Kindle Oasis vs Kobo Aura H2O, clash of colossi?

Oasis VS Aura H2O

Kamari Amazon Kindle énggal diical, alat anu diumumkeun ku Bezos nyalira salaku eReader pangsaéna tapi pesaing Amazon masih gaduh hal anu bakal dikedalkeun ngeunaan éta. Kusabab kitu urang miharep nyandak kana Kindle Oasis sareng Kobo Aura H2O, dua eReaders anu paling kuat sareng mahal di pasar.

Bener nya éta sanaos ngabandingkeun ieu, dua ereaders mangrupikeun parangkat aranjeunna ditujukeun kana bagéan anu béda sanaos anu duaanna sami yén aranjeunna ngusahakeun nawiskeun pangalaman maca anu pangsaéna pikeun pangguna, hal anu bakal kami coba pikeun ngukur sareng nunjukkeun anjeun.

Spesifikasi Oasis Kindle

Case Kindle Oasis plus

  • Fitur layar sentuh 6 inci sareng téknologi Paperwhite kalayan E Ink Carta ™ sareng lampu baca internal, 300 dpi, téknologi font anu dioptimalkeun, sareng 16 skala abu
  • 143 x 122 x 3.4-8.5 mm
  • Didamel dina perumahan palastik, kalayan pigura polimér anu parantos dilakukeun dina prosés galvanis
  • Versi WiFi 131/128 gram sareng 1133/240 gram vérsi WiFi + 3G (Beurat ditempokeun heula tanpa panutup sareng kadua kalayan dipasang)
  • 4 GB anu ngamungkinkeun anjeun nyimpen langkung ti 2.000 ebook, sanaos gumantung kana ukuran masing-masing buku
  • Koneksi WiFi sareng 3G atanapi ngan WiFi
  • Format 8 Kindle (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, teu dijagaan MOBI, RRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP ku konvérsi
  • Lampu terpadu
E-maca Kindle Oasis sareng ...
201 ulasan
E-maca Kindle Oasis sareng ...
  • Kindle urang paling ipis sareng ringan; maca nyaman pikeun jam.
  • Desain tombol ergonomis pikeun ngarobah halaman anu teu upaya.
  • The Kindle kalayan otonomi langkung ageung. Kasus kulit nganggo batré terintegrasi tiasa manjangkeun umur batre alat ku sababaraha bulan.
  • Pilih warna tina panutup anu tiasa dicabut: hideung, burgundy atanapi kenari.
  • 300 dpi tampilan résolusi luhur - dibaca sapertos kertas cetak.

Spesifikasi Kobo Aura H2O

Kobo Aura H2O

  • Éta ngahijikeun layar toél 6,8 inci sareng téknologi E Ink Letter, lampu bacaan terintegrasi sareng ComforLight, 365 dpi sareng téknologi font anu dioptimalkeun.
  • 179 x 129 x 9.7 mm sareng 233 gr.
  • 4 Gb panyimpenan internal.
  • Sambungan Wifi sareng kaluaran Microusb.
  • Umur batre 2 bulan
  • Pormat EPUB, EPUB3, PDF, MOBI, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, TXT, HTML, RTF, CBZ, CBR.
  • Lampu terintegrasi sareng tahan cai.

rarancang

Desain Kindle Oasis parantos kontroversial pisan tapi ogé dipikacinta, hal anu sami kajadian sareng Kobo Aura H2O, tapi dina skala anu langkung alit. Nyatana nyaéta dina kadua alat éta desain nyiar bacaan anu langkung raoseun, tiasa maca eReader tapi tanpa perhatoskeun yén panangan kami beurat. Dina hubungan ieu, perlu dicatet panutup karét tina Kobo Aura H2O anu ngajantenkeun urang tiasa ngokolakeunana kalayan sampurna ngan ku sababaraha ramo bahkan ku dampal panangan. Dina kasus Kindle Oasis, bérésna anu kandel masihan urang perasaan gaduh buku tapi permukaan na henteu tiasa dicekel dina dampal panangan. Dina hubungan ieu saur kuring anu Kobo H2O ngungkulan Kindle Oasis.

layar

Kobo Aura H2O ngagaduhan layar 6,8 inci kalayan résolusi 1430 x 1080 piksel sareng 265 dpi. Mibanda téknologi Carta sapertos Kindle Oasis tapi cahayana henteu saé sapertos Kindle Oasis. Sabalikna anu Kindle Oasis ngagaduhan résolusi anu langkung luhur, ningkat lampu tapi éta rada leutik. Sanaos ukuranana, dina aspek ieu Kindle Oasis ngungkulan saingan na.

