EReader pangalusna

Sistem Énergi

Naha anjeun hoyong anu eReader pangsaéna? Ayeuna di pasar aya puluhan buku éléktronik anu urang tiasa ngagaleuh, tapi hanjakalna ngagaleuh ebook biasana sanés tugas anu gampang sareng sing saha waé tiasa ngalakukeun kalayan suksés. Ku sabab kitu dinten ieu ngalangkungan tulisan ieu kami bade mamatahan sareng masihan anjeun paréntah pikeun mésér ebook anu pangsaéna sareng henteu pati nyobian.

Upami anjeun mikir mésér ereader pangsaéna, nyandak pulpén sareng kertas atanapi tablet anjeun, pikeun nyatet sagala hal anu bakal kami nunjukkeun di handap ieu sareng éta bakal ngabantosan anjeun pikeun milih buku éléktronik anu pangsaéna diluyukeun sareng kabutuhan anjeun. Upami anjeun hoyong terang, tingali kana tabel ieu:

EReaders pangsaéna

Sakali kami parantos terang sababaraha aspék utama anu kedah diperhatoskeun nalika mésér ebook, urang bakal ngajawab patarosan awal anu mangrupikeun eReader pangsaéna. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal marios sababaraha hal ieu eReaders pangalusna yén urang tiasa mendakan di pasar;

Paperwhite Kindle

Pikeun seueur, Kindle Paperwhite mangrupikeun buku éléktronik anu sampurna sabab ngahijikeun dina hiji alat sadaya anu diperyogikeun pikeun ngaraosan bacaan sareng éta ogé tiasa dipésér pikeun harga anu langkung murah ku pangguna mana waé.

Dina pendapat urang anu hina urang nyanghareupan alat anu ampir sampurna, kumargi sakumaha urang terang, Amazon eReaders nganggo format ebookna nyalira, anu dina seueur hal ngawatesan pilihan urang sareng anu sanés nyusahkeun urang cicing dina dunya maca digital.

Salajengna urang badé ngadamel sakedik ulasan ngeunaan fitur utama sareng spésifikasi Kindle Paperwhite;

  • Layar 6 inci ku téknologi Letter e-paper sareng lampu bacaan terpadu, 300 dpi, téknologi font anu dioptimalkeun, sareng 16 skala abu
  • Diménsi: 16,9 cm x 11,7 cm x 0,91 cm
  • Beurat: 206 gram
  • Memori internal: 4GB
  • Konéktipitas: sambungan WiFi sareng 3G atanapi ngan WiFi
  • Font Bookerly, éksklusif pikeun Amazon sareng didesain janten gampang sareng raoseun dibaca
  • Kalebet fungsi maca Flip Halaman Kindle anu bakal ngamungkinkeun para pangguna ngalangkungan buku ku halaman, ngaluncatan tina bab ka bab atanapi bahkan ngaluncat ka tungtung buku tanpa kaleungitan titik bacaan

Tanpa ragu, anu Kindle Paperwhite kanggo seueur eReader pangsaéna dina pasaran.

Dasar Kindle

Tungtungna, urang moal bisa poho ngeunaan Basic Kindle, nu nawarkeun kami ngan naon diperlukeun pikeun bisa maca buku digital kalawan harga pisan low sarta yén pamaké bisa nganggap tanpa teuing usaha. Urang henteu kedah ngarep-ngarep teuing tina eReader ieu, tapi upami urang milari hal dasar anu ngamungkinkeun urang maca, Kindle ieu tiasa janten solusi anu sampurna.

Ieu fitur utama sareng spésifikasi Kindle dasar ieu;

  • Diménsi: 169 x 119 x 10,2 mm
  • Beurat: 191 gram
  • Panyimpenan internal: 4 GB
  • Prosesor 1 GHz
  • Panyimpenan awan: gratis sareng tanpa batas pikeun eusi Amazon
  • Konéktipitas: WiFi
  • Format anu didukung: Format 8 Kindle (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, tanpa perlindungan MOBI, RRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP ku konvérsi

Mésér ebook anu pangsaéna Éta sanés tugas anu gampang, tapi kami ngarepkeun ku naséhat anu kami telah pasihkeun pikeun anjeun sapanjang tulisan ieu sareng modél anu kami nunjukkeun, éta bakal janten hal anu gampang pikeun anjeun. Naon e-book anu pangsaéna pikeun anjeun? Upami anjeun hoyong anu langkung mirah, kami ogé ngagaduhan pilihan anu pangsaéna e-buku murah.

Kindle Oasis

Kindle Oasis sigana mangrupikeun eReader anu paling dirarancang di pasar, sareng kalayan fitur sareng spésifikasi anu langkung seueur tibatan alat anu sanés. Dijieun ku Amazon, sigana ngan ukur titik négatip nyaéta hargana, sareng éta luhur teuing pikeun anggaran anu langkung atanapi kirang normal.

