Ayeuna anjeun tiasa masihan buku audio sareng réréncangan anjeun ku Audible

karungu

Audible parantos nampilkeun fitur anyar pikeun nawiskeun kado ka pangguna sanés anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngabagi buku audio tunggal sareng réréncangan anjeun. Anu nampi audiobook munggaran ieu gratis, Audible bakal mayar panulis, palaku sareng nu bogana anu sami sareng nilai judulna.

Upami anjeun anggota anu tiasa didangukeun sareng parantos mésér buku audio anjeun tiasa kirimkeun langsung ka réréncangan anjeun ngalangkungan email, sms atanapi WhatsApp nalika nganggo salah sahiji alat ios, Android sareng Windows 10. Upami ku alesan naon waé sobat anjeun sanés anggota Audible, aranjeunna bakal nampi uleman pikeun ngadamel akun ngarah tiasa ngupingkeun buku audio

Tujuan sanés tina inisiatif anyar ieu ku Audible nyaéta janten gampang dianggo pikeun kado buku audio anu dipésér sateuacanna. Pencét kana pilihan «Kirimkeun buku ieu» tina «Perpustakaan kuring» sareng buku audio anu anjeun pasihkeun bakal dikirim gratis ka sadaya kontak anu anjeun badé kalebetkeun dina kiriman.

Upami anu nampi kéngingkeun buku audio pikeun cara ieu ku cara kieu, aranjeunna henteu kedah lebet kanggo sidang gratis atanapi nganggo kartu kiriditna pikeun kéngingkeun judulna. Éta, pondokna, a cara pikeun nyieun diri anjeun dikenal pikeun layanan anu gaduh seueur pangguna sareng anu ngamungkinkeun nawiskeun jinis format sanés pikeun anu teu gaduh seueur waktos dina maca, tapi anu mendakan macét unggal dinten nalika aranjeunna ngantunkeun padamelanna .

Henteu ngan ukur ieu, tapi ogé kapan hayu urang laksanakeun atanapi bahkan ngan ukur damel di bumi, urang nganggo headphone, urang ngaluncurkeun Audible sareng kami ngagaduhan pangarang favorit urang sareng buku audio anu parantos kami mésér.

Una proposal anu narik pisan ku Audible dina akhirna ngadorong ngupingkeun jinis produk ieu sareng éta ngiringan proposal anu sanés ti sababaraha dinten ka pengker.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Teresa Fornas cenahna

    Kuring parantos ngarencanakeun masihan audiobook Juan Eslava pikeun Natal (riwayat perang sadulur anu teu aya anu hoyong)
    Abdi henteu terang kumaha, tapi leres! 😉
    Hatur nuhun.