E-buku murah

Naha anjeun milarian e-buku murah? Dina jaman-jaman ayeuna beuki umum gaduh buku éléktronik atanapi eReader, sanaos cara anu paling leres pikeun namina alat ieu nyaéta eBook, janten kami bakal nganggo istilah ieu sapanjang tulisan, pikeun maca sareng resep maca dina waktos sareng tempat anu paling sering. cara nyaman. Jumlah alat tina tipe ieu anu aya di pasar beuki ningkat, tapi dinten ieu kami hoyong nawiskeun anjeun ebook mirah sareng éta ngamungkinkeun urang pikeun resep maca digital tanpa nyéépkeun seueur artos.

Éta sababna saatos sababaraha dinten nalungtik ngeunaan jaringan jaringan sareng bahkan nyobian buku éléktronik ganjil kami parantos mutuskeun pikeun nyebarkeun tulisan ieu anu kami kumpulkeun 7 buku éléktronik anu murah sareng idéal pikeun resep maca digital. Upami anjeun hoyong mésér e-book munggaran anjeun atanapi anjeun ngan ukur henteu hoyong méakkeun teuing artos, nyandak pensil sareng kertas kanggo nyandak catetan sabab salah sahiji alat ieu anu bakal kami tampilkeun pikeun anjeun anu sampurna pikeun anjeun dina boh pasualan.

Babandingan ebook murah

Dasar Kindle

Amazon henteu diragukeun salah sahiji pabrik anu paling penting dina pasar buku éléktronik sareng nawiskeun alat anu béda-béda gumantung kana unggal jinis pangguna sareng naon anu hoyong kami anggo. Wétan Dasar Kindle, anu parantos diperbaharui ngan sababaraha dinten ka pengker, mangrupikeun alat input pikeun nyauranana ku sababaraha cara sareng anu bakal ngamungkinkeun urang ngamimitian dina dunya maca digital bari nyéépkeun sakedik artos.

Waktos kanggo nyéépkeun buku
Tulisan anu aya hubunganana:
Naha anjeun hoyong terang kumaha waktosna pikeun maca buku? Halaman wéb ieu ngawartosan anjeun

Dasar Kindle ieu ogé tiasa janten idéal pikeun sadaya pangguna anu henteu seueur naroskeun buku éléktronikna sareng ngan ukur milarian ebook anu tiasa dianggo ti jaman ka jaman.

Di dieu urang nunjukkeun ka anjeun fitur utama Kindle dasar ieu anu parantos sayogi dina vérsi énggalna ti saprak 20 Juli kamari;

  • Diménsi: 160 x 115 x 9,1 mm
  • Beurat: 161 gram
  • Tampilan: 6 inci nganggo téknologi E Ink Mutiara kalayan téknologi font anu dioptimalkeun, 16 skala abu sareng résolusi 600 x 800 piksel sareng 167 dpi
  • Konéktipitas: port USB, Wifi
  • Memori internal: 4 GB kalayan kapasitas rébuan buku sareng panyimpenan awan gratis pikeun sadaya eusi Amazon
  • Batre: numutkeun inpormasi anu disayogikeun ku Amazon salami sababaraha minggu tanpa kedah nge-recharge alatna
  • Pamuter MP3: Henteu
  • Format ebook anu didukung: Format 8 Kindle (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, MOBI anu teu dijagaan, RRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP ku konvérsi

Paperwhite Kindle

Pasti seueur diantara anjeun anu bakal keuna ku ningali dina daptar ieu Paperwhite Kindle, Tapi éta Alat Amazon ieu mangrupikeun eReader anu murah, upami urang tumut kana akun fitur anu pikaresepeun anu ditawarkeunana ka kami pikeun harga anu urang tiasa nyarios henteu kaleuleuwihi. Kualitas sareng definisi layar henteu diragukeun, anu ogé bakal ngamungkinkeun urang maca dina lingkungan sareng tempat dimana waé éta nawiskeun lampu terpadu.

