EReader pangalusna

Sistem Énergi

Naha anjeun hoyong anu eReader pangsaéna? Ayeuna di pasar aya puluhan buku éléktronik anu urang tiasa ngagaleuh, tapi hanjakalna ngagaleuh ebook biasana sanés tugas anu gampang sareng sing saha waé tiasa ngalakukeun kalayan suksés. Ku sabab kitu dinten ieu ngalangkungan tulisan ieu kami bade mamatahan sareng masihan anjeun paréntah pikeun mésér ebook anu pangsaéna sareng henteu pati nyobian.

Upami anjeun mikir mésér ereader pangsaéna, nyandak pulpén sareng kertas atanapi tablet anjeun, pikeun nyatet sagala hal anu bakal kami nunjukkeun di handap ieu sareng éta bakal ngabantosan anjeun pikeun milih buku éléktronik anu pangsaéna diluyukeun sareng kabutuhan anjeun. Upami anjeun hoyong terang, tingali kana tabel ieu:

PANGSAÉNA HARGA KUALITAS PANGSAÉNA THE ALVERATIF
Kindle Oasis, ayeuna nganggo ... Kindle Oasis, ayeuna nganggo ... Tingali tawaran Teu aya produk anu kapendak. Teu aya produk anu kapendak. Tingali tawaran Kobo Aura N236-KU-BK-K-EP ... Kobo Aura N236-KU-BK-K-EP ... Tingali tawaran
SOROTAN Umur batre anu saé pisan ku kasus khusus anu dirancang ku Amazon. Modél Kindle anu paling inovatif. Ieu mangrupikeun Kindle anu aya di no. 1 tina penjualan pikeun hubungan kualitas sareng harga anu ditampi sareng disaluyukeun. Éta ngadukung ePub sacara standar, aspek anu dipikahoyong pikeun pamaca buku online gratis. Sareng éta nolak kana cai.
ALUS Alat anu hampang pisan kalayan tombol pikeun ngahurungkeun halaman, layar sentuh, umur batre anu spektakuler. Éta hadir sareng pilihan WIFI, atanapi WIFI + 3G sareng lampu terintegrasi. Éta ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun janten pembaca ebook anu saé di pasar ayeuna: ringan, Wi-Fi, layar sentuh, otonomi anu saé sareng beurat entéh. Éta ngagaduhan langkung atanapi kirang naon anu tiasa dipibanda Kindle. Tapi naon anu langsung didukung ku ePub penting pikeun seueur pamiarsa.
Goréng Pikeun naon waé anu ngagaduhanana, tiasa diperhatoskeun yén layar na leutik teuing. Sareng downside anu kadua nyaéta harga tinggi na. Sababaraha pamiarsa tradisional masih henteu biasa kana kertas éléktronik sareng ngadu'a éta sanés kertas. Nyaéta leres. Batréna henteu lami salami anjeun ngajelaskeun. Sareng hargana rada mahal dibandingkeun sareng Kindle Paperwhite.
KACINDEKAN Upami anjeun hoyong gaduh maca ebook anu dipercaya tanpa mikir teuing ngeunaan harga, maka Kindle Oasis mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Tina 6.300+ évaluasi palanggan, éta ngagaduhan skor rata-rata 4,5 / 5, janten ieu nyatakeun yén éta mangrupikeun terminal anu saé. Maca ebook anu saé janten alternatif pikeun Kindle kusabab henteu sadayana urang resep sami.

EReaders pangsaéna

Sakali kami parantos terang sababaraha aspék utama anu kedah diperhatoskeun nalika mésér ebook, urang bakal ngajawab patarosan awal anu mangrupikeun eReader pangsaéna. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal marios sababaraha hal ieu eReaders pangalusna yén urang tiasa mendakan di pasar;

Paperwhite Kindle

Amazon Kindle Paperwhite

Kanggo seueur anu Teu aya produk anu kapendak. Ieu mangrupikeun buku éléktronik anu sampurna kusabab éta ngagabungkeun dina hiji alat pikeun naon waé anu diperyogikeun pikeun mikaresep maca sareng éta ogé tiasa dipésér kalayan harga anu langkung mirah atanapi murah pikeun pangguna mana waé.

