Daptar situs pikeun ngaunduh ebook gratis sacara hukum

Milarian ereader pikeun kurungan?

Seueur jalmi anu naros ka kami mana pembaca anu tiasa dipésér supados kurungan langkung pikaresepeun. Upami anjeun henteu hoyong langsung kana titikna, kami nyarankeun 2.

CIRI 1
Paperwhite Kindle

Anu maca laris dina pasaran. Éta ngeunaan pamaca Amazon

CIRI 2
Kobo ClaraHD

Pikeun anu resep kana standar sareng kualitas

Daptar halaman wéb pikeun ngaunduh ebook gratis sacara hukum

Kalayan kompilasi ieu kami maksudna nawiskeun daptar anu diénggalan situs pikeun ngaunduh ebook haratis sareng sacara sah. Ideu kami pikeun ngapdet daptar sacara berkala ku nambihan situs énggal atanapi ngaleungitkeun daptar anu teu dianggo deui. Émut kana éta aranjeunna bakal salawasna janten proyek anu nawiskeun kontén sacara sah. 

Kami nyobian mengklasifikasikeun situs supados panggunaan na tiasa sakumaha raoseun. Dina kurung kami nunjukkeun basa-basa tina ebook anu anjeun tiasa mendakan dina unggal platform.  (ES) Spanyol, (En) Inggris sareng (IS IN) Dina basa Spanyol sareng Inggris. Berita saprak pembaruan terakhir ditingali sareng latar héjo.

Daptar urang gaduh 63 sumber kalayan jutaan buku sayogi dina sadaya bahasa.

Situs nirlaba pikeun ngaunduh ebook

Dina bagian ieu kami bakal nunjukkeun situs nirlaba dimana download buku tina sagala rupa ti mimiti klasik, nepi ka ésai, ngaliwatan novél atawa buku barudak.

Proyék ageung

Proyék umum pisan sareng karya klasik anu aya dina domain publik. Gutenberg pinunjul di luhur sadayana, pikeun anu paling éksténsif sareng sabab nawiskeun kami ebook dina .epub sareng .mobi.

  • Proyék Gutenberg (IS IN) Klasik diantara klasik nalika ngeunaan proyék anu nawiskeun karya bébas-royalti. Arsip buku domain publik pangageungna di dunya.
  • Archive.org (IS IN) Arsip sanés jutaan buku domain publik anu didigitalkeun. Nawarkeun pdf.
    • Buka Perpustakaan (IS IN) Proyék Internet Archive anu tujuanna pikeun nyiptakeun halaman wéb pikeun unggal buku anu aya. Sanaos henteu kéngingkeun unduhan tina tab atanapi halaman buku, éta numbu ka Gutenberg, Archive atanapi sumber dimana éta sayogi upami éta aya dina domain publik.
  • Wikisource dina basa Spanyol sareng upami anjeun hoyong buku dina basa anu sanés Sumber Wiki. Éta perpustakaan online téks aslina dina domain publik atanapi anu ngagaduhan lisénsi GFDL mangrupikeun proyék Wikimedia anu ngamungkinkeun diunduh dina pdf.
  • Wikibooks (ES) Proyék Wikimedia anu sanés anu ngagaduhan tujuan pikeun nyiptakeun buku téks, manual, tutorial atanapi téks atikan sanés anu ngagaduhan eusi gratis sareng aksés gratis pikeun saha waé.
  • iBiblio (En) Perpustakaan ageung sareng arsip digital.
  • Perpustakaan digital Hispanik (ES) Portal gratis sareng gratis tina buku-buku digitalisasi perpustakaan nasional.
  • Perpustakaan Maya Miguel de Cervantes (ES) Mangrupikeun kumpulan virtual karya klasik dina basa Hispanik.
  • Jaringan kotamadya perpustakaan Seville (ES) Katalog digital jaringan perpustakaan kotamadya Seville.
  • Europeana (IS IN) Éta mangrupikeun jalan aksés ka rébuan sumberdaya digital di Éropa.
  • Universitas Adelaide (En) Perpustakaan online Universitas Adelaide di Australia, ngamungkinkeun urang maca online, atanapi ngaunduh karya-karya dina sababaraha format.
Tinjauan sareng analisis Kobo Clara HD
Tulisan anu aya hubunganana:
Kobo Clara HD tingalian

Proyék pribadi

Proyék nirlaba leutik.

