Buku Kelima Grey

buku kalima abu urang

Kami parantos masihan koméntar kana sababaraha minggu ka pengker, yén panerbit utama aranjeunna nyalahkeun inohong anu handap diala taun ayeuna henteuna anu ngajual anu pangsaéna anu ngahontal ngajual ratusan rébu unit sadunya. Sapertos taun ayeuna sigana aranjeunna parantos nyerah, ayeuna aya anu nyiapkeun anu bakal teras ngical seueur, sanaos engké bacaanana henteu khusus anu hoyong seueur.

Upami Juni kamari Penguin nyebarkeun cicilan kaopat saga Fifty Shades, salah sahiji carita na diciptakeun deui, tapi waktos ieu ti sudut pandang Christian Grey, ayeuna EL James damel dina gelar kalima. Éta James nyalira anu parantos nyebarkeun dina Facebook na naon anu janten gambar layar buku kalima ieu anu bakal sumping, konon nalika film na dirilis dina 2017.

Buku Kalima Lima Puluh Nuansa Gray

50 warna langkung poék

Judul kadua Fifty Shades Darker: Ti Christian's Point of View, bakal sumping di 2017 sareng urang ngagaduhan pilihan pikeun tiasa lulus Ku facebook pikeun terang téks-téks anu bakal masihan jalan ka dunya gelap dimana tokoh utama bergerak anu ngalobaan artos sareng kasenangan bumi.

Pilem Fifty Shades Darker ayeuna aya dina fase produksi pos sareng sékrési na diperkirakeun dina bulan Pébruari 2017. Éta bakal narik seueur perhatian média pikeun pilem anu bakal datang sareng sadaya industri buku bakal ngamimitian iklan pikeun ngajual deui trilogi aslina deui.

Di momen teu dipikaterang iraha reservasi pikeun buku anyar ieu Aranjeunna bakal siap, tapi éta bakal kajadian dina waktos anu sami sareng perdana pilem. Judul anu sanés ku industri penerbitan ngaharepkeun kéngingkeun kauntungan ageung supados langkung tiasa ngadukung sésana taun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Edith cenahna

    Halo, anjeun terang naha buku kalima 50sombras parantos tanggal?

  2.   panyalindungan cenahna

    Halo, kuring nembé maca buku Grey dumasar kana pamikiran Christian, sareng kuring resep pisan, kuring resep pisan sareng resep terang naha bakal aya buku ka-5 sareng ka-6, upami aya anu tiasa mastikeun, sabab kuring ngarepkeunana. , Hatur nuhun.

  3.   panyalindungan cenahna

    Halo, kuring nembé maca buku Grey dumasar kana pamikiran Christian, sareng kuring resep, kuring parantos ningali yén aranjeunna badé ngaluarkeun buku ka-5, sareng kuring panasaran naha aya anu terang naha bakal ngaleupaskeun buku ka-6? Iraha? Kusabab kuring kataji sareng resep, hatur nuhun.

  4.   Nidya Artavia Alvarado cenahna

    Para

  5.   Ana cenahna

    Abdi resep maca carita lengkep tina sudut pandang Grey. Naha anjeun terang naon-naon ngeunaan buku kalima sareng kagenep éta? Abdi hoyong !!!

  6.   Susana monsalve cenahna

    Abdi Susana Monsalve
    Kuring parantos maca buku kaopat "Gray" sareng kuring resep maca buku ka-5 sareng ka-6 anu ditulis tina sudut pandang Grey. Abdi hoyong terang naha éta parantos dijual di pasar atanapi éta henteu acan dijual.

    1.    ANONYMOUS17 cenahna

      SANGÉÉÉÉÉA ANU TANGGAL JEUNG KUDU DIJUAL DINA 5 DESEMBER…. Judulna «DARKEST (Lima Puluh Nuansa sakumaha anu dicarioskeun ku Christian Gray 2)

  7.   Victor Manuel cenahna

    Mésér nyauran buku tina lajuning 50 warna abu-abu dicarioskeun ku nuhun mugia waleran