EReaders naon anu gampang diretas?

EReaders naon anu gampang diretas? Sanaos kanyataan yén Amazon sareng perusahaan sanésna keukeuh maksa ékosistem na ka pamaca, ka kliénna, aya seueur anu henteu nampi éta sareng milarian alternatif anu sanés sareng bahkan alternatip menengah anu ngalangkungan nampi produkna tapi nyandak kana situs anu sanés. atanapi ngajantenkeun aranjeunna damel sareng perusahaan sanés.

Pikeun kéngingkeun ieu urang kedah hack eReader atanapi tablet kami, prosés anu tiasa sesah atanapi gampang pisan dilakukeun gumantung kana eReader atanapi tablet anu urang gaduh. Éta sababna tulisan ieu, pikeun nunjukkeun sateuacan mésér alat anu tiasa atanapi henteu tiasa dilakukeun.

Ieu sanés panduan pikeun ngaretas alat, ideu na nyaéta ku hacking alat aranjeunna ngadukung langkung seueur parangkat lunak sareng platform, nyaéta, masihan langkung kabébasan pikeun pangguna tanpa kaleungitan kasempetan pikeun kéngingkeun alatna.

Naon anu hacking pikeun urang?

Titik ieu pikaresepeun sabab seueur pabrik anu badé ngémutan kuring, mikir yén kuring nyarioskeun peretasan, maling, sareng sajabana ... Sareng HENTE, sanés hartosna éta. Ku peretas alat Maksadna kuring tiasa masang parangkat lunak sanés anu urang boga alat, contona, mésér Kindle Fire HD sareng tiasa masang aplikasi anu kuring pikahoyong bari henteu ngantosan persetujuan Amazon, kumargi tablet sakali mayar éta milikna sanés milik Amazon. Dina sababaraha kasus, éta panginten mangrupikeun kamampuan pikeun masang jasa maca streaming, anu leres-leres sah tapi eReader henteu sakumaha standarna, sapertos kasus Onyx-Boox eReader. Dina sadaya kasus, peretasan alat hartosna kaleungitan garansi alat ieu, tapi dina sababaraha kasus prosés ieu henteu bahaya sareng tiasa mundur, janten résiko langkung handap.

Alat idéal pikeun peretasan

  • Alat Amazon. Sajauh ieu sadaya alat Amazon gampang diretas (kajabi Kindle Voyage anu henteu acan payu pisan), tapi pikeun ngagentos garansi ieu leungit. Sanaos dina sababaraha kasus prosésna henteu sesah pisan sareng bahkan dina sababaraha alat sapertos dasar Kindle, prosésna ngagaduhan tukang sihir anu ngalakukeun peretasan.
  • Onyx-Boox eReaders. Biasana eReaders ieu ngagaduhan haté sareng Android anu ngamungkinkeun unggal alat diretas kami gaduh versi Android anu gratis sareng sampurna pikeun masang parangkat lunak naon waé. Komo sababaraha Aranjeunna parantos berhasil masang Ubuntu sareng ngarobih pikeun Android.
  • Alat B&W. Ayeuna alatna mangrupikeun tablet Samsung, éta sanés modél anyar tapi lami janten seueur dokuméntasi sareng seueur alat pikeun ngaretas alat éta sareng tiasa ngalebetkeun aplikasi ti perusahaan sanés sapertos Kobo atanapi Amazon.

Alat pikareueuseun pikeun hack

  • Kobo eReaders. Kobo eReaders pikareueuseun diretas, sanaos aya prosés sareng pitunjuk pikeun ngalakukeunana, prosésna ngabutuhkeun potongan-potongan alat anu matak hésé pisan ngaleupaskeun eReader, sanaos ieu dumasar kana Android.
  • Tolino eReaders. Hal anu sami kajadian sareng Tolino eReaders. Prosésna sami ngabahayakeun sapertos kasus sateuacana, janten picilakaeun pikeun ngalakukeunana.
  • Tablet Tolino sareng Kobo. Kasus ieu paradokeun sabab éta tablet sareng Android janten gampang diretas tapi teu aya anu ngalaksanakeunana sajauh ku cara saderhana sahingga sesah ngalaksanakeunana. Sanaos upami aranjeunna dijual langkung sami di masa depan aranjeunna gampang hack.