Urang ayeuna bakal marios fitur utama sareng spésifikasi alat Amazon ieu;

  • Diménsi: 169 x 117 x 9,1 mm
  • Beurat: 205 gram
  • Tampilan: resolusi luhur 6 inci kalayan 300 dpi sareng lampu terintegrasi
  • Konéktipitas: WiFi, 3G sareng USB
  • Memori internal: 4 GB; kalayan kapasitas rébuan buku
  • Batré: Amazon ngan ukur meryogikeun batréna tahan sababaraha minggu ku panggunaan normal
  • Pamuter MP3: Henteu
  • Format ebook: Kindle (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, tanpa perlindungan MOBI, RRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP ku konvérsi

Harga Kindle Paperwhite ieu dibanderol di 129.99 euro, panginten harga anu rada luhur, tapi naon anu di tawarkeun ku urang langkung seueur anu pikaresepeun. Ogé upami anjeun henteu buru-buru mésér eReader énggal anjeun, anjeun kedah terang yén Amazon ti jaman ka jaman ngirangan harga Kindle na, janten panginten ku ceurik sakedik sareng ati-ati anjeun tiasa ngagaleuhna ku harga langkung tina succulent .

Kobo Hapus 2E

Kobo Babarengan Amazon, aranjeunna mangrupikeun dua perusahaan anu paling dikenal di pasar eReader. Duanana perusahaan, salian ti gaduh buku éléktronik anu kuat sareng mahal di pasar, ogé nawiskeun pangguna alat anu langkung murah kalayan kualitas anu sami pikaresepeun.

Conto ieu nyaéta Kobo Hapus 2E éta ku harga anu ngaleuwihan 100 euro sakedik pisan, éta tiasa janten pilihan anu hadé pikeun lebet kana dunya maca digital sareng ngararasakeun buku digital dugi ka saageungna.

Salajengna urang bade marios anu utami fitur sarta spésifikasi Kobo ieu;

  • Diménsi: 112 x 92 x 159 mm
  • Beurat: 260 gram
  • Layar: 6 inci Mutiara E Ink toél
  • Konéktipitas: Wi-Fi 802.11 b / g / n sareng Micro USB
  • Memori internal: 16 GB atanapi naon anu sami, kamungkinan nyimpen dugi ka 12.000 buku
  • Batré: perkiraan durasi sareng panggunaan normal dugi ka 2 bulan
  • Pamuter MP3: Henteu
  • Format ebook: EPUB, PDF, MOBI, JPG, TXT sareng Adobe DRM

Woxter eBook Scriba

Perusahaan Woxter sok nawiskeun alat anu pikaresepeun pikeun sadaya pamiarsa ti saprak diciptakeunana. Dina kali panganyarna aranjeunna geus dibuka rupa-rupa buku éléktronik dina pasaran, sababaraha nu boga harga pisan low. Ieu Woxter eBook Scriba Éta salah sahijina sareng urang tiasa ngagaleuh sahenteuna 90 euro.

Teras, urang badé marios ka fitur utama sareng spésifikasi eReader ieu tina Woxter;

  • Dimensi: 67 x 113 x 8,1 mm
  • Beurat: 170 gram
  • Layar: 6 inci kalayan résolusi 600 x 800 piksel
  • Konéktipitas: mikro-USB
  • Memori internal: 4 GB tiasa dilegakeun ngalangkungan kartu microSD
  • Batré: kapasitas ageung anu ngamungkinkeun urang nganggo alat salami sababaraha minggu
  • Pamuter MP3: Henteu
  • Format ebook anu didukung: ePub, FB2, MOBI, PDB, PDF, RTF, TXT

PocketBook Dasar Lux 3

Upami anggaran anjeun kéngingkeun eReader alit, ieu E-buku perusahaan PocketBook Éta tiasa janten pilihan anu saé, sanaos anjeun pasti sadar, pikeun harga ieu aranjeunna moal nawiskeun kami alat anu henteu kuat teuing atanapi pikaresepeun teuing pikeun maca digital.

Tangtosna, upami anjeun badé ngamimitian dina dunya maca digital, atanapi anjeun sanés pembaca anu resep, alat ieu panginten sampurna pikeun anjeun. Dihandap ieu anjeun tiasa terang fitur utama sareng spésifikasi tina eReader ieu;