Amazon

batre

Batré kadua alatna saé saé pisan, tapi saé pisan, langkung luhur tibatan sasih dina alat naon waé, tapi kedah diémutan yén anu Kindle Oasis gaduh batré bantu Éta manjangan otonomi eReader bahkan langkung. Tapi anjeun kedah jujur ​​sareng anu sami ogé tiasa dilakukeun ku PowerBank ka Kobo Aura H20. Masih sigana mah ngecas gancang masihan Kindle Oasis ngamimitian sirah dina Kobo Aura H2O tapi henteu seueur kusabab sababaraha pangguna peryogi eReader kalayan otonomi anu langkung ageung.

software

The Kobo Aura H2O ngagunakeun basis parangkat lunak anu sami sareng sésana alat Kobo anu hartosna yén urang tiasa ngarobih eReader tanpa kedah diajar ngagunakeunana, sajaba nyaeta Pocket kompatibel, jasa hébat pikeun maca engké. The Kindle Oasis ngagaduhan Goodreads sareng integrasi SendToKindle, dua aplikasi hébat anu dipikaresep ku seueur pangguna. Tapi ngeunaan format, anu Kobo Aura H2O ngadukung format ePub sedengkeun Kindle Oasis henteu. Dina aspék ieu urang tiasa nyarios yén Kobo Aura H2O éléh, tapi henteu ku seueur upami urang leres-leres resep kana ékosistem Amazon.

Kobo

Fitur tambahan

Kindle Oasis hadir sareng kotak hadiah sareng tahan pisan salian ti gaduh keypad anu ngajantenkeunana éta Oasis tiasa dianggo saé pikeun jalma kénca atanapi katuhu. Ieu mangrupikeun hal anu kuat kumargi seueur jalma anu kusabab masalah ieu henteu tiasa maca ogé dina eReader na; tapi dina kasus Kobo Aura H2O, Sertifikasi IP67 ogé ComfortLight anu ngatur lampu Ngeunaan lampu lingkunganana, aranjeunna mangrupikeun unsur tambahan anu tiasa narik seueur perhatian. Dina hubungan ieu saur kuring kadua alat eta dihijikeun Nya gumantung kana kaayaan urang hiji atanapi anu sanés bakal langkung saé, upami urang kénca kami milih Kindle Oasis tapi dina kasus sering ka pantai, Kobo Aura H2O mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Gambar leutik pidéo pikeun video youtube The Kobo Aura H2O ogé ngaliwat kana freezer

harga

Harga parantos janten faktor anu seueur pikeun seueur jalma, ereader anu hébat henteu ngan ukur diukur ku pikselna atanapi téknologi na tapi ogé ku harga na, eReader anu saé ngagaduhan harga murah, atanapi saur aranjeunna. Kobo Aura H2O hargana 179 euro, harga anu luhur pisan pikeun eReader tapi anu leresna nyaéta jalma-jalma daék mésér pembaca sapertos kitu pikeun harga ieu. The Kindle Oasis bakal ngarugikeun 289 euro, saratus euro langkung seueur tibatan Kobo Aura H2O, tapi upami urang tumut kana hal éta bawa bisi nganggo aki bantu, hargana tiasa langkung terjangkau tibatan Kobo Aura H2O sabab henteu nganggo batré atanapi tutupna.

Dina hal ieu sigana juara pikeun seueur nyaéta Kobo Aura H2O tapi urang henteu kedah hilap biaya tambihan janten sigana Kindle Oasis bakal masihan kejutan kahareup.

Dibeuli: Kobo - ebook ...Kobo Aura H2O »/] | E-maca Kindle Oasis sareng ...Kindle Oasis »/]

Pendapat

Pribadi kuring pikir aranjeunna dua eReaders anu hébat, Kindle Oasis parantos nyayogikeun sakedik berita tapi anu dibawanina pikaresepeun pisan sareng tiasa ngajantenkeun urang hilap kana trik anu dimaksudkeun ku Kindle Voyage. Tapi anjeun ogé kedah émut yén Kobo Aura H2O parantos aya langkung ti sataun, eReader hébat anu sanaos sepuh na tiasa bersaing sareng novelty sapertos Kindle Oasis. Upami kuring kedah milih kamungkinan Kuring bakal ningali ékosistem mana anu kuring paling resep, upami Kobo atanapi ékosistem Amazon teras kuring bakal milih eReader anu pakait. Hayu, hal éta henteu jelas tapi éta alat kadua alat hébat naha perusahaanna resep atanapi henteu

Anu mana anjeun cicing?


12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   babi hutan cenahna

    Ngeunaan Kobo kuring resep ukuran layar, pamaca kartu na anu maca langkung seueur format ... tapi éta ngahukum beurat anu langkung ageung.
    Tina Oasis, sanaos kuring henteu acan nyobian, kuring bakal tetep nganggo desain na (kuring henteu satuju sareng anjeun, sigana mah kabeuleum kedah dicekel langkung saé ku hiji panangan), ringanna sareng ékosistem Amazon.

