Kindle Paperwhite (2021) - Review

Versi panganyarna sareng ningkat tina salah sahiji produk unggulan Amazon, Kindle Paperwhite, aya di dieu. Ieu kanggo seueur peminat buku éléktronik, modél anu paling pikaresepeun dina hal rasio kualitas / harga sareng anu paling museurkeun perhatian diantara pangguna anu henteu énggal pikeun eReaders.

Kami nganalisa sacara jero pembaharuan Kindle Paperwhite pikeun 2021 kalayan perbaikan leutik tapi kasohor tina modél saméméhna. Kami nganalisa sacara jero upami éta leres-leres luncat kana vérsi énggal ieu sareng naha éta janten populer dina sababaraha minggu ayeuna.

Sapertos dina waktos anu sanés, kami parantos mutuskeun pikeun ngiringan analisa pidéo ieu dina saluran YouTube kolega urang ti Warta gadget dimana anjeun bakal tiasa ningali unboxing lengkep sareng tayangan kami ngeunaan alat.

Bahan sareng desain: Dina jalur anu sami

Dina tingkat desain, Kindle Paperwhite ieu anu parantos disiapkeun Amazon pikeun urang pikeun akhir taun 2021 henteu persis inovatif. Kami ngagaduhan palastik matte klasik di payun sareng tukangeun, kitu ogé diménsi anyar, husus urang boga panel 6,8 inci nu urang bakal ngobrol engké, naon urang kudu mertimbangkeun kiwari nyaéta diménsi anu kami nawiskeun handap:

UI Kindle Paperwhite

  • Dimensi: 174 x 125 x 8,1 mm
  • beurat: 205 gram

Dina bagian ieu, urang ditinggalkeun ku ukuran sedeng jeung beurat pikaresepeun, ketebalan cukup jeung pigura marengan bacaan tanpa nyieun némpél nu teu dihoyongkeun dina layar, ku cara ieu Amazon terus ngalakukeun hal eta oge jeung nyandak kana ekspresi maksimal paribasa populér sareng klasikna: Upami aya anu tiasa dianggo, tong noél. Plastik hideung sapertos biasana ngantunkeun urang rasa anu rada pait. Urang teu boga tombol fisik saluareun "kakuatan" di handap, katuhu gigireun USB-C kalawan henteuna simétri nu euweuh kejutan kami.

Teu aya produk anu kapendak.

Apdet leutik dina layar

Amazon ngajangjikeun kami yén kalayan perbaikan hardware (prosessor anu urang bayangkeun) yén Paperwhite anyar parantos nampi, kami gaduh paningkatan dina tingkat refresh layar sakitar 20%. Kami parantos terang sacara jero yén Amazon ngagaduhan patén-patén utama dina widang tinta éléktronik, janten henteu heran yén fungsionalitas sareng perbaikan ieu laun-laun ngahontal produk pertengahan na. Dina pamakéan sapopoé kami geus junun ngahargaan perbaikan ieu, utamana dina cara layar berinteraksi sareng touch kami.

Kindle Paperwhite Lampu

Pikeun bagian na, anu sanés tina aspék hébat anu sumping ka Amazon Kindle Paperwhite 2021 Nyaéta kanyataan yén lampu hareup, anu gaduh tingkat kacaangan anu luhur (léngkah sahandapeun Kobo, enya) ayeuna ngamungkinkeun urang pikeun nyaluyukeun nuansa bodas antara haneut sareng tiis kalayan spéktrum anu lega. Dina nguji kami geus kapanggih yén luhureun 30% tina setelan teuing haneut, kumaha oge Gawéna saé pisan sanaos henteu gaduh jinis program atanapi sénsor cahaya pikeun tujuan ieu.

Ku kituna urang boga panel tinta éléktronik 6,8 inci (Surat E-Tinta) kalawan palapis anti sorotan, sanggup nawarkeun resolusi 300 piksel per inci kalawan téhnologi font dioptimalkeun sarta 16 nuansa abu.

Konéktipitas sareng panyimpenan

Nalika sababaraha perusahaan ngaluncat kana bandwagon e-book, Kindle ieu henteu nampi Bluetooth sareng tetep nganggo WiFi dual band, éta enya, hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun acquire ayeuna versi kalawan konektipitas mobile bébas (anu naek beurat) anu harga naek rada ka 229,99 euro, kumaha oge, éta sabudeureun 179,99 euro dina loba nawaran.