  • Soang sareng Gurita (ES) Salah sahiji inisiatif nirlaba kalayan kualitas luhur dina panerbitanana. Ganso y Pulpo mangrupikeun proyék penerbitan nirlaba bebas anu ngusahakeun ngaluarkeun deui téks anu sesah diaksés atanapi dipohokeun sareng anu parantos bébas tina hak-hak.
  • Dongéng pikeun Algernon (ES) Inisiatif anu saé anu nyebarkeun lamunan, fiksi ilmiah sareng carita horor anu teu diterbitkeun dina basa Spanyol. Proyék nirlaba pribadi sanés anu nyandak urang carita ti pangarang luhur anu henteu pernah diterbitkeun dina basa Spanyol. Jawara Ignotus 2013, upami anjeun resep fiksi élmu éta kedah.
  • Édisi Cruciform (ES) Imah penerbitan nirlaba leutik leutik, juara hiji Ignotus di 2013, nawiskeun kami ebook gratis sareng anu sanésna kalayan édisi terbatas anu, saatos réngsé, janten domain publik.
  • Kémping buku (ES) Éta didefinisikeun salaku perpustakaan digital kolaborasi. Aranjeunna didaptarkeun pikeun ngahubungkeun karya sareng lisénsi kabuka. Éta kaitkeun pisan kana sumber daya dina masalah politik, sosial sareng komunikasi.
  • qomun (IS IN) Diréktori sareng platform distribusi budaya gratis.
  • 1 buku 1 € (ES) Hiji-hijina proyék dina daptar lengkep anu henteu nawiskeun buku gratis, tapi cukang lantaranana hargana. Ganti sumbangan pikeun Simpen Barudak anjeun tiasa ngaunduh sadaya buku anu anjeun pikahoyong, sanaos nunjukkeun yén anjeun mayar € 1 per buku pikeun ngabantuan barudak.
  • Buku digital (ES / EN / FR) Kompilasi karya anu didamel ku Ignacio Fernández Galván.
Amazon
Tulisan anu aya hubunganana:
Format Kindle, ebook naon anu tiasa anjeun buka dina pamaca Amazon?

Situs séjén pikeun ngaunduh ebook

Dina bagian ieu kami ningali sumber anu nawiskeun kami ebook ngeunaan topik anu khusus.

  • Metropolitan Museum of Art (En) Museum Seni Metropolitan di New York nawiskeun kami sajumlah ageung publikasi dina format PDF anu ngurilingan dunya seni.
  • Museum Komik Digital (En) Kumpulan komik klasik ti jaman kaemasan kalayan langkung ti 15.000 komik domain publik pikeun diunduh gratis.
  • Perpustakaan Téknologi Pendidikan Online (ES) Mangrupikeun kompilasi buku digital sareng majalah dina PDF anu didamel ku Professor Diego F. Craig, sakitar bidang Teknologi Pendidikan, sareng sadayana mangrupikeun dokumén dina domain publik atanapi nganggo lisénsi anu ngamungkinkeun aranjeunna dibagi.
  • Boe - Panerapan (ES) Kompilasi paraturan utama anu berlaku dina sistem hukum sacara teras diénggalan sareng pfd sareng format epub. Éta ditepikeun ku cabang hukum.

Proyék komérsial anu gaduh ebook gratis

éta proyék anu berorientasi komérsial anu nawiskeun sababaraha buku gratis. Di dieu kami mendakan perusahaan ageung sapertos Amazon, Google atanapi buku buku, penerbit alit anu nawiskeun ebook gratis sareng halaman wéb anu sanés sareng mesin pencari anu dumasarkeun kana proyek sapertos Gutenberg.

