Ieu mangrupikeun buku kindle pangsaéna taun 2022 numutkeun Amazon

Kalayan kindle anjeun tiasa maca jutaan buku

Jutaan buku dipedalkeun dina Amazon sapanjang taun, duanana diterbitkeun sorangan sareng ti penerbit. Sareng nalika taun réngsé, Amazon milih mana anu janten buku Kindle pangsaéna dina taun éta. Janten, naha anjeun resep terang naon 2022?

Di dieu urang compile naon geus Buku Kindle 2022 Aranjeunna pantes janten diantara anu pangsaéna. Ieu mangrupikeun cara pikeun ngabantosan anjeun mutuskeun buku mana anu kedah dibaca atanapi dipasihkeun dina waktos taun ieu. Dupi anjeun maca salah sahiji aranjeunna? Pariksa éta.

Isukan, jeung Isukan jeung Isukan, ku Gabrielle Zevin

Buku ieu, nu ogé geus bestseller di New York Times, nyumputkeun carita silaturahim, dina sakabéh jero na.

Dina taun 2022 ieu, buku anu pangsaéna dina taun parantos dipilih. Buku, sakumaha ceuk dina synopsis na, nyandak urang dina quest imajinatif dazzling, examining identitas, kreativitas sarta kudu urang pikeun nyambungkeun. Sareng éta ku cara ngenalkeun kami ka dua karakter, Sam sareng Sadie, anu patepang taun 1987 di rumah sakit. Dalapan taun ti harita, maranéhna tepang deui jeung nginget-nginget waktu babarengan.

Nyalira: Kenangan, ku Javier Zamora

Teu aya produk anu kapendak.

Dina hal ieu, ogé salaku bestseller di New York Times, urang boga buku ieu, Nyalira, karya nu empathetically némbongkeun urang naon budak 9 taun karasaeun lamun manehna kudu indit ti Amérika Kidul ka Amérika Serikat.

Salaku anjeun bakal geus diverifikasi, Ieu ngeunaan migrasi jeung sagala parasaan, alus jeung goréng, anu dirasakeun sarta hirup dina mangsa éta.

Fokus dipaling ku Johann Hari

Buku ieu, nu urang teu acan bisa manggihan dina basa Spanyol (iwal éta "Nilai perhatian"), ngurus topik pisan ayeuna, alesan naha urang kudu beuki loba kasusah konsentrasi jeung museurkeun perhatian kana naon urang ngalakukeun. Dina basa sejen, naha urang meunang jadi kacau?

Ku kituna, ngaliwatan studi anu geus dipigawé, manéhna geus manggihan naon alesanana, tapi ogé tungtunan pikeun meunangkeun deui konsentrasi nu urang peryogi pisan.

Dongeng ku Stephen King

Tanpa ragu, Stephen King mangrupikeun salah sahiji pangarang anu, naon waé anu dicandak, salawasna junun janten salah sahiji anu paling laris.

Dina hal ieu novel, nu sayogi dina basa Spanyol salaku "Dongéng", nawarkeun kami salaku protagonis pahlawan kaduga anu kudu ilubiung dina perang epik antara alus jeung jahat.

Nyatana, éta sanés waktos anjeunna museurkeun caritana ka rumaja, sapertos anu aya di dieu. Sareng kaleresan nyaéta genre anu hebat pisan mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna anjeunna nyerat. Tangtosna, anjeun henteu kedah hariwang sabab éta mangrupikeun buku anu mandiri, nyaéta, henteu gaduh bagian kadua atanapi bagian tina saga naon waé (sanaos upami anjeun hoyong ngamimitian, éta ngagaduhan sababaraha buku pikeun rumaja, sapertos. Institut).

Hiji Kuda ku Geraldine Brooks

Geraldine Brooks nyaéta Juara Hadiah Pulitzer, nu augurs yén anjeun saméméh buku ditulis kacida alusna.

