Layar utama Onyx Boox M92

Onyx Boox M92 tingalian

Onyx Boox M92 mangrupikeun salah sahiji pamiarsa format ageung lengkep dina pasaran, éta ngadukung sababaraha jinis file anu dikokolakeun kalayan épisién anu hébat.

Papyre 6.S Alex de Grammata

Papyre 6.S Alex, alat révolusionér

Tulisan anu pikaresepeun dimana kami nganalisis sacara rinci salah sahiji alat anu paling répolusionér dina pasaran, Papyre 6.S Alex didamel sareng dikembangkeun ku firma Spanyol Grammata

Kobo ebook

Tinjauan: Kobo Glo, pembaca Kobo énggal

Tinjauan anu pikaresepeun pikeun salah sahiji alat Kobo anyar, Kobo Glo anu nampilkeun sababaraha fitur anu pikaresepeun sareng anu ngajantenkeun alternatif anu pikaresepeun, contona, alat Amazon

SonyPRS-T2

Babandingan: Sony PRS-T1 Vs Sony PRS-T2

Babandingan anu pikaresepeun antara e-reader Sony PRS-T1 sareng e-reader Sony PRS-T2 dimana urang nganalisis bédana anu bakal dipendakan antara hiji vérsi e-reader anu kawéntar ieu sareng anu sanés.