  • Amazon Kindle (IS IN) Raksasa ebook nawiskeun kami seueur seueur ebook gratis dina sadaya bahasa.
    • - Domain Publik di Amazon (IS IN) Milarian buku ti Amazon kalayan lisénsi Domain Umum.
    • Sifter Buku Gratis (IS IN)  Mesin pencari dumasar kana buku Amazon supados langkung gampang urang moro ebook gratis pikeun Kindle kami, aya buku dina basa Spanyol sanaos anu paling loba nyaéta buku dina basa Inggris.
    • Saratus enol (ES) Mesin pencari sanés anu dumasar kana Amazon. Anjeunna nunjukkeun ka urang buku-buku dina basa Spanyol.
    • freebooksy  (En) Proyék ieu dumasarkeun kana nawiskeun buku gratis ti Amazon, Barnes sareng Nobles sareng Kobo sareng nampilkeunana ka kami dina format blog.
  • Imah buku (IS IN) Salah sahiji toko buku anu hébat di Spanyol, katalog komérsial na kalebet karya gratis atanapi nol-biaya.
  • Google Buku (IS IN) Éta dianggo salaku indéks buku dimana urang tiasa mendakan sajumlah ageung buku anu sayogi kanggo dibaca online sanaos henteu pikeun diunduh.
  • Play Store (IS IN) Toko online Google, dimana urang tiasa mendakan seueur buku gratis kanggo dibaca tina Smartphone atanapi Tablet kami.
  • Domain publik (ES) Proyék mirip sareng diréktori dimana aranjeunna tanggel waler pikeun nyebarkeun sareng nyusun karya anu parantos janten domain publik.
  • perpustakaan (ES) Inisiatif anu ngamungkinkeun anjeun ngaunduh ebook gratis sareng mayar saatos maca naon anu anjeun anggap adil, cara anyar monetisasi karya. Meryogikeun pendaptaran.
  • Buku Virtual (ES) Portal dimana panulis klasik kalayan karya dina domain publik ngagabung sareng panulis énggal anu unggah karyana pikeun disalabarkeun.
  • Pamaca BQ (ES) Pamilihan klasik anu perusahaan BQ ngamuat buku-buku tina pembaca na. Aranjeunna ngantepkeun kami file pos pikeun diunduh.
  • Perpustakaan (IS IN) Portal anu nawiskeun seueur ebook.
  • Buku pitunjuk  (ES) Perpustakaan éléktronik anu nawiskeun kami pilihan karya dina domain publik.
  • Manybooks (En) Proyék anu ngagambar dina proyék Gutenbeberg sareng Genome aya buku audio.
  • eBooksgo (En) Diréktori buku basis Gutenberg.
  • Buku Planét(ES) Nawiskeun buku domain publik.
  • Buka Budaya Ebook gratis (En) Daptar sareng langkung ti 700 buku kanggo sababaraha alat, ereaders, iphone, iphdss, smartphone, sareng sajabana.
  • Édisi Dyskolo (ES) Redaksi dimana sadaya karya anu diterbitkeun na ngagaduhan lisénsi Creative Commons
  • bubok (ES) Platform penerbitan desktop anu hébat ngagaduhan sajumlah buku gratis.
  • 24 Simbol (ES) Éta mangrupikeun platform bacaan online, tingkat anu rata pikeun maca buku online, tapi éta nyandak urang jilid anu béda pikeun maca éta gratis.
  • Kobo (En) Buta Kobo, gaduh ebook gratis dina katalog na sapertos Amazon.
  • Barnes & Noble (EN / ES) Anu katilu dina perdebatan sareng Kobo sareng Amazon, gaduh jilid gratis kanggo diunduh.
  • Smashwords (EN / ES) Distributor buku Indie, kalayan seueur ebook gratis.
  • Mal ebook (En) Ebook digital pikeun ereaders, iphone, telepon pinter, tablet, ipad, pc sareng mac
  • olahraga (ES) Penerbit genre anu pikaresepeun kami ku sababaraha karyana gratis
  • Lektu (ES) platform budaya Spanyol anu hébat, dimana urang tiasa mendakan ebooks, buku audio sareng podcast naha éta dibayar, gratis, kalayan diunduh ngalangkungan pamayaran sosial atanapi ku metode pamayaran upami anjeun resep.
  • Buku (ES) Langkung ti 10.000 buku sayogi kanggo diunduh. Sanaos gratis, urang kedah ngadaptar dina wéb pikeun ngaunduhna.
  • Ngalamun ngimpi (ES) Penerbit anu museurkeun karangan ieu museurkeun usahana ngajual buku kertas tapi nyéépkeun urang sababaraha karya dina lisénsi Creative Commons ( CC ku-NC ,  CC BY-NC-SA ,  CC BY-NC-ND  )
  • Buku dina telepon abdi (En) Ebook diédit ngarah tiasa dibaca dina telepon atanapi alat naon waé anu dipasang Java
  • Junkie ebook (En) Platform pikeun panulis anyar sareng mandiri
  • Perpustakaan (En) Panerbit sanés panulis mandiri