Paperwhite haneut

Hal anu sami kajadian sareng panyimpenan, sedengkeun versi anu ngan ukur ngajalankeun konektipitas WiFi gaduh mémori 8 GB, tiasa dilegakeun ka 32 (standar Kobo contona), versi kalawan konektipitas mobile bébas bet on 32 GB gudang. Kamungkinan kustomisasi anu nyaluyukeun pameseran buku éléktronik pikeun kabutuhan pangguna akhir sareng anu henteu pernah menyakiti.

Simkuring gaduh nu enya na tungtungna port USB-C Di handap, sambungan standar anu aranjeunna diadopsi ampir dina sadaya alat henteu tiasa leungit ayeuna dina Kindle Paperwhite 2021.

Otonomi sareng waktos ngecas

Numutkeun Amazon sorangan, kalawan muatan tunggal, batréna bisa lepas nepi ka genep minggu, nyandak salaku rujukan kabiasaan maca satengah jam sapoé kalawan sambungan nirkabel dipegatkeun sarta kacaangan lampu disetel dina tingkat 13. Sajaba ti éta , otonomi Umur batre beda-beda gumantung kana kacaangan sareng pamakean sambungan nirkabel. Salaku aturan umum, ekspektasi Amazon ieu kapendak dina tés kami, Tangtosna, teu aya kamungkinan dina Kindle Paperwhite standar pikeun ngeusi batre nganggo adaptor nirkabel, anu aya dina versi Signature Edition.

Ngeunaan waktos ngecas, bakal nyandak urang ngeunaan tilu jam ngaliwatan adaptor kakuatan 5W (teu kaasup kana pakét). Nalika kami marios produk, kami nampi pembaruan parangkat lunak anu henteu ngarobih kinerja alat atanapi batréna, anu parantos saé.

Béda tina modél 2018

Ukuran layar 6 inci tanpa pantulan 6,8 inci tanpa pantulan
Resolusi 300 ppp 300 ppp
Lampu hareup Lampu hareup (5 LED bodas dimmable) Lampu hareup (dimmable tina bodas ka haneut)
kapasitas 8 atanapi 31 GB 8 GB
microUSB USB-C
Nepi ka 6 minggu Nepi ka 10 minggu
Ngecas nirkabel teu teu
Tahan cai nuhun nuhun
beurat Dimimitian dina 182 gram Dimimitian dina 207 gram

panganteur pamaké sarta pangalaman pamaké

Kami ngagaduhan pangalaman pangguna anu saé, hatur nuhun kana résistansi cai IPX8 na, portabilitas sareng, di luhur sadayana, betah OS Amazon maca comfortably terus jadi salah sahiji buku éléktronik pangpentingna pikeun maranéhanana anu teu neangan komplikasi jeung ngan menta otonomi jeung bisa maca quietly tanpa kejutan. Hiji aspék anu Amazon hayang tarnish ti jaman ka jaman dina versi kalawan iklan jeung dibere watesan nu beuki ditawarkeun nalika nyambungkeun kana aplikasi Kaliber.

Sabalikna, urang gaduh eReader pertengahan rentang anu lengkep sareng Teu aya produk anu kapendak. (sapertos anu ayeuna) janten aranjeunna gancang ngaunggulan modél anu sarimbag ti perusahaan sanés anu nampilkeun harga anu teu aya watesna. Éta pisan sababna naha Kindle Paperwhite dipelak salaku salah sahiji pilihan pangalusna dina nilai duit.

Kindle Paperwhite 2021
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
109,99 a 229,99
  • 80%

  • Kindle Paperwhite 2021
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: Nopémber 2 ti 2021
  • layar
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 85%
  • neundeun
    Penerbit: 75%
  • Hirup Batré
    Penerbit: 80%
  • Iluminación
    Penerbit: 80%
  • Format dirojong
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 70%
  • harga
    Penerbit: 90%
  • usability
    Penerbit: 90%
  • Ékosistem
    Penerbit: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Antarbeungeut pangguna klasik sareng saé
  • USB-C sareng lampu haneut aya di dieu
  • Harga anu teu kaéléhkeun

Kontra

  • Hiji hambalan maju dina desain leungit
  • Tanpa Bluetooth (buku audio)
  • 8GB bagian
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.