  • Diménsi: 161.3 × 108 × 8 mm
  • Beurat: 155 gram
  • Pintonan: e-tinta 6 inci kalayan résolusi 758 x 1024
  • Konéktipitas: Wi-Fi 802.11 b / g / n sareng Micro USB
  • Memori internal: 4 GB kalayan kamungkinan ngembangna panyimpenan ngalangkungan kartu microSD
  • Batré: 1.800 mah
  • Pamuter MP3: Henteu
  • Format ebook: PDF, TXT, FB2, EPUB, RTF, PDB, MOBI sareng HTML

eReaders mirah pangalusna

Aya seueur model eReader mirah. Di dieu kami ngabagi aranjeunna antara sababaraha kategori supados anjeun tiasa milih anu paling cocog pikeun anjeun:

Kalayan cahaya

nu eReaders mirah kalawan lampu Éta tiasa ngamungkinkeun anjeun resep maca sanajan dina poék, tanpa peryogi sumber cahaya anu sanés, sareng tanpa ngaganggu saha waé nalika anjeun resep kana carita karesep anjeun. Di antara model anu disarankeun nyaéta:

EPUB Cocog

Upami anjeun milarian hiji eReader mirah cocog sareng format EPUB, Kuring mamatahan anjeun mertimbangkeun model di handap ieu:

Warna A

Warna eReaders cukup mahal. Najan kitu, anjeun ogé tiasa manggihan sababaraha model tina eReader mirah kalawan layar warna pikeun tiasa ningali gambar anu langkung saé atanapi nikmati komik karesep anjeun:

Tahan cai

Tungtungna, anjeun ogé tiasa mendakan eReaders murah sareng sertifikasi IPX8 pikeun nolak cai. Di antara model anu disarankeun anjeun gaduh:

Audiobook Cocog

Upami anjeun ogé hoyong éta ngabantosan anjeun ngadangukeun buku, tibatan maca éta, bari ngalaksanakeun tugas sanés, anjeun kedah terang yén aya modél eReaders murah kalayan kamampuan ngadangukeun buku audio salaku:

merek eReader mirah mertimbangkeun

Hal salajengna nyaéta pikeun ngaidentipikasi sababaraha merek ereader mirah hal-hal anu kudu diperhatikeun, saperti:

Kindle

Éta mangrupikeun merek Amazon. eReaders ieu mangrupikeun anu paling laris kusabab nilai anu saé pikeun artos sareng perpustakaan Kindle anu ageung di tukangeunana. Ku alatan éta, aranjeunna diantara pilihan pangalusna sadia kiwari. Di sisi anu sanés, éta kedah disebatkeun yén éta ogé ngagaduhan sababaraha modél murah sapertos anu disarankeun di luhur. Sajaba ti éta, ogé kudu dicatet yén maranéhna boga kualitas alus, sabab dijieun ku Taiwanese Foxconn kawentar.

Buku saku

PocketBOok mangrupikeun perusahaan multinasional anu dikenal pikeun pamiarsa eBook dumasar kana layar e-Ink. Merek ieu diadegkeun dina 2007 di Ukraina, sareng kantor pusatna di Lugano, Swiss. Éta mangrupikeun salah sahiji merek anu paling terkenal ayeuna, sareng Kindle sareng Kobo, janten tiasa janten alternatif anu saé. Salaku tambahan, éta nawiskeun kualitas anu saé, fungsionalitas, sareng inovasi dina produkna. Éta ogé ngagaduhan perpustakaan éksténsif sapertos PocketBook Store sareng alat-alatna dirakit di pabrik Foxconn, Wisky sareng Yitoa.

Kobo

Kobo mangrupikeun saingan pangbadagna Kindle. eReaders ieu nilai alus duit. Ieu mangrupikeun perusahaan anu ngahasilkeun alat-alat ieu di Toronto, Kanada. Sajaba ti éta, ayeuna milik grup Jepang badag Rakuten. Kusabab 2010 aranjeunna kaget ku alat-alatna sareng ku jumlah judul anu ageung pikeun diunduh, sabab Kobo Store mangrupikeun toko buku panggedéna sareng Amazon.

Denver

Denver mangrupikeun merek populér sanés dina Amazon, kalayan sagala jinis éléktronika, sapertos eReaders anu murah. Pausahaan ieu ngagaduhan nilai anu saé pikeun artos dina produkna. Ku alatan éta, éta bisa jadi alternatif sejen pikeun merek mirah saméméhna dibere luhur.