Dina pendapat urang anu hina urang nyanghareupan alat anu ampir sampurna, kumargi sakumaha urang terang, Amazon eReaders nganggo format ebookna nyalira, anu dina seueur hal ngawatesan pilihan urang sareng anu sanés nyusahkeun urang cicing dina dunya maca digital.

Salajengna urang badé ngadamel sakedik ulasan ngeunaan fitur utama sareng spésifikasi Kindle Paperwhite;

  • Layar 6 inci ku téknologi Letter e-paper sareng lampu bacaan terpadu, 300 dpi, téknologi font anu dioptimalkeun, sareng 16 skala abu
  • Diménsi: 16,9 cm x 11,7 cm x 0,91 cm
  • Beurat: 206 gram
  • Memori internal: 4GB
  • Konéktipitas: sambungan WiFi sareng 3G atanapi ngan WiFi
  • Font Bookerly, éksklusif pikeun Amazon sareng didesain janten gampang sareng raoseun dibaca
  • Kalebet fungsi maca Flip Halaman Kindle anu bakal ngamungkinkeun para pangguna ngalangkungan buku ku halaman, ngaluncatan tina bab ka bab atanapi bahkan ngaluncat ka tungtung buku tanpa kaleungitan titik bacaan

Tanpa ragu, anu Kindle Paperwhite kanggo seueur eReader pangsaéna dina pasaran.

Teu aya produk anu kapendak.

Dasar Kindle

Dasar Kindle, salah sahiji ebook anu pangsaéna

Akhirna urang moal tiasa hilap ka Hurung, ayeuna ku hurung ..., anu nawiskeun kami naon anu saé sareng diperyogikeun pikeun tiasa maca buku digital ku harga anu murah pisan sareng saha waé pangguna tiasa nganggap tanpa usaha teuing. Kami henteu kedah ngarep-ngarep teuing tina eReader ieu, tapi upami urang milari anu dasar sareng anu ngamungkinkeun urang maca, Kindle ieu tiasa janten solusi anu sampurna.

Ieu fitur utama sareng spésifikasi Kindle dasar ieu;

  • Diménsi: 169 x 119 x 10,2 mm
  • Beurat: 191 gram
  • Panyimpenan internal: 4 GB
  • Prosesor 1 GHz
  • Panyimpenan awan: gratis sareng tanpa batas pikeun eusi Amazon
  • Konéktipitas: WiFi
  • Format anu didukung: Format 8 Kindle (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, tanpa perlindungan MOBI, RRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP ku konvérsi

Mésér ebook anu pangsaéna Éta sanés tugas anu gampang, tapi kami ngarepkeun ku naséhat anu kami telah pasihkeun pikeun anjeun sapanjang tulisan ieu sareng modél anu kami nunjukkeun, éta bakal janten hal anu gampang pikeun anjeun. Naon e-book anu pangsaéna pikeun anjeun? Upami anjeun hoyong anu langkung mirah, kami ogé ngagaduhan pilihan anu pangsaéna e-buku murah.

Kindle Oasis

amazon 7 "oasis ereader

El Kindle Oasis, ayeuna nganggo ... Éta panginten eReader kalayan desain anu langkung saé anu tiasa urang mendakan di pasar sareng ogé ciri-ciri sareng spésifikasi anu jauh ngaleungitkeun alat-alat sanés. Dijieun ku Amazon, meureun titik négatipna ukur harga na, nyaéta yén éta luhur teuing pikeun anggaran normal langkung atanapi kirang.

