bagian

Todo eReaders mangrupikeun blog pikeun anu tuang buku anu, salian ti kertas, ogé hoyong maca éta dina alat éléktronik. Inpormasi anu anjeun bakal mendakan dina blog ieu dibasajankeun buku kana alat pikeun maca éta, ngalangkungan parangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih téks kana format anu cocog pikeun eReader anjeun.

Dina sadaya eReaders kami ogé nyarioskeun pabrik anu panghadéna pikeun jinis alat ieu, anu bakal ngabantosan anjeun mutuskeun mana anu paling cocog pikeun kabutuhan anjeun. Di sisi anu sanésna, anjeun ogé bakal mendakan inpormasi anu aya hubunganana sareng jinis hardware anu sanés, sapertos aksésoris, tablet atanapi modifikasi anu tiasa anjeun laksanakeun kana eReader anu parantos anjeun gaduh.

Tapi blog ieu moal lengkep upami teu aya berita ayeuna, dimana anjeun ogé bakal mendakan rilis, berita ngeunaan panulis sareng literatur sacara umum. Anjeun gaduh sadaya bagian anu sayogi di handap ieu. Urang tim redaksi dikhususkeun tanggel waler pikeun ngajaga éta supaya diénggalan supados anjeun salawasna mutakhir.

bool (leres)