Tolino

Tolino mangrupikeun merek pamiarsa e-buku sareng tablet anu muncul utamina pikeun para penjual buku di Jerman, Austria sareng Swiss ti saprak 2013, nalika penjual buku Club Bertelsmann, Hugendubel, THalia sareng Weltbild ngadegkeun Tolino Alliance sareng perusahaan Deutsche Telekom. Sataun saterusna, merek ieu ogé ngajual ka nagara séjén. Ogé, anjeun kedah terang yén aranjeunna dikembangkeun ku Kobo, anu mangrupikeun jaminan kualitas, inovasi, fungsionalitas, sareng kinerja.

Kumaha carana milih eReader mirah pangalusna

Dasar Kindle

Dina waktu milih eReaders mirah pangalusna, urang kudu tumut kana akun sababaraha titik anu bakal nyieun bédana:

Layar (jenis, ukuran, résolusi, warna…)

La Layar eReader mangrupikeun bagian anu paling penting lamun milih alat sampurna anjeun. Anjeun kedah tumut kana sababaraha pertimbangan dina aspék ieu:

Jinis layar

Kuring salawasna nyarankeun milih eReaders kalawan layar a e-Tinta hareupeun layar LCD. Sareng éta sabab tinta éléktronik henteu ngan ukur ngirangan panon anjeun, éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarasakeun pangalaman anu sami sareng maca dina kertas nyata, salian konsumsi daya batre anu langkung handap tibatan layar konvensional. Nalika milih layar e-Ink atanapi e-paper, anjeun kedah terang yén aya sababaraha téknologi anu sayogi ayeuna, sapertos:

  • vizplex: Ieu generasi kahiji tina layar tinta éléktronik, sarta dipaké ku sababaraha merek well-dipikawanoh dina taun 2007.
  • mutiara: tilu warsih saterusna ieu pamutahiran séjén dipaké ku Amazon pikeun Kindle na diwanohkeun, sarta ogé dina model sejen kayaning Kobo, Onyx na Pocketbook.
  • Möbius: Ieu sarupa jeung saméméhna, tapi ngawengku hiji lapisan palastik transparan sarta fléksibel dina layar pikeun hadé nolak shock. Salah sahiji anu ngagunakeun layar ieu nyaéta Onyx Cina.
  • Triton: Ieu mimiti diwanohkeun dina 2010, najan versi ningkat kadua bakal anjog di 2013. téhnologi ieu kaasup warna dina layar tinta éléktronik pikeun kahiji kalina, kalawan 16 nuansa abu sarta 4096 kelir. Salah sahiji anu pangheulana ngagunakeun éta nyaéta Pocketbook.
  • Surat: diwanohkeun dina 2013, tur aya dua versi béda. E-Ink Carta gaduh résolusi 768×1024 px, ukuranana 6″ sareng kapadetan piksel 212 ppi. Sedengkeun pikeun versi e-Ink Carta HD, éta nepi ka 1080 × 1440 resolusi px jeung 300 ppi, tetep 6 inci. format ieu pohara populér, dipaké ku model pangalusna eReaders ayeuna.
  • Kaleido: Téknologi ieu bakal sumping di 2019, kalayan versi Plus dina 2021 sareng versi Kaleido 3 di 2022. Ieu mangrupikeun perbaikan layar warna, dumasar kana panel abu-abu ku nambihan lapisan sareng saringan warna. Versi Plus ningkatkeun tékstur sareng warna pikeun gambar anu langkung seukeut, sareng Kaleido 3 nawiskeun warna anu langkung ageung, kalayan jenuh warna 30% langkung luhur tibatan generasi sateuacana, 16 tingkat grayscale, sareng 4096 warna.
  • Gallery 3: Ieu model panganyarna, sarta ngan anjog di 2023, dumasar kana ACeP (Advanced Warna ePaper) pikeun ngahontal kelir leuwih lengkep jeung ku lapisan tunggal cairan electrophoretic dikawasa ku tegangan cocog sareng backplanes TFT komérsial. Téknologi e-Ink warna anu ningkatkeun waktos réspon, nyaéta, waktos anu diperyogikeun pikeun ngalih tina hiji warna ka warna anu sanés. Contona, tina bodas nepi ka hideung dina ngan 350 mdet, sarta antara kelir, gumantung kana kualitas, éta bisa balik ti 500 mdet ka 1500 mdet. Salaku tambahan, aranjeunna nganggo lampu hareup ComfortGaze anu ngirangan jumlah cahaya biru anu dipantulkeun tina permukaan layar supados anjeun saré langkung saé sareng henteu nyababkeun galur panon.