Salajengna urang bade marios ka spésifikasi utama Kindle Oasis ieu;

  • Layar: ngahijikeun layar 7 inci kalayan téknologi huruf e-papper, touch, kalayan résolusi 1440 x 1080 sareng 300 piksel per inci
  • Diménsi: 16,2 cm x 11,5 cm x 0,76 cm
  • Beurat: Vérsi WiFi 180 gram sareng 188 gram vérsi WiFi + 3G
  • Memori internal: 4 GB anu ngamungkinkeun anjeun nyimpen langkung ti 2.000 ebook, sanaos gumantung kana ukuran masing-masing buku
  • Konéktipitas: sambungan WiFi sareng 3G atanapi ngan WiFi
  • Lampu terpadu
  • Kontras layar anu langkung luhur anu bakal ngamungkinkeun urang maca ku cara anu langkung raoseun sareng pikaresepeun

Kobo Aura H20

Cobo Aura H20 salah sahiji ebook anu pangsaéna

Rujukan pasar anu hadé nyaéta alat Kobo, anu parantos ningkat mangtaun-taun sareng dina tingkat anu sami sareng Amazon, sanaos ayeuna henteu ngagaduhan reputasi sareng popularitas Amazon. The Kobo Aura H2O hideung Mangrupikeun salah sahiji tanda yén Kobo ngalakukeun hal-hal kalayan saé pisan.

Sareng ieu buku éléktronik ieu boga sababaraha ciri, anu bakal urang marios di handap ieu, anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun resep maca digital ku cara anu langkung pikaresepeun.

  • Diménsi: 179 x 129 x 9,7 mm
  • Beurat: 233 gram
  • Layar 6,8 inci kalayan résolusi 1430 x 1080 piksel, téknologi Huruf sareng 265 ppi
  • Batré Li-On 1.700 mah
  • Tahan cai sareng lebu berkat sertifikasi IP-67 na

Énergi eReader Pro

Sistem énergi eReader Pro

Upami urang milari eReader anu nawiskeun sababaraha spésifikasi anu pikaresepeun sareng kami ogé tiasa nampi éta pikeun harga anu langkung atanapi kirang dikirangan, pilihan anu hadé tiasa janten Énergi Sistem eReader ..., didamel ku perusahaan Spanyol Energy Energy.

sareng desain ati-ati, lampu terintegrasi sareng kaanehan anu ngagaduhan vérsi 4.2.2 tina Android Salaku sistem operasi, alat ieu tiasa janten sampurna pikeun anjeun anu nembé lebet kana dunya bacaan digital.

Dihandap ieu kami nunjukkeun fitur utama sareng spésifikasi Energy eReader Pro ieu;

  • Diménsi 160 x 122 x 10 mm
  • Beurat 220 gram
  • Layar sentuh tinta éléktronik 6 inci kalayan résolusi 758 x 1024 piksel anu nawiskeun kami 212 dpi sareng 16 tingkat kulawu. Éta ngagaduhan lampu anu terintegrasi sareng tiasa diatur
  • Prosesor dual-core ARM Cortex A9 1.0Ghz
  • 512 MB RAM
  • Panyimpenan internal 8 GB tiasa dilegakeun ngalangkungan kartu microSD dugi ka 64 GB
  • Batré litium 2.800 mAh
  • Sistem operasi Android 4.2.2 Jelly Bean

Upami anjeun masih gaduh mamang, kami bakal nunjukkeun séri ciri anu anjeun kedah perhatoskeun nalika mésér ebook pikeun mimiti resep maca digital.

Kumaha carana milih eReader pangsaéna?

Tampilan EReader

Layar ebook pangsaéna

Kumaha carana upami teu kitu, layar mangrupikeun salah sahiji aspék dasar tina buku éléktronik naon waé, sareng nya éta maca ti dinya urang bakal nyéépkeun waktos hébat unggal dinten. Pikeun ieu, penting pisan anjeun ngagaduhan layar ukuran anu pas, kalayan résolusi anu optimal sareng anu sajauh mungkin gaduh lampu internala kumargi éta bakal ngijinkeun urang maca ku cara anu raoseun sareng henteu matak capé atanapi ngaheureuykeun panon urang dina ampir dimana waé.

