Flipbook eReader énggal kalayan layar 12 ″?

buku flip Model eReader pangénggalna parantos paduli sareng langkung enteng sareng ipis, sareng sababaraha fitur khusus, sapertos tahan cai, tapi éta hiji-hijina desainna? Henteu, di Perancis, desainer Perancis parantos ngumumkeun modél eReader kalayan layar dual 6 inci masing-masing, janten kami bakal gaduh 12 ″ eReader kanggo dibaca. Nami eReader ieu disebat Flipbook sareng sana a apriori Sigana mah éta mangrupikeun hal anu terlambat Flipbook ngagaduhan tujuan pikeun ngahijikeun anu pangsaéna eReaders modéren kalayan desain anu langkung ramah-pangguna.

Di hiji sisi, ku gaduh layar dobel, pangguna bakal langkung gancang maca bari henteu kedah ngarobih halaman atanapi ngarobih halaman gancang. Salaku tambahan, ménu na aya di pasisian atanapi di bagian tengah eReader sahingga urang tiasa berinteraksi sareng eReader tanpa kedah bingung atanapi ngaktipkeun pilihan anu urang teu hoyong, hal anu umum pikeun jalma anu ngagaduhan ramo ageung.

Layar anu aranjeunna anggo nyaéta E-Ink, tinta éléktronik, sanaos teu acan ditetepkeun téknologi mana anu bakal aranjeunna anggo, sanaos tangtosna, éta bakal janten pilihan pabrikan saprak pembuatan layar 6 inci tiasa nganggo téknologi naon waé.

Flipbook sareng TwistBook mangrupikeun desain dual-layar eReader anu hoyong langkung fungsional

Flipbook sanés hiji-hijina desainer desainer ieu. Desain sanés anu sanés nyaéta TwistBook, layar eReader dual ″ 6,, tapi henteu sapertos Flipbook, layar ngagabung ku sampéan, éta henteu komunikasi sapertos Flipbook.

Désainer Perancis ieu nyorot masa depan eReaders sareng tablet, masa depan anu dibagikeun ku perusahaan sanés sapertos Google, anu teu lami deui dipaténkeun desain kanggo tablet layar dua. Tangtosna jelas yén pangguna peryogi eReader langkung ageung tibatan layar 6 ″, tapi tangtosna desain ieu sesah didamel atanapi henteu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   mikij1 cenahna

    Jujur kuring henteu ningali seueur akal dina éta. 12 ″ henteu sapertos sabab dibagi sareng moal dianggo. Desainna niron buku asli tapi hiji-hijina hal anu anjeun bakal ngahontal nyaéta langkung beurat sareng langkung kasusah pikeun nahan éta ku hiji panangan. Abdi henteu ningali.
    Di bumi kuring maca (nyobian maca) buku ieu: http://www.amazon.es/Cientifica-Varios/dp/3848000784/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1422871848&sr=1-2&keywords=cient%C3%ADfica . Éta mangrupikeun hal anu ningali éta sareng anu sanésna nyaéta gaduhna dina panangan anjeun. Éta beurat beurat langkung ti 3 kilo (beurat dina skala) sareng teu raoseun pisan maca ku éta dina luhur suku anjeun dina sofa.
    Abdi henteu tiasa liren heran ... naha hésé pisan ngadamel pembaca anu ipis, warna 13-14 ″ (ukuran folio) pikeun maca jinis élmu, popularisasi, buku komik ieu, sareng sajabana? Alat sapertos Sony S1 tapi dina Warna. Naha naroskeun seueur kitu? Naha anjeun henteu ngémutan yén Amazon bakal katutup upami éta hasil ngadamel ereader sapertos kieu, henteu ngan ukur ku ereader nyalira tapi ku penjualan jinis buku anu, dinten ayeuna, ngan tiasa dipésér dina kertas?
    Parantos 5 taun ngantosan anu sapertos kieu pencét pasar sareng kuring janten capé ... Taun ayeuna kuring badé mésér tablet layar anu ageung. Samsung Note 12.2 (atanapi anu kaluar taun ayeuna) atanapi Surface Pro 4. Pasti pas anjeun ngagaleuh éta ereader bakal diumumkeun… matematika.