Windows 10 eBooks

Naha Microsoft diniatkeun ngajual ebook?

Gancang pisan anjeun bakal tiasa ngagaleuh ebook ti Toko Windows sapertos anu anjeun lakukeun sareng musik, aplikasi atanapi gim video. Microsoft tiasa ngumumkeunana geuwat.

Maca buku

Anu maca buku hirup langkung lami

Yale parantos nyebarkeun studi anu nunjukkeun yén anu maca 3 jam satengah atanapi langkung, hirup langkung lami tibatan anu henteu maca nanaon.

Instapaper

Instapaper Premium janten gratis

Sakumaha urang parantos diajar tina blog Instapaper, Instapaper Premium dileungitkeun, ngalirkeun fungsi premium na pikeun pangguna normal sareng lirén ngeusi batre

Tanggal Buta

Buka kencan buta sareng buku

Tanggal buta sareng buku mangrupikeun cara anu paling saé pikeun terang carita anu héran anu anjeun henteu ngarepkeun tiasa dibaca.

buku

Industri buku turun

Penerbit utama parantos ngabagi inohong penjualan salami genep bulan ka pengker sareng nunjukkeun trend handap.

Seuneu 8 HD

Amazon béak saham Fire 8 HD

Kusabab Amazon biasana ngamutahirkeun produk na antara sasih Séptémber sareng Oktober, kurangna saham ampir hartosna pembaruan perangkat keras.

Kobo Aura Hiji

Kobo ngumumkeun Kobo Aura One

Kobo hoyong nyusahkeun hal pikeun Amazon ku Aura One na anu nembé diwanohkeun di sakumna dunya. Pembaca anu pikaresepeun kalayan sajumlah kaunggulan.

txtr

Txtr nutup permanén

Saatos sataun saprak pengumuman kabangkrutan, Txtr akhirna ngumumkeun panutupanana. Panutupanana anu, di sisi anu sanés, seueur anu atos lami ngantosan ...

Jeff Bezos

Bezos nolak bakal aya Kindle $ 8

CEO Amazon parantos diwawancara pikeun podcast dimana anjeunna parantos nunjukkeun yén moal aya sareng moal aya Kindle 8 dolar, moal aya Kindle anu murah ...

Amazon Ngajual Pinjaman Siswa

Amazon parantos ngaluncurkeun tawaran pikeun siswa anu ngalangkungan pinjaman pelajar anu langkung saé, hal anu ngahijikeun Amazon Prime Student na ...

Icarus A4

Icarus ogé ngagaduhan eReader 13 inci

Icarus parantos ngaluncurkeun eReader kalayan layar 13 inci ngalangkungan platform crowdfunding, hal anu matak pikeun anu milari eReader sapertos kieu ...

Sigil

Sigil parantos ngadukung format Epub3

Sigil parantos ngagaduhan sistem plugin na, salah sahijina ngamungkinkeun anjeun ngarobih epub kana epub3 kalayan klik saderhana sareng tanpa ngarobih kode.