Éta ogé penting pikeun urang tingali dina waktos ngagaleuh hiji atanapi buku éléktronik sanés dina jinis tinta éléktronik anu dianggo. Teknologi Mutiara E-tinta nyaéta anu paling canggih dina pasaran sareng aya dina kaseueuran alat anu kawéntar di pasar, tapi henteu kedah mastikeun yén aspek ieu sabab éta bakal ngamungkinkeun urang maca sacara nyaman sareng ogé gaduh batré. hirup langkung lami tibatan sareng jinis téknologi anu sanés.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kobo Forma resensi

Layar mangrupikeun inti tina buku éléktronik, janten tanpa diragukeun, éta mangrupikeun salah sahiji ciri anu paling anjeun kedah perhatoskeun nalika milih eReader pangsaéna.

batre

Batréna biasana mangrupikeun hal sekundér dina buku éléktronik, kumargi berkat tinta éléktronik durasi na diukur dina sababaraha minggu, tapi urang ogé henteu kedah hilap. Tanpa ngandelkeun teuing kana iklan yén sadaya pabrik ngadamel batré alat anjeun sahenteuna 8 minggu, Urang kedah ngawaskeun ati-ati mAh tina batréna sareng mariksa pendapat pangguna sanés Dina Internét.

Éta ogé pikaresepeun pikeun parios jinis muatan anu aya eReader kumargi upami muatan gancang éta bakal ngamungkinkeun urang ngecas alat dina waktos anu singget. Ieu tiasa nguntungkeun pisan upami urang sering ngumbara nganggo buku e-book urang.

Babarengan layar, batréna mangrupikeun aspék fundamental anu sanés dina nyanghareupan milih eReader pangsaéna.

Konéktipitas WiFi atanapi 3G

Mésér ebook anu langkung saé

Kanggo kaseueuran pangguna ieu bakal janten pilihan anu henteu pikaresepeun pisan, tapi pikeun sababaraha hal éta penting. Sareng éta Upami eReader gaduh konektipitas WiFi atanapi 3G, urang tiasa sacara gampil ngakses perpustakaan digital atanapi bahkan ka perpustakaan urang anu urang gaduh dina méga.

Upami, di sisi anu sanésna, eReader énggal kami henteu ngagaduhan jinis konéktipitas, kemungkinan urang nalika kéngingkeun atanapi kéngingkeun buku digital bakal ngirangan pisan. Jelas yén lamun urang milari anu ebook pangalusna, konéktipitasna kedah lengkep.

Desain sareng ergonomis

Urang tiasa nyarios yén di tukang urang kedah tumut kana aspek-aspek sapertos desain atanapi ergonomis. Perkawis desainna urang tiasa tumut kana akun éta henteu ngagaduhan sudut anu jelas atanapi anu henteu ngamungkinkeun urang maca sacara pikaresepeun.

Éta ogé disarankan pikeun nguji alat sateuacan diaku, contona dina permukaan anu lega, pikeun mariksa yén éta raoseun dina panangan sareng éta moal raoseun pisan anu henteu ngamungkinkeun urang maca, ngaraosan unggal halaman.

Kamus terpadu

Éta gumantung kana naon anu urang baca, langkung ti mungkin urang kedah gaduh kamus caket dieu pikeun tiasa ningali sareng ngartos sababaraha kecap. Sababaraha buku éléktronik parantos ngagaduhan kamus internal, janten upami anjeun rerencangan kamus sareng nganggo unggal-unggal maca, awas naha buku éléktronik anu anjeun badé mésér ngagaduhan pungsi ieu.

Upami anjeun dugi ka jauh ieu sareng anjeun masih ragu, link ieu Anjeun gaduh pilihan eReaders anu ditawarkeun sahingga anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.
Tulisan anu aya hubunganana:
Amazon Prime Bacaan, harga datar anyar pikeun ebook?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Patroclus58 cenahna

    Anjeun henteu ngémutan format buku anu tiasa aranjeunna baca, dina hal ieu kahuruan pisan goréng.
    Aya mérek menarik anu sanés, sapertos PocketBook, anu sacara kejam teu dipalire.
    Akhirna, koméntar pribadi: Pamaca Android langkung fleksibel, tapi, sahenteuna pikeun pangguna biasa, langkung rumit pikeun dianggo (sareng kirang sampurna) tibatan alat anu dirancang ukur pikeun maca.

