Amazon Ngaluncurkeun Kindle Unlimited Subscription and Ebook Gift Card Pilot Program

Kartu kado

Di daérah ageung mana waé sareng daérah anu henteu seueur, sapertos anu urang mendakan di pom bensin, anjeun tiasa mendakan éta kartu kado pikeun toko virtual tina aplikasi sareng gim video anu paling dikenal sapertos Apple App Store sareng Google Play Store. Toko virtual dimana anjeun tiasa mésér sadaya jinis eusi multimédia sareng ku ngagentos kode anu aya dina kartu urang tiasa ningkatkeun kasaimbangan virtual.

Amazon parantos ngaluncurkeun program pilot anyar di nagara bagian Washington anu ngamungkinkeun pamiarsa mésér kartu kado pikeun ebook khusus atanapi langganan tilu bulan ka Kindle Unlimited. Ku cara kieu anjeun bakal tiasa ngakses ngagaleuh 20 kartu kado terlaris tina momen Amazon pikeun ngirim aranjeunna langsung ti toko virtual.

Amazon salawasna nawiskeun kartu kado anu ngamungkinkeun pangguna pikeun ningkatkeun jumlah kasaimbangan anu dipibanda dina akunna pikeun ngagunakeunana pikeun mésér naon waé jinis barang tina halaman wéb na. Kartu kado ebook éta anu anyar pisan sareng nandaan tonggak pertama kalina judul digital khusus anu sayogi pikeun ditebus instan.

Kartu kado

Konter tempat ayana ebook atanapi buku buku digital ieu alit sareng diwangun ku seueur rupa-rupa diantarana. Bagéan luhurna ngagaduhan dua pilihan pikeun kéngingkeun hiji langganan tilu sareng genep bulan ka Kindle Unlimited. Kualitas maksimum Kindle Unlimited nyaéta masihan aksés ka langkung ti 100.000 ebook sareng ngamungkinkeun pangguna maca sakumaha anu dipikahoyong ku biaya bulanan.

Kios alit ieu ngandung 20 laris jual momen Éta tiasa kalebet judul fiksi atanapi non-fiksi. Beda ageung aya dina harga kartu kado anu naékkeun harga ebook upami urang ngabandingkeun sareng biaya tina toko Kindle éta sorangan. Salaku conto, Anu Martian ku Andy Wier, kartu kado hargana $ 14,99 tapi buku Kindle turun ka $ 8,99.

Ayeuna éta bakal katingali naha program ieu bakal disalabarkeun pikeun langkung seueur pasar atanapi upami Amazon bakal ngamimitian kalebet di na toko munggaran di Seattle. Sejen tina prakarsa anu dibawa Amazon pikeun nawiskeun kontén digitalna pikeun pangguna anu lebet toko.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.