Salajengna urang bade marios ka spésifikasi utama Kindle Oasis ieu;

  • Layar: ngahijikeun layar 7 inci kalayan téknologi huruf e-papper, touch, kalayan résolusi 1440 x 1080 sareng 300 piksel per inci
  • Diménsi: 16,2 cm x 11,5 cm x 0,76 cm
  • Beurat: Vérsi WiFi 180 gram sareng 188 gram vérsi WiFi + 3G
  • Memori internal: 4 GB anu ngamungkinkeun anjeun nyimpen langkung ti 2.000 ebook, sanaos gumantung kana ukuran masing-masing buku
  • Konéktipitas: sambungan WiFi sareng 3G atanapi ngan WiFi
  • Lampu terpadu
  • Kontras layar anu langkung luhur anu bakal ngamungkinkeun urang maca ku cara anu langkung raoseun sareng pikaresepeun

Kobo Hapus 2E

Sejen tina tolok ukur hébat di pasar nyaéta alat Kobo, anu parantos ningkat salami mangtaun-taun sareng nyekel Amazon, sanaos ayeuna aranjeunna henteu ngagaduhan reputasi sareng popularitas Amazon. Kobo Clara 2E mangrupikeun salah sahiji tanda yén Kobo ngalakukeun hal-hal anu saé pisan.

Sareng ieu buku éléktronik ieu boga sababaraha ciri, anu bakal urang marios di handap ieu, anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun resep maca digital ku cara anu langkung pikaresepeun.

Woxter E-Book Scribe

Upami urang milarian eReader anu nawiskeun sababaraha spésifikasi anu pikaresepeun sareng urang ogé tiasa ngagaleuhna pikeun harga anu langkung handap atanapi kirang, pilihan anu saé tiasa Woxter EBook Scriba.

sareng desain ati, alat ieu bisa jadi sampurna pikeun anjeun anu kakara asup kana dunya bacaan digital.

Upami anjeun masih gaduh mamang, kami bakal nunjukkeun séri ciri anu anjeun kedah perhatoskeun nalika mésér ebook pikeun mimiti resep maca digital.

eReaders pangalusna dumasar brand

diantara nu eReaders pangalusna ku brand, urang gaduh highlights handap:

Kindle

Amazon ngagaduhan salah sahiji merek eReader anu pang populerna sareng suksés. Ieu ngeunaan anjeun Kindle, Salah sahiji alat anu paling canggih sareng kualitas pangsaéna anu anjeun tiasa mendakan di pasar, salian ti gaduh toko buku Kindle kalayan langkung ti 1.5 juta judul anu sayogi. Sareng, diantara model ayeuna, urang kedah nyorot:

Kobo

Lain saingan hébat Kindle nyaéta éta Kobo Kanada. Perusahaan ieu, ayeuna dipiboga ku Rakuten Jepang, ogé ngagaduhan salah sahiji eReaders anu paling laris sareng paling berharga. The Kobo boga kualitas megah sarta fitur, sarta ogé ngabogaan perpustakaan badag disebut Kobo Store pikeun manggihan sagalana nu ditéang.

Pocketbook

Pocketbook mangrupakeun multinasional dedicated ka eReaders. Brand ieu diadegkeun di Ukraina jeung markasna di Swiss, geus junun mangtaun hiji foothold diantara greats. Diantara sorotan eReaders ieu kami mendakan kualitasna (dijieun ku Foxconn), téknologi, sareng Toko PocketBook anu hébat. 

Onyx Box

La Onyx Cina Éta ogé parantos ngarobih kana pasar eReader kalayan kakuatan, dumasar kana kualitas, inovasi sareng fitur premium sareng modél Boox na. Perusahaan ieu nyayogikeun pangalaman mangtaun-taun pikeun anjeun nganggo modél anu bergengsi sapertos anu anjeun gaduh dina jalur ieu.

meebook

Meebook mangrupikeun merek Denmark museurkeun pisan kana dunya pendidikan digital sareng anu ogé hoyong asup kana pasar eReader kalayan kakuatan. Ieu tiasa janten pilihan anu sanés anu anjeun lakukeun, kalayan produk premium kalayan sagala anu anjeun peryogikeun dina jari anjeun.

Tolino

La Aliansi Tolino Éta timbul dina 2013 nalika penjual buku sapertos Club Bertelsmann, Hugendubel, Thalia sareng Weltbild, sareng Deutsche Telekon, mutuskeun pikeun nyiptakeun alat ieu pikeun Jerman, Austria sareng Swiss. Tapi, enggal-enggal mimiti sumebar ka nagara-nagara sanés kusabab kualitas sareng fungsionalitasna. Kanyataanna, eReaders ieu dikembangkeun ku Kobo sorangan. 

