Kindle Paperwhite sareng Kindle Kids anyar, tarohan Amazon pikeun usum gugur ieu

Kindle Paperwhite sareng Kindle Kids

Amazon ngalaan alat bacaan anu anyar kamari sore tapi ku cara anu langkung resmi ayeuna Urang ayeuna tiasa ningali ciri sareng file na Anyar Kindle Paperwhite sareng Kindle Paperwhite Signature Edition.

Tapi ogé Amazon narik kejutan anyar anu kami henteu ngagaduhan rumor resmi, salah sahijina bagian barudak Kindle anu diwangun ku sababaraha alat Amazon anu ditujukeun pikeun séktor bacaan anu paling orok.

Dina hal ieu urang gaduh Dasar Kindle kalayan Fitur sareng adaptasi pikeun barudak anu disebat Kindle Kids ogé urang gaduh Kindle Paperwhite Kids naon anu sami tapi ku alat anyar Kindle Paperwhite teras urang ogé ngagaduhan jasa langganan dina gaya na Kindle Unlimited anu bakal ngamungkinkeun anu pangleutikna di bumi maca buku sareng buku dina format digital.

Janten, pastina, Amazon ngamutahirkeun modél Kindle Paperwhite na tapi henteu kitu sareng modél sanésna, ningalkeun kanggo samentawis Dasar Kindle sareng Kindle Oasis.

Kindle Paperwhite Kids

Bocor anu didamel dua dinten ka pengker dina halaman wéb Amazon Canada parantos kajantenan tapi aya unsur anu kami henteu terang yén dinten ayeuna urang tungtungna tiasa akur sareng ngumumkeun. Ngecas batré sareng nirkabel paling penting sareng ogé, supados teu aya masalah ngecas, Amazon parantos ngalebetkeun port usb-c, nyingkirkeun palabuhan kargo tradisional. Ieu dina prakna tiasa nyusahkeun sakumaha urang moal tiasa nganggo carjer ereader lami tapi urang kedah mésér anu sanés. Nanging, bungkus ereader nganggo sampul kalebet carjer, janten nalika aranjeunna dugi ka Spanyol, sapertos Amazon Spanyol kalebet carjer dina alat anjeun.

El Kindle Paperwhite Signature Edition rekening kumaha aranjeunna ngawartosan kami kalayan ngecas nirkabel ditambah port usb-c. Dina hal ieu ogé aya bungkus sampul, ditambah ereader plus carjer nirkabel anu hargana $ 239.

Sajaba ti éta, Amazon parantos ngarobah kawijakan lingkunganana dina siaran ieu, ngajantenkeun jelas yén alatna didamel ku unsur daur ulang, kalayan bungkusan ramah lingkungan sareng sareng kasempetan kanggo ngadaur mulangkeunana atanapi masihan kahirupan kadua pikeun ereader lami upami anjeun hoyong tukeur pikeun Kindle Paperwhite énggal.

Kindle Kids ningkatkeun pisan supados barudak resep maca

Tapi anu paling narik perhatian kuring sareng anu pasti bakal janten dorongan anu hadé pikeun ékosistem Kindle nyaéta perhatian anu alit.

Amazon parantos ngaiklan sareng ningkatkeun jasa pikeun barudak kalayan Kindle Kids anu tiasa dianggo sapertos Kindle Unlimited tapi nganggo buku ramah-anak. Salaku tambahan, alat-alat na gaduh versi khusus parangkat lunak anu ngamungkinkeun bapak atanapi indung pikeun ngawatesan panggunaan alat, nunjukkeun waktos di mana alat na lirén damel sahingga anak parantos netepkeun jadwal, ngawatesan bacaan anu tangtu atanapi ngarobih sénsor lampu.

Marengan vérsi ieu sareng modél anyar muncul séri tutup sareng motif murangkalih sareng nonoman anu ngalengkepan pamiarsa sareng anu tiasa dipésér sacara misah tapi ogé sasarengan, kalebet carjer usb-c.

Kindle Paperwhite 2021

Ayeuna aranjeunna henteu sayogi kanggo dijual panginten sabab éta henteu acan pikeun sadaya nagara. Harga tina modél normal nyaéta $ 139, modélna Tandatangan Kindle Paperwhite nyaéta $ 159 sareng modél Kindle Kids kalayan masing-masing penutup masing-masing $ 159 sareng $ 109 pikeun modél Paperwhite sareng Kindle Basic masing-masing.

Amazon ninggalkeun konéksi 4G sareng iklanna?

Kindle Kids mangrupikeun hal anu énggal, tapi upami anjeun pangguna anu parantos terang Amazon ti Kindle anu munggaran sareng nganjang kana wéb, anjeun bakal kaganggu ku kanyataan yén Amazon nekenkeun sareng nekenkeun mésér dina versi Kindle Paperwhite tanpa iklan, kapan dugi ka ayeuna teu acan sapertos kitu. Éta sanaos leres yén bédana henteu seueur sareng iklanna henteu ngaganggu, éta henteu lirén narik perhatian.

Sajaba ti éta, versi ieu Kindle Paperwhite moal gaduh versi 4G, Nyaéta urang bakal salawasna peryogi sambungan nirkabel tiasa ngaunduh ebook, berita atanapi ngagaleuh. Sanaos leres yén éta mangrupikeun fitur anu nguntungkeun Amazon, éta ogé leres éta fungsi ieu dibayangkeun pisan ku perusahaan Sareng upami palanggan henteu seueur manpaatna, tungtungna janten tarik pikeun perusahaan. Ieu panginten naha sababaraha bulan terakhir Amazon milih nganonaktifkeun fitur ieu sareng henteu nerapkeunana dina alat anyar.

Kami masih henteu terang tanggal kamungkinan mésér di Spanyol, sanaos di pasar AS bakal sayogi ti 28 Oktober Tapi saatos peluncuran gancang saatos saringan, saur kuring urang bakal gancang ngagaduhan alat ieu di pasar Spanyol, anu sanaos aya tablet, masihkeun alat anu saé pikeun bacaan sareng jam hiburan urang Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.