Situs pikeun ngaunduh buku téknis

Wéb anu khusus nawiskeun buku téknis sareng ilmiah gratis sareng hukum.

  • Buka Libra (IS IN) Perpustakaan online hébat ebook téknis. Tanpa diragukeun, proyék pikaresepeun pisan anu nyusun sareng nawiskeun kami sajumlah ageung ebook téhnis sareng gratis. Siap pikeun diunduh.
  • Technoforofotof (En) Mikrosofot nyéépkeun kami sababaraha téknologi sareng ebook perangkat lunak gratis pikeun diunduh dina format pdf atanapi maca online.
  • Ebooks NASA (En) Buku téknologi NASA dina jejer aeronautika. Pikaresepeun pisan.
  • Buku CSIC (ES) Sajumlah ageung publikasi gratis ti Déwan Tinggi pikeun Panilitian Ilmiah. Éta némpél dina sagala cabang élmu.
  • Dina Tech (En) Katalog anu pikaresepeun pisan pikeun téknologi sareng ilmiah anu tiasa dianggo kalayan Open Access.
  • Buku Tech Gratis (En) Buku rékayasa sareng pemrograman gratis sareng gratis.
  • O'Really OpenBooks (En) Imah penerbitan O'Really ninggali kami Open Book. Éta henteu tiasa diunduh tapi anjeun tiasa maca online, sababaraha sumber anu narik pisan.
  • Buku Programming Gratis (En) Kamungkinan daptar anu pangsaéna anu kuring kantos mendakan, kompilasi anu saé, brutal, tetep énggal ngalangkungan Github. Kalayan tautan ieu sésana tautan téknis ampir lirén asup akal. Salian ti Github kami mendakannana di  reSRC dina format wéb anu langkung ramah
  • Buku Programming Online (En) Kompilasi karya dina program, élmu komputer, rékayasa parangkat lunak, pamekaran wéb, pamekaran aplikasi, basis data, jaringan, jsb.

Sareng ieu anu ayeuna 🙂

Dina waktos ayeuna kami henteu acan nambihan penerbit anu nawiskeun buku gratis tapi henteu ngantepkeun aranjeunna gampang disaring atanapi dipilarian, tapi kami mikirkeun kumaha cara nambihanana kana daptar sabab pasti seueur jalma anu resep.

Upami anjeun terang langkung seueur situs anu ngagaduhan kontén gratis sareng hukum anu kami henteu kalebet, punten hayu urang terang sareng urang bakal nambihan aranjeunna kana daptar halaman pikeun ngaunduh ebook gratis online.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

29 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Boris Da Silva Perez cenahna

    Hatur nuhun pisan, sareng ucapan salamet dina blog, kuring nuturkeun anjeun unggal dinten! Padamelan anu saé!

    1.    Nacho Morato cenahna

      Hatur nuhun ka anu parantos maca kami 🙂 Salam

  2.   NIEVES PEREZ SAN JUAN cenahna

    HATUR NUHUN SADAYANA SADAYANA HADIAH INFORMASI BUDAYA HATUR NUHUN.

  3.   Enilda. cenahna

    Abdi nampi e-mail. Punten wartoskeun kuring kumaha kuring milarian, ngaunduh eboks? Hatur nuhun.

