Buku pikeun maca dina basa Inggris

Buku gampang dibaca dina basa Inggris

Langkung seueur jalma mutuskeun pikeun ngamimitian maca dina basa Inggris kusabab alesan anu béda, diantarana urang tiasa kalebet komprési ningkat, alesan profesional atanapi ngan saukur kusabab teu aya tarjamahan anu tiasa dibaca. Dinten kanggo sadayana anu maca dina basa Inggris kami hoyong nawiskeun anjeun 6 buku pikeun ngamimitian maca dina basa Inggris, Sanaos sateuacan dimimitian ku daptar buku ieu kami badé ngajelaskeun yén éta sanés buku pikeun pamula atanapi jalma anu henteu aya kanyaho sateuacanna.

Singkatna, upami anjeun badé ngamimitian petualangan maca salah sahiji tina 6 buku pikeun maca dina basa inggris Anu kami nyarankeun dinten ayeuna, anjeun pasti parantos maca langkung seueur buku dasar, sareng éta sabab buku anu bakal kami tunjukkeun dinten ayeuna sanés dasarna atanapi pikeun anu nembé ngamimitian dina basa Inggris.

Lalaki baheula sareng laut ku Ernest Hemingway

Ernest Hemingway

El Karya fiksi pangénggalna Ernest Hemingway éta meureun novél na anu paling dikenal sareng anu parantos tiasa pangkat di antawis buku anu paling sering dibaca dina sajarah. Di jerona, saurang pamayang Santiago anu cicing di Havana, dimana anjeunna henteu tiasa néwak nanaon, katingali dina hiji dinten anu kagét ku lauk pedang anu ngegel hook, lebet carita anu anjeun henteu kedah sono, dina basa Inggris atanapi basa sanés.

Lord of the Flies ku William Golding

Gusti ti flies

Gusti ti flies o Gusti Laleur Éta novél anu pangpayunna sareng paling terkenal ku William Golding anu diterbitkeun taun 1954. Sanaos éta klasik tina literatur Inggris, éta henteu pati dipikaterang di nagara-nagara sanés, tapi kami parantos mutuskeun nyarankeun éta sabab éta moal nyéépkeun saha waé.

oge Éta mangrupikeun buku anu biasana dibaca di sadaya sakola atanapi lembaga di Inggris, janten tiasa ogé ngalayanan urang sadayana anu hoyong maca dina basa Inggris pikeun mikaresep, latihan sareng diajar.

Maéhan Ganda ku Anna Lopez

Anna lopez

Dua rajapati dina buku anu sami tiasa janten kombinasi anu hébat anu ngajantenkeun urang ditempelkeun kana buku sababaraha jam sareng éta naha urang moal tiasa lirén nyarankeun anjeun maca Pangperangan Ganda ku Anna Lopez. Éta ogé buku anu disarankeun pisan pikeun sadayana anu parantos maca dina basa Inggris.

George Orwell urang 1984

George Orwell

1984 tina George Orwell Mangrupikeun salah sahiji novel anu paling terkenal dina sajarah sareng ogé salah sahiji anu paling loba dibaca sareng ditarjamahkeun. Diterbitkeun dina 1949 éta téh novel politik fiksi dystopian, dimana urang tiasa maca pikeun anu munggaran sababaraha istilah salaku dimana-mana.

Maca novel ieu dina basa Inggris ngajadikeun urang pikaresep pisan, sareng éta sanajan kanyataan yén tarjamahanana rumit pisan sareng pastina pas, dina sababaraha bagian tina novel hal anu hakekat anu hoyong dipasihkeun ku Orwell pikeun carita na leungit. .

Frankenstein ku Mary Shelley

Mary diandelkeun

Frankenstein atanapi Prometheus modéren Mangrupikeun novel anu seueur parantos mutuskeun mutuskeun dina tradisi novel Gothic. Pasti moal aya anu peryogi urang nyarios atanapi nyaritakeun naon-naon ngeunaan carita ieu, tapi upami anjeun ngan hudang tina saré anu jero urang tiasa nyaritakeun yén dina carita ieu protagonis nyobian nandingan Allah.

Pikeun seueur novél karangan Mary Shelley ieu dianggap salaku salah sahiji novel munggaran tina genre sastra fiksi ilmiah.

Sareng Teras Teu Aya ku Agatha Christie

Agatha Christie

Agatha Christie mangrupikeun salah sahiji buku sastra dunya anu hébat sareng ogé salah sahiji éksponénter literatur Inggris anu hébat, janten anjeunna henteu tiasa sono kana salah sahiji bukuna dina pilihan ieu. Kami henteu milih salah sahiji novél anu paling dikenal, sareng kami parantos mutuskeun pikeun milih Teras Teras Aya, anu sanaos kirang dikenal bakal ngahibur urang sareng ngajantenkeun urang resep sababaraha dinten.

Naha anjeun langkung terang buku pikeun maca dina basa inggris? Tinggalkeun kami saran anjeun sabab kami ngan ukur nyebatkeun genep bacaan tapi aya seueur deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nacho Morato cenahna

    Abdi ogé bakal nambihan

    Pangeran anu bahagia sareng dongeng-dongeng sanesna ti Oscar Wilde
    Tukang sihir Éndah Oz ku Baum
    Peter Pan ti Barrie.

    Saderhana pikeun dibaca, sareng kusabab urang terang caritaan, éta langkung gampang ngartos naon anu lumangsung