Pangalusna eReaders ku Tipe

eReader pangalusna kalawan Wi-Fi

nu eReaders sareng konektipitas nirkabel WiFi Éta ngamungkinkeun anjeun nyambung ka Internét pikeun tiasa ngaksés toko buku online pikeun ngagaleuh sareng ngaunduh buku karesep anjeun tanpa kedah nyambungkeun kabel antara PC sareng eReader anjeun. Salaku tambahan, aranjeunna ogé ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun fungsi tambahan anu sanés, sapertos unggah eBook anjeun ka méga supados anjeun henteu pernah leungiteunana.

eReader pangalusna kalawan layar warna

Boga hiji eReader kalawan tampilan warna Éta tiasa janten kauntungan anu saé pikeun anu hoyong ngaraosan ilustrasi buku warna pinuh atanapi neuleumkeun diri dina dunya komik warna anu éndah. 

eReader pangalusna pikeun Audiobooks

Di sisi anu sanés, urang henteu kedah hilap yén eReaders kalawan kamampuhan pikeun muterkeun audiobooks Éta ogé alternatif anu saé pikeun anu hoyong ngaraosan carita anu paling seru nalika ngalakukeun kagiatan sanés, atanapi pikeun jalma anu sesah maca. Salaku tambahan, urang kedah nyorot anu gaduh Bluetooth pikeun nyambungkeun headphone nirkabel sareng tiasa ngadangukeun kalayan kabébasan total. 

eReader pangalusna kalawan lampu

The eReaders kalawan lampu terpadu ngidinan Anjeun pikeun maca dina sagala kaayaan pencahyaan, anjeun malah bisa maca dina poék tanpa disturbing saha berkat sumber lampu alat ieu. Upami anjeun milarian salah sahiji modél anu paling saé kalayan lampu, maka kami nyarankeun anu aya di luhur.

eReader layar badag pangalusna

Aya eReaders kalayan layar anu ageung pisan, Sampurna pikeun anu hoyong resep maca dina dimensi anu langkung luhur atanapi pikeun jalma anu ngagaduhan sababaraha jinis masalah visual sareng anu kedah maca téks dina ukuran anu langkung ageung. 

eReaders Android pangalusna

Di sisi séjén, anjeun ogé boga eReaders kalawan sistem operasi Android, anu biasana nawiskeun langkung seueur fitur tibatan eReaders anu langkung terbatas, contona, sareng sababaraha aplikasi tambahan saluareun bacaan. 

Kumaha carana milih eReader pangsaéna?

Tampilan EReader

Layar ebook pangsaéna

Kumaha carana upami teu kitu, layar mangrupikeun salah sahiji aspék dasar tina buku éléktronik naon waé, sareng nya éta maca ti dinya urang bakal nyéépkeun waktos hébat unggal dinten. Pikeun ieu, penting pisan anjeun ngagaduhan layar ukuran nyukupan, kalawan resolusi optimal sarta yén, sajauh mungkin, geus diwangun-di lampu Kusabab éta bakal ngamungkinkeun urang maca kalayan nyaman sareng tanpa capé atanapi nyaring panon urang ampir di mana waé.

Éta ogé penting pikeun urang tingali dina waktos ngagaleuh hiji atanapi buku éléktronik sanés dina jinis tinta éléktronik anu dianggo. Teknologi Mutiara E-tinta nyaéta anu paling canggih dina pasaran sareng aya dina kaseueuran alat anu kawéntar di pasar, tapi henteu kedah mastikeun yén aspek ieu sabab éta bakal ngamungkinkeun urang maca sacara nyaman sareng ogé gaduh batré. hirup langkung lami tibatan sareng jinis téknologi anu sanés.

Titik penting anu sanés ngeunaan layar nyaéta resolusi jeung dénsitas piksel atawa dpi. Kualitas sareng seukeutna gambar bakal gumantung kana éta. Ku alatan éta, anjeun kudu nengetan aranjeunna. Résolusina penting pikeun luhur pikeun ngahontal kualitas gambar anu saé, khususna dina modél anu layarna langkung ageung. Sareng ieu langsung nyimpulkeun dénsitas piksel, sabab résolusi anu langkung handap sareng layar anu langkung ageung, langkung parah dénsitasna, anu hartosna seukeutna gambar bakal langkung handap, khususna upami anjeun ningali caket. Anjeun kedah salawasna milarian eReaders kalayan kapadetan luhur, sapertos 300 dpi.

Sedengkeun pikeun ukuran layar, urang bisa ngabedakeun antara dua grup badag:

  • layar kompak: Layar ieu biasana antara 6 jeung 8 inci. Aranjeunna gaduh kaunggulan janten kompak sareng ringan, sampurna pikeun nyandak ti hiji tempat ka tempat anu sanés atanapi pikeun anu resep maca dina perjalanan, ogé idéal pikeun budak leutik di bumi.
  • layar badag: rentang ti 10 nepi ka 13 inci. Pamaca eBook anu sanés ieu gaduh kauntungan pikeun ningali eusi dina ukuran anu langkung ageung, ieu ngirangan mobilitasna, tapi aranjeunna tiasa idéal pikeun manula atanapi jalma anu ngagaduhan masalah visi.

Tungtungna, sareng anjeun panginten terang, aya eReaders kalayan layar e-Ink. hideung bodas (grayscale) atawa dina warna. Sacara prinsip, maca paling buku warna teu perlu. Di sisi anu sanés, upami éta ngeunaan buku atanapi komik anu ilustrasi, panginten kedahna gaduh layar warna pikeun ningali sadaya eusi éta kalayan nada aslina. Ieu mangrupikeun masalah rasa sareng karesep unggal pangguna.

