E-buku murah

ebook mirah

Naha anjeun milarian e-buku murah? Dina jaman-jaman ayeuna beuki umum gaduh buku éléktronik atanapi eReader, sanaos cara anu paling leres pikeun namina alat ieu nyaéta eBook, janten kami bakal nganggo istilah ieu sapanjang tulisan, pikeun maca sareng resep maca dina waktos sareng tempat anu paling sering. cara nyaman. Jumlah alat tina tipe ieu anu aya di pasar beuki ningkat, tapi dinten ieu kami hoyong nawiskeun anjeun ebook mirah sareng éta ngamungkinkeun urang pikeun resep maca digital tanpa nyéépkeun seueur artos.

Éta sababna saatos sababaraha dinten nalungtik ngeunaan jaringan jaringan sareng bahkan nyobian buku éléktronik ganjil kami parantos mutuskeun pikeun nyebarkeun tulisan ieu anu kami kumpulkeun 7 buku éléktronik anu murah sareng idéal pikeun resep maca digital. Upami anjeun hoyong mésér e-book munggaran anjeun atanapi anjeun ngan ukur henteu hoyong méakkeun teuing artos, nyandak pensil sareng kertas kanggo nyandak catetan sabab salah sahiji alat ieu anu bakal kami tampilkeun pikeun anjeun anu sampurna pikeun anjeun dina boh pasualan.

Babandingan ebook murah

Dasar Kindle

Amazon henteu diragukeun salah sahiji pabrik anu paling penting dina pasar buku éléktronik sareng nawiskeun alat anu béda-béda gumantung kana unggal jinis pangguna sareng naon anu hoyong kami anggo. Wétan Dasar Kindle, anu parantos diperbaharui ngan sababaraha dinten ka pengker, mangrupikeun alat input pikeun nyauranana ku sababaraha cara sareng anu bakal ngamungkinkeun urang ngamimitian dina dunya maca digital bari nyéépkeun sakedik artos.

Waktos kanggo nyéépkeun buku
Tulisan anu aya hubunganana:
Naha anjeun hoyong terang kumaha waktosna pikeun maca buku? Halaman wéb ieu ngawartosan anjeun

Dasar Kindle ieu ogé tiasa janten idéal pikeun sadaya pangguna anu henteu seueur naroskeun buku éléktronikna sareng ngan ukur milarian ebook anu tiasa dianggo ti jaman ka jaman.

Dasar Kindle

Di dieu urang nunjukkeun ka anjeun fitur utama Kindle dasar ieu anu parantos sayogi dina vérsi énggalna ti saprak 20 Juli kamari;

  • Diménsi: 160 x 115 x 9,1 mm
  • Beurat: 161 gram
  • Tampilan: 6 inci nganggo téknologi E Ink Mutiara kalayan téknologi font anu dioptimalkeun, 16 skala abu sareng résolusi 600 x 800 piksel sareng 167 dpi
  • Konéktipitas: port USB, Wifi
  • Memori internal: 4 GB kalayan kapasitas rébuan buku sareng panyimpenan awan gratis pikeun sadaya eusi Amazon
  • Batre: numutkeun inpormasi anu disayogikeun ku Amazon salami sababaraha minggu tanpa kedah nge-recharge alatna
  • Pamuter MP3: Henteu
  • Format ebook anu didukung: Format 8 Kindle (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, MOBI anu teu dijagaan, RRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP ku konvérsi
  • Harga: 79 euro

Paperwhite Kindle

Teu aya produk anu kapendak.

Pasti seueur diantara anjeun anu bakal keuna ku ningali dina daptar ieu Paperwhite Kindle, Tapi éta Alat Amazon ieu mangrupikeun eReader anu murah, upami urang tumut kana akun fitur anu pikaresepeun anu ditawarkeunana ka kami pikeun harga anu urang tiasa nyarios henteu kaleuleuwihi. Kualitas sareng definisi layar henteu diragukeun, anu ogé bakal ngamungkinkeun urang maca dina lingkungan sareng tempat dimana waé éta nawiskeun lampu terpadu.

