BQ Cervantes Touch Light, anu pang anyarna dina eReaders buatan Spanyol

Bq Cervantes

Minggu kamari perusahaan Spanyol BQ nampilkeun naon anu bakal diluncurkeun salajengna, nyaéta Lampu Senter BQ Cervantes anu bakal milari ngajaga mérek Spanyol diantawis anu kawéntar dina sektor anu saing kompetitif sapertos anu eBooks.

Salami presentasi na, tanggal dileupaskeun ka pasar atanapi harga khusus henteu dikonfirmasi tapi dina halaman wéb resmi BQ anjeun parantos tiasa mésér produk na harga 129,90 euro sanaos henteu dipikaterang upami kintunanna didamel langsung atanapi bakal kedah ngantosan tiasa nampi éta ti saprak mimiti sigana paruh kadua Januari 2013 janten tanggal nempatkeun BQ Cervantes Touch Light anu anyar.

Alat BQ anyar menonjol sakali deui pikeun bérésna anu elegan sareng sababaraha fitur anu langkung saé anu matak janten pilihan anu saé pikeun diperhatoskeun nalika mésér buku eReader atanapi éléktronik.

Karakteristik utama BQ Cervantes Touch Light anyar sapertos kieu:

  • ukuran: 165x115x11,5 mm
  • beurat: 222 gram
  • layar: éta ngagaduhan layar 6 inci kalayan résolusi HD 758 × 1024 piksel, kalayan 16 tingkat abu sareng lampu internal anu tiasa dimmedkeun pikeun ngendalikeun intensitasna
  • memori internal: 4 gigabyte mémori internal, sareng 2 gigabyte pinuh sayogi pikeun pangguna
  • processor: FS507 i.MX 800 MHz anu ngamungkinkeun halaman janten sakitar satengah detik
  • batre: Li-ion 1.500 mah
  • format dirojong: PDF, ePUB, JPEG, PNG
  • Payil nganggo DRM: PDF, ePUB
  • Conectividad: mikro-USB 2.0, Wi-Fi ™ 802.11 b / g, slot mikro-SDHC / SD

Tanpa ragu kami nyanghareupan alat hébat anu éta tiasa janten kado anu sampurna pikeun Natal ieu Sanaos, sapertos sadaya alat anu ngahijikeun téknologi cahaya terintegrasi inovatif anu ngamungkinkeun maca dina poék, mamang pasti timbul. Sareng éta urang nyanghareupan téknologi anu kawilang anyar anu pastina bakal gaduh perjalanan anu panjang pikeun pamutahiran sabab kumaha upami ayeuna urang ngagaleuh alat jenis ieu dina sababaraha minggu panginten urang tiasa mendakan alat anu sami sareng lampu anu langkung ningkat sareng sampurna.

E-buku BQ

Rekomendasi kami nyaéta ngantosan sareng tenang, sahenteuna dugi ka urang tiasa ningali sareng némpél BQ Cervantes Touch Light énggal di salah sahiji toko ageung anu dipajang sareng urang tiasa narik kasimpulan bari nyepeng dina panangan.

Kumaha saur anjeun ngeunaan BQ Cervantes Touch Light anu anyar sareng kamajuan BQ dina sektor anu sainget pisan sapertos buku éléktronik? Kami resep, sanaos perséntase pangguna gaduh BQ Cervantes diblokir.

Inpormasi lengkep - Bq Cervantes Touch, kualitas dina harga alit

Sumber - bqreaders.com


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

21 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Albert J. cenahna

    Merekna parantos tiasa ngantepkeun anjeun anu maca janten anjeun tiasa nyobian kalayan saé ...

    1.    Villamandos cenahna

      Pasti moal lami deui aranjeunna bakal mimiti ngantepkeun hal-hal pikeun urang tapi pikeun ayeuna urang ngatur sakumaha urang tiasa.

  2.   Juli cenahna

    Pamaca anu saé, sanaos henteu sampurna.
    Upami anjeun gaduh kartu micorSD, éta henteu nunjukkeun nami buku anu anjeun baca leres-leres (éta nyatakeun yén éta mangrupikeun buku anu sanés), sanaos ngeklik buku anjeun bakal ngabantosan anu leres sareng ka halaman anu leres.
    Lampu sareng Wi-Fi tiasa dianggo leres.
    Sacara umum, jawaban na saé, sanaos dina sababaraha waktos anjeunna lambat ngaréspon, saur alesan anu aya hubunganana sareng Wi-Fi
    Bagéan anu taktil mangrupikeun anu kuring ningali anu paling lemah. Sanaos jalan leres, éta teu ngagaduhan sensitipitas langkung sakedik, sareng maksa anjeun mencét kalayan saé sareng laun supados ngadeteksi anjeun leres. Ieu henteu mangaruhan waktos maca, tapi mangaruhan kana konfigurasi atanapi browsing wéb

  3.   Jorge cenahna

    Mahal, sapertos seueur ereaders dina pasaran sareng industri anu didédikasikeun pikeun alat bacaan éléktronik ieu parantos nampi sababaraha keluhan sareng keluhan ngeunaan harga kasar anu ditawarkeun di pasar. Saha anu nyarios yén ngalaksanakeun téknologi anu bakal ngaleungitkeun makalah salaku format bacaan umum hartosna ningkatna harga produk budaya? Upami anjeun nambihan layar TFT atanapi LCD (produk alternatif pikeun anu gaduh téknologi tinta éléktronik, hargana langkung mirah), langkung ngabahayakeun kasihatan mata sabab akibatna jenis alat ieu ayeuna mahal sareng kasar, sabab tawaran lega perusahaan anu béda henteu ngajamin harga kalapa.