  2.   Pablo cenahna

    Hayu urang sebutkeun yén leres yén kindle henteu nanganan sadaya format, éta ogé leres yén ngarobah buku sapertos perang sareng perdamaian Tolstoy ti epub ka Azw atanapi mobi peryogi kirang langkung 23 detik nganggo haliber sareng dina PC kuring yén kuring ngagaduhan amd 2- lami inti

  3.   tanda cenahna

    Anjeun kedah ati-ati sareng Kindle sabab sigana yén aranjeunna parantos ngprogram katularan sareng sesah pikeun ngahontal dua taun kahirupan. Saatos sataun (nalika jaminan éta masihan tungtung), aranjeunna condong masihan seueur masalah operasi, dugi ka permanén diblokir sareng dibuang. Pilarian dina internét pikeun "kindle lock" teras anjeun bakal ningali.

    1.    Alex cenahna

      Naha KONVERSI BISA dilakukeun deui? Éta Ti AZW KA EPUB? HATUR NUHUN.

  4.   Gambar placeholder Alberto Lozano cenahna

    Di bumi urang masih gaduh Kindle generasi kahiji, nuju di Christmas 2007, ngaji.
    Ogé Kindle 4 anu urang mésér Natal 2011 sareng, tungtungna, dua Kindle paperwhite mésér masing-masing dina 2012 sareng 2013.
    Pamakéan anu dipasihkeun ku sakulawarga sacara intensif sareng ngan ukur salah sahiji paperqwhites anu nabrak sababaraha kali anu direngsekeun ku nuturkeun pitunjuk dina telepon ti Amazon (jasa fenomenal sareng gancang pisan). Teu lila saatos, aya pembaruan sistem sareng teu aya masalah deui.
    Di sisi anu sanésna, ebook anu sanés (Papyre sareng anu sanés ti generasi na) anu urang nuju ngagaleuh tungtungna na kana titik héjo ku lirén damel sareng digentos ku Kindle.
    Konsép "obsolescence rencanana" teu kedah disalahgunakeun. Aya seueur legenda kota di balik pernyataan éta.
    Aya sakedik kasus anu ngabutuhkeun nabrak permanén, masalahna biasana gancang direngsekeun. Nyatana, sareng dipasihan pajeulitna, kaseueuran alat-alat éléktronik ayeuna tiasa ngagaduhan masalah pamblokiran anu tiasa direngsekeun ku reboot anu saderhana.

  5.   Juan cenahna

    Mana anu pangsaéna kanggo maca pdf? Kuring kantos antara alis kuring anu anyar Kobo Aura tapi kuring parantos ningali tés dina YouTube sareng nguciwakeun ...

    1.    pacogogo cenahna

      Aranjeunna henteu saeutik pisan henteu. Kuring ogé resep sareng Kindle 3 sareng ngagaduhan pendapat anu sami sareng anjeun, dugi ka minggu ieu ujug-ujug maot ka kuring, kusabab ngurusana kalayan saé sareng henteu nganggo intensif, sigana kuring maca buku sabulan sareng éta gunana tina inténsitas handap. Nalika milarian masalah kuring online, kuring mendakan ratusan rébu kasus anu sami, kalebet sababaraha perusahaan anu khusus dina ngalereskeunana. Éta sigana mah henteu janten kasus "langka" atanapi "khusus". Anjeun mendakan langkung sakedik masalah kacilakaan atanapi maot dina barang éléktronik populér sanés dibanding dina Kindles. Kumargi longsoran kasus anu sami sareng anu kuring kantos karandapan, kuring gaduh mamang ngeunaan kualitas Amazon's Kindle. Dina waktos ayeuna teu aya anu ngatasi masalah kuring, janten kuring parantos milih mésér batré énggal sareng neneda bilih aya masalah. Upami kuring kapaksa mésér anu énggal, éta sanés janten produk Kindle, abdi parantos nunjukkeun yén kualitas na diragukeun.

  6.   Jaume cenahna

    Sigana mah ayeuna hésé ngéléhkeun rasio harga / kualitas anu ditawarkeun ku Kindle Paperwhite. Memang leres ti mimiti teu tiasa maca sadaya format ... tapi nganggo Calibri aranjeunna tiasa sacara gampil dirobih kana format anu cocog sareng Kindle.

