5 aksésoris penting pikeun Kaliber

5 aksésoris penting pikeun Kaliber

Sababaraha bulan ka pengker urang parantos nyarios kumaha carana nambihan plugins ka Kaliber urang sareng mana anu pang populerna. Tapi ieu sadayana sateuacan gerak gancang anu parantos ngembangkeun Calibre. Dinten ieu kuring hoyong nunjukkeun aya lima asesoris éta sigana penting nalika damel sareng Kaliber. Add-ons ieu henteu dipasang sacara standar tapi ieu henteu hartosna yén éta henteu penting, saleresna, upami anjeun teras-terasan maca anjeun bakal ningali kumaha aranjeunna ningkatkeun kagunaan manajer ebook kami. Ku jalan kitu, dina tulisan ieu kuring ngahaja ngaleungitkeun plugins na éta aya hubunganana sareng konversi format sareng ngaleungitkeun drm tina ebooks. Naon Kaliber ngadukung prakték ieu sanés hartosna yén Kaliber tiasa dianggo pikeun éta, éta langkung saé pikeun langkung ti éta sareng pelengkap ieu ogé program mastikeun ku nyalira.

Daptar tambihan

  • Daptar bacaan Drake Grant. Pelengkap ieu ngamungkinkeun urang ngadamel daptar bacaan sareng ebooks kami. Urang tiasa mesen aranjeunna, gumantung kana kumaha urang hoyong maca judulna teras mindahkeun kana ebook kami tanpa ngarobih. Ieu gunana pikeun nalika urang hoyong maca karya panulis atanapi poko sareng milah dumasar tanggal atanapi ku rasa.
  • Daptar Impor Kiwidude. Plugin ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngimpor daptar ebook tina ampir situs mana waé. Ieu mangpaat upami urang milari kumpulan judul sareng ngagaduhan éta ka manajer kami pikeun ngatur perpustakaan.
  • Goodreads Sync ku Grant Drake. Tambihan ieu ngamungkinkeun urang nyingkronkeun data tina akun kami Goodreads sareng Kaliber urang. Goodreads ayeuna janten seueur paradigma jaringan sosial buku, janten henteu matak gaduh tambihan ieu.
  • Recoll Milarian Téks lengkep ku Stanislav Kazmin. Tina sadaya asesorisna, anu ieu sigana kuring paling penting. Recoll Full Text Search ngamungkinkeun urang pikeun milarian kecap atanapi rangkay kecap ngalangkungan dokumén dina perpustakaan urang. Kalayan kecap séjén, upami urang hoyong mendakan sababaraha karya ilmiah atanapi sabagian ebook, plugin ieu bakal ngagampangkeun tugas.
  • Biblioeteca ti Jose Antonio Espinosa. Plugin ieu nuduhkeun tugas anu sami sareng Singkronkeun Goodreads, tapi henteu sapertos anu ieu, Perpustakaan éta nyingkronkeun data tina jaringan sosial Biblioeteca. Sanaos sigana henteu sapertos kitu, plugins kalayan jaringan sosial seueur pisan gunana sareng tiasa langsung dilebetkeun kana versi Kalibér kahareup.

Asesoris penting sanésna numutkeun eReader kami

Aya ogé aksésoris sanés anu penting gumantung kana eReader anu dipibanda. Tambihan ieu nyayogikeun fungsionalitas énggal pikeun Kaliber pikeun langkung nyambung sareng eReader. Pikeun masihan anjeun conto ilustrasi, aya plug-in Sony anu ngamungkinkeun urang pikeun néwak langkung hadé sareng nyingkronkeun catetan kami anu ditulis dina eReader kalayan catetan anu disimpen di Kaliber. Salian ti plug-in Sony, aya plug-in sanés pikeun Kobo eReaders sareng Amazon eReaders.

kacindekan

Aya seueur tambihan kanggo Kaliber, sababaraha anu saé sareng anu goréng, tapi éta sadayana gumantung kana kumaha urang ngagunakeun Kaliber. Dinten ayeuna kuring nyanggakeun lima aksésoris, tapi seueur anjeun Asesoris naon anu anjeun anggo unggal dinten atanapi naha anjeun lebetkeun kana daptar ieu?

Inpormasi lengkep - Kaliber sareng asesorisna


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jesus Jiménez cenahna

    Abdi nambihan plugins kanggo nyabut DRM tina buku anu dipésér. Mangrupikeun lulucon anu kuring mayar buku teras aranjeunna nyarios ka kuring dina alat mana kuring tiasa atanapi henteu tiasa maca, atanapi upami kuring tiasa atanapi henteu tiasa ngarobih ukuran font / warna pikeun maca langkung saé.

  2.   Nacho Morato cenahna

    Sareng Pilihan Pilarian Duplikat pikeun mendakan buku duplikat di perpustakaan kami

  3.   Joaquin Garcia cenahna

    Halo, hal DRM seueur miceun, langkung ti naon waé kusabab koméntar anjeun ka Yesus, tapi kuring hoyong sisihkan kusabab naon anu kuring koméntar dina tulisan éta sareng kusabab kumaha "ngorbankeun" masalah na dina Wéb. Sedengkeun pelengkap anu anjeun mairan Nacho, Éta pikaresepeun pisan, panginten éta sacara standar dina pamasangan. Kuring Tujuan pikeun anjeun pikeun ngagaduhan anjeun dina Kaliber. Naha aya anu masihan langkung?