PocketBook Touch HD 3 Ereader

Pocketbook Touch HD 3 Ulasan

Kuring ngantepkeun kesan kuring saatos langkung ti sabulan diuji. Kaunggulan anjeun, naon anu anjeun kakurangan sareng perbandingan sareng persaingan

analisa sareng fitur tina Kobo Forma

Kobo Forma resensi

Panggihan kumaha anu pangsaéna atanapi salah sahiji pangabisa layar ageung anu pangsaéna di pasar. 8 "sareng desain asimétri anu bakal ngajantenkeun urang resep maca

Tinjauan sareng analisis Kobo Clara HD

Kobo Clara HD tingalian

Dina tinjauan ieu kami leres-leres nganalisis Kobo Clara HD, 6 "ereader hébat ti Kobo. Pesaing Kindle Paperwhite

Dasar Kindle

Pangalusna Kindle nyertakeun

Pilarian pilihan ieu ku sababaraha sampul anu pangsaéna anu tiasa urang mendakan pikeun modél Amazon Kindle anu béda dina pasaran. Pilarian panutup anu paling pas pikeun anu anjeun milari.

Lampu Senter BQ Cervantes

Lampu Sentuh BQ Cervantes diblokir

Upami anjeun ngagaduhan BQ Cervantes Touoch Light anu diblokir, kami ngajukeun sababaraha solusi pikeun masalah anu seueur anjeun sangsara ku eReader ieu.

kantong

Yayasan Mozilla mésér Saku

Yayasan Mozilla parantos ngonfirmasi mésér Pocket sareng perusahaanna pikeun ngasupkeun kana portopolio program sareng jasa Gratis ...

Kartu kado ebook aya dina Doldrum

Lila-lila kami ngagaduhan pilihan pikeun nganggo kartu kado pikeun masihan ebook tapi ayeuna sigana éta henteu gampang atanapi meureun éta ...

Kindle Pikeun Barudak

Amazon mutahirkeun Kindle for Kids na

Amazon parantos ngamutahirkeun kebat eReaders pikeun murangkalih. Janten Kindle anyar pikeun murangkalih ngempelkeun modél dasar anyar Kindle taun ayeuna ...

Kobo Insiders logo

Kobo tiasa kana buku audio

Sababaraha pangguna nyarioskeun minat anu nyampak dina bagian Kobo dina buku audio, hal anu matak sabab urang tiasa ningali jasa buku audio anu anyar

Txtr

Txtr nutup permanén

Saatos sataun saprak pengumuman kabangkrutan, Txtr akhirna ngumumkeun panutupanana. Panutupanana anu, di sisi anu sanés, seueur anu atos lami ngantosan ...

Jeff Bezos

Bezos nolak bakal aya Kindle $ 8

CEO Amazon parantos diwawancara pikeun podcast dimana anjeunna parantos nunjukkeun yén moal aya sareng moal aya Kindle 8 dolar, moal aya Kindle anu murah ...

Kobonotes

KoboNotes, alat atanapi malware?

Kobonotes mangrupikeun aplikasi wéb anu ngamungkinkeun kami kéngingkeun catetan sareng sorotan buku ebook kami dina Kobo eReader, tapi salaku balesanna kami nganteurkeun data ...

EReader 13 inci

Onyx paméré ereader 13 inci na

Onyx Boox parantos ngabocorkeun gambar ereader anyarna, eReader 13 inci anu bakal janten anu panggedéna di pasar, tapi di musim semi 2016.

Kobo Touch 2.0 Komérsial

Kobo Touch 2.0 sayogi 9 Séptémber

Kobo parantos parantos nampilkeun sareng ngaluncurkeun Kobo Touch 2.0, eReader dasar anu bakal sumping ka Spanyol dina Oktober sareng tanggal 9 Séptémber di Kanada sareng Amérika Serikat.

Kindle

Pendakan épolusi Amazon Kindle

Tulisan anu pikaresepeun dimana urang nyandak jalan lega ngalangkungan épolusi Amazon Kindle, nunjukkeun anjeun sadaya alat anu diluncurkeun dina pasaran.

Amazon

Kumaha ngareset Kindle 3

Tulisan dimana urang ngajelaskeun ku cara saderhana sareng gancang kumaha ngabalikan deui Amazon Kindle 3.

Kindle Seuneu HD 6

Tulisan dimana urang nganalisis sacara rinci pisan Kindle Fire HD 6 ti Amazon.

Seuneu Kindle

Bookerly, sumber Amazon anyar

Amazon tungtungna gaduh font na dioptimalkeun kanggo dibaca, disebat Bookerly sareng dina dinten-dinten ka payunna bakal dipasang dina eReaders sareng tablet kanggo dianggo.

Tagus Lux 2015

Tagus Lux 2015 Ulasan

Kami nampilkeun anjeun ulasan Tagus Lux 2015, ulasan anu negeskeun yén AfterGlow 2 mangrupikeun Tagus Lux 2015 anu énggal.

Netronix EReader

Netronix nunjukkeun eReader 13,3 inci

Salila CES anjeun tiasa ningali eReaders anu pikaresepeun sapertos anu pang anyarna tina Netronix anu parantos nunjukkeun eReader 13,3 inci sareng Android sareng murah.

Kumaha cara nganggo kartu unduh ebook

Tutorial alit ngeunaan cara ngagunakeun kartu unduh kanggo ngagaleuh ebook ngalangkungan toko buku online. Kartu anu gampang dipendakan di Spanyol parantos dianggo

Zephyr, dual 15 "eReader

Zephyr, dual 15 ″ eReader

Berita ngeunaan prototipe sareng peluncuran Zephyr kahareup, eReader kalayan layar langkung ti 15 "sareng résolusi langkung luhur tibatan notebook digital Sony.

Diskon Kobo

Tulisan ngeunaan kupon diskon anu dilakukeun ku Kobo pikeun ebooks sareng kumaha cara disebarkeun dina Wéb, kalebet panggunaan jaringan sosial anu dilakukeun ku Kobo.

Lampu Senter BQ Cervantes

BQ mutahirkeun na Cervantes Touch Light

Warta ngeunaan pembaruan Cervantes Touch Light ti Bq eReaders, anu terakhir salaku perangkat lunak proprietary, ngarobih lisénsi kana Free Software pikeun sadayana