GRAMMATA mempermudah penerbitan nyalira buku digital

Nyebarkeun diri

Salah sahiji perusahaan anu paling terkenal di pasar alat bacaan digital sareng sagala rupa anu aya di sekitar ieu parantos mutuskeun pikeun ngaluncurkeun platform penerbitan mandiri buku digital anu anyar, ogé disebat ebook sareng anu tujuanna janten alat énggal pikeun sadaya panulis sareng penerbit anu hoyong pisan ningali impianana pikeun medalkeun buku janten kanyataan.

Kami nyarios tangtosna ngeunaan perusahaan Spanyol anu berbasis di Granada, GRAMMATA, didirikeun taun 2002 sareng ti saprak éta teu lirén ngembang dugi ka janten salah sahiji hal anu paling penting di sektor éta sareng, contona, ngaliwatan toko buku virtual na parantos ngempelkeun langkung ti 55.000 judul anu béda. Henteu diragukeun produk bintang na sadayana anu dikumpulkeun dina nami Papyre sareng anu parantos diaku kasuksesan sadunya.

Platform anyar dibaptis salaku Penerbitan Diri GRAMMATA pura-pura janten sumber pikeun seueur penerbit mandiri anu bakal ningali kabutuhna pikeun ngagaduhan alat anu ngamungkinkeun aranjeunna nyebarkeun buku digital ku cara anu saderhana, mandiri, henteu paduli nagara asalna.

Platform anyar Éta parantos dioperasikeun pikeun panerbit di sababaraha nagara sapertos Argentina, Méksiko, Kolombia atanapi Spanyol Sareng perusahaan Granada parantos ngamimitian ngémutan ideu yén dina waktos anu moal jauh teuing panginten tiasa dianggo pikeun panulis mandiri, nyaéta, ka salah sahiji urang anu rumaos kedah ningali karya sastra na diterbitkeun.

Juan González de la Cámara, CEO sareng pangadeg GRAMMATA Anjeun parantos nyarios perkawis kamajuan anyar perusahaan ieu; "Ideu na nyaéta penerbit sareng pangarang Kolombia, Argentina, Méksiko, Spanyol ... ngagaduhan kabisa pikeun langsung masarkeun judul digitalna di nagara-nagara berbahasa Spanyol dimana perusahaan aya."

Hatur nuhun kana sistem penerbitan desktop anyar ieu, duanana penerbit sareng panulis ogé bakal tiasa ngagaduhan aksés langsung ka sadaya pasar anu aya GRAMMATA, anu pastina ngagambarkeun pilihan sareng rute anu dipikaresep pisan.

Inpormasi lengkep - Tinjauan: Papyre 601, pilihan anu teu dikenal

Sumber - publikasi diri.grammata


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.