatkeun panutupna. Anu ieu ngagaduhan pasualan sareng diperkirakeun janten salah sahiji ereader pangsaéna di dunya. Éta raos pisan sapertos scam. Salam. Cristian Carzolio carzolio@fibertel.com.ar

      1.    Nacho Morato cenahna

        Hai Cristian, sareng anjeun parantos nyebatkeun éta pikeun merek? Kusabab éta masih alat rusak. Sigana mah wajar atuh.