Ladenan ebook Nubico mésér ku perusahaan Swédia Nextory

Gambar resmi Nextory di Spanyol

Kamari pameseran anu populér pisan diumumkeun di jero dunya ebook anu diformalisasi dina awal bulan sareng anu bakal ngarobih bentang tingkat datar pikeun ebook sakumaha urang terang.

Ladénan ebook Spanyol, Nubic, anu kagungan Telefonica sareng aranjeunna damel sareng Grupo Planeta kanggo nawiskeun jasa éta, parantos dijual ka perusahaan Swédia Nextory, jasa ebooks sareng buku audio anu ngalangkungan pameseran ieu bakal dugi ka Spanyol.

Mésér ieu moal mangaruhan pangguna Nubico sabab jasa bakal teras-terasan sareng katalog ebook bakal tetep dijaga saprak Movistar sareng Grupo Planeta tetep ngajaga perjanjian sareng Nextory pikeun nyebarkeun judul Planét.

ku sabab kitu, Nextory ngarencanakeun badarat di Spanyol salamina sateuacan akhir taun sareng nganggo katalog ampir 600.000 judul, kalebet buku ebook sareng buku audio.

Harga pamayaran henteu dipikaterang, tapi upami urang nganjang ka halaman wéb Nextory resmi kami ningali éta perusahaan Swédia nampi inpormasi 2020 juta euro dina akhir taun 165 rék dilegakeun di Éropa. Saprak harita urang parantos ningali yén Nextory parantos dugi ka dua nagara deui (Norwégia sareng Belanda) sareng aya nagara sanés sapertos Perancis atanapi Italia dimana nagara éta henteu acan, anu ngajantenkeun kuring mikir yén harga pameseranna henteu saluhur éta. tiasa diarepkeun, sanaos perjanjian sareng Grupo Planeta bakal ngajantenkeun harga beuli pikaresepeun kusabab hak-hak anu bakal dijaga Grupo Planeta sareng bakal teras ngungkulan Nextory kapayunna.

Nubico sareng Nextory, naon anu ditawarkeun dua jasa ieu ayeuna?

Pasar ebook Spanyol leutik pisan sareng leres dugi ka ayeuna, hiji-hijina perusahaan anu parantos ngalebetkeun buku audio nyaéta Amazon, tapi sigana mah sateuacan akhir taun ieu bakal robih.

Nubico nyaéta layanan ebook ngalangkungan streaming atanapi ebook rata-rata anu lahir di Spanyol sababaraha taun ka pengker sareng berkat perjanjian sareng Movistar sareng perusahaan sanés parantos berhasil ngahontal seueur bumi Spanyol. Pangguna Movistar ngagaduhan réduksi harga atanapi sababaraha dinten sidang deui sareng pangguna sanés Movistar ngagaduhan masa sidang anu langkung pondok.

Nubico gaduh katalog langkung ti 60.000 judul salian ti langkung ti 80 majalah Spanyol anu didigitalkeun sareng disebarkeun ku jasa ieu. Harga Nubico nyaéta 8,99 euro per bulan sareng upami anjeun mayar sasih sateuacanna, hargana turun dugi ka ngahémat 18 euro per taun.

Sanaos leres yén kami henteu ngagaduhan warta yén Nubico mangrupikeun kasuksésan anu luar biasa sapertos jasa streaming anu sanés, sapertos Netflix, henteu kanyahoan yén éta karugian atanapi éta bakal masihan karugian Movistar sareng Grupo Planeta.

Ngaran Nubico bakal diganti ku Nextory sateuacan akhir taun

Salajengna, nami payun Nubico, mangrupikeun jasa tarif datar anu, salian ti ebooks, gaduh buku audio dipaké ngaliwatan aplikasi smartphone sareng nawiskeun tilu harga anu ngandung ciri anu tangtu. Katalog Nextory ngandung langkung ti 600.000 judul anu disebarkeun antara buku ebook sareng buku audio atanapi buku audio. Salami bulan mimiti peluncuran ieu, Nextory bakal ningkatkeun katalog Nubico janten 300.000 judul.

Janten, tingkat pangluhurna anu kedah dirobih, ampir 20 euro per bulan sareng éta bakal nawiskeun kami baranahan katalog sakalian anu dipikahoyong, dugi ka opat profil dina akun sareng panggunaan sasarengan ku platform opat propil.

Harga anu langkung handap, sakitar 16 euro, hartosna gaduh aksés teu terbatas kana katalog sareng sababaraha propil, tapi ngan ukur aya hiji profil nganggo platform, nyaéta, dua pangguna henteu tiasa maca dina waktos anu sami. Sareng pamustunganana harga katilu, anu panghandapna, bakal ampir 13 euro sareng kanggo propil tunggal sareng bakal gaduh 30 jam sabulan pikeun baranahan katalog. Kamungkinan ieu langkung ti cukup pikeun hiji jalma, tapi upami urang hoyong masihan aksés ka kulawarga, sigana pilihan pamungkasna, anu pangpayunna, anu paling murah.

Ngitung sadaya ieu, bédana antara Nubico sareng Nextory atra, janten gosip sareng rumor ngeunaan masa depan Nubico kabuka kumargi saat ieu, hiji-hijina hal anu parantos dikonfirmasi ku perusahaan nyaéta Nextory bakal janten nami akhir jasa sareng Grupo Planeta sareng Movistar bakal teras gaduh perjanjian sareng perusahaan Swédia.

Kuring ngarti yén bédana antara Nubico sareng Nextory ayeuna bakal ngaleungit ku Nubico sareng kami bakal ngagaduhan manpaat Nextory, nyaéta layanan pikeun kulawarga sareng katalog buku audio pikeun harga anu sami atanapi sami sareng biaya ayeuna Nubico, tapi Urang kudu nyebatkeun yén ayeuna teu aya anu parantos dilaporkeun sacara resmi (salian ti anu parantos dibahas) ngeunaan parobihan jasa, di sisi anu sanés logis sareng normal.

Bisi kumaha, pameseran ieu laun ngajadikeun Nextory Ngembang di Éropa sareng Wajah Kindle Unlimited, salah sahiji harga datar anu paling sering dianggo sareng populér di dunya ebook.

inpo leuwih.- Pernyataan resmi


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.