Kindle Vella, layanan anyar ti Amazon pikeun anu resep maca

Presentasi KIndle Vella

Dina sababaraha bulan terakhir, urang tiasa nyarios taun-taun ayeuna, Amazon henteu mingpin pasar ebook sakumaha biasana, ieu henteu janten halangan pikeun neraskeun tagihan milyaran di pasar ieu.

Nanging, peluncuran anu parantos anjeunna damel minggu ieu sanés ngan ukur pikaresepeun tapi ogé bakal nyiptakeun trend dina dunya maca yén pastina sababaraha perusahaan parantos ngamimitian klonna.


Peluncuran anu urang carioskeun nyaéta Kindle Vella, layanan anu sababaraha bakal cocog salaku versi murah Kindle Unlimited tapi kuring sacara pribadi resep cocog salaku anak tina jasa ieu.
Kindle Vella nyaéta layanan anu mirip sareng Kindle Unlimited tapi difokuskeun pikeun anu resep maca mikro, nyaéta, maca pondok anu biasana henteu ngahontal 20 kaca. Dina hal ieu, Amazon parantos nunjukkeun ka urang yén moal aya bacaan anu langkung ti 5.000 kecap. Janten, Kindle Vella nawiskeun kami bacaan dina sababaraha bab atanapi séri dimana anu maca tiasa ngaraosan aranjeunna kalayan harga sakedik.
Béda sareng Kindle Unlimited, Kindle Vella ngamungkinkeun anjeun maca bab atanapi jilid munggaran kalayan gratis terus upami urang hoyong teraskeun maca urang kedah mayar bacaan sareng token anu urang tiasa ngagaleuh ti Amazon.

Kindle Vella nyaéta layanan pikeun anu resep maca pondok

Éta sigana rada sesah, tapi éta sapertos séri tipi anu dicandak ka dunya maca dimana épisode munggaranna gratis teras anjeun kedah mayar.
Tapi Amazon hoyong langkung jauh sareng parantos nyobian nyampur tren téknologi dina jasa ieu. A) Leres, éta token anu urang meser sanés ngan ukur bakal dianggo pikeun tukeur jilid atanapi bab anyar tapi ogé éta ogé bakalan nyarios langsung ka panulis, ngadamel koméntar atanapi forum ngeunaan bacaan anu tangtu atanapi sababaraha kagiatan sanés anu Amazon badé diatur sareng panulis karya-karyana sareng pangguna na.
Kindle Vella mangrupikeun proyek Amazon dimana aranjeunna parantos damel salami sababaraha bulan janten kami moal mendakan sababaraha bacaan, tapi kami parantos damel sareng rébuan panulis ti toko ebook pikeun ngangkut eusi kana platform anyar. Kami panasaran tibalik naon anu lumangsung Bacaan Perdana, anu sanaos gaduh waktos anu lami, tetep henteu nawiskeun katalog sakumaha lega sakumaha Kindle Unlimited.
Peluncuran Kindle Vella ogé parantos aya atanapi énggal sabab éta henteu khas Amazon. Ayeuna urang ngan ukur tiasa mendakan Kindle Vella kanggo Amérika Serikat, nyaéta, ngalangkungan situs ieu ti Amazon.com. Sareng, anu matak, anjeun ogé tiasa anggo ngalangkungan aplikasi Kindle kanggo ios. Leres, ayeuna urang moal tiasa nganggo dina Kindle atanapi dina tablet Amazon. Hal anu matak reuwas seueur sareng aya anu henteu percanten.
Jelas, Kindle Vella bakal sumping kana tablet Amazon sareng ereaders na, langkung-langkung upami jasa nampi nami anu sami sareng kulawarga ereaders, tapi masih ngageter.
Ngeunaan token, éta sanés janten Koin Amazon tapi éta mangrupikeun token, disebat cara éta dina wéb, anu urang tiasa kéngingkeun bungkus 200 token kanggo harga saderhana $ 1,99 sareng bungkus 1700 token kanggo $ 14,99.
Kami terang yén Amazon parantos nyarios sareng damel sareng rébuan panulis pikeun nyiptakeun jasa ieu janten kuring henteu mikir yén jasa ieu mangrupikeun hal anu ngaleungit ku waktos atanapi anu tetep sareng pasar Amérika Serikat, janten bakal janten masalah waktos sateuacanna. ngahontal alat sareng aplikasi Amazon anu sanés, tapi kumaha jalanna dugi ka dinya?
Amazon sareng Kindle Vella ngangkat pilihan anu tiasa pikaresepeun pikeun panulis, Amazon nyalira sareng pamiarsa anu langkung raheut: bacaan prepaid. Kusabab diluncurkeun, Kindle Unlimited parantos ngaluarkeun seueur kontropérsi ngeunaan kumaha royalti tina ebooks disebarkeun, dina Kindle Vella pangguna bakal mayar ku token pikeun maca sareng harga token éta bakal dibagi antara Amazon sareng panulis. Upami layananna ngagaduhan pemirsa ageung, boh panulis sareng Amazon bakal ngasilkeun seueur artos, anu tiasa janten modél pembayaran standar di Kindle Unlimited. Pikeun sadayana ieu kuring nganggap yén Kindle Vella sanés ngan ukur jasa maca streaming sanés tapi hal énggal anu bakal nandaan pasar ebook. Hanjakal éta henteu dugi ka Éropa, tapi urang tiasa kontén kana vérsi Amérika.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.