Kamus RAE ayeuna sayogi ngalangkungan halaman wéb ieu

Kamus Spanyol

Édisi panganyarna tina Kamus basa Spanyol, diterbitkeun ku Royal Spanish Academy (RAE) Éta parantos dijual sababaraha bulan di toko buku di nagara urang, sareng sajaba ti éta, salami sababaraha dinten éta ogé sayogi pikeun konsultasi ngalangkungan halaman wéb resmi lembaga éta. Sanaos kanyataanna waktos ieu urang kedah ngantosan langkung lami pikeun édisi digital tibatan anu dicitak, ieu bakal terakhir kali ieu bakal kajadian sabab henteu aya deui kamus kertas anu bakal diluncurkeun.

Ukuran ieu diumumkeun ku présidén RAE, Darío Villanueva dina presentasi kamus online, nyatakeun ka media anu hadir yén édisi salajengna bakal dilahirkeun kalayan panggilan digital murni.

Kamus RAE tungtungna sayogi ngalangkungan halaman wéb RAE berkat sponsor, anu parantos lami diklaim sareng dipilarian ku présidénna. Akhirna La Caixa's Obra Social mangrupikeun sponsor anu parantos ngijinkeun, berkat kontribusi sajuta euro per taun, kamus na tiasa dianggo online kanggo konsultasi pangguna naon waé.

"Kamus langkung hirup ti kantos berkat digital." Kalayan éta, panggunaan basa didorong di sadaya penjuru nagara. Kakuatan kecap nyaéta terang kumaha ngagunakeunana "

Kecap ieu ngandung tandatangan tina Isidro Faine, presiden La Caixa sareng yayasan anu parantos nyumbangkeun artos anu diperyogikeun pikeun nyieun Kamus tiasa diaksés ku pangguna naon waé online.

Kamus RAE

Pikeun bagian na, présidén RAE nyatakeun ka média yén "henteu kantos Kamus sateuacanna aya pangaruh sapertos ka panyatur Spanyol sapertos ayeuna", ogé ngémutan yén téknologi anyar, "kadang nyababkeun kahariwang, tapi ogé kasempetan anu luar biasa".

Upami iraha waé anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan basa Spanyol, nalika maca atanapi nyerat contona, émut yén Kamus RAE parantos sayogi pikeun pamundut jinis ieu.

Naha anjeun parantos nganggo kamus online RAE?.

Inpormasi lengkep - dle.rae.es


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.