Pembaruan Parangkat Lunak Mega didamel pikeun hack Kobo eReaders

Pembaruan Parangkat Lunak Mega didamel pikeun hack Kobo eReaders Salah sahiji hal anu dibéjakeun ku tablet sareng eReaders salian ti kamungkinan dijantenkeun buku, nyaéta yén éta tiasa diretas, kakhususan anu henteu resep perusahaan ageung tapi leres ogé dina kaseueuran aranjeunna condong ningkatkeun alat. sacara signifikan.

Conto anu saé ieu tiasa dipendakan dina Kobo Mega Update, proyék ku pangguna anu ngajantenkeun Kobo eReader ningkat sacara signifikan. Ogé dina hal ieu, Pembaruan Mega dumasarkeun kana parangkat lunak Kobo utami janten lancarna sistem na dijamin.Nanging, Mega Update sanés parangkat lunak saderhana tapi mangrupikeun megapack anu ngahijikeun pembaruan Kobo pangénggalna sareng parangkat lunak anu peryogi sareng gunana pikeun pangguna.

Pembaruan Mega ieu ngandung kamus anu ditingkatkeun sareng font khusus

Maka, salian ti firmware pangénggalna, PBchess kalebet, kamungkinan nyambung sareng eReader ngalangkungan protokol SSH komo kamus khusus sareng font anu béda anu cocog pikeun dibaca. Ogé urang kedah hilap kana aplikasi bacaan anu parantos dipasang sareng anu ngamungkinkeun urang pikeun ngalegaan format bacaan anu didukung eReader, ningkatkeun sababaraha sapertos format pdf.

Anjeun anu parantos lami gaduh Kobo eReader bakal wawuh kana nami KOreader, CoolReader, Kobo Start Menu atanapi pbchess, sadaya program ieu sareng langkung seueur dina Mega Update ieu, hal anu parantos pikaresepeun.

Kaleresan aya sacara umum seueur anu henteu resep ngalakukeun ieu ka eReaders, ayeuna, upami anjeun salah sahiji anu bertékad pikeun hacker Kobo eReaders anjeun, panginten anu matak nyaéta mimitian ku ieu web sareng tingali kumaha masang sareng naon anu khusus dimutahirkeun ieu. Sanaos pembaruan ieu henteu biasana bahaya, aya seueur anu lepat atanapi rurusuhan sareng kehabisan eReader. Upami anjeun bagian tina anu gagah ieu, ucapan salamet sareng tapi ogé ucapan salamet, panggunaan anu paling saé pikeun alat nyaéta alat anu parantos dilakukeun ku sirah anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Selédri cenahna

    Nalika maca tulisan, ungkapan "sapédah éta milik kuring sareng kuring cocog sakumaha Abdi hoyong" janten émutan, anu kuring satuju ...

  2.   Selédri cenahna

    Nalika maca tulisan, ungkapan "sapédah éta milik kuring sareng kuring ngepaskeun sakumaha anu kuring pikahoyong" dina pikiran, anu kuring satuju ...

  3.   henteu aya namina cenahna

    Kecap tina basa sanés sapertos "parangkat lunak", "firmware", "wéb", "ebooks", "hacked" kedah dina tanda petik atanapi miring, sareng anjeun henteu ogé ngalakukeun. Dina basa Spanyol urutan tanda petik bakal mimiti «» saatos »» sareng, tungtungna, ''. Disagigireun ti éta, kuring biasana ningali seueur kasalahan sareng pengawasan, panyumputan sesekali, sareng sajabina. Halaman ieu aya hubunganana sareng pamiarsa e-book sahingga maca. Anjeun kedah langkung merhatoskeun nalika nyerat berita sareng tulisan. Kuring nyarios hina. Kuring ngalakukeun kasalahan, tapi kuring nyobaan nyieun éta kirang na kirang. Sareng cara anu sami sareng jalma biasa nyobian ningkatkeun unggal dinten, kuring pikir yén halaman Internét ogé kedah ngalaksanakeunana. Naon deui, aranjeunna kedahna ngagaduhan tanggel waler anu langkung ageung kumargi naon anu diseratna ngahontal jalma réa. Janten, naon anu parantos didugikeun, hayu urang nyobian ningkatkeun basa unggal dinten.

  4.   Anonim2 cenahna

    Anonim, anjeun nganggo tanda petik rada parah. Di sisi anu sanésna, ieu kaca téknologi, sanés basa atanapi pustaka. Tapi anjeun sabagian leres: éta ditulis rada parah, unggal waktos langkung parah.

  5.   Anonim2 cenahna

    Punten, kuring badé nyarios yén anjeun nyalahgunakeun koma, sanés kutipan ... Kami pedantic pikeun diox!