Buku ieu, A Kuda, ngabejaan urang carita kalawan tilu kaping, 1850, 1954, jeung 2019. Di jerona, pangarang mixes tumpukan junk, rorongkong, jeung kuda pacuan pangbadagna di Amérika Serikat kana plot tunggal. Jeung naon eta ngeunaan? Tina obsesi, kateuadilan sareng sumanget (dina rasa nyali).

Carrie Soto balik deui, ku Taylor Jenkins Reid

Dipuseurkeun kana kahirupan urut jawara ténis, Carrie Soto, anjeunna mutuskeun balik deui ka hirup aktip pikeun membela judul anjeunna boga. Tujuanana ambisius, sapertos anjeunna, sanggup nanggungkeun sadayana pikeun suksés.

Sareng pikeun ieu anjeunna kedah ngalawan sadayana, kalebet ramana.

Démon Copperhead ku Barbara Kingsolver

'Mimiti kuring lahir. Kawas petinju biru saeutik '. Ieu kumaha sinopsis nyarioskeun ka urang yén carita Demon Copperhead dimimitian: pahlawan urang.

Naon buku ngeunaan? Nya, éta museurkeun kana budak lalaki, rambut tambaga sareng rada ganteng. Anjeunna gaduh bakat anu bakal dipendakan ku dunya sareng kana waktosna anjeunna ngembangkeun gaya hirup anu ngalangkungan kecanduan, urusan cinta anu gagal sareng toksik sareng, sapertos dina carita David Copperfield, ogé. protagonis ieu bakal boga transformasi nu ngajadikeun buku anjeun carita alus.

Our Missing Hearts ku Celeste Ng

Ditarjamahkeun kana Spanyol salaku Lost Hearts, dina novél ieu anjeun bakal boga anak, Bird Gardner, salaku protagonis, nu sigana hirup tenang jeung bapana.

Tapi nalika anjeunna nampi surat aneh kalayan gambar cryptic, anjeunna pakait sareng indungna, anu ngantunkeun anjeunna dina yuswa 9 taun, sarta megatkeun pikeun néangan éta.

Artis ngewa ku Jonathan Freeland

Buku nguruskeun Carita nyata saurang lalaki, salah sahiji ti saeutik, anu junun kabur ti Auschwitz. Henteu ngan ukur anjeunna nyarioskeun kumaha anjeunna ngalakukeun éta atanapi sadayana anu kedah dilalui pikeun dugi ka tempat anu aman, tapi anjeunna ogé nyarioskeun kakejaman sareng kajadian anu anjeunna nyaksian di kubu konsentrasi.

Ieu mangrupikeun buku anu pikaresepeun anu henteu sadayana tiasa maca, tapi nunjukkeun ka urang kumaha kejamna manusa.

Kota on Seuneu, ku Don Winslow

Ditarjamahkeun kana basa Spanyol salaku City on Fire, buku ieu ku Don Winslow nempatkeun urang di 1986 di Providence, Rhode Island. Aya anjeun bakal papanggih Danny Ryan, longshoreman a, salaki, sobat jeung pasangan dina sindikat kajahatan Irlandia.

Sacara prinsip, anjeunna teu hayang nanaon sejenna, ngan pikeun ngamimitian hirup anyar di tempat anyar. dugi ka tarung antara faksi tina Mafia ngarecah kaluar sarta anjeunna aub.

Naha sadayana buku dina basa Spanyol?

Hanjakal, sarta pikeun ayeuna, aya sababaraha buku nu urang teu bisa manggihan dina basa Spanyol, tapi ngan aya édisi Inggris. Tapi nimbangkeun yén aranjeunna parantos dipilih salaku buku Kindle pangsaéna ku Amazon di 2022, kami henteu ngaluarkeun yén penerbit Spanyol enggal-enggal nyandak hak sareng nyebarkeunana.

Sanaos kitu, upami anjeun terang salah sahiji buku ieu anu aya dina basa Spanyol sareng kami henteu nyarioskeun éta, anjeun tiasa mairan. Tina sakabéh éta, anjeun geus maca sagala? Sareng anjeun badé maca atanapi ngagaleuh pikeun ningali naha éta leres-leres nyarios? Kami maca anjeun dina koméntar!


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.