touch vs biasa

Paling eReaders ayeuna, naha mirah atawa mahal, biasana geus boga layar rampa pikeun ngatur aranjeunna dina cara basajan kalayan sapuan pikeun ngahurungkeun halaman, ngaksés ménu, sareng sajabana, kalayan ngan ukur sentuhan. Nanging, aya sababaraha model anu masih gaduh tombol pikeun tindakan sapertos ngabalikan halaman. Ieu bisa jadi gunana pikeun ngarobah kaca ka hareup atawa ka tukang ku hiji ramo, lamun leungeun Anjeun pinuh jeung anjeun teu bisa nahan eReader Anjeun.

Sedengkeun pikeun eReaders mirah kalawan kamampuh nulis, Kabeneran aya nu moal manggihan model mirah. Kabéh ieu condong mibanda harga rada luhur.

ukuran

Bisa disebutkeun yen urang bisa katalog ukuran dina dua grup lolobana:

  • layar 6-8 inci: Éta nu paling kompak tur umum. Jenis layar ieu ngamungkinkeun anjeun mobilitas sareng kanyamanan anu langkung saé nalika nahan eReader, sabab beuratna kirang sareng langkung kompak. Ogé bisa jadi idéal pikeun barudak, ngarah teu bosen nahan eta. Sareng, tangtosna, aranjeunna dirancang pikeun anu hoyong nyandak bacaanna dimana waé aranjeunna angkat, sapertos nalika iinditan, bari ngantosan transportasi, jsb.
  • layar 10-13 inci: Teu sering anjeun manggihan eReaders mirah kalawan layar badag sapertos, tapi aya ogé grup lianna ieu bisa jadi alus pikeun maranéhanana anu rék ningali téks atanapi gambar badag atawa jalma kalawan masalah visi. Nanging, ieu langkung beurat, langkung ageung, sareng batréna biasana kirang awet.

Resolusi / dpi

Rincian téknis sanésna anu anjeun kedah perhatosan nalika milih eReader murah anjeun nyaéta resolusi layar jeung dénsitas piksel. Résolusi anu langkung luhur sareng ukuran anu sami, anjeun ogé nampi dénsitas titik atanapi piksel anu langkung luhur, anu ditarjamahkeun kana kualitas gambar anu langkung luhur sareng seukeutna gambar, khususna nalika anjeun ningali éta. Anjeun kedah salawasna milarian modél anu sahenteuna 300 dpi.

B / W vs Warna

Sanajan aya teu loba model eReader mirah dina warna, saprak ieu nu paling mahalLeres, anjeun tiasa mendakan hiji kalayan harga anu lumayan sapertos anu kami nunjukkeun di luhur. Sanajan kitu, nu paling umum nyaeta aranjeunna dina hideung bodas atawa grayscale, sabab nu cheapest. Tapi pikeun terang iraha milih hiji atanapi anu sanés, perhatikeun ieu:

  • layar hideung bodas: Éta bisa sampurna pikeun maca karya sastra atawa koran, jsb.
  • Layar warna: aranjeunna bakal ngidinan Anjeun pikeun nempo leuwih eusi dina warna pinuh, kayaning gambar nu ngandung buku nu maca, nu panels tina komik, jsb. A eusi teuing richer tur kalawan leuwih kamungkinan, sanajan éta ogé leres yen layar warna meakeun batré saeutik leuwih ti layar hideung bodas.

kasaluyuan audiobook

Paperwhite Kindle

Di sisi anu sanésna, anjeun ogé kedah tumut kana akun upami eReader mirah sanggup muterkeun audiobooks atanapi audiobooks. Ieu ngamungkinkeun anjeun gaduh sora anu nyaritakeun buku karesep anjeun, tanpa kedah maca sorangan. Janten anjeun tiasa ngaraosan carita anu paling seru nalika ngalaksanakeun tugas sanés, sapertos nyetir, masak, olahraga, jsb.