    1.    Nacho Morato cenahna

      Halo Enilda, anjeun parantos nampi email anu parantos aya bewara pikeun pesen pribadi dina forum ngeunaan inisiatif anyar anu kami masih tetep damel tapi éta henteu siap. https://www.todoereaders.com/foros/showthread.php?t=794

  4.   bookblog cenahna

    Sakumaha saé, Nacho, anjeun ngabagi situs budaya ieu.
    Kuring gaduh blog unduh buku (sadaya hak dileupaskeun), langkung handap asor tibatan anu parantos anjeun terbitkeun, leres. Di dieu kuring bagikeun: Epub sareng PDF gratis, upami aya anu badé didatangan kami 🙂
    Hatur nuhun pisan kanggo kompilasi anu hébat ieu, anu kuring anggap, bakal nyandak waktos anu lami pikeun kumpul sareng mesen.
    Salam!

    1.    Nacho Morato cenahna

      Halo, hatur nuhun pisan kana bongbolonganna, kuring bakal marios proyék anjeun sareng upami éta cocog sareng kaayaan dina pembaruan salajengna tina daptar anu kuring badé lakukeun dina sababaraha dinten kuring bakal nambihan.

      salam

      1.    bookblog cenahna

        Nya, Nacho, hatur nuhun pisan! Mudah-mudahan éta nyumponan sarat.
        Salam!

  5.   Hector cenahna

    Tanggal 23 April mangrupikeun tanggal anu istiméwa di sakumna dunya ku peringatan "Hari Buku Internasional" sareng "Hak Pangarang", dina tautan ieu kuring nyungkeun anjeun kompilasi 40 ebook pamasaran online 2014:

    http://www.elrincondemarketing.com/2014/04/40-ebooks-gratuitos-de-marketing-online.html

  6.   alexarriete cenahna

    Dina tautan ieu anjeun tiasa ningali iraha sababaraha buku bakal gratis di Amazon.
    http://acernuda.com/libros-de-alejandro-cernuda/cuando-sera-gratis

  7.   goitia cenahna

    Wilujeng siang, kuring parantos mésér buku bq cervantes e, tapi kuring nyatet yén ampir sadaya buku pikeun hurung ... kuring henteu tiasa ngaunduh dina bq (hampura kabodoan kuring, kuring anyar dina ieu)

  8.   Pedro cenahna

    Réréncangan anu saé, upami éta kajantenan sering, éta biasana ngahurungkeun buku upami anjeun hoyong nganjang ka halaman ieu sareng anjeun bakal mendakan seueur format salian ti gaduh langkung ti 30 rébu judul http://www.megaepub.com/

  9.   miracles cenahna

    halo naha anjeun henteu nyobian ngaunduh epub gratis tina halaman ieu [diédit] éta ngagaduhan buku dina sadaya format!

    1.    Nacho Morato cenahna

      Halo Milagros. Kami ukur nyarioskeun situs anu diunduh sacara hukum.

      salam

  10.   Dario cenahna

    Kumaha damang? Naha anjeun terang platform naon waé anu anjeun tiasa unggah epub, sareng dipajang salaku rak virtual? Kalayan kecap séjén, rak virtual buku anjeun nyalira dina méga. Hatur nuhun!!

  11.   Nacho Morato cenahna

    Hai Darío, ayeuna kuring henteu terang nanaon, sanaos kuring yakin bakal aya naon. Pilihan anu saé nyaéta masang perpustakaan anjeun sareng manajer Caliber dina dropbox, copy, drive atanapi anu sami. Janten anjeun gaduh buku anjeun online.

    salam

  12.   Dario cenahna

    Nacho, hatur nuhun kana jawaban na. Tapi anu kuring pikahoyong henteu ngan ukur pikeun nyalametkeun aranjeunna dina awan, tapi pikeun tiasa ngabayangkeun panutup sareng nami masing-masing, pikeun tiasa milih éta. Upami éta lebet tina méja kuring ka awan, kuring ngan ukur bakal ningali nami-nami file na, sanés panutupna. Sareng unduh aranjeunna upami diperlukeun. Upami anjeun mendakan hal, wartosan kuring! Hatur nuhun!

  13.   mamén cenahna

    Halo, abdi peryogi buku "The English Cemetery" karya JM Mediola, tiasa anjeun carioskeun kumaha kuring kéngingkeunana. Hatur nuhun.