Layar mangrupikeun inti tina buku éléktronik, janten tanpa diragukeun, éta mangrupikeun salah sahiji ciri anu paling anjeun kedah perhatoskeun nalika milih eReader pangsaéna.

kamampuh nulis

ebook kalawan layar warna

Sababaraha model eReaders ogé ngidinan pamakéan pulpén éléktronik sapertos Kobo Stylus, atanapi Kindle Scribe (dasar sareng premium). Kalayan aranjeunna anjeun ogé tiasa ngagambar atanapi ngalebetkeun téks, contona, pikeun nambihan catetan, nyerat dokumén, jsb.

batre

Batréna biasana mangrupikeun hal sekundér dina buku éléktronik, kumargi berkat tinta éléktronik durasi na diukur dina sababaraha minggu, tapi urang ogé henteu kedah hilap. Tanpa ngandelkeun teuing kana iklan yén sadaya pabrik ngadamel batré alat anjeun sahenteuna 8 minggu, Urang kedah ngawaskeun ati-ati mAh tina batréna sareng mariksa pendapat pangguna sanés Dina Internét.

Éta ogé pikaresepeun pikeun parios jinis muatan anu aya eReader kumargi upami muatan gancang éta bakal ngamungkinkeun urang ngecas alat dina waktos anu singget. Ieu tiasa nguntungkeun pisan upami urang sering ngumbara nganggo buku e-book urang.

Babarengan layar, batréna mangrupikeun aspék fundamental anu sanés dina nyanghareupan milih eReader pangsaéna.

Pangrojong buku audio

xiaomi ereader

Anjeun ogé kedah mertimbangkeun naha eReader gaduh kamampuan maén buku audio atawa buku audio. Buku audio ieu ngamungkinkeun anjeun ngaraosan eusi tanpa maca, sabab sora bakal nyaritakeun carita nalika anjeun tiasa ngalaksanakeun tugas sanés, sapertos iinditan dina mobil, masak, latihan, jsb. Salaku tambahan, éta tiasa idéal pikeun jalma anu ngagaduhan masalah visi.

Prosesor sareng RAM

Prosesor sareng RAM ogé mangaruhan kinerja, anu tiasa nganteurkeun pangalaman seamless, tanpa ngantosan atanapi jerks. Sacara umum, seuseueurna alat ieu jalanna saé, tapi disarankeun yén aranjeunna gaduh sahenteuna 4 inti pangolahan ARM sareng RAM 2GB atanapi langkung.

neundeun

kobo pon

Sakumaha anjeun terang, titik konci anu sanés pikeun milih eReader nyaéta neundeun, atanapi kapasitas anu dipibanda. Alat-alat ieu gaduh a memori flash internal, sarta bisa balik ti 8 GB ka 32 GB, nu ngidinan Anjeun pikeun nyimpen antara 6000 jeung 24000 judul eBook mungguh. Nanging, aya ogé modél premium anu tiasa ngahontal 64 GB atanapi langkung. Perlu diperhatoskeun yén jumlah buku rata-rata, sareng éta henteu pasti, sabab gumantung kana jumlah halaman dina buku sareng formatna, ukuranana tiasa rupa-rupa. Salaku tambahan, buku audio dina format sapertos MP3, M4B, WAV, sareng sajabana, ogé condong nyéépkeun rohangan langkung, bahkan sababaraha megabyte.

Leres yén panyimpen henteu janten masalah anu ageung, sabab seueur jasa kalebet panyimpen awan ku kituna anjeun tiasa unggah judul anjeun ka dinya sareng henteu nyandak rohangan dina mémori anjeun. Sajaba ti éta, aya ogé model nu nampa dilegakeun memori internal ngaliwatan kartu mémori microSD, nu mangrupa hal pohara positif.

sistem operasi

Sababaraha eReaders dumasar kana sistem operasi kernel Linux. Sanajan, kiwari, Android geus jadi populér, sareng seueur model ayeuna nganggo sababaraha versi sistem operasi Google pikeun jalan. Ieu tiasa masihan kabeungharan fitur anu langkung seueur, tapi penting ogé yén anjeun nampi apdet rutin supados anjeun salawasna diropéa sareng patch.

Konektipitas WiFi, Bluetooth, 3G atanapi LTE

Mésér ebook anu langkung saé

Kanggo kaseueuran pangguna ieu bakal janten pilihan anu henteu pikaresepeun pisan, tapi pikeun sababaraha hal éta penting. Sareng éta Upami eReader gaduh konektipitas WiFi atanapi 3G, urang tiasa sacara gampil ngakses perpustakaan digital atanapi bahkan ka perpustakaan urang anu urang gaduh dina méga.

