Review Kindle 2019 sareng Lampu Depan Terpadu

Amazon terang yén persaingan éta langkung ti dilayanan dina kaping ayeuna, Perusahaan sapertos Kobo sareng Energy System parantos masihan buku éléktronikna ku fitur anu henteu matak ngajantenkeun Kindle anu paling meujeuhna pikaresepeun, éta sababna salami tilu taun tanpa némpél bahkan milimeter tina Kindle anu paling dasar, aranjeunna parantos mutuskeun masihan éta «nyeuseuh mahal".

Kami parantos nyobian sababaraha minggu sareng sacara khusus Kindle anyar kalayan lampu payun sareng sababaraha hal anyar. Cobi sareng kami pikeun ngaangan analisis alat anyar ieu anu ku Amazon hoyong dipulangkeun deui pasar pikeun e-buku anu terjangkau.

Karakteristik téknis: Kindle (2019)

Kuring ngarti yén hal anu pangpayunna anjeun hoyong terang nyaéta ciri téknisna, sareng kanyataanna nyaéta Amazon jauh tina "miceun imah kaluar jandela" kalayan Kindle anu diperbarui ieu. Engké urang bakal nganalisis bédana khusus sareng Kindle 2016, tapi pikeun masihan kami ideu kami gaduh layar genep inci mangsi éléktronik, yén sungut Jeff Bezos parantos nyebat "téknologi Amazon", tapi anu henteu ngalaman paningkatan dina tingkat resolusi, kami mendakan kapadetan 167 piksel per inci.

Tinjauan kindle 2019 kalayan lampu payun

Warta ageung nyaéta lampu LED diintegrasikeun kana layar, diwangun ku 4 dioda anu ngaluarkeun cahaya biru sareng intensitasna tiasa diatur. Facelift ieu kana Kindle salian ti kalebet WiFi 802.11b / g / n nyandak sambungan salaku novelty Bluetooth anu bakal ngajantenkeun cocog sareng format Audilble proprietari Amazon (AAX) anu tiasa urang anggo ngalangkungan speaker éksternal, sahenteuna dina vérsi na. Nanging, fungsi ieu aya dina Pitunjuk Pamaké Amazon Kindle.

rinci kindle 2019

  • Format eusi anu didukung: 8 Kindle (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, MOBI, Native PRC; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, PMP, sareng Audible (AAX).

Desain: Nyaman tapi tanpa inovasi

Dina tingkat pangwangunan, Amazon henteu acan némpél nanaon ti 2016, urang mendakan ukuran 160 x 113 x 8,7 mm sareng 174 gram. Diwangun dina plastik polikarbonat, éta ogé ngajaga dua variasi warna, urang tiasa milih bodas sareng hideung nalika mésérna, duanana dina harga anu sami sareng ciri anu sami. Saeutik pisan kanggo nambihan perkawis ieu, kumargi urang mendakan kaayaan papan tombol sacara praktis di tempat anu sami sareng model samemehna, nyaéta, tombol muka konci tunggal perenahna di handapeun gigireun microUSB ngecas, anu kuring mendakan teu raoseun teuing sareng anu maksa urang ngagunakeun kadua leungeun upami urang teu hoyong tungtungna juggling pikeun meungpeuk éta.

Pikeun sésana, pigura cekap lirén pikeun lirénkeun ramo sareng dampal panangan dina Kindle tanpa kaleungitan bidang visi atanapi henteu némpél dihaja dina layar. Pasti nalika aya anu dianggo henteu keuna, éta anu dilakukeun ku Amazon sareng Kindle ieu anu tetep aya dina genep inci kanyamanan ukuran saku, anu henteu nganyenyeri parantos diperbaharui ku nambihan sahenteuna hiji inci deui pikeun tiasa nempatkeun bumi langkung kontén.

Beda antara Kindle (2016) sareng Kindle (2019)

Nanging, bakal seueur pangguna anu hoyong terang upami leres-leres mendakan béda antara Kindle of 2016 sareng salah sahiji 2019 kalayan tujuan pikeun ngabaru atanapi henteu pakakas anjeun. Kami museurkeun heula naon anu ngajantenkeun aranjeunna sami, sareng éta kami henteu mendakan pembaruan struktural atanapi proporsional, dina cara anu sami sareng panel tinta éléktronik tetep ngajaga resolusi sareng ukuran 2016. Kami ogé henteu ngagaduhan otonomi ogé, pikeun naon renovasi éta tiasa disebat bijaksana, nyatana beuratna mangrupikeun hiji-hijina hal anu parantos naék, sakitar lima gram.

hurung 2016 vs 2019

Nanging, sababaraha hal anu anyar dina Kindle (2019) ieu sigana langkung ditujukeun pikeun henteu sangsara reureuh tina persaingan. Kami ngagaduhan lampu anu teu kabedag terpadu, diwangun ku 4 LED anu nyayogikeun kacaangan anu cekap maca dina kaayaan cahaya anu handap, sareng tambahan hébat anu sanésna ayeuna teu aya di Spanyol, Kami nyarioskeun sambungan Bluetooth anu muncul dina buku petunjuk pangguna sareng dina versi Amérika Kalér Kindle, tapi anu di Spanyol ayeuna dinonaktipkeun, ngantosan urang ngabayangkeun pembaruan firmware.

Naon anu tiasa aya sareng henteu

Amazon parantos mutuskeun netep ku masihan facelift anu terang sakedik perkawis Kindle ieu (2019), leres leres éta parantos ngalebetkeun fungsionalitas anu ditungtut ku pangguna sareng anu bakal ngajaga éta di luhur penjualan e-book, tapi perusahaan The ngagaduhan kasempetan anu unik tilu taun saatos ngabédakeun Kindle deui sapertos anu aya dina waktos éta, sareng éta sacara praktis parantos netepkeun persamaanana sareng persaingan, sareng éta Kami henteu mendakan banding pikeun solokan Kindle (2016) sareng ngalih ka Kindle (2019).

(Versi 2019)

Éta sababna alat ieu sigana rada fokus kana mikat pangguna anu henteu aya dina ékosistem Kindle. Nanging, sakumaha anu diarepkeun tina produk ieu, éta parantos nyayogikeun kami pangalaman pangguna anu dasar sareng cekap, berkat résistansi, portabilitasna sareng, langkung-langkung na, kemudahan anu disayogikeun ku Amazon OS. pikeun maca kalayan raoseun, masih mangrupikeun salah sahiji buku éléktronik anu paling penting pikeun diperhatoskeun pikeun anu henteu milari komplikasi sareng ngan ukur nyuhungkeun otonomi sareng tiasa maca sacara tenang tanpa kejutan.

Naros

  • Ngajaga desain anu nyaman sareng serbaguna
  • OS Amazon ngajak seueur macana
  • Tambahkeun lampu payun, pokok dina ebook ayeuna

Kontra

  • Kami henteu terang kunaon Bluetooth diblokir
  • Tombol kakuatan salah ayana


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.