Prosesor sareng RAM

Prosesor sareng RAM tina eReaders murah ieu ogé penting pisan, sapertos nalika anjeun mésér alat sanés sapertos telepon sélulér, komputer, jsb. Nanging, ulah ngagantungkeun ieu ogé, sabab pamiarsa buku digital sering terbatas dina fungsionalitas sareng éta henteu penting. Sanajan kitu, pikeun Kéngingkeun pangalaman anu mulus, henteu ngagagap, Abdi nyarankeun alat nu boga sahanteuna 4 core processing ARM na 2GB RAM.

sistem operasi

Loba eReaders mirah dumasar kana sistem operasi basis Linux, kayaning Android atawa modifikasi eta. Ieu tiasa mangaruhan jumlah fitur anu aya dina tablet anjeun. Sababaraha anu gaduh Android ogé tiasa gaduh aplikasi sanés sanés maca, sapertos pikeun browsing, komunikasi, sareng sajabana, sanaos ieu henteu penting nalika milih eReader, sabab henteu dianggo pikeun tujuan ieu. Naon sistem atawa software, hal anu penting nu bisa nampa apdet pikeun salawasna jadi up to date jeung patch kaamanan sarta bébas tina bug.

neundeun

kobo pon

Anjeun tiasa manggihan sababaraha jenis eReaders mirah nurutkeun ingetan:

  • Di hiji sisi anjeun boga jalma anu ngan boga hiji memori flash internal nu bisa balik ti 8 GB ka 32 GB dina sababaraha kasus, nyaeta, kalawan kapasitas pikeun imah antara 6000 jeung 24000 buku rata-rata, sanajan bakal gumantung kana unggal buku jeung format. Ogé, buku audio condong nyandak sakedik deui.
  • Di sisi séjén nyaéta jalma anu Kartu mémori SD ogé dirojong, anu ngamungkinkeun anjeun ngalegaan rohangan upami anjeun kedah nyimpen langkung seueur buku sareng aranjeunna henteu pas dina mémori internal.

Nanging, dina hiji kasus sareng anu sanés, ampir sadaya eReaders gaduh kamungkinan unggah judul ka méga supados henteu nyéépkeun rohangan dina drive anjeun, sanaos pikeun éta anjeun peryogi sambungan Internét. Jeung, inget, buku nu diundeur di gudang bakal sadia pikeun maca offline.

Konektipitas (WiFi, Bluetooth)

Seueur eReaders ayeuna, bahkan anu murah, gaduh konektipitas tanpa kabel. Sareng aranjeunna tiasa nampilkeun dua téknologi:

  • Wifi: Ieu ngidinan Anjeun pikeun nyambung ka Internet pikeun bisa meuli, ngundeur buku, unggah ka awan, jeung sajabana, tanpa kudu ngalakukeun hal eta ngaliwatan PC jeung ngaliwatan kabel.
  • Bluetooth: Éta idéal pikeun anu gaduh kamampuan maén buku audio, sabab anjeun tiasa nyambungkeun spiker atanapi headphone nirkabel pikeun ngadangukeun judul karesep anjeun tanpa peryogi kabel.

Aya sababaraha model mibanda Konéktipitas LTE, nyaeta, pikeun nambahkeun kartu SIM kalawan laju data sarta bisa ngarasakeun Internet dimana wae anjeun berkat 4G atanapi 5G. Tapi ieu biasana langkung mahal, sareng aranjeunna henteu kalebet diantara anu murah…

Otonomi

eReaders gaduh batré litium anu gampang dicas nganggo pangecas USB anu sami sareng alat sélulér, sareng aya ogé modél anu ngecas nirkabel, sanaos henteu aya dina jangkauan anu murah, sapertos anu ngecas gancang. Janten naon waé, anu penting pikeun terang nyaéta yén anjeun kedah milih eReader kalayan otonomi anu pangsaéna, sareng ieu kajantenan ngalangkungan yén batréna lasts sahenteuna sababaraha minggu dina muatan tunggal. Malah model warna sareng e-Ink parantos tiasa pencét angka-angka éta…

Finish, beurat jeung ukuran

kobo ereader kalawan layar bébas sorotan

Faktor séjén pikeun tumut kana akun katingal dina finish jeung kualitas tina eReader mirah, pikeun mastikeun éta alus. Malah aya sababaraha model, sapertos Kindle, anu nganggo plastik daur ulang atanapi pulih janten langkung lestari sareng hormat ka lingkungan, hal anu penting pisan.