Upami, di sisi anu sanésna, eReader énggal kami henteu ngagaduhan jinis konéktipitas, kemungkinan urang nalika kéngingkeun atanapi kéngingkeun buku digital bakal ngirangan pisan. Jelas yén lamun urang milari anu ebook pangalusna, konéktipitasna kedah lengkep.

eReaders dinten ieu ogé parantos nambihan kamampuhan konektipitas nirkabel pikeun tujuan anu béda. Urang kudu ngabedakeun antara:

  • Wi-Fi/LTE: lolobana model hadir kalawan konektipitas WiFi, jadi Anjeun bisa nyambung ka Internet sacara nirkabel sahingga bisa ngakses toko buku online. Di sisi anu sanés, sababaraha modél ogé tiasa ngalebetkeun konektipitas LTE pikeun 4G, anu hartosna kalayan kartu SIM kalayan laju data anjeun tiasa nyambung dimana waé anjeun angkat.
  • Bluetooth: Téknologi BT kalebet dina eReaders anu ngadukung buku audio. Sareng ieu bakal ngabantosan anjeun tiasa ngahubungkeun spiker atanapi headphone nirkabel, tiasa ngadangukeun buku ieu tanpa peryogi kabel sareng kalayan kabébasan pikeun ngalih ka radius 10 méter.

Desain sareng ergonomis

Amazon Kindle Paperwhite

Urang tiasa nyarios yén di tukang urang kedah tumut kana aspek-aspek sapertos desain atanapi ergonomis. Perkawis desainna urang tiasa tumut kana akun éta henteu ngagaduhan sudut anu jelas atanapi anu henteu ngamungkinkeun urang maca sacara pikaresepeun.

Éta ogé disarankan pikeun nguji alat sateuacan diaku, contona dina permukaan anu lega, pikeun mariksa yén éta raoseun dina panangan sareng éta moal raoseun pisan anu henteu ngamungkinkeun urang maca, ngaraosan unggal halaman.

Kamus terpadu

Éta gumantung kana naon anu urang baca, langkung ti mungkin urang kedah gaduh kamus caket dieu pikeun tiasa ningali sareng ngartos sababaraha kecap. Sababaraha buku éléktronik parantos ngagaduhan kamus internal, janten upami anjeun rerencangan kamus sareng nganggo unggal-unggal maca, awas naha buku éléktronik anu anjeun badé mésér ngagaduhan pungsi ieu.

Otonomi

eReaders gaduh batré Li-Ion anu diwangun anu tiasa nyayogikeun kakuatan pikeun waktos anu lami berkat efisiensi tampilan e-Ink. Batré ieu biasana gaduh kapasitas anu cukup (mAh) pikeun ngahontal dugi ka sababaraha minggu dina ngan hiji muatan.

Finish, beurat jeung ukuran

Dasar Kindle, salah sahiji ebook anu pangsaéna

Ogé meunteun ieu aspék séjén, sabab pangaruhna:

  • Bérés: Gumantung kana bahan jeung rengse, éta bisa jadi alat leuwih atawa kirang mantap. Sajaba ti éta, hal anu penting nu boga desain ergonomic nyadiakeun kanyamanan greatest.
  • Beurat sareng ukuran: Kadé dina hal mobilitas, ambéh gampang nyekel jeung mawa ti hiji tempat ka nu sejen. Salaku tambahan, murangkalih ogé tiasa nahan eReader anu hampang tanpa capé, janten anu paling hampang cocog pikeun aranjeunna.

Biblioteca

Kadé di balik eReader aya rak buku anu saé, nyaeta, toko buku alus keur meuli sagala judul nu Anjeun keur pilari. Dina hal ieu, dua anu pangsaéna nyaéta Amazon Kindle sareng Kobo Store, duanana ngagaduhan sajumlah ageung judul anu sayogi, masing-masing 1.5 juta sareng 0.7 juta. Nanging, sababaraha ogé ngamungkinkeun anjeun nyingkronkeun sareng perpustakaan lokal pikeun nyéwa buku kalayan gampang.

Dina kasus audiobooks, Aya ogé sababaraha toko buku online beredar, kayaning Audible, Storytel, Sonora, jsb.

Iluminación

amazon 7 "oasis ereader

eReaders ogé boga sumber cahaya tambahan, sapertos LED hareup anu ogé bakal ngamungkinkeun anjeun milih tingkat katerangan layar sareng ogé kahaneutan dina sababaraha kasus. Ku cara kieu, aranjeunna adaptasi sampurna kana kaayaan cahaya unggal momen, ngamungkinkeun anjeun maca sanajan dina poék. Sedengkeun pikeun kahaneutan, éta bisa ngawula ka meunang bacaan leuwih pikaresepeun pikeun panon anjeun.

Tahan cai

Sababaraha model eReaders premium gaduh sertipikat panyalindungan IPX8. Ieu ngandung harti yén modél téh waterproof atanapi waterproof. Modél ieu nolak immersion lengkep, nyaéta, upami anjeun neuleumkeun alat anjeun dina cai éta moal gagal. Alat waterproof ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngarasakeun bacaan bari nyandak sayah mandi, bari ngarasakeun kolam renang, jeung sajabana, tanpa sieun eta ragrag kana cai jeung meunang ruksak.

