Kumaha carana nimba anotasi anu urang gaduh dina eReader kami

Annotations

Dina sababaraha minggu ka pengker, minat nimba anotasi sareng ngagaris handap parantos ningkat, panginten sabab beuki umum pikeun ngarobah eReaders tapi henteu ebooks.

Dina hubungan ieu, Amazon parantos ngaluarkeun sababaraha pembaruan éta ngamungkinkeun urang nimba sareng nyimpen anotasi anu kami damel dina eReaders kamitapi Kumaha upami urang teu ngagaduhan Kindle eReader? Sareng upami urang teu resep parangkat lunak na? Pilihan naon anu urang gaduh anu henteu ngalibatkeun parobihan ageung?

Pikeun ngalaksanakeun tugas penting ieu, kuring nyarankeun anjeun nganggo Kaliber sareng plugin anu narik: Annotations. Plugin ieu tanggung jawab ngalaksanakeun tugas ieu, nyaéta, ngaunduh atanapi nyalin anotasi anu dipikahoyong tina ebook anu dipikahoyong. Pamasangan Annotations dilakukeun sapertos plugin Caliber sanés. Sakali dipasang, éta bakal muncul dina perpustakaan urang kolom anu nyarios KoméntarDina kolom ieu kami bakal ningali koméntar ngeunaan ebook anu dimaksud yén urang tiasa beroperasi nganggo mouse, tiasa nyalin, ngekspor atanapi ngahapus.

Annotations mangrupikeun plugin Kaliber gratis kanggo ngahémat anotasi buku ebook urang

Annotations cocog sareng alat Amazon, Goodereader sareng Kobo, sanaos anu baheula ngan ukur tiasa dianggo sareng antarbeungeut Inggris. Dina tiap hal, Anotasi ngekspor koméntar dina format html janten urang tiasa ngarobih nuhun ka css atanapi ngarobih catetan kami kana format anu langkung spésifik hatur nuhun kana html. Versi Anotasi pangénggalna ngamungkinkeun panggunaan langsung sareng manajemén alatna. Hal anu matak pikeun anu ngagunakeun Annotations dina vérsi kahijina sareng ningali yén aranjeunna henteu tiasa ngalakukeun éta nalika alat dihurungkeun atanapi ngagaduhan masalah operasional. Ieu henteu deui kajantenan sabab parantos dibereskeun.

Anotasi sapertos kieu janten plugin penting pikeun Kaliber urang kumargi anjeun moal terang iraha urang kedah nyalametkeun éta catetan lami ti eReader kami atanapi tiasa nyandak kana alat sanés anu sanés ti perusahaan anu sami, sapertos ngalirkeun catetan antara Kobo eReader sareng Amazon. Éta ogé gratis, janten pantes dicobaan Annotations Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.