Sajaba ti éta, éta ogé penting pikeun nempo dina ukuran jeung beurat, utamana lamun rék mawa eta ti hiji tempat ka nu sejen. Sarta ulah poho ergonomics sarta betah pamakéan boh, sakumaha sababaraha geus dirancang pikeun nyadiakeun kanyamanan sarta malah ngidinan Anjeun pikeun maca duanana horizontal sarta vertikal.

Biblioteca

Sacara umum, paling eReaders mirah ngidinan Anjeun pikeun lulus buku kalawan jumlah badag format. Najan kitu, kuring bakal nyarankeun méré prioritas ka Kobo jeung Kindle, Kusabab duanana boga toko buku pikeun meuli buku kalawan katalog lega, ku kituna bakal leuwih gampang pikeun anjeun pikeun manggihan naon nu Anjeun keur pilari.

Iluminación

cahaya ereader warna

Sababaraha model eReaders ogé boga sumber cahaya tambahan, kayaning hareup atawa sisi LEDs ngidinan Anjeun pikeun maca sanajan dina poék, tanpa merlukeun sumber lampu éksternal. Sajaba ti éta, sababaraha malah ngaku kana ngaropéa atawa nyaluyukeun inténsitas lampu jeung kahaneutan lampu, pikeun kanyamanan gede pikeun panon anjeun.

Tahan cai

Sanaos ieu mangrupikeun fitur premium, anjeun ogé tiasa mendakan sababaraha modél eReader murah kalayan sertipikat panyalindungan IPX8, nyaéta, tahan cai. Model waterproof ieu tiasa dianggo nalika anjeun bersantai dina bak mandi atanapi nalika anjeun mikaresep kolam renang, pantai, jsb. tiasa beuleum jero cai lengkep jeung moal ruksak.

harga

Panungtungan tapi teu saeutik, lamun datang ka eReaders mirah, anjeun kudu nangtukeun naon a eReader mirah. Sareng dina hal ieu bakal diperyogikeun pikeun nyetél harga sahandapeun € 200. Anjeun tiasa manggihan sababaraha model ti € 70 malah. Harga di luhur € 200 henteu deui dianggap murah, sareng kami parantos lebet kana modél premium.

Murah vs eReader kadua leungeun

ebook mirah

Pikeun terang upami anjeun kedah milih a Murah atanapi kadua-leungeun eReader, Ieu mangrupikeun dos sareng henteu kedah mésér barang bekas supados anjeun ningali yén eReader énggal anu murah tiasa janten alternatif anu langkung saé:

Kaunggulan tina meuli leungeun kadua

  • Hargana langkung handap tibatan produk énggal, sabab éta mangrupikeun produk bekas.
  • Anjeun malah tiasa mendakan barang-barang anu dileungitkeun dina pasar anu kadua.
  • Anjeun tiasa mendakan tawaran eReader anu luhur kalayan harga eReader anu murah.
  • Anjeun tiasa masihan kasempetan kadua ka eReader anu aranjeunna hoyong miceun ku kituna henteu nyumbang kana ngahasilkeun langkung e-runtah.

Kakurangan meuli leungeun kadua

  • Anjeun tiasa mésér barang anu cacad atanapi barang anu cacad, sapertos goresan, ngarecah, gagal, jsb. Anu mésér henteu sadayana jujur ​​ngeunaan kaayaan produk anu dijual.
  • Dina sababaraha situs jual beli kadua tiasa aya panipuan atanapi tipu daya.
  • Harga teu salawasna ngaliwatan hiji appraiser, ngarah bisa jadi kaluar saimbang jeung model atawa umur eReader nu.
  • Aranjeunna kakurangan jaminan dina loba kasus.

Murah vs Refurbished eReader

Upami anjeun milari eReader anu kadua atanapi anu direnovasi sareng sadaya jaminan, kami nyarankeun yén anjeun ningali sakabéh nu sadia dina Amazon Gudang

Di sisi anu sanésna, pikeun ngahémat pameseran, éta ogé tiasa meuntas pikiran anjeun antara ngagaleuh a eReader mirah atawa model refurbished Aranjeunna geus nyata ngurangan harga. Sakali deui, sapertos dina kasus produk sekundér, urang badé ningali pro sareng kontra supados anjeun tiasa ngévaluasi naha éta patut:

Kaunggulan tina refurbished

  • harga leuwih handap produk anyar.
  • Aranjeunna boga jaminan maranéhanana salaku produk anyar.
  • Sababaraha refurbished aya dina kaayaan sampurna.

