Aranjeunna ngatur masang Android dina (ampir) sadayana Kobo eReaders

Aranjeunna ngatur masang Android dina (ampir) sadayana Kobo eReaders

Sababaraha bulan ka pengker kami ngobrol sareng anjeun ngeunaan kumaha pamekar ngaliwat Tolino Bersinar firmware nyusup kana sistem Kobo Globe sareng tiasa masang versi bersih tina Android. Panilitian parantos dilanjutkeun sareng ayeuna, panyumbang kana pangembang munggaran parantos hasil install Android dina sadaya Kobo eReaders, méh ampir sadayana ti saprak eReader terakhir, Kobo Aura teu acan tiasa kagolongkeun kana proyék ieu. Pangwangunan Android anyar pikeun Kobo ieu dimimitian ti proyék samemehna anu parantos kami sebatkeun, tapi parantos ditingkatkeun sareng dirombak, ayeuna aranjeunna henteu deui mimitian ti Tolino Bersinar firmware, kumargi pikeun alat anu sanés Kobo Globe aranjeunna henteu jalan leres.

El firmware ayeuna lumayan lumayan sanaos éta tetep kedah debugging pisan. Ayeuna sadaya fitur Kobo eReaders tiasa dianggo leres kalebet éta Kobo Aura HD, panginten anu pang lengkepna eReaders. The versi android yén aranjeunna parantos hasil masang nyaéta nu 2.3.7, versi lami tapi anu saé pikeun ide pikeun kamungkinan gaduh sistem operasi alternatip ka anu dipasang sacara standar. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar, sistem na tiasa dianggo saé sareng dimungkinkeun pikeun masang aplikasi naon waé, henteu ngan ukur via apk tapi ogé ti Play Store, anu ngamungkinkeun urang tiasa masang sareng maca ebook tina aplikasi Kindle, ti B&N, ti La Casa del Libro atanapi tina kartu SD kami.

Kumaha carana masang Android dina Kobo Aura HD kami?

Sapertos prosés anu sateuacanna, hiji-hijina cara pamasangan pikeun vérsi Android ieu nyaéta muka eReader, milarian kartu mémori atanapi «hard drive»Tina eReader sareng robih kana kartu sd kalayan vérsi Android. Mangrupikeun metode anu henteu disarankeun pikeun pangguna novice sareng kuring bakal nyarios yén éta ngan ukur pikeun para ahli. Versi anu aranjeunna nampilkeun ngamungkinkeun dual boot Kalayan kecap séjén, nalika urang masangkeunana, nalika urang ngaktipkeun eReader éta bakal naros ka urang naon sistem anu urang hoyong anggo.

Aranjeunna ngatur masang Android dina (ampir) sadayana Kobo eReaders

Naha éta pamungkas pamekaran?

Sakumaha kabaca dina komentar pamekar sorangan, proyék ieu bakal gaduh tuluyan anu ngahasilkeun, dina hiji sisi aya pamekaran versi Android anu langkung ayeuna anu tiasa janten anu terakhir kumargi didamel pikeun alat-alat kalayan sababaraha sumber sareng di sisi anu sanésna, para pamekar ngakuan yén Android henteu nyandak OK pisan ku tampilan e-ink sareng meryogikeun kustomisasi. Kustomisasi anu ayeuna nuju aranjeunna hasilkeun pikeun nawiskeun kami. Tangtosna kuring ngarepkeun kustomisasi ieu ogé parobahan dina pamasangan vérsi Android ieu, sabab éta tiasa masihan kahirupan kadua pikeun seueur eReaders. Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.