Format anu dirojong

Pangrojong ti format file Éta ogé penting nalika milih eReader anjeun, sabab jumlah eusi anu tiasa diproduksi bakal gumantung kana éta. Salaku conto, urang gaduh format sapertos:

  • Dokumén DOC sareng DOCX
  • plaintext TXT
  • Gambar JPEG, PNG, BMP, GIF
  • eusi web HTML
  • eBooks EPUB, EPUB2, EPUB3, RTF, MOBI, PDF
  • CBZ jeung CBR komik.
  • Buku audio MP3, M4B, WAV, AAC,…

Naha éta patut investasi sakedik deui dina eReader?

ulasan kindle

Upami anjeun hoyong eReader pikeun bacaan anu kadang-kadang, kaleresan éta henteu pantes mayar langkung seueur pikeun kéngingkeun modél anu pangsaéna. Pikeun éta, kami nyarankeun anjeun angkat ka bagian eReaders kami kalayan nilai pangsaéna pikeun artos. Di sisi anu sanés, upami anjeun gairah maca sareng anjeun sering ngalakukeunana, kaleresan éta investasi saeutik deui dina model anjeun bisa nyieun béda badag dina pangalaman Anjeun. Sareng ieu kusabab modél premium biasana ngagaduhan fungsi tambahan anu bakal ngagampangkeun panggunaanana.

Tablet atanapi eReader pikeun bacaan

Upami anjeun masih heran naha mésér tablet pikeun dibaca atanapi eReader, kaleresan henteu aya titik ngabandingkeun. The eReaders jauh unggul pikeun maca, sarta maranéhanana ogé bakal nyalametkeun anjeun masalah visual dina jangka panjang. Dina tabél ieu anjeun tiasa ningali sababaraha béda anu bakal ngabantosan anjeun milih:

perbawa Tablét eReader Descripción
Jinis layar LCD (caang tukang) E Tinta (tinta éléktronik) Pangalaman e-Ink langkung mirip sareng maca dina kertas sareng bakal nyababkeun kirang galur panon tibatan layar LCD. Sajaba ti éta, LCDs bisa ngahasilkeun leuwih ngarareunah kayaning sorotan.
make di nu poek nuhun nuhun Kaseueuran eReaders gaduh LED pikeun maca dina poék. Tabletna gaduh layar lampu latar, ku kituna ogé tiasa dibaca sampurna dina poék.
Otonomi jam Poé Hatur nuhun kana efisiensi layar e-Ink, eReaders tiasa salami sababaraha dinten dina ngeusi batre tunggal. Sababaraha model ngajamin nepi ka 1 bulan kalayan bacaan poean rata-rata 30 mnt. Sabalikna, tablet gaduh rentang jam, kedah ngeusi batre unggal dinten atanapi unggal dua atanapi tilu dinten gumantung kana kumaha anjeun ngagunakeunana.
beurat Beurat Cahaya pisan Nalika tablet langkung beurat, eReaders hampang pisan, beuratna ti 100 gram dugi ka 200 gram.
hardware Leuwih kuat kurang kuat Nalika tablet tiasa ngajalankeun sagala jinis aplikasi, dina eReader sistemna langkung kawates sareng fokus kana fungsi anu leres-leres diperyogikeun dina jinis alat ieu, janten hardwarena bakal kirang kuat, tapi ogé langkung efisien.
Software (aplikasi) Jutaan Terbatas Tablet ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajalankeun seueur aplikasi sareng kaulinan vidéo sabab didamel pikeun éta. Dina kasus hiji eReader jumlah aplikasi diwatesan.
Mangpaat Serbaguna Maca buku, buku audio, nyandak catetan Tablet tiasa dianggo pikeun ngotéktak Internét, otomatisasi kantor, komunikasi, kaulinan, maca, jsb. Nalika hiji eReader langkung museurkeun kana maca eBook, maén buku audio, sareng dina sababaraha kasus, aranjeunna ogé ngamungkinkeun anjeun nyerat.
satengah hirup sababaraha taun Mangtaun-taun Bari tablet bisa lepas sababaraha taun, hiji eReader bisa lepas anjeun nepi ka dasawarsa.
harga Tina 60 dugi ka 1000 euro Tina 80 dugi ka 500 euro Tablet high-end sapertos iPads tiasa mahal pisan, sedengkeun eReaders high-end biasana henteu langkung luhur € 300-500.

Dimana mésér eReaders pangsaéna?

Tungtungna, éta kudu ngomong yén eReaders pangalusna kalawan harga alus Anjeun tiasa mésér aranjeunna di:

Amazon

Platform Amérika mangrupikeun salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun mendakan sadaya merek sareng modél anu anjeun milarian. Salaku tambahan, anjeun bakal gaduh garansi mésér sareng ngabalikeun deui, ogé jasa pamayaran anu aman. Sareng upami anjeun palanggan Perdana, anjeun ogé gaduh pengiriman gratis sareng langkung gancang.

mediamarkt

Ranté téknologi Jerman ogé ngagaduhan sababaraha modél eReader premium, sanaos henteu saloba Amazon. Tangtosna, anjeun tiasa milih antara modalitas pameseran online ngalangkungan halaman wébna atanapi angkat ka tempat penjualan anu paling caket.

