Amazon mésér Kindle lami anjeun upami anjeun teu badé ngamutahirkeunana

Amazon

Baheula taun ieu kami ngawartosan anjeun ngeunaan program daur ulang anu dijalankeun ku Amazon kanggo mésér kami eReaders lami. Program ieu dimimitian dina Januari sareng réngsé kamari 31 Maret. Tapi sigana Amazon parantos robih sareng parantos mutuskeun nawiskeun ieu salamina. Tujuan tina parobihan ieu disababkeun antara hal-hal anu peryogi pikeun ngapdet alat Kindle, ngapdet cuasi wajib ku Amazon. Aya seueur pangguna anu henteu hoyong atanapi henteu terang kumaha ngapdetkeun Kindle lami na, janten Amazon panginten yén aranjeunna langkung resep ngical Kindle lami kanggo ngagaleuh anu énggal.

Program éta tiasa nguntungkeun upami urang leres-leres maca pisan saprak Amazon masihan dugi $ 20 kanggo Kindle lami anu ngajadikeun éta biaya dasar Kindle kirang ti 30 euro y anu Kindle Paperwhite nyaéta ngeunaan 70 euro pikeun ngarobih.

Kabeneran aya nu pikeun alat anu langkung lami tibatan Keyboard Kindle Paperwhite, tawaran éta pikaresepeun, tapi pikeun anu gaduh eReader langkung énggal tibatan vérsi anu disebutkeun di luhur, tawaran éta henteu saé saurna seueur panginten anu leres-leres pantes.

Kindle anu lami masih tiasa manpaat upami urang raoseun

Kuring sacara pribadi mikir yén program Amazon ieu pikaresepeun upami urang leres-leres teu betah sareng Kindle lami urangSalaku conto, upami urang ningali yén Kindle lami unduhan gancang pisan, upami urang peryogi anu langkung énggal atanapi ngan saukur upami urang hoyong jaga panon anu langkung saé, upami henteu, anu pangsaéna pikeun neraskeun sareng Kindle anu lami.

Seueur réréncangan kuring nyarios ka kuring yén aranjeunna langkung resep kana eReader lami anu langkung anyar ti anu anyar ayeuna, yén aranjeunna parantos biasa sareng henteu ngarobih, anu normal upami anjeun leres-leres henteu ngagaduhan masalah sareng eReader anjeun. Tapi kamungkinan Amazon henteu ngartos ieu sareng nyobian ngalakukeun sababaraha hal pikeun langkung seueur pangguna pikeun ngamutahirkeun Naon anu anjeun pikirkeun?


4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Daniel Diaz Carrete cenahna

    Anu matak, naha anjeun tiasa nempatkeun tautan ka halaman promosi?

  2.   babi hutan cenahna

    Kuring sieun éta, sapertos ampir sadaya ukuran Amazon, ieu ngan ukur pikeun pasar AS ... naha kuring lepat?

  3.   alikindoy cenahna

    Nyeri dina blog ngeunaan e-Readers maca judul éta. "Upami sanés" misah, sareng mangrupikeun "anjeun hoyong ngapdet deui", tanpa leismo.

    Salam.

  4.   Kertas Tambang cenahna

    Kumaha upami biaya pengiriman? Kuring ogé ngartos yén Amazon mimiti ngaevaluasi Kindle lami anjeun sareng éta harga maksimum. Tiasa nawiskeun anjeun kirang