Kakurangan refurbished

  • Sababaraha produk tiasa gaduh garansi anu ngirangan.
  • Aranjeunna tiasa nampilkeun masalah dina jangka pondok.
  • Sababaraha model tiasa nyababkeun karusakan fisik sapertos goresan.
  • Anjeun teu nyaho alesan naha eta geus ditandaan salaku refurbished (geus dina tampilan a, kakurangan kotak aslina, geus balik ku pamaké séjén, ...).

Dimana meuli eReader mirah

Tungtungna anjeun kedah terang dimana anjeun bisa meuli eReaders mirah. Sareng éta lumangsung ngaliwatan toko sapertos:

Amazon

Dina platform Amazon anjeun gaduh sajumlah ageung merek sareng modél eReaders murah pikeun dipilih. Sajaba ti éta, anjeun gaduh sakabeh beuli jeung balik jaminan ditawarkeun ku ramatloka ieu, salian ti ngabogaan pangmayaran aman. Di sisi anu sanés, émut yén upami anjeun palanggan Perdana anjeun bakal nampi pengiriman anu langkung gancang sareng biaya pengiriman gratis.

Aliexpress

Éta mangrupikeun alternatif Cina pikeun Amazon, platform anu saé pikeun ngajual sagala jinis produk kalayan harga anu saé, kalebet eReaders. Nanging, émut yén di dieu produk anu dijual ku Aliexpress sorangan gaduh sadayana jaminan, sedengkeun produk sanés anu dijual ku pihak katilu ngalangkungan platform ieu panginten henteu serius. Ogé, éta bisa jadi produk ti pasar Cina sarta bisa datang dina basa éta, jadi pastikeun Anjeun maca déskripsi produk ogé. Di sisi anu sanés, aya ogé waktos pangiriman, anu langkung lami sabab dina seueur kasus aranjeunna kedah ngaliwat adat.

mediamarkt

Ranté toko téknologi Jerman ieu ogé nawiskeun réliabilitas sareng harga anu saé. Sanajan kitu, eta teu boga saloba rupa-rupa sakumaha dina kasus dua saméméhna. Tangtosna, éta bakal ngamungkinkeun anjeun mésér online sacara online ngalangkungan halaman wéb sareng sacara pribadi di Mediamarkt pangcaketna anjeun.

Mahkamah Inggris

ECI mangrupikeun ranté penjualan Spanyol ageung anu ogé ngagaduhan titik sapanjang wilayah Spanyol dimana anjeun tiasa mésér eReader murah anjeun, atanapi ogé milih modalitas wéb pikeun ngirimkeunana ka bumi anjeun. Sanaos hargana sanés anu pangsaéna, anjeun tiasa ngamangpaatkeun tawaran sapertos Technoprices.

Carrefour

Alternatipna, anjeun ogé boga Carrefour, ranté séjén asal Perancis nu ogé bisa manggihan deukeut anjeun atanapi mesen ngaliwatan ramatloka na. Sapertos dina Mediamarkt sareng ECI, di Carrefour anjeun moal mendakan saloba merek sareng modél sapertos dina dua pilihan kahiji.

Naha anjeun parantos mutuskeun mana eReader sadaya anu parantos kami nunjukkeun yén anjeun badé mésér?. Wartoskeun ka kami dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar dina tulisan ieu atanapi ngalangkungan jaringan sosial mana waé anu aya. Ogé wartoskeun kami lamun anjeun bakal nambihan langkung seueur ebook murah tina jinis ieu kana daptar, kalayan harga anu dikirangan, sareng éta tiasa ngajantenkeun urang resep maca digital.

Upami anjeun hoyong ningali langkung seueur model eReaders, link ieu Anjeun bakal mendakan tawaran anu pangsaéna supaya anjeun tiasa milih anu paling cocog pikeun anu anjeun milari.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marian cenahna

    Wilujeng énjing. Kuring pertama kalina mangrupikeun éreader, khususna Energy eReader Screenlight HD sareng kuring henteu terang kumaha mésér buku pikeun ngaunduh di dinya. Seueur situs ngawartosan yén ebookna henteu cocog sareng eredar kuring. Dupi anjeun ngabantosan abdi?, Nuhun