  4.   musibah cenahna

    goréng pisan, buruk. Kuring parantos ngarobih dua kali. Éta henteu maca kartu, éta tetep dikonci, tanpa ngareset. Musibah.

  5.   David cenahna

    Kumaha anjeun tiasa ngarengsekeun anu digantungkeun?

  6.   Patri cenahna

    Abdi parantos diblokir. Kuring parantos nahan tombol peureum sareng teu nanaon, peryogi langkung ti sajam sapertos kieu. Naha aya anu terang kumaha muka konciana?

    1.    maralba cenahna

      Halo ka abdi, éta ogé parantos dipeungpeuk, salami tilu jam kuring ngalakukeun hal anu sami sareng anjeun sareng nanaon pisan. Naha anjeun tiasa ngalereskeunana? Salam.

  7.   maralba cenahna

    Halo, hal anu sami kajadian ka kuring salaku Patri. Éta parantos dikonci salami tilu jam sareng teu nanaon pisan, kuring parantos mencét tombol na 30 detik sareng teu nanaon. Naha aya anu terang naon anu kuring tiasa lakukeun?. Hatur nuhun

  8.   Villamandos cenahna

    Dina waktos ayeuna kami henteu mendakan kumaha kaluar tina masalah anu kuring tingali yén anjeun ngagaduhan yén éta diblokir. Kami parantos ngirim email Bq tapi henteu nampi balesan. Pas urang terang kumaha méréskeun masalah ieu, kami bakal masihan koméntar di dieu atanapi ngadamel tulisan anu jelas.

    Salam ka sadayana sareng kuring ajak ku masalah 🙁

  9.   oly13 cenahna

    Abdi sami-sami ngonci sareng teu aya jalan kuring mareuman, ngaco

  10.   luwak cenahna

    Maot, rapuh mutlak layar sareng henteu ngajamin, 10 dinten dianggo sareng rusak, tanpa ditiup atanapi naon waé.

  11.   Noelia cenahna

    Ngabunuh, fatal. Naon kuciwa. Éta dikonci sareng teu aya jalan anu bakal datang. Sanés mencét langkung ti 15 detik atanapi mencét sakaligus ngamimitian sareng ignition atanapi naon waé. Sareng luhurna, nalika kuring nyambungkeun kana komputer, éta henteu katingali. Sareng parantos sapertos kieu langkung ti 24 jam. Lousy alat

  12.   inigo cenahna

    Nya, éta sampurna pikeun kuring. Mah nuju di Désémber sareng henteu aya masalah. sareng dina halaman wéb bq aranjeunna gaduh firmware anyar anu parantos ningkat dina giliran halaman, sabab enya, di awal kuring kadang-kadang nyéépkeun 2 halaman tibatan hiji. tapi ku masalah firmware anyarna parantos dibéréskeun.

  13.   Vanesa cenahna

    Hiji-hijina cara pikeun muka konci éta nyaéta ngalirkeun batré ebook, teras balikeun deui

  14.   marisa_l_r cenahna

    Nya, naon anu kajantenan kuring nyaéta kuring nyambungkeun kana komputer pikeun nyelapkeun sareng ngarobih file sareng henteu mikawanohna.

  15.   edu cenahna

    Abdi ngagaduhan lampu sentuh bq cervantes. Sanaos mimitina damelna leres ayeuna nalika kuring nyambungkeun kana komputer kuring ngalangkungan usb pikeun ngarékam file di dinya, pesen némbongan nyarios yén éta henteu mikawanohna. Kuring gaduh windows xp salaku sistem operasi. Naon anu tiasa dilakukeun?

  16.   Marilu cenahna

    Kuring ngalaman masalah maca sababaraha buku anu kuring gaduh dina format pdf, nalika kuring lebet kana bq sababaraha halaman kaluar henteu lengkep, nyaéta dina dokumén kuring éta sampurna

  17.   suso5 cenahna

    Héi sadayana, kuring ningali ka anu maca ieu, tapi éta narik kuring deui sadaya masalah kuncén. Nya, kuring hoyong terang kumaha masalahna ayeuna aya dina aranjeunna, upami éta mangrupikeun hal anu parantos direngsekeun ku pembaruan anu berturut-turut anu dialaman ku alat. Pikeun kuring, ngantepkeun alat ngareset deui cekap pikeun kuring, sareng sanés kedah ngantosan batréna béak.
    Salam sareng hatur nuhun!

  18.   Oriol Alella cenahna

    Abdi henteu nyarankeun saha waé pikeun mésér maca ieu. Kuring parantos dipeungpeuk, sareng nalika ngiringan forum kuring kaget ku seueur masalah anu aya di jalma. Abdi terang sareng kuring milih merek anu sanés.

  19.   kabita cenahna

    ebook bq cervantes henteu dieusi, upami anjeun nyolok kana batréna pinuh sareng upami anjeun nyabut éta henteu gaduh batré