Casa del Libro ngabaru eReaders na, ieu mangrupikeun Tagus Iris, Lira sareng Da Vinci anu énggal

Gambar toko buku di La Casa del Libro.

Kami parantos bérés sasih April 2018 sareng kami henteu acan ningali peluncuran utami atanapi alat bacaan anu énggal. Sesuatu anu biasana jarang upami urang perhatoskeun taun-taun terakhir. Tapi aya sababaraha perusahaan anu tetep bet dina Hari Buku sareng April salaku tenggat waktos pikeun peluncuran. A) Leres, toko buku Spanyol Casa del Libro parantos nampilkeun sadaya alatna supados pangguna tiasa ngagaduhan alternatif pikeun eReader lami na salami taun ieu.

Casa del Libro parantos ngabaru sadaya alatna sareng sababaraha malah parantos dirobih pikeun modél énggal pikeun nyugemakeun sababaraha jinis pangguna. Casa del Libro tetep bet dina mérek Tagus, anu henteu ngan ukur ngaluncurkeun tilu alat énggal tapi ogé parantos ngagosok aplikasi bacaan sélulérna sareng ngabarukeun aksésoris pikeun eReaders na. EReaders énggal disebat Tagus Iris, Tagus Lira sareng Tagus Da Vinci.

Tagus Iris 2018

Gambar Tagus Iris anyar 2018
Tagus Iris 2018 mangrupikeun alat anu parantos muncul dina waktos anu kapengker tapi ayeuna lengkep diperbarui. Alatna ngagaduhan layar 6 ”ku téknologi Carta sareng lampu payun.

Tagus Iris ogé sésana alat Fitur téknologi FlowView. Teknologi anyar anu ngirangan layar kedip-kedip, ngaoptimalkeun kagancangan giliran halaman, sareng kontras layar lulusan pikeun kinerja anu optimal. Téknologi ieu sacara signifikan ningkatkeun otonomi alat ku naon anu kahontal ku eReader kalayan langkung otonomi sareng kirang ngabahayakeun, upami tiasa, pikeun kasihatan visual pangguna.

Resolusi tina tampilan nyaéta 1024 x 758 piksel sareng 212 dpi. Layar na tactile sanaos masih gaduh tombol samping pikeun ngarobah halaman. Sésa alat parangkatna diwangun ku prosesor dual core 1,2 Ghz kalayan ram 512 Mb sareng batré 3.000 mah. Salaku tambahan kana kaluaran headphone sareng kartu microsd, alatna ngagaduhan sambungan Wi-Fi.

Parangkat lunak parangkatna dumasar kana Android, anu salain ti ngadukung format ebook naon waé, hartosna urang tiasa masang ampir naon waé aplikasi dina telepon sélulér urang dina eReader, ngalegaan fungsina sareng utilitasna. Tagus Iris 2018 hargana € 139,90, harga anu rada luhur upami urang tumut kana akun éta ngan ukur nawiskeun téknologi FlowView dibandingkeun pesaing na. Mangga mésér dieu

lir tagus

Gambar Tagus Lira
Tagus Lira mangrupikeun pilihan ageung atanapi pikeun pangguna anu milarian layar eReader ageung. Leres, henteu sapertos merek anu sanés, Tagus nawiskeun kamungkinan gaduh eReader kalayan layar 9,7 "sareng eReader ieu disebat Tagus Lira. Tagus Lira hadir Teknologi FlowView dina tampilan E-Ink Carta anu hurung payun. Resolusi layar ieu 1200 x 825 piksel sareng 150 DPI. Tagus Lira ngagaduhan panyimpenan internal 8 Gb sareng kamungkinan diperpanjang ku cara slot kanggo kartu microsd. Hardware eReader, salian ti layar anu parantos kami sebatkeun, diwangun ku prosesor 1,2 Ghz DualCore kalayan ram 512 Mb, sora, sambungan Wi-Fi sareng batréna 3.000 mAh. Batré anu saé pikeun alat anu saé.

Parangkat lunak eReader nyaéta Android, sapertos ampir sadaya alat Tagus. Sistem operasi ieu anu dianggo Tagus dina eReaders na anu bakal ngamungkinkeun urang masihan langkung seueur fungsi ka Tagus Lira tibatan saukur maca ebook. Format anu dirojong ku alat ieu ogé sésana ereaders nyaéta: txt, html, chm, pdb, mobi, fb2, djvu, pdf, epub, doc, mp3, wma, jpeg, png, bmp sareng gif.