Paperwhite Kindle

Urang ayeuna bakal marios fitur utama sareng spésifikasi alat Amazon ieu;

  • Diménsi: 169 x 117 x 9,1 mm
  • Beurat: 205 gram
  • Tampilan: resolusi luhur 6 inci kalayan 300 dpi sareng lampu terintegrasi
  • Konéktipitas: WiFi, 3G sareng USB
  • Memori internal: 4 GB; kalayan kapasitas rébuan buku
  • Batré: Amazon ngan ukur meryogikeun batréna tahan sababaraha minggu ku panggunaan normal
  • Pamuter MP3: Henteu
  • Format ebook: Kindle (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, tanpa perlindungan MOBI, RRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP ku konvérsi
  • Harga: 129.99 euro

Harga Kindle Paperwhite ieu dibanderol di 129.99 euro, panginten harga anu rada luhur, tapi naon anu di tawarkeun ku urang langkung seueur anu pikaresepeun. Ogé upami anjeun henteu buru-buru mésér eReader énggal anjeun, anjeun kedah terang yén Amazon ti jaman ka jaman ngirangan harga Kindle na, janten panginten ku ceurik sakedik sareng ati-ati anjeun tiasa ngagaleuhna ku harga langkung tina succulent .

Kobo Leisosa

Kobo Babarengan Amazon, aranjeunna mangrupikeun dua perusahaan anu paling dikenal di pasar eReader. Duanana perusahaan, salian ti gaduh buku éléktronik anu kuat sareng mahal di pasar, ogé nawiskeun pangguna alat anu langkung murah kalayan kualitas anu sami pikaresepeun.

Conto ieu nyaéta Kobo Leisosa éta ku harga anu ngaleuwihan 100 euro sakedik pisan, éta tiasa janten pilihan anu hadé pikeun lebet kana dunya maca digital sareng ngararasakeun buku digital dugi ka saageungna.

Salajengna urang bade marios anu utami Fitur sareng Spésifikasi Kobo Leisosa ieu;

  • Diménsi: 112 x 92 x 159 mm
  • Beurat: 260 gram
  • Layar: 6 inci Mutiara E Ink toél
  • Konéktipitas: Wi-Fi 802.11 b / g / n sareng Micro USB
  • Memori internal: 8 GB atanapi naon anu sami, kamungkinan nyimpen dugi ka 6.000 buku
  • Batré: perkiraan durasi sareng panggunaan normal dugi ka 2 bulan
  • Pamuter MP3: Henteu
  • Format ebook: EPUB, PDF, MOBI, JPG, TXT sareng Adobe DRM
  • Harga: 99 euro

 

Énergi eReader Max

Perusahaan Spanyol Energy Energy parantos nawiskeun alat anu pikaresepeun pikeun sadaya pamiarsa ti saprak didamel. Dina sababaraha waktos terakhir aranjeunna ngaluncurkeun sababaraha buku éléktronik di pasar, sababaraha diantarana gaduh harga anu murah pisan. Wétan Énergi eReader Max Éta salah sahijina sareng urang tiasa ngagaleuh sahenteuna 90 euro.

Teras, urang badé marios ka fitur utama sareng spésifikasi eReader ieu ti énergi Sistem;

  • Dimensi: 67 x 113 x 8,1 mm
  • Beurat: 390 gram
  • Layar: 6 inci kalayan résolusi 600 x 800 piksel
  • Konéktipitas: mikro-USB
  • Memori internal: 8 GB tiasa dilegakeun ngalangkungan kartu microSD
  • Batré: kapasitas ageung anu ngamungkinkeun urang nganggo alat salami sababaraha minggu
  • Pamuter MP3: Henteu
  • Format ebook anu didukung: ePub, FB2, MOBI, PDB, PDF, RTF, TXT
  • Harga: 86,80 euro

Billow E03FL

Pasar buku éléktronik parantos ageung pisan dina sababaraha dinten terakhir, sareng sababaraha perusahaan parantos lebet, henteu kanyahoan ku masarakat umum, tapi anu nawiskeun kami alat anu pikaresepeun kalayan harga anu langkung menarik. Conto ieu nyaéta Billow E03FL, dipasarkeun ku Amazon, anu salawasna mangrupikeun tambahan kaamanan.

Lampu Senter BQ Cervantes
Tulisan anu aya hubunganana:
Lampu Sentuh BQ Cervantes diblokir

Billow E02FL

Harga na 75 euro sareng tanpa ragu pikeun naon anu dipilarian ku seueur pangguna panginten langkung ti cekap. Ngagaduhan buku éléktronik tiasa dilakukeun, tapi tiasa ogé ngagaduhan kualitas sareng kakuatan anu langkung saé. Di dieu kami nunjukkeun ciri sareng spésipikasina supados anjeun tiasa langkung terang ngeunaan éta.

