EReader 13 inci

Onyx paméré ereader 13 inci na

Onyx Boox parantos ngabocorkeun gambar ereader anyarna, eReader 13 inci anu bakal janten anu panggedéna di pasar, tapi di musim semi 2016.

Layar utama Onyx Boox M92

Onyx Boox M92 tingalian

Onyx Boox M92 mangrupikeun salah sahiji pamiarsa format ageung lengkep dina pasaran, éta ngadukung sababaraha jinis file anu dikokolakeun kalayan épisién anu hébat.