  14.   sebas cenahna

    Halo. Kuring ngajak anjeun pendak sareng Ablik ( http://ablik.com). Ebook tiasa didownload atanapi dibaca langsung dina layar kalayan alat naon waé. Éta mangrupikeun karya pustaka klasik anu teu aya hak cipta, atanapi karya asli, anu sacara hukum sah. Éta ogé tiasa diterbitkeun. Sing salamet!

  15.   laviniacor cenahna

    Aduh, kuring langkung sepuh sareng kuring "néwak hal-hal ieu", ti saprak kuring novice leres-leres, kuring laun janten (atanapi raoseun ...) ... "ahli", sareng sadayana hatur nuhun sareng seueur pisan tulisan dina «todoreaders.com»! HATUR NUHUN !

  16.   Lucia Garcia cenahna

    Kompilasi anu saé Nacho! Lian ti Amazon kalayan Audible, halaman wéb sanés naon anu anjeun nyarankeun pikeun ngadangukeun buku audio?

  17.   Arnold cenahna

    Wilujeng siang, tulisan anu pikaresepeun pikeun anu resep maca.
    Pikeun sadayana anu resep nampi $ 0,00 buku Kindle ngeunaan blogging, kewirausahaan, bisnis online, pamekaran pribadi, penghasilan pasip atanapi keuangan pribadi, kuring tiasa ngabantosan anjeun.

    Salam.

  18.   Carlos cenahna

    Nacho
    Kuring parantos mésér BQ Cervantes 3 di Madrid. Tapi kuring cicing di Argéntina sareng kuring kaget pisan yén kuring henteu tiasa ngagaleuh buku ti Toko atanapi anu sanés di nagara kuring kusabab sistem NUBICO henteu nampi, contona, kartu kiridit Argentina, hal anu henteu kajantenan ku nagara-nagara sanés di dunya tempat kuring mésér.
    Naha kuring gaduh cara anu sanés kanggo mésér atanapi naha kuring nyéépkeun artos?
    Gracias
    Wasalam
    Carlos

  19.   Carlos cenahna

    Abdi mésér BA Cervantes 3 dina lalampahan kuring anu anyar ka Madrid
    Kusabab toko Nubico henteu nampi kartu kiridit ti nagara kuring, kuring henteu acan tiasa ngagaleuh buku. Sareng kuring nuju nyarioskeun ngagaleuh, henteu ngaunduh ebook gratis.
    Naha aya anu tiasa nyarioskeun ka kuring di toko anu mana atanapi panyayogi ebook anu kuring tiasa ngagaleuh ti Argentina?
    Hatur nuhun Carlos
    cherrero45@gmail.com

  20.   Juan cenahna

    Halo wilujeng wengi. Anjeun tiasa nyarankeun 10 ″ ereader. Kuring resep kana format ieu pikeun maca buku téknis dina format pdf. Kuring gaduh dua ereader anu sanés (Papyre sareng Bq Cervantes) tapi dina ieu teu aya cara pikeun maca pdfs. Iraha 12 ″ ereader siap sareng gampang dipikagaduh? Sing salamet

  21.   Su cenahna

    Abdi nyarankeun anjeun ningali kana proyék Ebrolis, halaman wéb na nyaéta http://www.ebrolis.com

    1.    Nacho Morato cenahna

      Halo, kami marios deui sareng upami éta cocog sareng sarat kami bakal nambihanana dina pembaruan salajengna tina tulisan.

      Hatur nuhun pisan 🙂

  22.   abi cenahna

    Halo, kuring hoyong terang ngeunaan «Unbox» pikeun langsung ngaunduh buku digital anu aya hubunganana sareng kaséhatan khusus onkologi sareng kedokteran gigi, buku anu henteu sayogi di nagara kuring dina cetak. Abdi hoyong rekomendasi tina halaman éta yén di seueur tempat ngarahkeun kuring kana anu ieu.
    hatur nuhun sateuacana

  23.   Luis Diego cenahna

    Kuring nyarankeun taun 2020 ieu pikeun ngaunduh buku tina bookspdfgratismundo.xyz aranjeunna ngagaduhan ebook anu paling anyar