    1.    Marco cenahna

      Hai dinten anu saé. Naha masalah anjeun direngsekeun ku ngagaleuh batré énggal?

  7.   Noelia cenahna

    Anjeun henteu ngan ukur hilap pormatna, ogé audio na. Teu aya anu dianggo pikeun ngadangukeun buku audio atanapi musik nalika maca sareng, terus terang, upami kuring kedah nyandak telepon sélulér atanapi tablet pikeun nyambungkeun kana internét, pamuter mp3 pikeun musik sareng ereader pikeun buku ... Kuring gaduh seueur ereader sareng kuring ngahijikeun sadayana nganggo tablet

  8.   Silvia Trachcel cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah sareng ngeusi batre ebook papyre 6.1 abdi sareng layar na parantos diparios dina indéks, kuring hoyong terang dimana kuring tiasa nyandak buku éléktronik pikeun ditinjau

  9.   teu murni cenahna

    halo
    Anjeun tiasa ngawartosan kuring yén buku éléktronik dianggo pikeun nyambung ka jaringan umum perpustakaan nasional sareng ngaunduh langsung.
    hatur nuhun

  10.   Ucingan cenahna

    Hello!
    Abdi hoyong mésér e-reader, sakumaha mungkin, anu ngamungkinkeun kuring maca pdf (sanés gambar tapi téks) sareng epub sareng, upami tiasa, ngagaduhan pilihan buku audio.
    Kuring teu nanaon tapi maca analisa tapi teu aya anu jelas tina koméntar masarakat. Salaku conto, biasana ulasan Kindle nyatakeun yén éta saé pikeun harga anu aya sareng anu aranjeunna maca pdf sareng anu sapertos kitu, tapi teras seuseueurna pangguna nyarios yén aranjeunna masihan seueur masalah, anu maca ngan ukur maca salaku gambar kitu atanapi anjeun tinggaleun tingali maca anu alit atanapi anjeun kedah angkat ka katuhu sareng kénca pikeun nyocogkeun gambar na ka halaman.
    Kuring ogé kantos maca yén TAGUS saé tapi sigana éta henteu cocog sareng buku amazon ...

    Pokokna, kuring kaleungitan pisan sareng kuring hoyong ereader sabab kuring sering dieusian ku seueur buku: ')

    Nuhun !!!

    1.    David cenahna

      Teu aya ereader anu bakal masihan anjeun hasil anu nyugemakeun kalayan PDF's. Pilihan anu pangsaéna nyaéta ngarobah PDF kana ePub tina PC.

      1.    kerekan cenahna

        Kuring milarian anu sami sareng akhirna saur kuring kuring bakal milih buku samodel Mars de Boyue. Booxes ogé hébat, tapi hargana mahal teuing.

  11.   Ignatius Nachimowicz cenahna

    Naha dina unggal évaluasi e-reader anu didamel, disingkirkeun nunjukkeun yén jumlah karya anu paling ageung aya dina format e-pub, henteu cocog sareng Kindle?
    Naha henteu menonjol kusabab éta, sareng janten format khusus ngabakaran ngan ukur anu anjeunna ngaku, salah kapaksa mésér ngan ukur karya format kindle, anu dijual ku Amazon, sareng anu, tangtosna, henteu tiasa diunduh? internét gratis?
    Kuring terang yén sadaya konversi anu diperyogikeun tiasa dilakukeun dina situs Kaliber, tapi naha ngalebetkeun kana gangguan éta, upami anjeun tiasa langsung maca dina e-pub?

    1.    Bitw cenahna

      Kusabab dasarna anjeun tiasa nganggo Caliber ngarobih ebook dina format epub janten format mobi atanapi azw3, anu mangrupikeun anu ditampi ku Kindle.

      Kusabab kitu, dina réa ulasan bahkan henteu disebatkeun, sabab ku Caliber masalah format Kindle sabagian "direngsekeun".

bool (leres)