Kaliber parantos ngagaduhan alat cadangan

haliber Salah sahiji manajer ebook anu paling kawéntar sareng paling anyar nembe diénggalan ku pamutahiran anu saé. Perbaikan ieu kanggo nyalin salinan cadangan tina sadaya program. Éta leres, Kaliber dina pembaruan anu pangénggalna parantos ngempelkeun fungsi anyar anu henteu ngan ukur ngamungkinkeun pikeun ngalakukeun salinan cadangan tina ebooks sareng bacaan urang tapi ogé ngadamel salinan cadangan tina plugins, setting, daptar buku, fedd, jsb. Sadayana anu urang gaduh dina Kaliber urang janten upami urang hoyong nyandak kana komputer anu sanés urang tiasa ngalaksanakeunana tanpa masalah.

Fitur Kaliber énggal bakal ngamungkinkeun urang ngadamel cadangan dina file leutik tunggal teras urang tiasa nyandak file éta kana komputer anu sanés nganggo Kaliber sareng ngalangkungan fungsi anu sami, mulangkeun setélan sareng buku.

Cadangan kaliber bakal mangpaat pikeun gawé bareng sababaraha komputer

Salaku tambahan, sapertos biasa di Kaliber, pembaruan anu pangénggalna parantos ningkat dina manajemen eReaders énggal, tina versi Firmware anu énggal, ngempelkeun sarana komunikasi énggal pikeun eupan urang sareng tangtosna, ngalebetkeun perbaikan bug anu ngajantenkeun program tetep janten anu dipikaresep pikeun seueur pangguna anu resep kana eReaders sareng ebooks.

Alat cadangan ieu dilaksanakeun dina versi 2.47 tina Kaliber, versi anu upami anjeun teu gaduh, langkung saé anjeun kéngingkeunna pikeun manpaatna. Salaku tambahan, éta kedah diperhatoskeun yén pikeun nganggo fungsi anyar ieu, boh program host sareng tamu kedah gaduh versi ieu atanapi langkung luhur, upami éta moal mungkin pikeun malikeun data atanapi data ékspor.

Kuring mendakan fungsi Kaliber anyar ieu pikaresepeun kumargi seueur urang anu damel sareng sababaraha komputer dina waktos anu sami sareng ogé aya seueur anu ngalakukeun atanapi kedah ngalakukeun pormat peralatanna kusabab kaleungitan inpormasi sareng kadang-kadang duplikat file sareng ebook . Sigana mah ieu ayeuna badé bérés berkat alat ieu atanapi anu anjeun ngarepkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.