  • Diménsi: 165 x 37 x 0.22 mm
  • Beurat: 159 gram
  • Layar: 6 inci kalayan résolusi 800 x 600 piksel
  • Konéktipitas: Micro-USB
  • Memori internal: 4 GB tiasa dilegakeun ngalangkungan kartu microSD
  • Batré: Litium-ion kalayan hirup batréna dugi ka 720 jam
  • Pamuter MP3: Henteu
  • Format ebook: CHM, DOC, DjVu, FB2, HTML, MOBI, PDB, PDF, PRC, RTF, TXT, ePub
  • Harga: 75 euro

PocketBook Dasar Lux 2

Upami anggaran anjeun kéngingkeun eReader alit, ieu E-buku perusahaan PocketBook Éta tiasa janten pilihan anu saé sareng hargana ngan ukur 89,99 euro, sanaos anjeun pasti sadar dina harga ieu aranjeunna moal nawiskeun kami alat anu henteu kuat teuing atanapi teuing pikaresepeun pikeun resep maca digital.

Tangtosna, upami anjeun badé ngamimitian dina dunya maca digital, atanapi anjeun sanés pembaca anu resep, alat ieu panginten sampurna pikeun anjeun. Dihandap ieu anjeun tiasa terang fitur utama sareng spésifikasi tina eReader ieu;

  • Diménsi: 161.3 × 108 × 8 mm
  • Beurat: 155 gram
  • Pintonan: e-tinta 6 inci kalayan résolusi 758 x 1024
  • Konéktipitas: Wi-Fi 802.11 b / g / n sareng Micro USB
  • Memori internal: 4 GB kalayan kamungkinan ngembangna panyimpenan ngalangkungan kartu microSD
  • Batré: 1.800 mah
  • Pamuter MP3: Henteu
  • Format ebook: PDF, TXT, FB2, EPUB, RTF, PDB, MOBI sareng HTML

Sistem Énergi

Upami Energi layar eReader Kami anggap mahal teuing alat, kami salawasna gaduh alternatif e-book anu langkung mirah ti perusahaan anu sami. Sareng nyaéta ku cara nurunkeun sakedik pretasi urang tiasa kéngingkeun énergi Sistem eReader Slim, buku éléktronik anu murah kalayan manpaat anu tiasa langkung ti cukup pikeun anu resep maca.

Upami anjeun hoyong terang sakedik langkung jero naon anu ditawarkeun eReader ieu ka kami, maka kami nunjukkeun na fitur utama sareng spésifikasi;

  • Diménsi: 113 x 80 x 167 mm
  • Beurat: 399 gram
  • Layar: 6 inci kalayan résolusi 600 x 800 piksel. Eink Pearl HD, tinta éléktronik 16 tingkat abu.
  • Konéktipitas: mikro-USB
  • Memori internal: 8 GB kalayan kamungkinan dilegakeunana liwat kartu microSD
  • Batré: Litium awét
  • Pamuter MP3: Henteu
  • Format ebook: ePub, FB2, MOBI, PDB, PDF, RTF, TXT
  • Harga: 69.90 euro

Jelas urang henteu nyanghareupan salah sahiji buku éléktronik anu pangsaéna di pasar, tapi tiasa janten pilihan anu hébat, ekonomis pisan sareng éta sampurna bakal ngamungkinkeun urang pikeun resep maca digital ku cara anu langkung pikaresepeun.

Naha anjeun parantos mutuskeun mana eReader sadaya anu parantos kami nunjukkeun yén anjeun badé mésér?. Wartoskeun ka kami dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar dina tulisan ieu atanapi ngalangkungan jaringan sosial mana waé anu aya. Ogé wartoskeun kami lamun anjeun bakal nambihan langkung seueur ebook murah tina jinis ieu kana daptar, kalayan harga anu dikirangan, sareng éta tiasa ngajantenkeun urang resep maca digital.

Upami anjeun hoyong ningali langkung seueur model eReaders, link ieu Anjeun bakal mendakan tawaran anu pangsaéna supaya anjeun tiasa milih anu paling cocog pikeun anu anjeun milari.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marian cenahna

    Wilujeng énjing. Kuring pertama kalina mangrupikeun éreader, khususna Energy eReader Screenlight HD sareng kuring henteu terang kumaha mésér buku pikeun ngaunduh di dinya. Seueur situs ngawartosan yén ebookna henteu cocog sareng eredar kuring. Dupi anjeun ngabantosan abdi?, Nuhun