kacindekan

Ieu sanés daptar anu khusus, atanapi éta ogé saé vade mecum ngeunaan cara ngaretas alat tapi gunana lamun ngeunaan ngabimbing kami ngeunaan alat mana anu kedah mésér atanapi henteu. Salaku conto, upami urang hoyong masang jasa bacaan streaming, a Kobo eReader tiasa janten pilihan anu goréng pisan, sedengkeun Onyx Boox ereader atanapi salah sahiji ti Amazon tiasa janten pameseran anu saé. Sanaos ieu sanés sarat anu seueur ditingali, kuring ngémutan yén éta tiasa janten faktor penentu nalika mésér alat, khususna tablet atanapi smartphone, tapi tangtosna, aya pilihan pikeun anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   zambomba cenahna

    Saatos maca tulisan éta kuring kedah nyarios yén panon kuring getihan. Antara campuran hodgepodge anu anjeun damel tina tablet / éror sareng inpormasi anu akurat anu anjeun pasihkeun sareng anu ditarjamahkeun kana rekomendasi anu henteu kedah dilakukeun ... Anjeun kedah misahkeun tablet sareng ereaders dina hiji sisi. Terus parantos katingali sakedik deui kumaha masalahna. Udag:

    a) Tablet: Hal anu pangpayunna kuring nyarankeun henteu maca buku dina tablet. Kalayan ieu urang tiasa nutup bagian tablet tapi saé upami anjeun nyarios yén anu ti toko buku biasana dipasang pikeun anjeun nganggo toko aplikasi, sareng kumargi aranjeunna biasana ngagaduhan sababaraha inci, aranjeunna henteu disarankeun teuing.

    b.1) Ereaders tanpa android:
    - Kobo: Pembaca Kobo henteu ngan ukur pikareueuseun pikeun diretas, éta leres-leres sareng mustahil pikeun ngalakukeunana. Utamana kusabab aranjeunna henteu ditutup. Hayu, anjeun teu kedah nanaon. Hayu, éta patut.
    - Kindle: Ti firmware 5.6 teu mungkin pikeun jailbreak alat ieu ngalangkungan parangkat lunak, perlu dipasang kabel solder ka papan, anu matak nyeri dina beuheung sareng pikeun jalma ahli. Ieu sanés ngan ukur pikeun pelayaran ogé pikeun paperwhite. Upami paperwhite éta jailbroken sareng firmware anu sateuacanna maka éta tiasa dilakukeun ku firmware 5.6 upami henteu. Sareng éta ogé lami teuing yén aya solusi parangkat lunak, bahkan panginten moal aya jailbreak parangkat lunak.

    Ayeuna urang nuju kana poin anu biasa, dina kobo atanapi ngabakar teu mungkin masang parangkat lunak maca streaming kusabab teu aya. Kalayan jailbreak dina hurung atanapi henteu nganggo kobo, kuring parantos nyebatkeun yén éta kabuka, anjeun ngan ukur tiasa masang coolreader atanapi varian na (koreader, jst dumasar kana coolreader) anu ngamungkinkeun maca format anu sanésna sapertos anu hurung henteu, atanapi ngamungkinkeun netepkeun margina, nambihan font, sareng sajabana anu hurung teu. Tapi anjeun moal tiasa masang toko kobo dina hurung atanapi toko amazon dina kobo, atanapi sababaraha aplikasi streaming sapertos anu disebatkeun dina tulisan.

    b.2) ereaders nganggo android
    - Onyx / Boyue (sareng dicirian salaku Tagus / Energy Ereader Pro): Pamiarsa ieu angkat nganggo android. Sareng henteu perlu pikeun akar aranjeunna pikeun tiasa nga-instal aplikasi anu henteu meryogikeun hak root, aplikasi kobo, kindle, sareng sajabana pikeun android henteu meryogikeunana, janten teu kedah root. APK diundeur sareng dipasang tina file explorer, atanapi toko diaksés dina modél anu ngagaduhanana. Tagus contona parantos ngaleungitkeun toko janten anjeun kedah masang toko nganggo apksna atanapi langsung masang apks aplikasi.
    Upami anjeun hoyong akar hébat tapi anjeun henteu kedah.

    - Kobo: Anjeun tiasa nempatkeun android dina kobo, sigana mah dina tulisan éta nalika nyatakeun hack anu pikasieuneun, éta ngarujuk kana nempatkeun android, tapi ieu henteu hacking, éta muka pamaca sareng ngagentos SD anu maca sareng anu nganggo Android gambar. Pokokna, ieu henteu disarankeun sabab éta siga burit sabab android ieu henteu dioptimalkeun pikeun eink sabab dina kasus onyx sareng boyue. Ku margi dina tulisan séjén anjeun nyarios anu anéh ngeunaan SD pamaca, saur kuring sadayana pamiarsa kobo mawa sistem dina slot sd (kuring henteu terang naha éta dina h2o, kuring anggap éta sami, sanaos upami anjeun muka éta ampir pasti bakal kaleungitan waterproofing). Ngan ukur muka sareng ngagentos.

