Salam Onyx Boox Caesar salam anjeun!

Onyx Boxx Caesar

Onyx Boox tetep ngamutahirkeun eReaders na sareng anu pangénggalna parantos jujuluk saatos diktator Romawi anu kawéntar, Julius Caesar. A) Leres, Onyx Boox Caesar mangrupikeun alat Onyx Boox énggal kalayan téknologi surat sareng harga anu cukup pikaresepeun, sahenteuna pikeun kantong Spanyol.

Tapi, sapertos modél Onyx Boox anu sanés, urang bakal ningali alatna mimitina di nagara batur sateuacan Spanyol. Khususna, Onyx Boox Caesar bakal sayogi di Rusia teras dilegakeun ka nagara-nagara sanés.

Onyx Boox Caesar gaduh prosesor dual core a 1 Ghz kalayan ram 512 Mb sareng panyimpenan internal 8 Gb anu tiasa dilegakeun ku slot microsd. EReader anu dimaksud nganggo layar 6 inci kalayan téknologi Carta layar henteu keunatéknologi anu Onyx Boox hoream nerapkeun dina alatna. The Onyx Boox Caesar gaduh resolusi 1024 x 758 piksel kalayan katerangan dina layar.

Onyx Boox Caesar tiasa janten eReader Spanyol anu meujeuhna anyar kanggo sadayana

Sapertos modél sanésna, Onyx Boox Caesar gaduh dua tombol sisi pikeun ngahurungkeun halaman sareng tombol sentral anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun nganapigasi dina ménu. Sareng éta alatna gaduh sakumaha Sistem operasi Android 4.2.2, pérsi lami tapi valid pikeun aplikasi bacaan atanapi kalénder anu tangtu atanapi bahkan catetan aplikasi.

Batré tina eReader ieu nyaéta 3.000 mah, kapasitas anu luhur pisan anu bakal ngamungkinkeun urang ngagaduhan otonomi caket kana sasih panggunaan, sapertos sesa eReaders, sanaos ogé bakal gumantung kana panggunaan anu urang pasihkeun ka eReader.

Onyx Boox Caesar gaduh hargana $ 109, harga murah pisan anu bakal turun deui upami urang ngalirkeun ka euro, sahingga pikeun harga Kindle Dasar urang tiasa gaduh alat anu hébat. Sareng éta naha kuring yakin yén Onyx Boox Caesar bakal sumping ka Spanyol, tapi nganggo nami anu sanés. Sareng upami hargana dijaga, pasar Spanyol tiasa mimiti naék Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.