Mahkamah Inggris

Urang ogé boga kamungkinan mésér ti website maranéhanana sarta geus dikirim ka imah anjeun atawa indit ka puseur pangcaketna pikeun meuli eta sacara pribadi. Spanyol ranté ECI boga ogé jumlah kawates merek na model, sarta harga na teu nangtung kaluar salaku cheapest, sanajan aya nawaran kayaning Tecnoprecios.

Carrefour

The French Carrefour oge kamungkinan sejen pikeun manggihan sababaraha model nu urang geus dikaitkeun. Tangtosna, anjeun tiasa angkat ka salah sahiji tempat penjualan na sapanjang géografi Spanyol atanapi mésér langsung ngalangkungan halaman wéb resmi na.

Upami anjeun dugi ka jauh ieu sareng anjeun masih ragu, link ieu Anjeun gaduh pilihan eReaders anu ditawarkeun sahingga anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.
Kindle eReader
Tulisan anu aya hubunganana:
Amazon Prime Bacaan, harga datar anyar pikeun ebook?

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Patroclus58 cenahna

    Anjeun henteu ngémutan format buku anu tiasa aranjeunna baca, dina hal ieu kahuruan pisan goréng.
    Aya mérek menarik anu sanés, sapertos PocketBook, anu sacara kejam teu dipalire.
    Akhirna, koméntar pribadi: Pamaca Android langkung fleksibel, tapi, sahenteuna pikeun pangguna biasa, langkung rumit pikeun dianggo (sareng kirang sampurna) tibatan alat anu dirancang ukur pikeun maca.

  2.   Pablo cenahna

    Hayu urang sebutkeun yén leres yén kindle henteu nanganan sadaya format, éta ogé leres yén ngarobah buku sapertos perang sareng perdamaian Tolstoy ti epub ka Azw atanapi mobi peryogi kirang langkung 23 detik nganggo haliber sareng dina PC kuring yén kuring ngagaduhan amd 2- lami inti

  3.   tanda cenahna

    Anjeun kedah ati-ati sareng Kindle sabab sigana yén aranjeunna parantos ngprogram katularan sareng sesah pikeun ngahontal dua taun kahirupan. Saatos sataun (nalika jaminan éta masihan tungtung), aranjeunna condong masihan seueur masalah operasi, dugi ka permanén diblokir sareng dibuang. Pilarian dina internét pikeun "kindle lock" teras anjeun bakal ningali.

    1.    Alex cenahna

      Naha KONVERSI BISA dilakukeun deui? Éta Ti AZW KA EPUB? HATUR NUHUN.

  4.   Gambar placeholder Alberto Lozano cenahna

    Di bumi urang masih gaduh Kindle generasi kahiji, nuju di Christmas 2007, ngaji.
    Ogé Kindle 4 anu urang mésér Natal 2011 sareng, tungtungna, dua Kindle paperwhite mésér masing-masing dina 2012 sareng 2013.
    Pamakéan anu dipasihkeun ku sakulawarga sacara intensif sareng ngan ukur salah sahiji paperqwhites anu nabrak sababaraha kali anu direngsekeun ku nuturkeun pitunjuk dina telepon ti Amazon (jasa fenomenal sareng gancang pisan). Teu lila saatos, aya pembaruan sistem sareng teu aya masalah deui.
    Di sisi anu sanésna, ebook anu sanés (Papyre sareng anu sanés ti generasi na) anu urang nuju ngagaleuh tungtungna na kana titik héjo ku lirén damel sareng digentos ku Kindle.
    Konsép "obsolescence rencanana" teu kedah disalahgunakeun. Aya seueur legenda kota di balik pernyataan éta.
    Aya sakedik kasus anu ngabutuhkeun nabrak permanén, masalahna biasana gancang direngsekeun. Nyatana, sareng dipasihan pajeulitna, kaseueuran alat-alat éléktronik ayeuna tiasa ngagaduhan masalah pamblokiran anu tiasa direngsekeun ku reboot anu saderhana.

  5.   Juan cenahna

    Mana anu pangsaéna kanggo maca pdf? Kuring kantos antara alis kuring anu anyar Kobo Aura tapi kuring parantos ningali tés dina YouTube sareng nguciwakeun ...