    Sareng ieu mangrupikeun kaayaan kaayaan pamiarsa. Ringkesna, upami anjeun hoyong anu maca anjeun tiasa masang aplikasi ti toko buku atanapi streaming, hal anu pangsaéna nyaéta maca sareng Android, sabab upami henteu, anjeun moal tiasa. Sareng dina pamiarsa tanpa kindle / kobo android, naon waé anu aya kompilasi tina sistem coolreader atanapi varian na.

    Kalayan ieu kuring pikir éta mangrupikeun hal anu langkung jelas anu tiasa atanapi henteu tiasa dilakukeun ku einkers einkers. Sareng ku allah entong mésér pamaca eink kalayan android nganggo tablet, éta henteu sareng aranjeunna moal lami. Layar eink gaduh panyegaran saé pisan sareng ieu ngabatalkeun 95% aplikasi dina pasaran, salami aplikasi gaduh gulung, animasi, sareng sajabana éta bakal katingali fatal dina eink.
    Naon kaunggulan hiji maca eink kalayan android nyaéta tiasa masang aplikasi maca anu didesain kanggo dianggo dina eink. Misalna moonreader sareng sababaraha konfigurasi kéngingkeun siap kanggo eink, ngaleungitkeun ngagulung nangtung, ngarobah warna ... Atanapi tiasa masang aplikasi rss, email jsb. Tapi aranjeunna moal ngagentos tablet, anjeun moal tiasa nonton video, kajabi kaulinan catur atanapi anu sapertos éta anjeun moal tiasa maén. Aranjeunna sanés tablet, tapi éta méré kauntungan pikeun henteu aya di suku Amazon atanapi kobo dina kahoyong ngeunaan maca software. Siga ngagaleuh pamaca 6 "sareng kusabab margina aranjeunna ngan ukur nganggo 5", sareng anjeun kedah milarian nempatkeun tambalan dina sistem kanggo tiasa ngarobihna.

    Salam.

    1.    Joaquin Garcia cenahna

      Halo Zambomba, mimiti sadayana hatur nuhun henteu ngan ukur pikeun maca sareng masihan koméntar, tapi parantos maca tulisan blog anu sanés sateuacanna, hal anu biasana henteu seueur.
      Ngeunaan naon anu anjeun koméntar, kuring kedah nyarios yén kuring rada teu satuju, dina hiji sisi kuring henteu mikir yén éta henteu tiasa dibaca dina tablet, éta tiasa sareng duanana Kindle Fire sareng Ipad sawaréh didamel, tapi anjeun ogé leres yén Layar mangsi éléktronik henteu sami sareng layar tablet. Teras dina nyanghareupan "hodgepodge", éta mangrupikeun hal anu kuring pikir nalika kuring nyerat tulisan sareng éta sababna kuring umumna nganggo kecap "alat" sareng sanés anu maca, tablet, eReaders, jst ... (kuring ngan ukur nyebutna nalika sindiran jelas pisan)
      Ngeunaan android sareng peretas, anu terakhir mah hartosna sadayana anu ngalibatkeun manipulasi alat tanpa otorisasina ti pabrikan, boh parangkat lunak atanapi hardware. Di kindles, leres yén saatos vérsi firmware anjeun moal tiasa root atanapi hack, tapi aya cara pikeun balik kana vérsi éta (sigana mah 5.6) teras hack anu maca. Dina alat Kobo, masalahna nyaéta ngabongkar sareng megatkeun anu ngajual anu nempel dina kartu microsd. Dina Kobo Aura H2O teu aya deui tukang las, janten résiko na langkung handap, nanging dina sadaya alat, éta kajantenan ngalangkungan manipulasi kartu sd éta. Atanapi anjeun henteu root, kuring nyarios kusabab ayeuna aya gambar pikeun ereader anu masang pasar sareng ngajantenkeun akar.
      Ngeunaan jasa maca streaming, ayeuna Kindle Unlimited aya dina Kindle and Oyster Books badé dugi ka Kobo (atanapi ceuk rumor) tapi bayangkeun yén kami hoyong ngamanpaatkeun 24 Simbol atanapi Nubico, ieu tiasa dipasang upami rooting alat parantos réngsé .
      Sigana mah ieu, masih kuring mairan kana éta kalayan hormat, tanpa nyigeung, ngan ukur silih tukeur kesan, sabab kuring pikir anjeun ngalaksanakeunana, tapi upami anjeun katingalna gelo, hapunten anu kasulitan