Diajar kumaha nyandak screenshot dina Kindle

Kindle

Ngadamel a screenshot Éta biasana mangrupikeun kabutuhan paling umum dina alat naon waé sareng tangtosna dina Kindle, masalahna nyaéta dina sababaraha waktos kalolobaan urang anu nganggo salah sahiji Amazon eReader Kami henteu terang kumaha nyandak screenshot ieu, kalayan desperation akibatna anu ngarah kami mencét sadaya tombol dina milarian screenshot anu dipikahoyong.

Supados anjeun teu kedah putus asa bahkan sakali deui, dinten ayeuna urang bade nunjukkeun ka anjeun kumaha nyandak screenshot dina sadaya modél Kindle anu ayeuna aya Amazon di pasar.

Potret layar dina Kindle Paperwhite

  • Urang kedah pencét di belah katuhu luhur sareng belah kénca handap sacara sakaligus, upami urang parantos ngalaksanakeun prosés saderhana ieu kalayan leres, layar kedah hurung janten buktos yén tangkepan parantos hasil.
  • Pilihan séjén anu jalanna sami nyaéta mencét sudut kénca luhur sareng juru katuhu handap sakaligus.

Potret layar dina Kindle 4

  • Dina Kindle ieu urang kedah mencét tombol keyboard sareng sakaligus pencét tombol ménu, upami urang parantos ngalaksanakeun prosésna kalayan leres urang bakal ningali flash dina layar (henteu kuat teuing) anu bakal mastikeun yén tangkepanana parantos dilakukeun. Ieu bakal disimpen dina folder "dokumén" tibatan map anu ditujukeun pikeun gambar.

Screenshot dina Kindle Touch

  • Mimiti urang kedah mencét tombol Start atanapi Home. Ayeuna urang toél layar sareng tahan tombol Utama salami sababaraha detik. Dina modél ieu kami moal ningali aya tanda néwakna parantos hasil tapi urang tiasa ningali éta dina folder root Kindle urang.

Potret layar dina Kindle 3 (Kindle Keyboard)

  • Pikeun nyandak screenshot, cukup pencét tombol Alt + Shift + G sakaligus.

Potret layar dina Kindle Fire HDX

  • Prosés pikeun nyandak tangkapan layar saderhana pisan sareng éta ngan ukur kedah mencét tombol kakuatan sareng tombol polumeu handap sababaraha detik, sinyal yén tangkepna parantos hasil janten flash leutik.

Naha anjeun suksés nyandak gambar layar dina Kindle anjeun?.

Inpormasi lengkep - Amazon damel "dina anu langkung ageung tibatan Kindle"


5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Whistle cenahna

    Sareng dimana anjeun simpen néwak, dina diréktori naon?

    1.    Dante Mdz. cenahna

      Dina diréktori akar.

  2.   Frida cenahna

    Abdi henteu tiasa ngalakukeun screenshot nalika touch kindle

  3.   Aénny cenahna

    Abdi henteu tiasa néwak ogé dina Kindle Touch, naha aya anu terang kumaha ngalaksanakeunana?

  4.   éster cenahna

    Abdi nyampurnakeun, dilema dimana disimpenna?