    1.    Joaquin Garcia cenahna

      Naon anu anjeun naekeun mangrupikeun masalah tina kadua alat, anu ngagaduhan pro sareng kontra na ku cara anu khusus pikeun masing-masing pangguna, tapi sakanyaho kuring, Kindle Oasis ngagaduhan tékstur anu langkung parah pikeun henteu hilap bisi anu ngajantenkeun ngarobih lengkep cara néwak éta. Hayu, éta persépsi kuring, tapi kuring mikir yén nalika Kindle Oasis ditingali langkung seueur, mamang urang bakal dibéréskeun, henteu saur anjeun?
      Hatur nuhun pikeun maca sareng nuturkeun kami !!!

  2.   Dani cenahna

    Upami ereader Amazon anu terakhir anu harga na ngan ukur 300 euro henteu ngéléhkeun ereader anu kaluar langkung ti sataun katukang, éta nyaéta aranjeunna henteu acan ningkat sahingga pantes dirobih. Kuring gaduh H2O sareng kuring bakal ngantosan kanggo ningali naon anu Kobo kaluar bulan ieu, sanaos kedah saé pisan kanggo kuring ngarobih ...

    1.    Joaquin Garcia cenahna

      Hai Dani, kuring ngan ukur kedah nyiapkeun artos nalika delegasi Kobo parantos ngajamin urang mangpulan-bulan yén eReaders énggalna bakal langkung saé anu ayeuna. Éta katingalina saé tapi kami moal terang dugi ka tungtungna. Nuhun tos maca Dani !!!

      1.    Musa Martin cenahna

        pantun,

        Naha anjeun terang upami éta Kobo eReaders énggal bakal ngagaduhan sistem fisik pikeun ngahurungkeun halaman (kancing, sensor tekanan, sareng sajabana ...? Kanggo kuring éta mangrupikeun titik anu pasti nalika milih anu maca ... kuring henteu ningali rahmat pikeun mindahkeun ramo kuring pikeun noél layar.

  3.   Ivan Romero cenahna

    Naon anu lumangsung sareng Kindle Paperwhite anyar anu badé kaluar (ieu ??) ..

  4.   sebas cenahna

    The Oasis tanpa ragu mangrupikeun eReader anu alus teuing, tapi TEU NANAON, sareng kuring ngulang TIASA, menerkeun harga ieu.
    Paling-paling, éta tiasa gaduh harga Pelayaran, tapi langkung henteu masuk akal.

    Dina tulisan ieu, ngabandingkeun dua modél layar anu béda kaget pisan kuring, sabab panggunaan sareng pangalaman maca bénten.

    Kuring pikir yén nalika Amazon neraskeun sareng format 6 ", éta sadayana kauntungan Kobo anu terus tumuh di Spanyol.

  5.   Patroclus58 cenahna

    Paduli bédana harga (duanana mahal), ukuran layar (6 ″ cekap), sareng umur batre (saminggu maca intensif cekap pikeun kuring), dua kakurangan utama anu kuring mendakan nyaéta:
    Kindle: "no ePub, no eReader" ... Abdi resep kana kalimat sareng éta dijumlahkeun.
    Kobo: Anjeun ayeuna tiasa ngamutahirkeun parangkat lunak sareng kéngingkeun bacaan horisontal (dasar maca nalika tuang)

  6.   119876 Louis cenahna

    Dina pamanggih kuring "oasis" ieu mahal teuing, kuring ngarepkeun aranjeunna bakal suksés dina penjualan tapi bédana sareng kobo minimal sareng dina kaayaan anu urang aya teu miceunan artos. Kuring ngagaduhan salah sahiji jinis anu paling lami sareng kuring badé ngalih kana kobo sabab kuring badé ngarobih buku janten format «amazon» ... tah, kuring ngarepkeun kobo bakal ngaleupaskeun hal anu énggal.
    Salam ka sadaya.

  7.   Ivan Romero cenahna

    Ngagaduhan Kindle Paperwhite?

  8.   Juan cenahna

    Kuring resep sareng Kindle 3 kuring salami 6 taun dugi ka peupeus, ayeuna kuring hoyong mésér Kindle Voyage tapi anu pangpayunna sumping ka kuring gaduh piksel maot anu ngagurilap sareng anu kadua gaduh sababaraha piksel hideung sareng ayeuna kuring kedah ngabalikeunana .

    Kuring resep Amazon, tapi sigana kuring ngalih kana Kobo H20 sabab kuring pikir maranéhna bakal ngalakukeun kontrol kualitas langkung seueur pikeun produkna tibatan Amazon.

  9.   Jonathan cenahna

    Naha teu aya ereader anu gaduh perangkat lunak pikeun nyinkronkeun catetan sareng awan sareng tiasa ningali engké tina alat naon waé (telepon sélulér atanapi pc)?