Nanging, harga Tagus Lira henteu rendah sapertos alat sanés kumargi caket kana 300 euro, 299,90 euro. Dibeuli ka dieu

 

Tagus da Vinci

Gambar Tagus Da Vinci
Tagus Da Vinci mangrupikeun modél sanés anu ogé nganggo téknologi FlowView. Ukuran layarna 6 ", tapi téknologi anu dianggo nyaéta EPD Letter kalayan lampu hareup sareng layar sentuh. Resolusi layar langkung luhur tibatan anu dianggo dina Tagus Iris 2018, ogé Tagus Da Vinci ngagaduhan résolusi 1448 x 1072 piksel kalayan 300 dpi. Layar na tactile sareng ngandung fungsi coverlens anu ngamungkinkeun cahaya tiasa disaluyukeun nalika urang ngalirkeun ramo dina tonggong. Tagus Da Vinci tetep ngajaga filosofi Casa del Libro sareng ngadukung panyimpenan éksternal sareng kamungkinan ngenalkeun jumlah ebook anu ageung ku panyimpenan internal anu ageung, 8 Gb. Salaku tambahan pikeun pamiarsa kartu microsd, Alatna bakal ngagaduhan sambungan Wi-Fi, Bluetooth sareng port microusb anu tiasa dianggo pikeun ngeusi batre sareng nambihan fungsionalitas alat.. Tagus Da Vinci henteu nawiskeun kaluaran headphone tapi éta sanggup nyababkeun audio, janten kami sateuacanna salah sahiji eReader munggaran anu aranjeunna ngaluarkeun sora ngalangkungan konéksi Bluetooth sareng sanés ku headphone tradisional, hal anu dipikirkeun tina Kindle Voyage sareng Kindle Oasis tapi henteu acan diaktipkeun. Batré Tagus Da Vinci nyaéta 3.000 mah, batré anu tiasa lepas dua bulan atanapi langkung upami urang ngurus unsur-unsur sapertos sambungan lampu atanapi Wi-Fi.

Tagus Da Vinci mangrupikeun parangkat Salian ti gaduh téknologi FlowView, éta ngagaduhan lampu hareup anu teu kabeureum sareng Android salaku sistem operasi alatna. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun tiasa nganggo eReader dina lingkungan mana waé sareng fungsi anu séjén salian ti maca ebook, sapertos agenda, maca email atanapi ngan saukur salaku buku catetan digital pikeun nyerat catetan dina evernote kami.

Tagus Da Vinci ngagaduhan rangkay aksésori sapertos kasus sareng charger, sanaos elemen ieu henteu kalebet kana eReader tapi urang kedah mésér nyalira. EReader dibanderol di € 174,90, harga anu lumayan tinggi upami urang nganggap pesaing, tapi upami urang ngahargaan fungsina tambahan, urang tiasa nyarios yén alatna lumayan saimbang dina harga. Mésér

Kumaha cara eReaders ieu nempatkeun dirina dina pasar eReader?

Kaleresan aya alat-alat ieu, sanaos Casa del Libro henteu hoyongna, masih caket kana Paperwhite Kindle y anu Kobo Aura Édisi 2, Nyaéta Kelas menengah eReaders anu nyumponan kabutuhan. Bisi wae, saur kuring harga alat ieu terus janten halangan pikeun penjualanna, harga 139,90 euro pikeun Tagus Iris nalika Kindle Paperwhite tiasa dipésér 30 euro kirang sigana kuring, ogé Tagus Lira, anu, kalayan 50 euro kirang, tiasa ngajantenkeun pasar eReader. Dina tiap hal, Kuring leres-leres ngahargaan gaduh Android atanapi henteu, kumargi Kindle ngan ukur saé kanggo dibaca bari eReader kalayan Android tiasa dianggo pikeun seueur hal deui. Dina ieu, Casa del Libro masih kénéh pantes sareng sabab éta, sababaraha alat sapertos Tagus Da Vinci, sigana solusi anu sampurna pikeun seueur pangguna, sahenteuna saur kuring mah Naon anu anjeun pikirkeun? Kumaha saur anjeun ngeunaan eReaders ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diego Perez cenahna

    Abdi nembé ngagaleuh Tagus da Vinci. Sacara umum, kuring resep pisan, tapi sanaos nuturkeun instruksi dina manual pangguna, kuring henteu tiasa ngaksés "" Panyimpenan internal ". Naha aya anu tiasa ngabantuan kuring? Hatur nuhun.