    1.    pacogog cenahna

      Aranjeunna henteu saeutik pisan henteu. Kuring ogé resep sareng Kindle 3 sareng ngagaduhan pendapat anu sami sareng anjeun, dugi ka minggu ieu ujug-ujug maot ka kuring, kusabab ngurusana kalayan saé sareng henteu nganggo intensif, sigana kuring maca buku sabulan sareng éta gunana tina inténsitas handap. Nalika milarian masalah kuring online, kuring mendakan ratusan rébu kasus anu sami, kalebet sababaraha perusahaan anu khusus dina ngalereskeunana. Éta sigana mah henteu janten kasus "langka" atanapi "khusus". Anjeun mendakan langkung sakedik masalah kacilakaan atanapi maot dina barang éléktronik populér sanés dibanding dina Kindles. Kumargi longsoran kasus anu sami sareng anu kuring kantos karandapan, kuring gaduh mamang ngeunaan kualitas Amazon's Kindle. Dina waktos ayeuna teu aya anu ngatasi masalah kuring, janten kuring parantos milih mésér batré énggal sareng neneda bilih aya masalah. Upami kuring kapaksa mésér anu énggal, éta sanés janten produk Kindle, abdi parantos nunjukkeun yén kualitas na diragukeun.

  6.   Jaume cenahna

    Sigana mah ayeuna hésé ngéléhkeun rasio harga / kualitas anu ditawarkeun ku Kindle Paperwhite. Memang leres ti mimiti teu tiasa maca sadaya format ... tapi nganggo Calibri aranjeunna tiasa sacara gampil dirobih kana format anu cocog sareng Kindle.

    1.    Marco cenahna

      Hai dinten anu saé. Naha masalah anjeun direngsekeun ku ngagaleuh batré énggal?

  7.   Noelia cenahna

    Anjeun henteu ngan ukur hilap pormatna, ogé audio na. Teu aya anu dianggo pikeun ngadangukeun buku audio atanapi musik nalika maca sareng, terus terang, upami kuring kedah nyandak telepon sélulér atanapi tablet pikeun nyambungkeun kana internét, pamuter mp3 pikeun musik sareng ereader pikeun buku ... Kuring gaduh seueur ereader sareng kuring ngahijikeun sadayana nganggo tablet

  8.   Silvia Trachcel cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah sareng ngeusi batre ebook papyre 6.1 abdi sareng layar na parantos diparios dina indéks, kuring hoyong terang dimana kuring tiasa nyandak buku éléktronik pikeun ditinjau

  9.   teu murni cenahna

    halo
    Anjeun tiasa ngawartosan kuring yén buku éléktronik dianggo pikeun nyambung ka jaringan umum perpustakaan nasional sareng ngaunduh langsung.
    hatur nuhun

  10.   Ucingan cenahna

    Hello!
    Abdi hoyong mésér e-reader, sakumaha mungkin, anu ngamungkinkeun kuring maca pdf (sanés gambar tapi téks) sareng epub sareng, upami tiasa, ngagaduhan pilihan buku audio.
    Kuring teu nanaon tapi maca analisa tapi teu aya anu jelas tina koméntar masarakat. Salaku conto, biasana ulasan Kindle nyatakeun yén éta saé pikeun harga anu aya sareng anu aranjeunna maca pdf sareng anu sapertos kitu, tapi teras seuseueurna pangguna nyarios yén aranjeunna masihan seueur masalah, anu maca ngan ukur maca salaku gambar kitu atanapi anjeun tinggaleun tingali maca anu alit atanapi anjeun kedah angkat ka katuhu sareng kénca pikeun nyocogkeun gambar na ka halaman.
    Kuring ogé kantos maca yén TAGUS saé tapi sigana éta henteu cocog sareng buku amazon ...

    Pokokna, kuring kaleungitan pisan sareng kuring hoyong ereader sabab kuring sering dieusian ku seueur buku: ')

    Nuhun !!!

    1.    David cenahna

      Teu aya ereader anu bakal masihan anjeun hasil anu nyugemakeun kalayan PDF's. Pilihan anu pangsaéna nyaéta ngarobah PDF kana ePub tina PC.

      1.    kerekan cenahna

        Kuring milarian anu sami sareng akhirna saur kuring kuring bakal milih buku samodel Mars de Boyue. Booxes ogé hébat, tapi hargana mahal teuing.

  11.   Ignatius Nachimowicz cenahna

    Naha dina unggal évaluasi e-reader anu didamel, disingkirkeun nunjukkeun yén jumlah karya anu paling ageung aya dina format e-pub, henteu cocog sareng Kindle?
    Naha henteu menonjol kusabab éta, sareng janten format khusus ngabakaran ngan ukur anu anjeunna ngaku, salah kapaksa mésér ngan ukur karya format kindle, anu dijual ku Amazon, sareng anu, tangtosna, henteu tiasa diunduh? internét gratis?
    Kuring terang yén sadaya konversi anu diperyogikeun tiasa dilakukeun dina situs Kaliber, tapi naha ngalebetkeun kana gangguan éta, upami anjeun tiasa langsung maca dina e-pub?

    1.    Bitw cenahna

      Kusabab dasarna anjeun tiasa nganggo Caliber ngarobih ebook dina format epub janten format mobi atanapi azw3, anu mangrupikeun anu ditampi ku Kindle.

      Kusabab kitu, dina réa ulasan bahkan henteu disebatkeun, sabab ku Caliber masalah format Kindle sabagian "direngsekeun".